Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bende yapayım bildirimi

gecen hafta :66.2
bu hafta:64.9

giden :1.300

haha guler seni gectimm

aysuncum senn metabolzma baya yavaşa benzyo o kadar tepinsem ben kesin 1 buçuk kilo falan veriridim...canım benm metabolizma hızlandırıcı şeyler ye iç öğrende kıyamam sana ya o kadar uğraşıyon azmne hayranım ama sakın bırakma

evet, doğru söylüyorsun. geçen hafta eşim evde yoktu ben de kızımla çıkamadım pazara. bugün pazar vardı ve o kadar çok şey almışım ki.......... bu hafta bol kabak, bol salata, balık var

şükür de şükür

günaydın bayanlar,

geçen hafta 67,7 kg
bugün 67,2 kg

500 gr :)

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim. bol altılı sayılardı hedefim ama olmadı bu hafta. haftaya sevincez artık.

tabi ki sevineceksin cnm

bildirim yapıp hemen çıkıyorum kızlar
bugün akrabaların günü var beni de davet ettiler daha kahvaltı yapmadım

başlangıç 72kilo
geçen haftta 66.200
bu hafta 65.00
giden 1 kilo 200gr

yatmadan 2 saat öncesine kadar bir şeyler yiyebilirsin cnm. tahminim sen kendini çok fazla aç bırakıyorsun geç oldu, bu saatten sonra yemem diye. sanırım dün 20:00-20:30 civarları demiştim. sabaha kadar aç kalıyorsun ve sabah da 10-11 gibi kahvaltı çok aç kalıyon

bende yapayım bildirimi

gecen hafta :66.2
bu hafta:64.9

giden :1.300

haha guler seni gectimm

birincimiz de burdaymış
neler yapmış da vermiş bakalım

kızlar hepimiz çok iyiyiz kocaa bir aferin bize
bence kilo almamakta bir marifet, verdiğimiz değerler haftalık çok iyi bence
500gr versek her hafta düşünsenize

ben güne gittim bakın yediklerime
ama yine iyiyim bugün ödüllendirme gibi bişey oldu
pazar günü de günüm var ama dengeliyorum yediklerimi
herkesler aaa şaşırdım falan dedi 2ay olmuştu beni görmeyeli, gizli gizli zayıfladın bak falan dediler
55kilo ikenki kıyafetlerim oldu bugün onları giyindim
ee haliyle onların içine biraz sığmak için korse giyindim o da baya bi toparladı beni
iyi ki gitmişim güne dedim içimden çünkü moralim tavan yaptı
bugün yalnız hiç su içemedim şuana kadar 6bardak içtim

kahvaltı 10:30
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Sütaş Tam Yağlı Dil Peyniri 20 GRAM 64
Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 39

öğle 14:00
Yaprak Sarma (kıymalı) 1 PORSİYON 300
Kısır 5 YEMEK KAŞIĞI 313
Tiramisu 0.5 PORSİYON 120
17:00
Börek 0.6 PORSİYON 198
börek yememiştim ama sonradan bir acıktım sonra düşündüm acıktım metabolizmam yavaşlar en iyisi börek yiyeyim akşam evde meyve yerim dedim.

ara 21:00
Taze Kayısı 35 GRAM 17
Çilek 150 gr 56

Toplam : 1118 kal.

şimdi dışarı çıkıcaz eşimle anneler günü için bişeyler bakıcaz, bugün yazdıklarınızı biçtiklerinizi okurum cevaplarım
özledim sizleri

Son düzenleme:

19 NİSAN

1.lamekan ---------64.9 - 1kilo 300gr verilen
2.guler100---------65.0 - 1kilo 200gr verilen
3.aysun ----------68.0 - 800gr verilen
4.eliFeyza---------68.2 - 800gr verilen
5.yasmis ----------67.5 - 500gr verilen
6 cezmut ----------67.2 - 500gr verilen
7.babasininkelebee--61.5 - 500 grverilen

guloş seni göremedim belki de aceleden

Son düzenleme:
benimkide 500gr bu hafta canım cezmut kaç 300gr var aramızda Aysun beni geçmiştir seni kovalayım bende

haftaya 66,5 in altına düşmeye varmısın????????????

kızlar hepinizide tebrik ediyorum. verilen 100gr bile olsa bir çabanın, bir azmin sonucudur ve takdiri hakeder. incecik cıtı pıtı kızlar olarak yaza damgamızı vuracağız.

yaklaşık 3 haftadır kaynanacığımı görmüyordum. yarın ona gideceğiz (kendisi yazlıktada) bakalım fark edecekmi ne diyecek, kesin ye ye diye zorlar durur :) ama gülüp gececeğim. sizleri böyle azimli görmüşken gerilerde kalamam. yasmisin geçmesine izin vermemeliyim :)

hepinizede iyi aksamlar kızlarrrrrrr

ayy bugünleride gördüm ya haftaya sonuncuda olsam gam yemem

maşallah hepimize vermişiz artılaruımız yok

18 mayısa 1 hafta kaldı 64 olsam süper olacak ama haftasonları korkutuyo beni geri alıyorym hemen verdiklerimi:18::18::18:

naptım peki bu hafta 4 gün 1er saat yürüyüş günlük 50 mekik 300 ip atlama

3lt su 3 kupa yeşil çay bu hafta 1000 kalorinin üstüne cok az cıktım 1 gün pirinç lapası yaptım sonuc bu zor kilo verenlerdenimm

umarım haftasonu cok kaçırmam ama bugün kendimi ödüllendirdim bile

benimkide 500gr bu hafta canım cezmut kaç 300gr var aramızda Aysun beni geçmiştir seni kovalayım bende

haftaya 66,5 in altına düşmeye varmısın????????????

varıııııııımmmmmmmmm :13: başla kaçmaya kovalıyorum seni. aysunla 500 gr kalmış aramda haftaya beni geçmesin diye koşmak zorundayım

kızlar hepimize tebrikler en az 500 er gitmiş alkış hepimize lamekan maşallah bacım güler senide kutlarım Aysun vermişin bacım yine 800 bana yetişcek az kaldı

kocacığımı uğurladım gitsin arkadaşlarını evlendirip gelsinler. kocam da yok hafta sonu ölümüne diyet

hafta sonu herkes kocasıyla tabi kimse gelmemiş (((((((((
kahvaltı
1 kase nesfit 1/2 çay bardağı süt
ara yok
öğle 2 kaşık yoğurt
1 kepçe ayran çorbası
6 adet yaprak sarma

devamını bilmiyorum. evimi temizliyorum az ara verdim yoruldum. 587 kalori şimdiye kadar yediklerim. hava yağmurlu 2 gündür ankarada evi temizleyim bide ütü yapayım bugünlük spor bu

Son düzenleme:
kimse gelmemiş hala sıkıldım ben temizliği bitirdim kiler olarak kullandığım dolabı da düzenledim bide eksikleri yazdım malum maaşa az kaldı akşam içinde 4 baget 1 patates ve 2yk kadar bezelyeyi baharatlayıp fırına sürdüm fırın poşetinde. 1 baget 3-4 patates yanına salata ayran ohhhhhhhh mis. bugün hiç ara yapmadım canım istemiyor hiç karnım ağrıyor hala adet olamadım. akşamada ütü yapayım :111:

Son düzenleme:
benden başka kimse uğramayacak galiba. regl oldum sonunda yarın doktorumu arayım bakalım ne diyecek tedavi takvimi belirlesin :94: 5 kilo ver demişti yarın rahat rahat verdim diyebilirim kızlar dua edin bu sefer gelsin benim nazlı bebek akşamıda yedim 18:00de. bide 20.30 - 21.00 gibi erik ve çilek yerim tamamlanır bu günde 1171 kalori spor hariç yürüyüş yapamadım bugün karnım çok ağrıyor evi temizledim hem hareket olsun hem ev çok tozdu ütümü yapayım şimdide

aa evet bugün yasmisten başka uğrayan olmamış
ben bütün gün ev temizledim cam sildim merdivenleri yıkadım süpürdüm, kapılar, avizeler derken
öldüm bittim bugün
yasmis iyi ödemlerin cuma gününe kadar geçer, iyi sonuçlar alırsın inşallah

anca şimdi oturdum bende yazayım biraz uzanıcam
onca iş güç yaptım ama araları bile yemişim gel git yaparak
2lt su içtim çaya anca sıra geldi

kahvaltı 10:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Kaşar Peyniri (eski) 9 GRAM 36
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 13 GRAM 34
Salatalık (hıyar) 106 GRAM 13
Omlet 15 GRAM 29

ara 12:30
kuru incir 1 adet 51

öğle 14:30
Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151 (yarısını yemedim iş yaparken yumuşadı döktüm bende )

ara 16:30
havuç 1 adet 26

akşam 18:00
Taze Yeşil Biber (közlenmiş) 100 gr 13
Marul Salata 0.3 PORSİYON 28
Ton Salata 0.2 PORSİYON 22
Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221

ara 20:30
1kupa yeşilçay
Taze Kayısı 131 GRAM 63

ara 22:00 (geç yicem bu arayı çünkü gece 2yi bulur uyumamız )
Çilek 150 gr 56
belki 1-2 de erik yerim

TOPLAM : 801 kal.

yarın 2ye katlarım bu rakamı sanırım gün var arkadaşa gidicem yarın kısmadan her şeyi yicem sanırm
ama tartıda büyüük oynamalar var
dayanamayıp söylüyorum cuma tartıldığımda 65.0 değildim 64.7 idim ama bi yanlışlıktır diye 65 yazdım
bugün tartıldığımda 64.1 çıktım
şimdi gerçekten inandım 55kiloya bile inerim ben böyle gidersem ama araya hamilelik girecek
noluuurr hep yanımda olun doğumdan sonra da beraber verelim kilolarıımızı

Son düzenleme:

maşallah bütün evi temizlemişsin bende erik ve çilekten tabak yaptım kendime ütüm bitti inş kurtulmuşumdur ödemlerimden perşembeden beri ne gün olcam diye stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…