vaaaaaav müthiş topik capcanlı ya........bu hafta sizin haftanız valla benim gazz pedalı tutukluk yaptı sanırım basssmııyyooo yaaa....ama hiç heveslenmeyin ohh çekmeyin bu ay o 4 kilo gidecek başka yolu yok...valla 4-5 kilo vermişim 2 ayda geri almam şimdilik yerinde sayıyo gibiyim ama haziran 7 de 65 olmazsm atın beni bu topikten denizlere....aysun bu jillan ı bende yapcam zoru severim arkadaşım nye para verp aldın nette yok mu videoları bakmadım daha...
aysuncum nette buldum bi video JİLLİAN MİCHAELS 30 DAY SHRED:LEVEL 1 YAZIYO BUNU MU YAPIYOSUN ACEPP:)) bi de ingilizce konuşuyo ya napıyım anlamayıveririm gördğmü yaparım diyorumm..ne diyosun sennki türkçe açıklmalı mı....
günaydın kızlarrrrrr. nasılsınız bakalım. dün görümceme gittik akşam bütün aile ordaydı herkes çok zayıflamışsın dedi daha hoş geldin demeden. hatta görümcemin eşi yavrum bu sana bakmıyor mu söyle çekeyim kulağını dedi eşime bakarak. bende mutfağı kilitleyip gidiyor abi dedim güldük bayağıtabi bende pozlar yürüyorum abur cubur yemiyorum bu ara canım istemiyor (yalana bak eve almıyorum yemeyim diye) cidden mi çok vermişim tartı aynı gösteriyor siz böyle diyorsunuz gidiyorum tartılıyorum aynıyım yürüyorum ya sıkılaşmışımdır ödemim gitmiştir vs... eşim arabada gelirken ölüyorum açlıktan inat ettim yemiyorum totomdan ter damlayana kadar yürüyorum desene diyor. görümcem ve eltim diyetisyen kararı aldı akşam 5 kilodan fazla vermiş gibisin diyorlar seviniyoruz zayıflayın kilo iyi bişey değil diyolar sonrada önüme abur cubur koydular hepsi 2 kez yesene dedi yemedim çatlasınlar. bi dilim kadayıf aldım onunda yarısını küçük görümcemin iki kızına yedirdim. görümcemin oğlunun doğum günüydü sadece 1 çatal pasta yedim onuda görümcem bu kadarcık ye tadına bak diye ağzıma verdi. tatlı yedim ya ağır gelir diye dilimimi yemedim. bazlama yapmış benimkini koy sabah yerim dedim 1/4 ünü yedim kahvaltıda.
Günaydın bayanlar bende bu aralar dengeyi bozdum aysun gene uçuşta herhalde 1 numara
tebrik ederim hırslı oludğun için
ama dikkat ediyorum yediklerime hazır vermişken almıyyaımö tekrar
günaydın arkadaşlar,
hastalığı birazcık olsun attım üzerimden sayılır. temizliğin yorgunluğunu göz ardı edip sabah basladım tekrar yürüyüşe. cuma sabahı 200gr bile olsa bir fark olmalı. yerimde saymamalıyım. hafta sonu didime gitcem orada biraz kaçırırım ipin ucunu gibi ama dönüşte mükemmel olacak hersey. haftaya çok sıkı tutcam inşallah. bu hafta bana yetiştim diye sevinenleri (aysuncummmm) geride bırakıp fırlıycam ok misalı. daha çok çalışmanız lazım haftayaaa :) :)
kızlar süpersiniz valla, aysuncum sana diyecek birseyim yok tebrik ediyor kararlılığının devamını diliyorum :)
kahvaltım
[1] Karmez Light Ekmek 1 DİLİM 52
[2] Yumurta Beyazı 2 ADET 30
[3] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[4] Marul (Kıvırcık) 6 yaprak 12
[5] Salatalık (hıyar) 153 GRAM 18
[6] Yürümek (Asfalt) 75 dak 420
Toplam : -288 kal.
haydi akşama görüşürüzzzz
hadi gel beraber uçalım canım biletini alırım ben senin
tatlım bayıldım sana ya ne güldüm ve sende kendmi gördümakşam bende kaynanama gitmiştim dönüşte komşular yolda gördü beni kışın hiç denk gelmemiştik geçen yazki halimi biliyorlar tombik tombik gece karanlığında bile çok zayıflamışsın ne yaptın böyle diye sordular valla yemedim dedim gülerek geçiştirdim eve geldim eşime dedim o kadar mı belli oluyo kilo verdiğim karanlıkta bile farkettiler:44:ben aynaya baktığımda hala çoğu bölgemde fazlalal:44:ıkları görüyorum ya oyüzden sanırım böyle oluyo
kızlar bugün bi değişiklik yaptım öğle yemeği ve akşam yemeğinde nesfit k klasik yiyorum 150kalori
sağlıksız gibi görünebilir ama 1günlük bünyeme bi şok olsun bakalım
biraz önce 1elma yedim, önceden elma yediğimde beni acıktırır midemi kazırdı
ama şimdi elma tok tutuyor nasıl oldu anlamadım:26:
kahvaltı 7:45--------
Doygun Tam Buğday Ekmek 33 GRAM 64
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 18 GRAM 47
Domates 115 GRAM 20
Salatalık (hıyar) 100 GRAM 12
ara 11:00
kuru incir 1 adet 51
Simit (susamlı) 0.3 ADET 78 ( 1simidin çeyreği kadar yedim)
sabahtan kalan domates ve salatalık
öğle 13:30
Nesfit Sade (30 gr +100 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151
ara 15:30
Elma 1 ADET 60
akşam 18:00
ara 20:30
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 645 kal. ile günümü kapatıcam
Yürümek (Asfalt) 60 dak 318
valla burdaki uçuşlarla gitti kilolar ama durdum :)))))
akşam nazarlara gelcem diye korktumbende Aysun ya bakıyorum haşmetli göbeğim ve totom yerinde nerem zayıflamış göremiyorum ama dün geçen yılın diyet notlarını buldum bu sabah tartıldım kgm ordaki rakamdan aşağıda kış boyu aldıklarımı vermişim 2009da falan 65-68 arasındaydım. yapışmış kilolara geldim artık. bide geçen yıl etek ve pantolonlarımı daraltmıştım zayıflayınca hepsi oldu üzerime dün ne giyeyim diye hepsini denedim. ama bakınca göremiyorum gıdım kaybolmuş birazda can simitlerim erimiş gerisi aynı gibi ölçülerimide almamıştım zaten inceldim mi kıyafetlerimden anlıyorum
güler kaynanana üzüldüm kız keşke gitmeyeydi de seni güzel güzel besleyeydi ben birinci olsaydım bi kaç hafta daha
kızlar bugün bi değişiklik yaptım öğle yemeği ve akşam yemeğinde nesfit k klasik yiyorum 150kalori
sağlıksız gibi görünebilir ama 1günlük bünyeme bi şok olsun bakalım
biraz önce 1elma yedim, önceden elma yediğimde beni acıktırır midemi kazırdı
ama şimdi elma tok tutuyor nasıl oldu anlamadım:26:
kahvaltı 7:45--------
Doygun Tam Buğday Ekmek 33 GRAM 64
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 18 GRAM 47
Domates 115 GRAM 20
Salatalık (hıyar) 100 GRAM 12
ara 11:00
kuru incir 1 adet 51
Simit (susamlı) 0.3 ADET 78 ( 1simidin çeyreği kadar yedim)
sabahtan kalan domates ve salatalık
öğle 13:30
ara 15:30
Elma 1 ADET 60
akşam 18:00
ara 20:30
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 645 kal. ile günümü kapatıcam
Yürümek (Asfalt) 60 dak 318
ayy evet ne zaman ericek şu poponeyse ben ağustos ayında hamilelik planladığım için eksta bir spor yapmıyorum haftanın 3günü yürüyüş o kadar. ee önümüz ramazan bu ramazanda orucumu tutarken aşırıya kaçmıcam akşamları ve ramazan ayında 2kilo vermeyi planlıyorum.
bende yazmıştım aynı senin gibi geçmiş senelerdeki kilolarımı ama ilk defa bu kadar fazla olmuşum
2010 63
2011 66
2012 69
2013 72
kısacası her yıl 3kilo almışım düzenli olarak
şimdiki hedef
ağustos 57
kasım 63
nisan 70
sonraaaaa 55lere inmeyen ne olsun
canım hiç çekinme bi de şööööyle bi göbek at tam olsun
ahhh ahh o kadar seviniyorum ki anlatamam ama 1ay sonra geri gelicek
onun yaptığı yemeklere dayanamıyorum eli öyle bir lezzetliki
o yokken biraz kilo vereyimde sonrası oruç , hamilelik vs..
ayy aysun bu ne enerji bacım hele bi otur toton oturak görsün:82:
bravoooo sana 1.lik sıramı kapıcak gibi görünüyorsun çünkü bende bu kadar koşuşturmaca aktivite yok
ama gerçekten sizler olmasaydınız ben 72..73..diye çıkardım yukarı vallaiyiki rakibimsiniz üyecanlar
küçüldü miden tatlım artık bide şartlıyoruz doycaz diye kendimizi. bende bi türk kahvesi yapayım oda beni tok tutuyor gelin sizede yapayım beraber içelim kızlar
canım güzel görünüyor menü dediğin gibi biraz az aman dikkat et sonrası kötü olmasın :26:
nesfitlerin tadı nasıl bu arda bende denesem mi diyorum ama yiyemezsem gene çöpe gitsin istemem:44:bide bi doktor söylemişti şu light sütler çok sağlıksızmış yağı azalttıklarında tatları çok iğrenç olduğu için tadı güzelleştirmek için daha çok katkı maddesi koyuyorlarmış.o yüzden bildiğiniz normal sütten şaşmayın demişti :26:
akşam nazarlara gelcem diye korktumbende Aysun ya bakıyorum haşmetli göbeğim ve totom yerinde nerem zayıflamış göremiyorum ama dün geçen yılın diyet notlarını buldum bu sabah tartıldım kgm ordaki rakamdan aşağıda kış boyu aldıklarımı vermişim 2009da falan 65-68 arasındaydım. yapışmış kilolara geldim artık. bide geçen yıl etek ve pantolonlarımı daraltmıştım zayıflayınca hepsi oldu üzerime dün ne giyeyim diye hepsini denedim. ama bakınca göremiyorum gıdım kaybolmuş birazda can simitlerim erimiş gerisi aynı gibi ölçülerimide almamıştım zaten inceldim mi kıyafetlerimden anlıyorum
hemen atayım canım seni mi kırcam
sabahta jillianla çevirmiştim biraz belimi oda sana gelsin
valla ben zaten anlamıyorum kendimi bu tempoyla nasıl kilo almışım :26:ben hergün oğluma ayrı çorba yapıyorum en az 1 saatimi alıyo:26düdüklüde pişirip robottan geçiriyorum.sonra bide süzgeçten geçiriyorum.oğlum mideden hortumla besleniyoda tıkanmaması için uğraşıyorum)bize eşimle ayrı yemek yapıyorum oğlumun en az günde 2 kez üstü değişiyo alt bakımı beslenme bakımı günde 5kez oluyo evin temizliği ayrıca zaten 140metrekare ev :18::18:
bende 2005(evlendiğimde)64 kilo
2006(doğumdan sonra)78kilo
2007 de 68.5 düşmüştüm nasılsa
2008_9_10 da 70 /75 arası gezindim
2011de (oğlum mide ameliyatı olmuştu hastanede 15gün kaldık eve bi geldik herkes şokta bana ne olmuş diye )tam 85kilo
sanırım stresten hep yedimm:18:,
2012 de 75 ve 76 civarı oynadım arada 74 oldum
veee 2013 benim yılım olacak 59.9 kilo olacağımm
ömrümde hatırlamıyorum bu kiloyu gördüğümü ama olacak çünkü ben KARAR VERDİMMMM
bak canım çekti şimdihadi yapta içelim ellerinden mis gibii
ben klasik türk kahvesini sade pek içemiyorum, acaba damla sakızlı türk kahvesinin kalorisi var mı :26:
bayılıyorum damla sakızlısına sade de çok güzel oluyor kokusu tadı ımmhh
canım aslında müsli alıcaktım bulamadım nestle nesfit k klasik aldım ertesi gün markette müsli gördüm sinir oldum
orman meyvelisi mi kırmızı meyvelisi mi ne varmış herkes ona çok güzel dedi ama 50kalori daha yüksekti bende klasik aldım
2paket 1aradaydı 10tl idi. sütsüz bir şekilde tadı süper bişey
sütü pek sevmiyorum sade içemem ama mecbur karıştırıyorum
ligt süt aldım içime sinmesede çünkü ben normalde kızıma açık süt alıyorum o da bir yağlı süt sorma
sütü tam ılıtmadan ekliyorum nesfite. çünkü yumuşayınca gevrekler tadı kötü oluyor zor yutuyorum
ilk çıtır çıtırken çok güzel ama son kaşıklara doğru ıslanıyor tam kötü oluyor
ben öyle hızlı yiyorum ki o çıtırlık gitmeden bitireyim diye eşimde sanıyor ki çok acıktımbak canım çekti şimdihadi yapta içelim ellerinden mis gibii
ben klasik türk kahvesini sade pek içemiyorum, acaba damla sakızlı türk kahvesinin kalorisi var mı :26:
bayılıyorum damla sakızlısına sade de çok güzel oluyor kokusu tadı ımmhh
canım aslında müsli alıcaktım bulamadım nestle nesfit k klasik aldım ertesi gün markette müsli gördüm sinir oldum
orman meyvelisi mi kırmızı meyvelisi mi ne varmış herkes ona çok güzel dedi ama 50kalori daha yüksekti bende klasik aldım
2paket 1aradaydı 10tl idi. sütsüz bir şekilde tadı süper bişey
sütü pek sevmiyorum sade içemem ama mecbur karıştırıyorum
ligt süt aldım içime sinmesede çünkü ben normalde kızıma açık süt alıyorum o da bir yağlı süt sorma
sütü tam ılıtmadan ekliyorum nesfite. çünkü yumuşayınca gevrekler tadı kötü oluyor zor yutuyorum
ilk çıtır çıtırken çok güzel ama son kaşıklara doğru ıslanıyor tam kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?