Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

yani bence en az 2 kilo vermeli gr ları yazarız en az veren cezayı alır 5 gün olabailir dedğin gbi diğer arkadaşlar ne diyck bakalım ona göre son kararı veririz...ya da aslında haftalık cezalar olsun haftada 1 kilo şart olsun 1 kilo veremeyene 999 gr bile verse1 gün ceza verelim haziran 7 de en az kiloyu vereni 1 hafta yok sayalımm..annee bi de ben veremezmişim olaaammaaazzzz...............çok sıkı tutuyorum artık ipi kızlar gözm korktu walla:18::18::18::18::18::18:

canım haftada 1kilo her zaman veremeyiz, 2hafta olsa hadi neyse
metabolizma diyete başladığımız zaman ilk ayda 6kilo bile verebiliyoruz ama sonra yavaşlıyor verme hızı

öğleye ağır ye akşam çorba salata geçiştir öle dyo uzmanlar...avatarı değiştirmişin güzel olmuş avatar bebeekkkk.....

sağol canım ben öyle oynar dururum avatarla kilo çizelgemle kalamam sürekli aynı ikizler burcuyum ya sürekli değişim
ton balıklı salata yaptım güler şahane oldu 2 marul 1domates 1 salatalık light ton balığı 80 grmlık kutu (öbürlerinde yağ var ya ağır geldi bana ) az tuz 1 çay kaşığı yağ limon yanınada 2 galeta ohhhhhhhhhhhhh mis valla

Son düzenleme:
saat 4 gibi 6 erik bi de 7 otlu çay. akşama da nesfit yicem yrn tartı malum 100gr eksik gelirim gecede bi yeşil çay incir tamam baksana bunlar ne ceza bulmuş 5 gün çok ya çatlarım ben ama 2 olsun bari :44:

Son düzenleme:
oyyy anacım öldüm bittim kızlar yaa ne yoruldum ne yoruldum te şimdi oturdum yeşil çayımı aldımda
420ip atlama 67 kalori
25dk. jillian mic. (aerobik olarak yazıyorum.aslında bana kalsa daha çok kalori yakıyorum ama) 163 kalori
60dk yürüyüş 410 kalori
kızlar ben durmadım herşeyi bıraktım ne temizlik ne bişey sadece yarın için hazırlanıyorum
ama bu tempo yordu beni haftasonu sadece jillianımı yapıp dinlendircem kendimi hepsi birden çook geldi sonra çabuk bıkmayayım dimi:44:
ara olarak 2 elma yiyecektim vazgeçtim 80gr elma 250ml kayısı suyu içtim yürüyüşten sonra buzzz gibi iyi geldi valla
şimdi son yeşil çayımı demledim bitti alışverişede pazar günü gitcez.buralarda da yok bizim böyle şeyler.sallama yeşil çayım var bide 5.1 arada onlarlaa idare etcem artık:26:
kızlar ne yaptınız ceza falan :44::44:
iyi güzel hoşta herkes her hafta 1 kilo veremez ki bizler artık kiloları yarıladık diye daha az vermeye başladık.ben ilk başlarda haftada 1700 1500 1200 verdiğimi biliyorum ama şimdilerde kendimi yırtsamda paralasam 1kilodan fazla vermiyorum :26::26 yüzden cezaları daha makul kilo oranıyla verelimm bence:129:

tü tü tü maşallah bu ne azim azcık sürüneyimde bana da bulaşsın

aysunnnn :) tamam birincilik senin :)

bırakın aysuna sürünmeyi ne yaparsam yapayım hızına yetişmem imkansız itiraf edeyim. aysun ev ne durumda? dağılma, kirlenme, yemek problemleriyle kim ilgileniyor :) maşallah sana valla. tebrik ediyorum devam :)

Valla bacim evde mis gibi paşam da mis:)
biraz elim hizli bide bu gunlerde gec kalkiyorum erken uyansam varya :) bakalim hedef birincilik umarim benim olacak...

aysun bakalım çok merak ediyorum kim 1.gelecek
ben bu hafta sadece 3gün yürüyüş yaptım ve park aletlerinde ne varsa kullandım 5er dk.
yediklerime son derece dikkat ettim
ama maşallah sen uçuyosun valla spor üstüne spor ben 2hoplayamıyorum tembellik çöktü
ama tartıda ciddi rakamları gördüm çok mutluyum demekki sporsuz bu kadar ise spor yapsam var ya hızıma yetişemezsiniz

bende 80grlık light almıştım geçen gün. yağlı olsada ben çatal yardımıyla iyice süzüyorum canım diğer kutulardakini
bende pazar akşamı yapıcam ton balık salatamı. yağ gezdirmedin dimi sen zaten az çok yağlı tonbalığı

off yarın tartı günü:18::18::18::18:

lamekan su koyverme bak seninle başa baş idik çocuğunun doğum gününe ne kaldı 64 olmak istiyodun kaldı 1haftan

Son düzenleme:
Kizlar ya evde net bitti esim araba videosu izlemis yarin sabah nasil bildirim yapcam kara kara dusunuyorum simdi kuzen geldi onun telden girdim. Sabah erkenden giremem ancak oglende kardesimi cagiririm gelirse ondan yazarim kiloyu kizlar. Ayin 12sinde net yenilenecek sizden ayri kalcam uzuluyorum cok

her şey iyi güzeldi ammaa şu magnumu yemeyeydim
ohh ne güzel gitti karnıma mis:131::131::131:
sonra iyi ki yemişim dedim yoksa mutfağa gider çikolata krizine girer ne varsa silip süpürdüm
yarın görüşürüz kızlar 1.ben

kahvaltı 9:30

Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 39
Yumurta Sarısı 1 ADET 65
Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68

ara 12:00
kuru incir 1 adet 51
yeşilçay

öğle 13:30
Mercimek Çorbası 1 KASE 270

ara 15:30
Kraker (special k kraker) 15 GRAM 68

akşam 18:30

Et haşlama 1PORSİYON 300
Pirinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon 82 (3kaşık)

ara 19:00
Taze Kayısı 38 GRAM 18
Magnum mini (fındıklı) 1 ADET 149
21:00
Çilek 34 gr 13
Taze Erik 46 GRAM 30
Taze Kayısı 66 GRAM 32

Toplam : 1191 kal.

olsun canım zaten hafta sonuna denk geliyor pazartesi görüşürüz hafta sonu topik hayalet ev gibi gelen giden yok
yarın bildirimini dört gözle bekleyeceğiz yazabilirsen

evet açıklıyorum cezayı elifeyza yazmış zaten ben onaylıyorum :128:

sayın kadınlar kulübünün balık etli bayanları:125:
7haziranda 4kilo verelim kampanyamızdaki ceza ve ödülleri açıklıyorum
cezamız EN AZ kilo vereni yani sonuncumuzu 5gün boyunca yazdıklarını dikkate almıyoruz (en güzel ceza bu sanırım kimse alınmasın hepinizi çok seviyorum) sonra devam canım cicim

ödülü ise zaten herkes kendine ödül vermiş olacak kurtulduğu fazlalıklarıyla
bundan güzel hediye mi olur:81::76:

canım ben takılıyorum size öyle
gaza gelin diyee ara gaz veriyorum anlayın
senin o hareketli hayatına kimse ulaşamaz
imreniyorum sana

gülercim yağını süzdüm ama yine ağır geldi light daha iyiydi. salatama sadece 1 çay kaşığı yağ koydum zaten yağı az kullanıyorum ben. yaaaaaaaa bence bu ceza ağır atıyorum sonucu 3.5 kg verdi yazık değil mi hemde 5 gün çok uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…