Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

vaaaaaav müthiş topik capcanlı ya........bu hafta sizin haftanız valla benim gazz pedalı tutukluk yaptı sanırım basssmııyyooo yaaa....ama hiç heveslenmeyin ohh çekmeyin bu ay o 4 kilo gidecek başka yolu yok...valla 4-5 kilo vermişim 2 ayda geri almam şimdilik yerinde sayıyo gibiyim ama haziran 7 de 65 olmazsm atın beni bu topikten denizlere....aysun bu jillan ı bende yapcam zoru severim arkadaşım nye para verp aldın nette yok mu videoları bakmadım daha...

kızlar taktik çok doğru öldüm bittim diyetteym demek yok kimselere...geçen elti geldi manken gbi gıcık bana diyo''kilo mu verdn bana mı öle geliyo''adı gbi gördü zayıfladığımı ''herkes öle diyo bilmem çocklar yoruyo vermişimdir epeydir tartılmıyorum ''dedim ...yalannnnnn her gün tartya çıkıyodum hehehheh....

aysuncum nette buldum bi video JİLLİAN MİCHAELS 30 DAY SHRED:LEVEL 1 YAZIYO BUNU MU YAPIYOSUN ACEPP:)) bi de ingilizce konuşuyo ya napıyım anlamayıveririm gördğmü yaparım diyorumm..ne diyosun sennki türkçe açıklmalı mı....

günaydın kızlarrrrrr. nasılsınız bakalım. dün görümceme gittik akşam bütün aile ordaydı herkes çok zayıflamışsın dedi daha hoş geldin demeden. hatta görümcemin eşi yavrum bu sana bakmıyor mu söyle çekeyim kulağını dedi eşime bakarak. bende mutfağı kilitleyip gidiyor abi dedim güldük bayağı tabi bende pozlar yürüyorum abur cubur yemiyorum bu ara canım istemiyor (yalana bak eve almıyorum yemeyim diye) cidden mi çok vermişim tartı aynı gösteriyor siz böyle diyorsunuz gidiyorum tartılıyorum aynıyım yürüyorum ya sıkılaşmışımdır ödemim gitmiştir vs... eşim arabada gelirken ölüyorum açlıktan inat ettim yemiyorum totomdan ter damlayana kadar yürüyorum desene diyor. görümcem ve eltim diyetisyen kararı aldı akşam 5 kilodan fazla vermiş gibisin diyorlar seviniyoruz zayıflayın kilo iyi bişey değil diyolar sonrada önüme abur cubur koydular hepsi 2 kez yesene dedi yemedim çatlasınlar. bi dilim kadayıf aldım onunda yarısını küçük görümcemin iki kızına yedirdim. görümcemin oğlunun doğum günüydü sadece 1 çatal pasta yedim onuda görümcem bu kadarcık ye tadına bak diye ağzıma verdi. tatlı yedim ya ağır gelir diye dilimimi yemedim. bazlama yapmış benimkini koy sabah yerim dedim 1/4 ünü yedim kahvaltıda.

Son düzenleme:
kahvaltı
1/4 bazlama
1.5 kk beyaz peynir
1 çay bardağı süt
3siyah 1 yeşil zeytin
1 domates ve salatalık
şimdi yürüyüşe arada 1 yeşil çay ve kuru incir
öğleye 3 köfte planlıyorum 1 domates ya kalan 1/4 bazlamam yada 3 kaşık bulgur (bakayım hangisinin kalori az)
arada meyve yerim
akşama nohut pişireyim diyorum salatayla
ara meyve 7 otlu çay

Günaydın bayanlar bende bu aralar dengeyi bozdum aysun gene uçuşta herhalde 1 numara

tebrik ederim hırslı oludğun için
ama dikkat ediyorum yediklerime hazır vermişken almıyyaımö tekrar

Günaydın bayanlar bende bu aralar dengeyi bozdum aysun gene uçuşta herhalde 1 numara

tebrik ederim hırslı oludğun için
ama dikkat ediyorum yediklerime hazır vermişken almıyyaımö tekrar

sen kaç kilosun gülos çalışıyo musun

günaydın arkadaşlar,

hastalığı birazcık olsun attım üzerimden sayılır. temizliğin yorgunluğunu göz ardı edip sabah basladım tekrar yürüyüşe. cuma sabahı 200gr bile olsa bir fark olmalı. yerimde saymamalıyım. hafta sonu didime gitcem orada biraz kaçırırım ipin ucunu gibi ama dönüşte mükemmel olacak hersey. haftaya çok sıkı tutcam inşallah. bu hafta bana yetiştim diye sevinenleri (aysuncummmm) geride bırakıp fırlıycam ok misalı. daha çok çalışmanız lazım haftayaaa :) :)

kızlar süpersiniz valla, aysuncum sana diyecek birseyim yok tebrik ediyor kararlılığının devamını diliyorum :)

kahvaltım

[1] Karmez Light Ekmek 1 DİLİM 52
[2] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[3] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[4] Marul (Kıvırcık) 6 yaprak 12
[5] Salatalık (hıyar) 153 GRAM 18
[6] Yürümek (Asfalt) 75 dak 420
Toplam : -288 kal.

haydi akşama görüşürüzzzz

geçmiş olsun cezmut pes etmek yok yavaşlasak bile....haftaya bende çok sıkı tutcam bu işi artık..

geçmiş olsun cezmut dün yazıcaktım unutmuşum bak. bu cumanın sonuçlarıını iple çekiyorum
bilmiyorum şuan kilomu tartılmadım ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
bugün yürüyüşüm sondu pazartesi tekrar başlıcam işler temizlik vs..

kaynanayıda yolladıkk derin bir nefes çektim ohhhhhhhhh
dün o kadar dikkat etmiştim ona gittik akşam sen git lokum yeee hemde koca bir avuç kadar ve vakitsiz bir saatte

ama kendi evimde çok güzel uyabiliyorum her şeye

ay kızlar hiç enerjim yok sanki ya işler beni bekliyo küçk kuzunn uykusu geldi beni beklyo uycak....hiç bşy canım istemyo sanki bu gün öle otursam yatsam dyorum nedense....

tartılmadan nasıl dayanıyorsun ya ben tartının bulunduğu odanın önünden geçerken çıkıyorum hemen yürüyüşümü de yaptım az dinleneyim öğleni yiyeyim arada 7 otlu çay içtim yalnızca adetim çok yaklaştı ödem atayım. evde herşey süper zaten dışarda durmuyor boğazımız
ay kızlar hiç enerjim yok sanki ya işler beni bekliyo küçk kuzunn uykusu geldi beni beklyo uycak....hiç bşy canım istemyo sanki bu gün öle otursam yatsam dyorum nedense....

sarıl kuzuna uyu tatlım biraz aman o işler hiç bitmez yap yap aynı hep

sarıl kuzuna uyu tatlım biraz aman o işler hiç bitmez yap yap aynı hep[/QUOTE]

canım benm bide büyük boy var bende onu napcaz sana gönderym onu da ben uycam ufakjlıkla okeyyy......

günde 3öğün tartıldım hep ama bu hafta regl haftam moralim bozulmasın diye tartılmadım ama yine de 1.olucam inşallah şişkinliklerimlen

arkadaşlar kilo çizelgelerine bakıyorumda hepimz 70 lerdn 60 ları görmüşüz aferin bize vallaa isteyice olyo demek ki...50 leri görmek isteyenler parmak kaldırsın bakeeemmmm.......

toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor eliffeyza güler100 gülercim millet spor mu yapıyo ne kimse yok hele aysun kesin jilln koşu bandı yürüyüş ortaya karışık yapıyodur bravo ona......bide arkadaşlar bu güln yüzü faln nerden yapıyoruz mesajda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…