yani bence en az 2 kilo vermeli gr ları yazarız en az veren cezayı alır 5 gün olabailir dedğin gbi diğer arkadaşlar ne diyck bakalım ona göre son kararı veririz...ya da aslında haftalık cezalar olsun haftada 1 kilo şart olsun 1 kilo veremeyene 999 gr bile verse1 gün ceza verelim haziran 7 de en az kiloyu vereni 1 hafta yok sayalımm..annee bi de ben veremezmişim olaaammaaazzzz...............çok sıkı tutuyorum artık ipi kızlar gözm korktu walla:18::18::18::18::18::18:
öğleye ağır ye akşam çorba salata geçiştir öle dyo uzmanlar...avatarı değiştirmişin güzel olmuş avatar bebeekkkk.....
oyyy anacım öldüm bittim kızlar yaa ne yoruldum ne yoruldum te şimdi oturdum yeşil çayımı aldımda
420ip atlama 67 kalori
25dk. jillian mic. (aerobik olarak yazıyorum.aslında bana kalsa daha çok kalori yakıyorum ama) 163 kalori
60dk yürüyüş 410 kalori
kızlar ben durmadım herşeyi bıraktım ne temizlik ne bişey sadece yarın için hazırlanıyorum
ama bu tempo yordu beni haftasonu sadece jillianımı yapıp dinlendircem kendimi hepsi birden çook geldi sonra çabuk bıkmayayım dimi:44:
ara olarak 2 elma yiyecektim vazgeçtim 80gr elma 250ml kayısı suyu içtim yürüyüşten sonra buzzz gibi iyi geldi valla
şimdi son yeşil çayımı demledim bittialışverişede pazar günü gitcez.buralarda da yok bizim böyle şeyler.sallama yeşil çayım var bide 5.1 arada onlarlaa idare etcem artık:26:
kızlar ne yaptınız ceza falan :44::44:
iyi güzel hoşta herkes her hafta 1 kilo veremez ki bizler artık kiloları yarıladık diye daha az vermeye başladık.ben ilk başlarda haftada 1700 1500 1200 verdiğimi biliyorum ama şimdilerde kendimi yırtsamda paralasam 1kilodan fazla vermiyorum :26::26yüzden cezaları daha makul kilo oranıyla verelimm bence:129:
aysunnnn :) tamam birincilik senin :)
bırakın aysuna sürünmeyi ne yaparsam yapayım hızına yetişmem imkansız itiraf edeyim. aysun ev ne durumda? dağılma, kirlenme, yemek problemleriyle kim ilgileniyor :) maşallah sana valla. tebrik ediyorum devam :)
sağol canım ben öyle oynar dururum avatarla kilo çizelgemle kalamam sürekli aynı ikizler burcuyum ya sürekli değişim
ton balıklı salata yaptım güler şahane oldu 2 marul 1domates 1 salatalık light ton balığı 80 grmlık kutu (öbürlerinde yağ var ya ağır geldi bana ) az tuz 1 çay kaşığı yağ limonyanınada 2 galeta ohhhhhhhhhhhhh mis valla
off yarın tartı günü:18::18::18::18:
Kizlar ya evde net bitti esim araba videosu izlemisyarin sabah nasil bildirim yapcam kara kara dusunuyorum simdi kuzen geldi onun telden girdim. Sabah erkenden giremem ancak oglende kardesimi cagiririm gelirse ondan yazarim kiloyu kizlar. Ayin 12sinde net yenilenecek sizden ayri kalcam uzuluyorum cok
aysun bakalım çok merak ediyorum kim 1.gelecek
ben bu hafta sadece 3gün yürüyüş yaptım ve park aletlerinde ne varsa kullandım 5er dk.
yediklerime son derece dikkat ettim
ama maşallah sen uçuyosun valla spor üstüne spor ben 2hoplayamıyorum tembellik çöktü
ama tartıda ciddi rakamları gördüm çok mutluyumdemekki sporsuz bu kadar ise spor yapsam var ya hızıma
yetişemezsiniz
Bacim metabolizma hizi diye bisey var mı allah vergisi. Benimki belli ki yavas sporla veriyoruum bu kiloyu. O yuzden bu konuda bisey iddaa edemem haklisin. Baskasi benim kadar spor yapsa 2 kilo garanti verir haftada ama ne yapayim allahin vegisi. Bide tuvalete normal cikamiyorum ben 3gunde bir ancak bununda etkisi oldugunu dusunuyorum...
Bacim metabolizma hizi diye bisey var mı allah vergisi. Benimki belli ki yavas sporla veriyoruum bu kiloyu. O yuzden bu konuda bisey iddaa edemem haklisin. Baskasi benim kadar spor yapsa 2 kilo garanti verir haftada ama ne yapayim allahin vegisi. Bide tuvalete normal cikamiyorum ben 3gunde bir ancak bununda etkisi oldugunu dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?