Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

saol canım bende öyle düşünüyorum alıştım tempoya valla bazen eşim diyo bi mutfaktan çıkta yüzünü göreyim
evlilik baya yaramış bize baksana sen 50den çıkmışşın 72lere ben 64ten 85leride gördüm.. şimdi çok az kaldı bakalım olacak ben inanıyorum kendimede sizlerede
benimde kaynanam çok güzel börekler yapar yemekleride çok lezzetli ama hep boll yağlı yapar lezzetide o veriyo sanırım..ben hep anne gene yağ tenekesini boşaltmışın içine derim oda bizde hep diyette olduğumuz için ! azıcık bağırsaklarınız yağlansın der ilk evlendiğimizden geçen seneye kadar kaynanamda kalırdık yatmaya eve gelirdik oğlum yazın orda kalırdı kışın kendi evimizde. kalabalıkta habire yerdik işte sonumuz böyle olduhatırlıyorum daha oğlum olmamıştı kaynanam süt alırdı her gece saat 10da falan içine ekmek doğrar tuzda atar yerdik eşimle (biz papara deriz)

ye canın cok çektiyse gözümü kapattım görmüyorum ben ama yarım sadece

canım yemeeee onca kalori yaktın niye kalori alasınki durduk yere
hafta sonuna sakla yemediysen

yaa zaten az yiyoruz yavaş yavaş yemek istiyorum her şeyi ama evet bende öyle yapıcam kaseyi ağzıma daya içerim artık
ya da gevrekleri 1kaşık sütün içine ekleye ekleye yeriz

benim eşimde aynı öyle diyo tombişim tonton falan nasıl dokunuyordu ama artık demeyi bıraktı çok şükür

yedim gitti valla canım 70 kalori aldım ama pişman değilim hiç yemeseydim akşama canım çekerdi hepsini yerdim

teşekkür ederim arkadaşlar. daha iyiyim önceki günlere göre.

gülercim aynı gün kaçamak yapmışız, hemde aynı ürünle :) bugün sabah uyanınca yedim bende bir avuc dolusu antep fıstıklı lokum. yazmıycaktım ama seni duyunca yazayım dedim :) lokumu yemenin verdiği vicdan azabıyla yürüdüm sabah sabah yoksa hayatta kaldıramazdım ben totoşu :)

arkadaşlar kilo çizelgelerine bakıyorumda hepimz 70 lerdn 60 ları görmüşüz aferin bize vallaa isteyice olyo demek ki...50 leri görmek isteyenler parmak kaldırsın bakeeemmmm.......

ayyy ne mümkün 50 ler :) en son lise yıllarımda görmüştüm 59-58-57 ler felan :) valla çok güldürdün beni ama gönül tabi ister birsey denmiyorki :))))

kız istemezmi insannnnnnnnnnn...................................

hiç sorma canım akşam 9a kadar gram zararlı şey sürmedim ama gel gör ki nefs işte durduramadım o gece vicdan azabından bi rahat uyku uyuyamadım çok pişmanlık duydum
çok ilginç önceden mutlu olurduk değil mi, şimdi gayemiz önde çok şükür yediklerimizden mutlu olamıyoruz

.[1] Nohut yemeği 1 PORSİYON 426
.[2] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 60
.[3] Bisiklete Binmek 30 dak 153
.[4] Aerobik 30 dak 177
.[5] Taze Erik 150 GRAM 99
.[6] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
.[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
.[8] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 15
.[9] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
.[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154
.[11] Çay 4 ADET 20
.[12] Çay 1 ADET 5
.[13] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
.[14] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
.[15] Domates 1 ADET 14
.[16] Sütaş Süzme Peynir 0.5 100gr 131
.[17] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
.[18] Sütlü Kahve (light) 2 FİNCAN 38
Toplam : 1054 kal.

günayyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım bu sabah
yazayım menümü
2 bardak su
1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
ara 10.30 gibi 1 yeşil çay ve kuru incir
gerisi hakkında hiç fikrim yok

Son düzenleme:
günaydın şekerler...ben diyorum nye bu gazı alamadım bu hafta meğer regl erken geliyomş dün geldi hain....iştahımı açsa da eskisi kadar yemedim tutuum kendimi....aslında sevindmde ha bu hafta tüm engeller biter pazartesi bomba gbi dönerim inşallh...aysun bekle haftaya fena geliyorum ona göre jillam milln ne varsa yapcam 1. ayakta elifeyzaa koptu gelyo olcak sıkı dur....yediklerimi yazmıyodum ama haftaya tek tek yazcm.... siz gbi gr tartım yok ama olsun napmm...

leslie ile 2 mil yaptım bu sabah akşam aşkitomla alışverişe gitcez beyefendi çarşıda inermiş servisten bende gelirmişim o saate. ağzım açık kaldı akşam arabayla gidelim demedi evede yürüyerek gelcez bana destek mi oluyor haftada 3 gün yürü yemeni kes demiyorum spor yap 3 merdiven çıkamıyorsun bıdı bıdılarım mı işe yaradı bilmem. 25 dk da giderim çarşıya bide dönüş. hafta sonuda arkadaşının düğününe gitcekler cumartesi sabah pazar ikindiye döneriz dedi hafta sonuda rejimim bozulmayacak ama özlerim kocamı beeeennnnnnnnn

yeşil çayımla incirimde mideye hop :122:

Son düzenleme:

ne kadarlık evlisinz güzelim yaşın kaçtı merak ettm yeni evlisin galiba gerçi ben 8 senelik evliyim ama eşim gtse bende özlerim....

ne kadarlık evlisinz güzelim yaşın kaçtı merak ettm yeni evlisin galiba gerçi ben 8 senelik evliyim ama eşim gtse bende özlerim....

4.5 senelik canım pekte yeni değil ama özlüyorum seviyorum adamı gece yüz kere uyanıyorum o yokken. belkide yalnızca ikimiz varız diye tüm sevgimi ona yönlendiriyorum bebeğin olsun yüzüme bakmazsın diyo bazen eşimde. yaşım 27 olcak 19 gün sonra

yap bacım yapta azıcık hareket gelsin vücuduna sen misafiri atlatcan sıra bize gelcek sonraki hafta haliyle geçermiş gibi olacaksın biziolsun tartın olmasada gözünün kararıyla ayarla.ama bütçen müsaitse al bitane.ben netten 15 20 lira gibi bişeye almıştım

Son düzenleme:
kuşlarım günaydınlar hepinize
ben bu sabah gene aylakçı takımındanım:26:11e çeyrek vadı kalktığımda hep o benim minik kuzumun marifetleri:44:olsun ne yapalım bende şimdi yedim kahvaltımı;11:30
uyanınca sirkeli sıcak su
1 bardak oda sıcaklığında su
25gr peynir(40gr koydum tabağıma ama bitiremedim:44:)
160gr domates
90gr salatalık
2yeşil 4 siyah zeytin
16gr beyaz ekmek
1 y.k. salça
ARA: 14:00gibi
200gr yeşil elma
3 kupa yeşil çay
AKŞAM ÖĞLEN BİARADA 17:00
mercimek çorbası 1kase
200gr yoğurt
belki salata

oğluşumu bekliyorum hala totoşu döndürdü uyuyomama verip hemen jillian ve yürüyüş gelecek ardından hatta öncesinde 400ip atlamayı düşünüyorum bugün hadi hayırlısı bakalım
yarın sabaha görüşmek üzere tüm hazırlıklarım tam gaz devam ediyo hanımlar siz ne yapıyosunuz bakiim

spor beni terketti valla dün zar zor 1 saat yürüdm bugn de evişi çocuklar monoton işte dışarı çıkrz azck benm kçük delikanlılarla....jillnı ne zamndır yapıyosn aysuncum fark var mı fiziğinde...

kız bu gülen suratları faln nerden ekliyosnz mesaja bende imrendim sevimli......

kız bu gülen suratları faln nerden ekliyosnz mesaja bende imrendim sevimli......

canım kullanıcı kontrol paneline tıkla en üstte sayfanın.
sonra soldan seçenekleri düzenleyi tıkla
açılan sayfada aşağı in çeşitli seçenekler başlığını bul
standart editör- toolbar ı işaretle
en alttan değişikleri kaydete tıkla
cevap yazdığımız sayfanın altına gelcek suratlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…