kız sana yetişmek üzereyim bak ben ona göresonra vay efendim beni geçtin diye bozuşmayalım
hadi azıcık tempo
çok geçmiş olsun bu arada ev temizliğide en ettkili spor bence benimde ev şöyle köşe bucak istiyo ama :44:eşimde tutturdu oda değiştirelim daha büyük odamız var yatak odası orda onunla yer değiştireceğiz bugünlerde büyük iş açacak başıma ama hazirana kadar erteletmeye çalışcam yoksa jillianım aksar biliyorum yorgunluktan:44::26:
Günaydın bayanlar bende bu aralar dengeyi bozdum aysun gene uçuşta herhalde 1 numara
tebrik ederim hırslı oludğun için
ama dikkat ediyorum yediklerime hazır vermişken almıyyaımö tekrar
günaydın arkadaşlar,
hastalığı birazcık olsun attım üzerimden sayılır. temizliğin yorgunluğunu göz ardı edip sabah basladım tekrar yürüyüşe. cuma sabahı 200gr bile olsa bir fark olmalı. yerimde saymamalıyım. hafta sonu didime gitcem orada biraz kaçırırım ipin ucunu gibi ama dönüşte mükemmel olacak hersey. haftaya çok sıkı tutcam inşallah. bu hafta bana yetiştim diye sevinenleri (aysuncummmm) geride bırakıp fırlıycam ok misalı. daha çok çalışmanız lazım haftayaaa :) :)
kızlar süpersiniz valla, aysuncum sana diyecek birseyim yok tebrik ediyor kararlılığının devamını diliyorum :)
kahvaltım
[1] Karmez Light Ekmek 1 DİLİM 52
[2] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[3] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[4] Marul (Kıvırcık) 6 yaprak 12
[5] Salatalık (hıyar) 153 GRAM 18
[6] Yürümek (Asfalt) 75 dak 420
Toplam : -288 kal.
haydi akşama görüşürüzzzz
tartılmadan nasıl dayanıyorsun ya ben tartının bulunduğu odanın önünden geçerken çıkıyorum hemengeçmiş olsun cezmut dün yazıcaktım unutmuşum bak. bu cumanın sonuçlarıını iple çekiyorum
bilmiyorum şuan kilomu tartılmadım ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
bugün yürüyüşüm sondu pazartesi tekrar başlıcam işler temizlik vs..
kaynanayıda yolladıkk derin bir nefes çektim ohhhhhhhhh
dün o kadar dikkat etmiştim ona gittik akşam sen git lokum yeeehemde koca bir avuç kadar ve vakitsiz bir saatte
ama kendi evimde çok güzel uyabiliyorum her şeye
ay kızlar hiç enerjim yok sanki ya işler beni bekliyo küçk kuzunn uykusu geldi beni beklyo uycak....hiç bşy canım istemyo sanki bu gün öle otursam yatsam dyorum nedense....
sen kaç kilosun gülos çalışıyo musun
ay kızlar hiç enerjim yok sanki ya işler beni bekliyo küçk kuzunn uykusu geldi beni beklyo uycak....hiç bşy canım istemyo sanki bu gün öle otursam yatsam dyorum nedense....
tartılmadan nasıl dayanıyorsun ya ben tartının bulunduğu odanın önünden geçerken çıkıyorum hemenyürüyüşümü de yaptım az dinleneyim öğleni yiyeyim arada 7 otlu çay içtim yalnızca adetim çok yaklaştı ödem atayım. evde herşey süper zaten dışarda durmuyor boğazımız
arkadaşlar kilo çizelgelerine bakıyorumda hepimz 70 lerdn 60 ları görmüşüz aferin bize vallaa isteyice olyo demek ki...50 leri görmek isteyenler parmak kaldırsın bakeeemmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?