gülercim yağını süzdüm ama yine ağır geldi light daha iyiydi. salatama sadece 1 çay kaşığı yağ koydum zaten yağı az kullanıyorum ben. yaaaaaaaa bence bu ceza ağır atıyorum sonucu 3.5 kg verdi yazık değil mi hemde 5 gün çok uzun.
aysun .!.:Bacim metabolizma hizi diye bisey var mı allah vergisi. Benimki belli ki yavas sporla veriyoruum bu kiloyu. O yuzden bu konuda bisey iddaa edemem haklisin. Baskasi benim kadar spor yapsa 2 kilo garanti verir haftada ama ne yapayim allahin vegisi. Bide tuvalete normal cikamiyorum ben 3gunde bir ancak bununda etkisi oldugunu dusunuyorum...
yasmis .!.:bende 3 günde bir çıkıyorum napsak ki Aysun yaaaa bi çözüm bulamadım ben
[1] Aerobik 30 dak 177
[2] İp Atlamak (70 atlama/dak) 6 dak 60
[3] magnum essence bitter dark çikolata 0.3 100 gr 170
[4] Nohut yemeği 1 PORSİYON 426
[5] Portakal 1.5 ADET 75
[6] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[7] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
[8] çoban salata 1 porsiyon 114
[9] Dost Tam Yağlı Yoğurt 100 GRAM 80
[10] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[11] Çay 2 ADET 10
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Doygun Tam Buğday Ekmek 100 GRAM 193
[15] fındık (1 adet) 5 adet 45
[16] Sütlü Kahve (light) 2 FİNCAN 38
Toplam : 1209 kal.
ceza güzelmiş. ben 1000 kalori altına düşmüyorum sporla bile
aysun çok az kalori alıyon ona göre
canım devamlı aynı saatte kahvaltı yapmaya özen gösterin yarım saatlik fark olabilir
kahvaltı sonrası tuvalete çıkın bekleyin
1hafta kadar bu şekilde yaparsanız doğal olarak düzene girecek
tuvalette durun olmuyosa bile
canım kuru fasülye, nohut vs. artık yapmabak yaz geldi ne güzel domates biber patlıcaaann var az kalorili
nohutun yerine protein kaynağı mercimek var
mantı yeseymişin daha iyiymişbende magnum mini yedim akşam
geçen hafta magnum espresso yemiştim tadı damağımda çok güzeldi[/B]
kimse gelmemiş daha ben kahvaltımı yaptım 1 kase nesfit yarım çay b sütle
akşama ayran çorbası ve yaprak sarma var salatayla
öğleni bilmiyorum henüz arkadaşa gitcem rejimdeyim pasta börek yapma dedim bende rejimdeyim dedi.
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 68
bu hafta 67.5
giden 500gr
hiç beğenmedim ufffffffffffff bu ne ya 300 400 500 grmlarla uğraşıyorum
günaydınlaaaarrr.......yasmisim öle ya da böle veryoz almıyoz ya sen ona bak motveni bozma regl şişkinlğinde vardır tuvalet şişliğinde bunlarla bile vermiş olman çok güzel mutlu bebeğimm gr gr da olsa topladığında kaç kilo olyo bak tatlım benm sıkma tatlı canını..vee benim kilolarımda sırabaşlangıç 74 pazrtesi 69 ve bugün 68.200 verilen 800 gr benm için ii valla regl var ve bu hafta çok dikkat edemedm....yupppppyyyyy
regl şişliği benm çok farkediyo çok şiş olyrum ama ikinci gnden hemen iniveryorum...ve ben metabolzmamı seviyorum ya hızlı veryorum bi de sporu düzenli yapınca müthiş olcam inşallah jillaana başlamyı sabırsızlıkla bekliyorumpazartesi olaydı bi hayırlısıylaa....
kızlar gelene kadar ortalığı toplayıp yemeğimi yapayım akşama koşturmayım arkadaşımla oturayım güzel güzel
bildirim yapıp hemen çıkıyorum kızlar
bugün akrabaların günü var beni de davet ettiler daha kahvaltı yapmadım
başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr
başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr
sağol canım topladım hazırlanıp çıkayım kızlarada cevap yazayımda. benimki dünden verdi siparişi yarın gidecek ya yapayım dedim bendekolay gelsin arkadaşım bende çıkcam şimdi işleri toplaayım bebeleri yıkarımbu gün yemek aklıma gelmyo valla ya belki kahvaltılık hazırlarım....
benimkide 500gr bu hafta canım cezmut kaç 300gr var aramızda Aysun beni geçmiştir seni kovalayım bendegünaydın bayanlar,
geçen hafta 67,7 kg
bugün 67,2 kg
500 gr :)
üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. bol altılı sayılardı hedefim ama olmadı bu hafta. haftaya sevincez artık.
başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?