Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Bacim metabolizma hizi diye bisey var mı allah vergisi. Benimki belli ki yavas sporla veriyoruum bu kiloyu. O yuzden bu konuda bisey iddaa edemem haklisin. Baskasi benim kadar spor yapsa 2 kilo garanti verir haftada ama ne yapayim allahin vegisi. Bide tuvalete normal cikamiyorum ben 3gunde bir ancak bununda etkisi oldugunu dusunuyorum...[/QUOTE]

bende 3 günde bir çıkıyorum napsak ki Aysun yaaaa bi çözüm bulamadım ben

Son düzenleme:
[1] Aerobik 30 dak 177
[2] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 60
[3] magnum essence bitter dark çikolata 0.3 100 gr 170
[4] Nohut yemeği 1 PORSİYON 426
[5] Portakal 1.5 ADET 75
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[8] çoban salata 1 porsiyon 114
[9] Dost Tam Yağlı Yoğurt 100 GRAM 80
[10] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[11] Çay 2 ADET 10
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 100 GRAM 193
[15] fındık (1 adet) 5 adet 45
[16] Sütlü Kahve (light) 2 FİNCAN 38
Toplam : 1209 kal.

ceza güzelmiş. ben 1000 kalori altına düşmüyorum sporla bile

aysun çok az kalori alıyon ona göre

yok canım 3.5 kilo çok iyi verilen bi kilo
2.5 ya da ne bileyim 2nin altında verenler için olsun
evet hiç adil olmaz öylee
neyse bakalım geçsin günler gelsin 7haziran

Son düzenleme:

yasmis .!.:
bende 3 günde bir çıkıyorum napsak ki Aysun yaaaa bi çözüm bulamadım ben

canım devamlı aynı saatte kahvaltı yapmaya özen gösterin yarım saatlik fark olabilir
kahvaltı sonrası tuvalete çıkın bekleyin
1hafta kadar bu şekilde yaparsanız doğal olarak düzene girecek
tuvalette durun olmuyosa bile

canım kuru fasülye, nohut vs. artık yapma bak yaz geldi ne güzel domates biber patlıcaaann var az kalorili
nohutun yerine protein kaynağı mercimek var
mantı yeseymişin daha iyiymiş bende magnum mini yedim akşam
geçen hafta magnum espresso yemiştim tadı damağımda çok güzeldi

Son düzenleme:

ohhhhhhhhhhhhhh kaçamakçı seni afiyet olsun
güler sabit benim kahvaltım canım bi hafta sonu oynuyor sadece. eşim devlet memuru her gün aynı saatte sabah ve akşam yemeği bizim klozette oturup cepten oyun oynuyorum 2 gündür dün gece kayısı ıslattım suya içtim sabah aç karnına kayısılarıda yedim üstünede 1 bardak su (ender saraç tarifi) hissediyorum var ama yapamıyorum. adette olmam lazım bu bikaç gün içinde şiş hissediyorum kendimi ben adet olmadan da olur çok zorlanırım tuvalet konusunda böyle inş adet belirtisidir

Son düzenleme:
kimse gelmemiş daha ben kahvaltımı yaptım 1 kase nesfit yarım çay b sütle
akşama ayran çorbası ve yaprak sarma var salatayla
öğleni bilmiyorum henüz arkadaşa gitcem rejimdeyim pasta börek yapma dedim bende rejimdeyim dedi.
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 68
bu hafta 67.5
giden 500gr

hiç beğenmedim ufffffffffffff bu ne ya 300 400 500 grmlarla uğraşıyorum

Son düzenleme:

günaydınlaaaarrr.......yasmisim öle ya da böle veryoz almıyoz ya sen ona bak motveni bozma regl şişkinlğinde vardır tuvalet şişliğinde bunlarla bile vermiş olman çok güzel mutlu bebeğimm gr gr da olsa topladığında kaç kilo olyo bak tatlım benm sıkma tatlı canını..vee benim kilolarımda sıra
başlangıç 74 pazrtesi 69 ve bugün 68.200 verilen 800 gr benm için ii valla regl var ve bu hafta çok dikkat edemedm....yupppppyyyyy​

regl şişliği benm çok farkediyo çok şiş olyrum ama ikinci gnden hemen iniveryorum...ve ben metabolzmamı seviyorum ya hızlı veryorum bi de sporu düzenli yapınca müthiş olcam inşallah jillaana başlamyı sabırsızlıkla bekliyorum pazartesi olaydı bi hayırlısıylaa....

tebrikler ya canım güzel 800gr. benimde öncesi güzeldi ama geçen hafta 400 önceki hafta 0 verdim. bu hafta 500 olunca kızdım kendime almamışım ya buda bişeydir diye züğürt tesellisi veriyorum. neyse bu hafta sonu eşimde yok bozulmayacak rejimim ve her yere yürüyerek gidiyorum artık. bugün arkadaşada yürüyecem 30 dk mesafe akşamda pazara uğrarım ordan

benimki yavaş zaten bide insülin direncim var iyice yavaşlatıyor bide pko al sana kısır döngü işte bermuda kilo üçgeni su içsem yarıyor diyen insanlardanım

Son düzenleme:
kızlar gelene kadar ortalığı toplayıp yemeğimi yapayım akşama koşturmayım arkadaşımla oturayım güzel güzel

kızlar gelene kadar ortalığı toplayıp yemeğimi yapayım akşama koşturmayım arkadaşımla oturayım güzel güzel

kolay gelsin arkadaşım bende çıkcam şimdi işleri toplaayım bebeleri yıkarımbu gün yemek aklıma gelmyo valla ya belki kahvaltılık hazırlarım....

günaydın bayanlar,

geçen hafta 67,7 kg
bugün 67,2 kg

500 gr :)

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. bol altılı sayılardı hedefim ama olmadı bu hafta. haftaya sevincez artık.

bildirim yapıp hemen çıkıyorum kızlar
bugün akrabaların günü var beni de davet ettiler daha kahvaltı yapmadım

başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr

bravoo güler sanaaçok ii vermişin kız naptın böle aysunu çok merk ettm bkm hangnz 1. olacakk...ama durun haftaya fena geliyorum....

akşam yemeğiyle ilgili hiçbir fikrim yok balık yaparım belki kalorisi düşük olsunda 2 çeşit yapmak zorunda kalmayayım...

ara
[1] Fıstık 0.25 AVUÇ 38

öğlen
[2] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[3] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150

ara
[4] Badem 5 gr (adet) 29

kahvaltı
[5] gün kurusu kayısı 0.16 100 gr 41
[6] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[7] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 20 GRAM 68
Toplam : 470 kal.

başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr

öncelikli olarak maşallah diyelimde böyle devam edesin.

ama bende 65 istiyorummmmmm((((((

kolay gelsin arkadaşım bende çıkcam şimdi işleri toplaayım bebeleri yıkarımbu gün yemek aklıma gelmyo valla ya belki kahvaltılık hazırlarım....
sağol canım topladım hazırlanıp çıkayım kızlarada cevap yazayımda. benimki dünden verdi siparişi yarın gidecek ya yapayım dedim bende
günaydın bayanlar,

geçen hafta 67,7 kg
bugün 67,2 kg

500 gr :)

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. bol altılı sayılardı hedefim ama olmadı bu hafta. haftaya sevincez artık.
benimkide 500gr bu hafta canım cezmut kaç 300gr var aramızda Aysun beni geçmiştir seni kovalayım bende

başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr

maşallah git günde hepsini ye geri al ya niye ben veremiyorum yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Kızlar günaydın sonunda geldim ama üzüldüm çok gitti birincilik
Başlangıç. 75.1
Geçen hafta 68,8
Bugün. 68.
Giden 800gram
Aslında dün 67.9görmüştm tartıda Ama o kadar da aç yatıyorum bu kadar gidiyor valla çok moralim bozuldu sabah en az 1kilo vermeyi bekliyordum o yüzden bugün sadece jillian yapcam yeter of of
Güler tebrik ediyorum seni kızlar sizde gayet iyisiniz bence ben o kadar tepindim bütün hafta ama bundan fazlası olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…