Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydınlarrr .....gerçekten haklısın arkadaşım hatta bi uzmanda sporunuzu sabah yapın böylece iştahınız çok açık olmaz demişti sporu sabah yapınca benmde canım istemyo ve gülerin dedği gbi spor boşa gtmesin dye de azmediyosun...

kızlar bu ne hız 2 gündür kaynatmıssınız iyice. beni sorarsanız hastaydım hafta sonu biraz. dünde temizliğe kalkıştım cam tül perde derken bütün günümü aldı haliyle hastalıklta ağırlaştı. mutfak ve banyom yarım kaldı. bugün gücümü toplayabilirsem temizliğimi bitircem. spor kalıyor tabi haliyle. 67,0 görsem yetecekte artacak bile bana. ama haftaya sıkı durun eşimde yokmuş 4 gün ben gece gündüz yürürürm artık :)

kızlar günaydınnn
sabahtan beri pc.yi açmaya çalışıyorum bozuldu gene ya sinirden öldüm jilliana başlamam gerek hemen yazıp kaçayım :44:
sabah uyanınca sirkeli sıcak suyumu içitim
KAHVALTI 10:30
20gr peynir
110gr salatalık
105gr domates
3zeytin
1haşlama yumurta
ARA 12:30
150GR yeşil elma

şimdi hemen jillianımı yapcam arkadan yürüyüş bandına bincem
akşamada yatmadan ipte atladım mı ohhh
kızlar yetişin bakalım bana hadiii
akşam için kırmızı mercimek yapıyorum yanına eşime pilav yapcam.ben dünden kalan yarım porsiyon kadar barbunyayı yerim ayran salata tamamdır bugün

walla bravo sana yne at koşturuyosn sahalarda....bi bahar yorgunluğu var ki üzermde sporumu engelliyo ama iştahımı da negatif yönde allahtan...

walla bravo sana yne at koşturuyosn sahalarda....bi bahar yorgunluğu var ki üzermde sporumu engelliyo ama iştahımı da negatif yönde allahtan...

valla arkadaş ben bindim ata geliyorum dört nala
şimdi jillian bitti ardından hemen banta bindim 45 dk.da orda yürüdüm harika hissediyorum duşumuda aldım mis misss çiçek gibi oldum

kız sana yetişmek üzereyim bak ben ona göresonra vay efendim beni geçtin diye bozuşmayalım
hadi azıcık tempo
çok geçmiş olsun bu arada ev temizliğide en ettkili spor bence benimde ev şöyle köşe bucak istiyo ama :44:eşimde tutturdu oda değiştirelim daha büyük odamız var yatak odası orda onunla yer değiştireceğiz bugünlerde büyük iş açacak başıma ama hazirana kadar erteletmeye çalışcam yoksa jillianım aksar biliyorum yorgunluktan:44::26:

yetiştim kızlar yetiştim
bu haftam güzel geçicek umarım, sabah 1saat yürüdüm
2gündür kahvaltı saatim 7:45 oluyor ve haliyle ara öğün çok tüketiyorum, salatalık, kuru inciri yoğurt vs olarak tüketiyorum
kızlar special k klasik aldım 2 tane 450grlık paket, öğlen yemeği olarak yiyorum
bi ara düşündüm acaba 2öğün 2kase mi yesem 1öğünde hafif sebze yemekleri 2hafta sürüyor
ctsi pazar ara verip 5 + 5 uygulasam mı acaba
çünkü 2paketinde bitmesi gerekiyor

canın benim bu konuda fikrim yok hiç yemedim :44::44:
evet erken kalkınca daha çok ara oluyo ama vücut daha fazla yakıyo metabolizma daha çok çalışıyor diyorlar hep :44::26:

şiiimmmddiii sıra bana geldi bakalım yazayım detaylı yaptıklarımı
öğlende kardeşim geldi tam jilliana başlamadan önce ben.bi gördü abla kız ne olmuş sana incecik kalmışın popo,1:) göbek kalmamış dedi ay benden daha zayıf olacaksın bu gidişle ne yapıyorsun sabah akşam hep koşuyo musun dediüstelikte 1 haftadır görmüyordu beni bi havalara girdim gene sormayın uçtum resmen
sonra jilliana başladım oda beni izledi hep arada bol bol güldühiç akıllı işi değil ben katiyen kaldıramam totoşumu bu ne böyle dedi tabi benden bu arada şapır şapır terler akıyo ne yorucu bişeymiş anacım o öyle:26:valla plates bunun kadar terletmiyordu beni.sabahta yataktan zor kalktım bacaklarımın üst ön kısmı acayip tuvalate zor oturuyorum:26:bide kolarımı çok fazla hareket ettiremiyorum.bende dambıl var onlar su şişesinden daha ağır olduğu için daha çok yoruyo beni:44:ama pes etmeyeceğim 5 6 güne kadar geçer diye tahmin ediyorumo bittikten sonra bantta 45dk yürüüdüm yüksek tempoda 300kaloride öyle yaktım.valla yürüyüş jillianın yanında şerbet gibi geldi o derece zor yani yapmak isteyenlere duyrulur ama azim olmazsa ne yağlar gider ne göbişler totoşlar
şimdi öğle yemeği olarak barbunya ve 1 bardak kayısı suyumdan içtim doydum çok şükür
birazdan yeşil çayımı yaparım
dondurmam hala dolapta yemedim valla
evettt bakalım cumaya sayılı günler kaldı
haydi kızlar canlanın azıcık bakıyorum çoğunuz boşladınız buraları kimse bişey paylaşmıyo bi kaç kişi kaldık şurda hergün takip edip paylaşan olmaz böyleburaya gelince yarışalım bakın yaz geldi her yer cıvıl cıvıl herkes kısacık daracık giyiyo biz hala saklamaya çalışıyoruz fazlalıkları ne kaldıki şurda hedeflere

olamazzzzz

kızlar size yetişmek ne mümkün yaaa napıyorsunuz öyle :) işlerimi bitirdim yemeğimi koydum ocağa kızımıda uyyuttum bir bakayım nete dedim ama nerden dedim. pc yi kapatınca yarım saat uyurum diyordum ne mümkün. birden kendimi suçlu, kötü, kaka kız gibi gördüm. ben oturuyorum siz neler yapmıssınız neler. valla aysuncum bırak yetişmeyi geçeceksin gibi görünüyor beni bu hafta.

ama sanmayınki size bırakcam ortalığı. şimdi kalkıyorum 10 dk bile olsa yürüyeceğim. kar kardır. yapacak birsey yok. oyalamayın beni hade bakemmmmmm

wooooowwwwwwwwwwwwwwwww hanımlar bu ne enerji. geldim eve bi duş aldım geçmişide okudum. dün annemin bütün dolaplarını temizleyip düzenledim bugünde dip köşe süpürdüm 2 günde 45 dk yürüdüm yediklerimede dikkat ettim. annemin komşuları zayıflamışsın dediler hep ama yorgunluktan ölüyorum.

canın benim bu konuda fikrim yok hiç yemedim :44::44:
evet erken kalkınca daha çok ara oluyo ama vücut daha fazla yakıyo metabolizma daha çok çalışıyor diyorlar hep :44::26:

evet orası doğru öenmli olan az ve sık sık yemek. bu arada bu haftanın 2.si kim olacak kızlar, 1.belli de

dvdleri para ile aldığın içindir o azim bende mi öyle yapsaydım kaldıramadım totoşumu bi, çok zor geldi valla
bu hafta düzenli yürüyorum çok şükür sabah 8de yürüyorum

kahvaltı 7:45
1 kupa yeşil çay
Tam Yağlı Beyaz Peynir 20 GRAM 79
Domates 1 ADET 14
Salatalık (hıyar) 110 GRAM 13
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58

ara 10:30
1yeşilçay,
kuru incir 1 adet 51
salatalık, domates (kalorileri üstte toplu ekli)
10gr peynir (kalorileri üstte toplu ekli)

öğle 12:30
Nesfit Sade (30 gr +100 ml light süt) 1 PORSİYON 151

ara 14:30
Elma 1 ADET 60
16:00
15adet nesfit k kraker 15gr-- 62kalori
1 kupa yeşilçay

Toplam : 500

Akşam ne yerim hiç bilemiyorum son dakika kayınvalideme gidebiliriz, eğer gitmez isek çarliston biber közleyip sarımsaklı yoğurt ile yemeyi düşünüyorum. bu hafta kendimi nasıl böyle kaçamaksız bıraktım hayret üstelik regl haftam daha 1gr çikolata yemedim

sen yat kaldırma totoşunu anacım biz burda tam gaz devam ediyoruz 1.lik yarışı için kapışıyoruz
artık üzgünüm size kalmayacak 1.lik 1000 kalorinin üstüne çıkmadım 3gündür + 1saat dolu dolu yürüyüşümü yapıyorum
hatta bugün bi ara KK formu açılmadı nasıl evhamlandım giremedim diyee, neler yaptığınızı kaçırıcam diye
önceden pc yi açtığım gibi hemen face e girerdim şimdi aklıma bile gelmiyor
kadınlar kulübü ve kalori sepetinden başka bişeye bakmaz oldum valla

kolay gelsin canım, insan temizliğe başlayınca açlığı bile gelmiyor akla
ayy ne güzel hepimiz iltifatlar almaya başladık etraftan
bu pazar günü lise arkadaşlarımla günüm var. 2ay gidememiştim kayınvalideme gitmek zorunda olduğum için
neyseki yarın gidiyor memleketine 1ay uğramaz sanırım buralara:124::124::124: o gittiği zaman daha çok dikkat ediyorum
arkadaşlarımdan bakalım nasıl iltifatlar alıcam, süper hissedicem kendimi belli ama diceğim tek bişey yoo biraz dikkat ediyorum o kadar havamız batsın emi

valla kuşum birinci burda bende tam olarak ikinciyi aramaya başlayacaktım
benim at dört nala gidiyo az yemek evet önemli belki ama spor yapmak hepsinden önemliben bu kadar koştururken hiiiççç sıramı veremem kimseciklerevalla zor yürüyorum bugün bu acılar benim zaferim olacak

kızım ne sandın tığ gibin olacaz inşallah
iltifatlar bizim ruhumuzu besliyo anacım hadi azıcık tempo
yarışmazsak hep yiyoruz sonra onu farkettim biraz ara gaz haftası olsun bu hafta

valla bende aynı bugün senin gibi hissettim pc açılmadı sabah 10dan 12buçuğa kadar deliye döndüm kimbilir neler yaptı kızlar diye:18:hatta dışarı gezmeye çıkıyoruz hemen net olan bi yerde eşimin tel.den giriveriyorum yorum yazmasamda okuyorum en azından eşim bile alıştı artık hemen veriyo kendi telefonu al internet var diye
benimde pc.yi açınca önceliğim değişti iki siteyi aynı anda açıyorum birine yediklerimi birine yiyeceklerimi yazıyorum
o arkadaş toplantıları süper oluyo valla bende kızlarla görüşmeye epey oldu görseler şaşıracaklar beni şok edeceğim bi kaç haftaya kadar onları eminim sendeki değişimde hemencecik farkedilecek
evet bu konuda aynen öyle de pek dikkat etmiyorum yaz gelince evde işler arttı temizlik falan ondan olmuştur de bu kadar tepindiğimizden sakın bahsetme

kızım ne sandın tığ gibin olacaz inşallah
iltifatlar bizim ruhumuzu besliyo anacım hadi azıcık tempo
yarışmazsak hep yiyoruz sonra onu farkettim biraz ara gaz haftası olsun bu hafta

evet ara gaz önemli. geçen hafta hepimiz dökülmüştük
aysun ver gazıı

kızlar ne oluyo hepiniz firardasınız geliyorum gidiyorum hep yoksunuz:44:
ben akşam yemeğimi saat 18:30da yedim yağsız domates salatası 1.buçuk kepçe mercimek çorbası 150gr yoğurt
saat 9gibi görümceme gittim çeyizlik alışveriş yapmışlar bugün aldıklarına bakmaya gittim türk kahvesi yaptı yanınaDa çikolata 3gr kadar yedim kahve şekersizdi :26: şimdide ara olarak çilek yedim 150gr geç yattığım için bu saatte yemeği çok dert etmedim zaten çok az kalorili bişey
bugün sporla 850kaloriye düşürdüm yeter
yarın ya nasip

HERKESE

ewwet aysun, ver gazı...........

[1] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 60
[2] Külah Dondurma 3 ADET 393
[3] Çilek 70 gr 26
[4] Salça 0.3 YEMEK KAŞIĞI 9
[5] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 63
[6] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
[7] Mantı 1 PORSİYON 490
[8] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 61
[9] Yürümek (Asfalt) 20 dak 100
[10] Bisiklete Binmek 45 dak 231
[11] fındık (1 adet) 15 adet 135
[12] Eti Form Çubuk Kraker 0.4 PAKET 66
[13] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[14] Sütaş Süzme Peynir 0.1 100gr 26
[15] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[16] Çay 3 ADET 15
[17] Ekmek 1 DİLİM 65
[18] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[19] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
Toplam : 1087 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…