Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende öğlene ne yesem diye düşünüyorum canım yaaa

millet hepimiz ev hanımı mıyız işler bitti mi...bana burası bağımlılık yaptı valla bi iş yapıp bi yazıyorm...

spor beni terketti valla dün zar zor 1 saat yürüdm bugn de evişi çocuklar monoton işte dışarı çıkrz azck benm kçük delikanlılarla....jillnı ne zamndır yapıyosn aysuncum fark var mı fiziğinde...

valla canım daha bugün 4. günüm şuan sadece ağrı hissediyorum tuvalete otururken ecel terleri döküyorum kollarım yavaş yavaş geçiyo gibi ama ahhh bu bacaklar bi kere alışsa ama pes etmeden devam etcem inanıyorum ki çok işe yarayacak
ben 2 aydır falanda düzenli yürüyüş yapıyorum hatta eşim dün arkadaşıyla konuşurken demiş bizim hanımın bacak kasları olmaya başladı baldırları taş gibiarkadaşıda demiş dikkat et oğlum hanım seni dövmesin ne güldüm dedim dikkatli ol bana karşı heran herşey olabilir
foto koycam dönem dönem canım merakta bırakmam sizleri

ben bazen yürüken bacaklrı sıkıp yürüyorum resmn yanıyo ve ağrıda olyodu ama geçiyo bence daha etkili....ağrılar gider giderken kiloları da götürür tatlım dayan...

millet hepimiz ev hanımı mıyız işler bitti mi...bana burası bağımlılık yaptı valla bi iş yapıp bi yazıyorm...

valla ne işi daha popomu kaldıramadım yatağım bile açık duruyooğlumda uyandı şimdi kalkıyorum mama veririm önce sonra ortalığın tozu falan derken sporlara başlarım saat 1 gibi .bugün yemek yapmıycm eşime dünden bezelye ve pilav var banada önceki günden mercimek onlar bitsin dedim:44::44:bugün daha az yiycem düne göre e malum yarın tartı azıcık oynasın

kızlar ne güzel topik çok canlı maşallah :81: her zaman böyle dopdolu görmek istiyorum ona göre
valla aysun kim ak kim kara belli olacak

elifeyza regl haftan diye salma kendini bak ben pazartesiden beri o misafir bende(şişkinlik, regl) ama bu sabah dayanamayıp tartıya çıktığımda bir de ne göreyim devamı yarın
uçtum havalara resmen uçtummmm

kız yasmis öğlen arasına kadar her şeyi aynı yemişiz öğlen ne yiceksin

Son düzenleme:

güler mutfağıma mı geldin baktın uçarak yoksa kara kara düşünmekteyim ne yesem ne yesem sen ne yicen belki bi fikir olur bana

ewet millet ya hem sohbet hem diyet olsun burası böle ....salmam cenım benm 100 gr da olsa vermiş olmalıyım yarın hele haftaya kesin 1 kilo gitmeli ki sahayı aysuna bırakmayalım tek dmi ama

güler mutfağıma mı geldin baktın uçarak yoksa kara kara düşünmekteyim ne yesem ne yesem sen ne yicen belki bi fikir olur bana

canım dünden mercimek çorbam var, et haşlama var kararsızım (yemeklerimin hepsi dünden)
mercimek yerim saat 1-1buçuk gibi 4te 1elma yerim sonra kızımın hastane randevüsü var 7de evde olurum
yeşil salata ile et yemeğimi yerim heralde. akşam öğünü de ya salatalık yerim ya 5-6 badem

ewet millet ya hem sohbet hem diyet olsun burası böle ....salmam cenım benm 100 gr da olsa vermiş olmalıyım yarın hele haftaya kesin 1 kilo gitmeli ki sahayı aysuna bırakmayalım tek dmi ama

valla işi sıkıya alın ben anlamam bu haftanın 1.si benim helee haftaya hiç kimseye bırakmam 1.liği
haziranın 7sinde o 4kilo herkesten gidecek
hele kii 2kilonun altında veremeyene güzel bir ceza verelim
topikte utancından yazamaz da zaten topik cezası mı verelim ne verelim kızlar

anca işi ciddiye almış oluruz fikirleriniz var mı gaz açısından

benimde ton balığım var 1 kutu olmadı onu yerim yanınada 1 dilim ekmek salata yaparım. yada bi çorba yaparım salatayla yerim. bunun biri akşam biri öğlen ama bakalım nasıl olcak. düşünelim bakalım ne ceza versek

bende ton balığını eksik etmiyorum artık öğlen ne yesem dediğim vakitlerde iyi oluyor
yarın akşama tonbalıklı salata yapıcam , salata ile hiç karıştırmadım bakalım nasıl olcak

evet ceza düşünelim kızlar

ben yanında yiyorum salatayı. kolay oluyor ya hemde balıkta yemiş oluyorum bahaneyle. :104: öğlen protein iyi oluyor acıkmıyorumda akşama saldırmıyorum

kızlar valla çok hamaratsınız. ben popoşu kaldırıp kahvaltı edip evi toparlayıncaya kadar bir posta kaynatmıssınız :)

ara öğün
[1] Badem 10 gr (adet) 57

kahvaltı
[2] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[3] Labne Peyniri 10 GRAM 20
[4] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 22
[5] Salatalık (hıyar) 110 GRAM 13
[6] gün kurusu kayısı 0.16 100 gr 41
[7] Biber 12 gr 3
Toplam : 252 kal.

öğlene yoğurt müsli yaparım herhalde. akşama ise kabak dolması yapcam eşim ve kızım için. kendimede kabak kalye hazırlamayı planlıyorum. eeee nede olsa yarın cuma :) dolma yeme vakti değil yani :)
bu hafta birincilikte gözüm yok yolunuz açık olsun ama haftaya sıkı durun derim.

öğlen menüsü için ton balığını hiç denemedim aslında. kalorisi nasıl düşükmü? ton balığına bayılırım bir gün bende deneyim.

benim ev topla topla bitmiyor. temizliğide yarım bıraktım mutfak dolaplarım silinecek ama hiç içimden gelmiyor silmek. kalkayım biraz toparlayıp yürüyüş yapayım bugün. dolaplar kalsın artık haftaya... görüşürzzzzz

bence ceza olarak kimse onun mesajını beğenmesin hatta isterseniz kimse onun mesaja cevap vermesin ne dersiniz ağır demezsenz bence olur gibi...kilo veremeyene zulümmmm

öğleye ağır ye akşam çorba salata geçiştir öle dyo uzmanlar...avatarı değiştirmişin güzel olmuş avatar bebeekkkk.....

bence ceza olarak kimse onun mesajını beğenmesin hatta isterseniz kimse onun mesaja cevap vermesin ne dersiniz ağır demezsenz bence olur gibi...kilo veremeyene zulümmmm

ben beğendim diğer kızlar ne diyecek bakalım alınmak darılmak yok allah korusun kaybeden bizde olabiliriz

evet ne kadar yazarsa yazan kaybedeni görmemiş gibi gelelim
kaç günde anlaşalım 2günlük ceza mı 5günlük mü olsun
kaç kilonun altında veremeyene uygulayalım bu cezayı
4kilo vermemiz lazım
3kilonun altındakine 2kilonun altında olanlara mı uygulayalım bu cezayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…