canım allah kolaylık versin sana, günün mutfakla geçiyor sürekli ayaküstündesin bünye alışmış yakmıyor demek ki
bende yazayım kilomu
2008 nisan (nişanlıyken) 50
2008 ağustos(düğünde)55
2008 kasım(hamile olduğumu öğrendiğimde) 60
2009 temmuz(doğuma giderken) 71
doğumdan sonra 64
sonrasııı malüm aldımdaaa aldım
ama gördümki evlilik yaramamış bananişanlandım kaynanamın yemeklerini tattığımdan beri ne hale gelmişim
desene zordan yiyorsun :44::44:ben alsam şöyle denerim önce çıtır çıtır yer üzerine sütümü içerim midemde şişer onlar olmaz mıbende türk kahvesi istiyorum bende ay kızlar ya şimdi olsaydık karşılıklı höpürdete höpürtede içerdik misss bende gidip bi koşu yapıp geleyim eşimde aradı geç gelecekmiş bende öğle yemeğini atladım geç kalkınca 5te akşam yemeği yeriz diye düşünmüştüm olmadı şimdi bi elma yedim 75gr.bide kızlar ya kahvenin yanına yarım albeni yesem 100kalori olur mu:44::26:
ben akşam yemeği ile birlikte 600kaloride kapatıyotum (sporla)sanki yiyebilirim gibi hissettim ama ne dersiniz :18:
ye canın cok çektiyse gözümü kapattım görmüyorum benama yarım sadece
desene zordan yiyorsun :44::44:ben alsam şöyle denerim önce çıtır çıtır yer üzerine sütümü içerim midemde şişer onlar olmaz mıbende türk kahvesi istiyorum bende ay kızlar ya şimdi olsaydık karşılıklı höpürdete höpürtede içerdik misss bende gidip bi koşu yapıp geleyim eşimde aradı geç gelecekmiş bende öğle yemeğini atladım geç kalkınca 5te akşam yemeği yeriz diye düşünmüştüm olmadı şimdi bi elma yedim 75gr.bide kızlar ya kahvenin yanına yarım albeni yesem 100kalori olur mu:44::26:
ben akşam yemeği ile birlikte 600kaloride kapatıyotum (sporla)sanki yiyebilirim gibi hissettim ama ne dersiniz :18:
ben öyle hızlı yiyorum ki o çıtırlık gitmeden bitireyim diye eşimde sanıyor ki çok acıktımyavaş tombişim diyo. tombişim demesinede gıcık oluyorum akşam deme bana tombiş dedim haklısın küçük tombişim diyeyim artık 60a inince küçüğüm derim diye dalga geçti benimle ama görcek o. benimkiler akşam bişey yemeyince çaktılar rejimdeyim ama itiraf etmedim kaç kilosun dediler 64 dedim (inş en kısa zamanda). hemen eşime zayıfladın mı sende göbeğin küçülmüş oda gıcık yürütüyormuşum ben haftada 2 yürüyor benle bide yavaşlatıyor beni zaten yürürken. yasemin yesin ama yesin dedim her türlü yemek var evde önünden alıyorum sanki
canım yemeeeeonca kalori yaktın niye kalori alasınki durduk yere
hafta sonuna sakla yemediysen
yaa zaten az yiyoruz yavaş yavaş yemek istiyorum her şeyi ama evet bende öyle yapıcam kaseyi ağzıma daya içerim artık
ya da gevrekleri 1kaşık sütün içine ekleye ekleye yeriz
benim eşimde aynı öyle diyo tombişim tonton falannasıl dokunuyordu ama artık demeyi bıraktı çok şükür
geçmiş olsun cezmut dün yazıcaktım unutmuşum bak. bu cumanın sonuçlarıını iple çekiyorum
bilmiyorum şuan kilomu tartılmadım ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
bugün yürüyüşüm sondu pazartesi tekrar başlıcam işler temizlik vs..
kaynanayıda yolladıkk derin bir nefes çektim ohhhhhhhhh
dün o kadar dikkat etmiştim ona gittik akşam sen git lokum yeeehemde koca bir avuç kadar ve vakitsiz bir saatte
ama kendi evimde çok güzel uyabiliyorum her şeye
arkadaşlar kilo çizelgelerine bakıyorumda hepimz 70 lerdn 60 ları görmüşüz aferin bize vallaa isteyice olyo demek ki...50 leri görmek isteyenler parmak kaldırsın bakeeemmmm.......
teşekkür ederim arkadaşlar. daha iyiyim önceki günlere göre.
gülercim aynı gün kaçamak yapmışız, hemde aynı ürünle :) bugün sabah uyanınca yedim bende bir avuc dolusu antep fıstıklı lokum. yazmıycaktım ama seni duyunca yazayım dedim :) lokumu yemenin verdiği vicdan azabıyla yürüdüm sabah sabah yoksa hayatta kaldıramazdım ben totoşu :)
leslie ile 2 mil yaptım bu sabahakşam aşkitomla alışverişe gitcez beyefendi çarşıda inermiş servisten bende gelirmişim o saate. ağzım açık kaldı akşam arabayla gidelim demedi evede yürüyerek gelcez bana destek mi oluyor haftada 3 gün yürü yemeni kes demiyorum spor yap 3 merdiven çıkamıyorsun bıdı bıdılarım mı işe yaradı bilmem. 25 dk da giderim çarşıya bide dönüş. hafta sonuda arkadaşının düğününe gitcekler cumartesi sabah pazar ikindiye döneriz dedi hafta sonuda rejimim bozulmayacak ama özlerim kocamı beeeennnnnnnnn
ne kadarlık evlisinz güzelim yaşın kaçtı merak ettm yeni evlisin galiba gerçi ben 8 senelik evliyim ama eşim gtse bende özlerim....
yap bacım yapta azıcık hareket gelsin vücudunaeliFeyza
günaydın şekerler...ben diyorum nye bu gazı alamadım bu hafta meğer regl erken geliyomş dün geldi hain....iştahımı açsa da eskisi kadar yemedim tutuum kendimi....aslında sevindmde ha bu hafta tüm engeller biter pazartesi bomba gbi dönerim inşallh...aysun bekle haftaya fena geliyorum ona göre jillam milln ne varsa yapcam 1. ayakta elifeyzaa koptu gelyo olcak sıkı dur....yediklerimi yazmıyodum ama haftaya tek tek yazcm.... siz gbi gr tartım yok ama olsun napmm...
kız bu gülen suratları faln nerden ekliyosnz mesaja bende imrendim sevimli......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?