Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

csnım nette var ama benimki kotalı net bitiyo hemen o yüzden hem elimin altında olsun istedim ayrıca bide türkçe acayip etkili ve çook terletiyo ama hala dayak yemiş gibi hareket etmekte çok zorlanıyorum ama pes etmiycemmm

evet canım türkçe valla ben onun konuştuğunu anlamadan yapamam herhalde motivasyon bozuyo bende sen yapabilirsen süperr

tatlım bayıldım sana ya ne güldüm ve sende kendmi gördüm akşam bende kaynanama gitmiştim dönüşte komşular yolda gördü beni kışın hiç denk gelmemiştik geçen yazki halimi biliyorlar tombik tombik gece karanlığında bile çok zayıflamışsın ne yaptın böyle diye sordular valla yemedim dedim gülerek geçiştirdim eve geldim eşime dedim o kadar mı belli oluyo kilo verdiğim karanlıkta bile farkettiler:44:ben aynaya baktığımda hala çoğu bölgemde fazlalal:44:ıkları görüyorum ya oyüzden sanırım böyle oluyo

Son düzenleme:

vuuuuuu çok iddialı gördüm seni ben bu hafta geleyim senin yanına da gör bakalım asıl ondan sonra belli olacak kimin daha çok verdiğiivalla yatıp kalkıp spor yapıyorum sizin sınırlara yetişmrk için ve tek umudum hepinizi bi çırpıda geçmek

kızlar bugün bi değişiklik yaptım öğle yemeği ve akşam yemeğinde nesfit k klasik yiyorum 150kalori
sağlıksız gibi görünebilir ama 1günlük bünyeme bi şok olsun bakalım
biraz önce 1elma yedim, önceden elma yediğimde beni acıktırır midemi kazırdı
ama şimdi elma tok tutuyor nasıl oldu anlamadım:26:

kahvaltı 7:45--------
Doygun Tam Buğday Ekmek 33 GRAM 64
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 18 GRAM 47
Domates 115 GRAM 20
Salatalık (hıyar) 100 GRAM 12

ara 11:00

kuru incir 1 adet 51
Simit (susamlı) 0.3 ADET 78 ( 1simidin çeyreği kadar yedim)
sabahtan kalan domates ve salatalık

öğle 13:30
Nesfit Sade (30 gr +100 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151

ara 15:30
Elma 1 ADET 60

akşam 18:00
Nesfit Sade (30 gr +100 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151

ara 20:30
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

Toplam : 645 kal. ile günümü kapatıcam

Yürümek (Asfalt) 60 dak 318

akşam nazarlara gelcem diye korktum bende Aysun ya bakıyorum haşmetli göbeğim ve totom yerinde nerem zayıflamış göremiyorum ama dün geçen yılın diyet notlarını buldum bu sabah tartıldım kgm ordaki rakamdan aşağıda kış boyu aldıklarımı vermişim 2009da falan 65-68 arasındaydım. yapışmış kilolara geldim artık. bide geçen yıl etek ve pantolonlarımı daraltmıştım zayıflayınca hepsi oldu üzerime dün ne giyeyim diye hepsini denedim. ama bakınca göremiyorum gıdım kaybolmuş birazda can simitlerim erimiş gerisi aynı gibi ölçülerimide almamıştım zaten inceldim mi kıyafetlerimden anlıyorum

kızlar sonunda tam anlamıyla geldim
akşam benim koca sıpa oğlum gece 3buçukta uyudu ancaksonra sabah 7buçukta uyandı bi daha yattık 10buçukta zor kalktım yataktan mecburen karnı acıktı yavrumun:26: öyle olunca benimde kahvaltı gecikti saat 11buçukta ancak oturdum
sabah uyanınca 1 bardak sirkeli sıcak su
100gr salatalık
150gr domates
1 haşlama yumurta
15gr beyaz ekmek
4siyah zeytin

sonra kalktım hemen jillianımı yaptım kızlar hertarafım ısu içinde kaldı valla ben böyle spor görmedim şimdiye kadar anacım nasıl şeymiş bu böyle resmen su variline düşmüş gibi oluyor popom ve üst bedenim komple 25dk falan sürüyo aşağı yukarı hemen ardından banda bindim 40dk yürüdüm 280 kalori yaktı:44:aslında daha çok yürüyecektim ama annemle komşuya 1 saatliğine gitmek için anlaşmıştık bi baktım annem geliyo camdan hemen indim apar topar kapıyı açtım ordan duşa koştura koşturabugün koşturmaktan baya gitti kaloriler bencesonra eve geldim hemen mutfağa yemek işine giriştim oğlumu besledim te şimdi oturdum yeşil çayımı demleyip :26:acayip yoruldum bugün yalnız :44:
kızlarda hemen yokluğumu bilip kaynatmışlar doğruda Bilmişler önce jillian sonra yürüyüş sonra işler bu hafta bu tempodayım bakalım

temin ara olarak
55gr maraş kesme dondurma
70 gr muz
1 bardak kayısı suyu içtim
ve hala _14kalorideyim kızlar

siz neler yediniz bakalım bana yetişebilecek misiniz
akşam için bezelye yapıyorum yanına yoğurtta çıkartırım miss
az önce arkadaşım aradı yarın annesinin günü varmış sende gel bizde ayrı odada otururuz dedi bende sırayı size bırakacak göz var mıhemen reddettim dedim şu aralar sınavlarıma öncelik vermem gerek kısmetse haziranda bi program yaparıznapayım yalan oldu ama annesine öyle güzel şeyler yapıyor ki ne zaman gitsem tabağımı sıyırarak kalkıyorum vallaşimdi böyle bi duruma hiç gerek yok tartıdan önce kendime işkence yapamam
güler kaynanana üzüldüm kız keşke gitmeyeydi de seni güzel güzel besleyeydi ben birinci olsaydım bi kaç hafta daha
eliffeyza sende bahar yorgunluğu vardır tatlım malum biz hanımlar her türlü olaydan etkilenir herşeyde bi yorgunluk buluruz:26:yazımız ayrı kışımız ayrı reglimiz apayrıgeçen bende atlattım öyle bi dönem umarım bidaha olmaz :44:
babasının kelebe sen yosun çoktandır sanki nerelerdesin bakiiim
lamekanda şöyle bi okuyo çıkıyo yorum yapmadan bi kaç denk geldi:26:bizden sıkıldınız mı kızlar
[QUOT[/QUOTE]

küçüldü miden tatlım artık bide şartlıyoruz doycaz diye kendimizi. bende bi türk kahvesi yapayım oda beni tok tutuyor gelin sizede yapayım beraber içelim kızlar

ayy evet ne zaman ericek şu popo neyse ben ağustos ayında hamilelik planladığım için eksta bir spor yapmıyorum haftanın 3günü yürüyüş o kadar. ee önümüz ramazan bu ramazanda orucumu tutarken aşırıya kaçmıcam akşamları ve ramazan ayında 2kilo vermeyi planlıyorum.
bende yazmıştım aynı senin gibi geçmiş senelerdeki kilolarımı ama ilk defa bu kadar fazla olmuşum
2010 63
2011 66
2012 69
2013 72
kısacası her yıl 3kilo almışım düzenli olarak
şimdiki hedef
ağustos 57
kasım 63
nisan 70
sonraaaaa 55lere inmeyen ne olsun

güler kaynanana üzüldüm kız keşke gitmeyeydi de seni güzel güzel besleyeydi ben birinci olsaydım bi kaç hafta daha

canım hiç çekinme bi de şööööyle bi göbek at tam olsun
ahhh ahh o kadar seviniyorum ki anlatamam ama 1ay sonra geri gelicek
onun yaptığı yemeklere dayanamıyorum eli öyle bir lezzetliki
o yokken biraz kilo vereyimde sonrası oruç , hamilelik vs..

ayy aysun bu ne enerji bacım hele bi otur toton oturak görsün:82:
bravoooo sana 1.lik sıramı kapıcak gibi görünüyorsun çünkü bende bu kadar koşuşturmaca aktivite yok
ama gerçekten sizler olmasaydınız ben 72..73..diye çıkardım yukarı valla iyiki rakibimsiniz üyecanlar

Son düzenleme:

canım güzel görünüyor menü dediğin gibi biraz az aman dikkat et sonrası kötü olmasın :26:
nesfitlerin tadı nasıl bu arda bende denesem mi diyorum ama yiyemezsem gene çöpe gitsin istemem:44:bide bi doktor söylemişti şu light sütler çok sağlıksızmış yağı azalttıklarında tatları çok iğrenç olduğu için tadı güzelleştirmek için daha çok katkı maddesi koyuyorlarmış.o yüzden bildiğiniz normal sütten şaşmayın demişti :26:

doğum günüme kadar 65 olsam tam 20 günüm var. bu arada hesaplarıma göre yarın regl olmam lazım en geç hafta sonuna bi kaç gün kaysa. ayın 25inde eşimin amca oğlunun düğünü var bütün sülalenin önünde bi dans etseydim eşimle zayıf zayıf akşamada nohut salata 2 yk bulgur pilavı ara olarak erik yürüyüşüde düşünce 800 kaloriylede ben kapatıyorum günü gayet iyi

Son düzenleme:

hemen atayım canım seni mi kırcam
sabahta jillianla çevirmiştim biraz belimi oda sana gelsin
valla ben zaten anlamıyorum kendimi bu tempoyla nasıl kilo almışım :26:ben hergün oğluma ayrı çorba yapıyorum en az 1 saatimi alıyo:26düdüklüde pişirip robottan geçiriyorum.sonra bide süzgeçten geçiriyorum.oğlum mideden hortumla besleniyoda tıkanmaması için uğraşıyorum)bize eşimle ayrı yemek yapıyorum oğlumun en az günde 2 kez üstü değişiyo alt bakımı beslenme bakımı günde 5kez oluyo evin temizliği ayrıca zaten 140metrekare ev :18::18:
bende 2005(evlendiğimde)64 kilo
2006(doğumdan sonra)78kilo
2007 de 68.5 düşmüştüm nasılsa
2008_9_10 da 70 /75 arası gezindim
2011de (oğlum mide ameliyatı olmuştu hastanede 15gün kaldık eve bi geldik herkes şokta bana ne olmuş diye )tam 85kilo
sanırım stresten hep yedimm:18:,
2012 de 75 ve 76 civarı oynadım arada 74 oldum
veee 2013 benim yılım olacak 59.9 kilo olacağımm
ömrümde hatırlamıyorum bu kiloyu gördüğümü ama olacak çünkü ben KARAR VERDİMMMM

küçüldü miden tatlım artık bide şartlıyoruz doycaz diye kendimizi. bende bi türk kahvesi yapayım oda beni tok tutuyor gelin sizede yapayım beraber içelim kızlar

bak canım çekti şimdi hadi yapta içelim ellerinden mis gibii

ben klasik türk kahvesini sade pek içemiyorum, acaba damla sakızlı türk kahvesinin kalorisi var mı :26:
bayılıyorum damla sakızlısına sade de çok güzel oluyor kokusu tadı ımmhh

canım aslında müsli alıcaktım bulamadım nestle nesfit k klasik aldım ertesi gün markette müsli gördüm sinir oldum
orman meyvelisi mi kırmızı meyvelisi mi ne varmış herkes ona çok güzel dedi ama 50kalori daha yüksekti bende klasik aldım
2paket 1aradaydı 10tl idi. sütsüz bir şekilde tadı süper bişey
sütü pek sevmiyorum sade içemem ama mecbur karıştırıyorum
ligt süt aldım içime sinmesede çünkü ben normalde kızıma açık süt alıyorum o da bir yağlı süt sorma
sütü tam ılıtmadan ekliyorum nesfite. çünkü yumuşayınca gevrekler tadı kötü oluyor zor yutuyorum
ilk çıtır çıtırken çok güzel ama son kaşıklara doğru ıslanıyor tam kötü oluyor

aman nazarlar gelmeyelim valla bende çok korkuyorum
ya evet aynaya bakıyorum hep duşa girmeden önce göbek bölgem duruyo bide popomun belle birleşen kısmı bana çokk yağlı geliyo orası çok kalın görünüyo ben ince bi hat olsun istiyorum üst bedenle alt bedenin ayrım noktası olsun ama nerde düz ara gidiyo yağlar ordanbakalım jillianda 10günü bitireyim gene ölçülerimi alcam gerçi baya inceldim ben ilk baştta ölçüp biçmiştim kendimibi tek bacaktan veremedim şimdiye kadar çok sorun değil ama gitse çok fit olurum.bu arada jilliana başlamadan göbek fotosuda çektim paylaşcam kısmetse bitişte

canım allah kolaylık versin sana, günün mutfakla geçiyor sürekli ayaküstündesin bünye alışmış yakmıyor demek ki

bende yazayım kilomu

2008 nisan (nişanlıyken) 50
2008 ağustos(düğünde)55
2008 kasım(hamile olduğumu öğrendiğimde) 60
2009 temmuz(doğuma giderken) 71
doğumdan sonra 64
sonrasııı malüm aldımdaaa aldım

ama gördümki evlilik yaramamış bana nişanlandım kaynanamın yemeklerini tattığımdan beri ne hale gelmişim

desene zordan yiyorsun :44::44:ben alsam şöyle denerim önce çıtır çıtır yer üzerine sütümü içerim midemde şişer onlar olmaz mıbende türk kahvesi istiyorum bende ay kızlar ya şimdi olsaydık karşılıklı höpürdete höpürtede içerdik misssbende gidip bi koşu yapıp geleyim eşimde aradı geç gelecekmiş bende öğle yemeğini atladım geç kalkınca 5te akşam yemeği yeriz diye düşünmüştüm olmadı şimdi bi elma yedim 75gr.bide kızlar ya kahvenin yanına yarım albeni yesem 100kalori olur mu:44::26:
ben akşam yemeği ile birlikte 600kaloride kapatıyotum (sporla)sanki yiyebilirim gibi hissettim ama ne dersiniz :18:

ben öyle hızlı yiyorum ki o çıtırlık gitmeden bitireyim diye eşimde sanıyor ki çok acıktım yavaş tombişim diyo. tombişim demesinede gıcık oluyorum akşam deme bana tombiş dedim haklısın küçük tombişim diyeyim artık 60a inince küçüğüm derim diye dalga geçti benimle ama görcek o. benimkiler akşam bişey yemeyince çaktılar rejimdeyim ama itiraf etmedim kaç kilosun dediler 64 dedim (inş en kısa zamanda). hemen eşime zayıfladın mı sende göbeğin küçülmüş oda gıcık yürütüyormuşum ben haftada 2 yürüyor benle bide yavaşlatıyor beni zaten yürürken. yasemin yesin ama yesin dedim her türlü yemek var evde önünden alıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…