kuşlarım günaydınlar hepinize
ben bu sabah gene aylakçı takımındanım:26:11e çeyrek vadı kalktığımda hep o benim minik kuzumun marifetleri:44:olsun ne yapalım bende şimdi yedim kahvaltımı;11:30
uyanınca sirkeli sıcak su
1 bardak oda sıcaklığında su
25gr peynir(40gr koydum tabağıma ama bitiremedim:44:)
160gr domates
90gr salatalık
2yeşil 4 siyah zeytin
16gr beyaz ekmek
1 y.k. salça
ARA: 14:00gibi
200gr yeşil elma
3 kupa yeşil çay
AKŞAM ÖĞLEN BİARADA 17:00
mercimek çorbası 1kase
200gr yoğurt
belki salata
oğluşumu bekliyorum hala totoşu döndürdü uyuyomama verip hemen jillian ve yürüyüş gelecek ardından hatta öncesinde 400ip atlamayı düşünüyorum bugün hadi hayırlısı bakalım
yarın sabaha görüşmek üzere tüm hazırlıklarım tam gaz devam ediyo hanımlarsiz ne yapıyosunuz bakiim
aaa oldu walla mersi bebeğimm.....
spor beni terketti valla dün zar zor 1 saat yürüdm bugn de evişi çocuklar monoton işte dışarı çıkrz azck benm kçük delikanlılarla....jillnı ne zamndır yapıyosn aysuncum fark var mı fiziğinde...
valla canım daha bugün 4. günümşuan sadece ağrı hissediyorum tuvalete otururken ecel terleri döküyorum kollarım yavaş yavaş geçiyo gibi ama ahhh bu bacaklar bi kere alışsa ama pes etmeden devam etcem inanıyorum ki çok işe yarayacak
ben 2 aydır falanda düzenli yürüyüş yapıyorum hatta eşim dün arkadaşıyla konuşurken demiş bizim hanımın bacak kasları olmaya başladı baldırları taş gibiarkadaşıda demiş dikkat et oğlum hanım seni dövmesin ne güldüm dedim dikkatli ol bana karşı heran herşey olabilir
foto koycam dönem dönem canım merakta bırakmam sizleri
millet hepimiz ev hanımı mıyız işler bitti mi...bana burası bağımlılık yaptı valla bi iş yapıp bi yazıyorm...
günayyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınız bakalım bu sabah
yazayım menümü
2 bardak su
1 bardak 7 otlu çay
kahvaltı: 1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
ara 10.30 gibi 1 yeşil çay ve kuru incir
gerisi hakkında hiç fikrim yok
kızlar ne güzel topik çok canlı maşallah :81: her zaman böyle dopdolu görmek istiyorum ona göre
valla aysun kim ak kim kara belli olacak
elifeyza regl haftan diye salma kendini bak ben pazartesiden beri o misafir bende(şişkinlik, regl)ama bu sabah dayanamayıp tartıya çıktığımda bir de ne göreyim devamı yarın
uçtum havalara resmen uçtummmm
kız yasmis öğlen arasına kadar her şeyi aynı yemişizöğlen ne yiceksin
ewet millet ya hem sohbet hem diyet olsun burası böle ....salmam cenım benm 100 gr da olsa vermiş olmalıyım yarın hele haftaya kesin 1 kilo gitmeli ki sahayı aysuna bırakmayalım tek dmi amakızlar ne güzel topik çok canlı maşallah :81: her zaman böyle dopdolu görmek istiyorum ona göre
valla aysun kim ak kim kara belli olacak
elifeyza regl haftan diye salma kendini bak ben pazartesiden beri o misafir bende(şişkinlik, regl)ama bu sabah dayanamayıp tartıya çıktığımda bir de ne göreyim devamı yarın
uçtum havalara resmen uçtummmm
kız yasmis öğlen arasına kadar her şeyi aynı yemişizöğlen ne yiceksin
güler mutfağıma mı geldin baktın uçarak yoksakara kara düşünmekteyim ne yesem ne yesem sen ne yicen belki bi fikir olur bana
ewet millet ya hem sohbet hem diyet olsun burası böle ....salmam cenım benm 100 gr da olsa vermiş olmalıyım yarın hele haftaya kesin 1 kilo gitmeli ki sahayı aysuna bırakmayalım tek dmi ama
canım dünden mercimek çorbam var, et haşlama var kararsızım (yemeklerimin hepsi dünden)
mercimek yerim saat 1-1buçuk gibi 4te 1elma yerim sonra kızımın hastane randevüsü var 7de evde olurum
yeşil salata ile et yemeğimi yerim heralde. akşam öğünü de ya salatalık yerim ya 5-6 badem
valla işi sıkıya alın ben anlamambu haftanın 1.si benim helee haftaya hiç kimseye bırakmam 1.liği
haziranın 7sinde o 4kilo herkesten gidecek
hele kii 2kilonun altında veremeyene güzel bir ceza verelim
topikte utancından yazamaz da zatentopik cezası mı verelim ne verelim kızlar
anca işi ciddiye almış oluruz fikirleriniz var mı gaz açısından
benimde ton balığım var 1 kutu olmadı onu yerim yanınada 1 dilim ekmek salata yaparım. yada bi çorba yaparım salatayla yerim. bunun biri akşam biri öğlen ama bakalım nasıl olcak. düşünelim bakalım ne ceza versek
bende ton balığını eksik etmiyorum artık öğlen ne yesem dediğim vakitlerde iyi oluyor
yarın akşama tonbalıklı salata yapıcam , salata ile hiç karıştırmadım bakalım nasıl olcak
evet ceza düşünelim kızlar
bende ton balığını eksik etmiyorum artık öğlen ne yesem dediğim vakitlerde iyi oluyor
yarın akşama tonbalıklı salata yapıcam , salata ile hiç karıştırmadım bakalım nasıl olcak
evet ceza düşünelim kızlar
benimde ton balığım var 1 kutu olmadı onu yerim yanınada 1 dilim ekmek salata yaparım. yada bi çorba yaparım salatayla yerim. bunun biri akşam biri öğlen ama bakalım nasıl olcak. düşünelim bakalım ne ceza versek
bence ceza olarak kimse onun mesajını beğenmesin hatta isterseniz kimse onun mesaja cevap vermesin ne dersiniz ağır demezsenz bence olur gibi...kilo veremeyene zulümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?