Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım tam kilonu yazsaydın ya maşallah ne yaptın kız sen bu hafta ben hamile kalabilirsem veririz doğum kilolarını beraber ben sana arkadaşlık ederim o zamanda

Son düzenleme:
canım tam kilonu yazsaydın ya maşallah ne yaptın kız sen bu hafta ben hamile kalabilirsem veririz doğum kilolarını beraber ben sana arkadaşlık ederim o zamanda

inşallah hamile olduğunu en yakın zamanda öğrenirsin cezmutta var aramızda
kaldığı yerden devam ederiz hamilelikte aldığımız kiloları haftalık yazarız yine bakarsın
bakalım benim ilk denemede olacak mı çok merak ediyorum
ilki kazaya gelmişti zaten 18yaşındaydm bişeyin farkında değildim

yazmadım çünkü bazen 1gün 1günü tutmuyor yanlış çıkmışımdır dedim
yaptığım ayrıyetten bişey yok canım ama saatli besleniyorum bi bakıyorum yediğimden 2saat geçmiş midemi boş bırakmayayım diyorum kendimi hiç acıktırmıyorum, bir de bu hafta o kadar çok dikkat ettim ki dengeli beslendim bazen çok az kalori aldım istemeyerek
yaptığım sporda yok pek, haftanın 3günü 1saat tempolu yürüyüş o kadar
bakalım haftaya 63.5 görücem mi :97: gözümde doymak bilmiyor ha verdikçe veresim geliyor

benimde ütüm kaldı pazartesiye
sıra gelmedi bugün. ama 400kaloriden çook fazlasını yakmışımdır bugün

Son düzenleme:

allah gönlüne göre versin inş. benim kız beni 16 ay bekletti. 1 ay bile bana ne kadar uzun gelirdi.

eşim erken deyip duruyordu 2. için.çok yaramaz, kıskanç, bizi çok zorluyor. bi abla "olsun, o zaman kızın da akıllanır" demiş. ben de yine hemen olmayabilir cnm, bence oluruna bırakalım dedim. bu akıllnacaksa olsun o zaman dedi. bakalım neler olacak. allah (cc) bizim için de hayırlısını nasip etsin inş.

bu arada ben kızıma hamile kaldığım kg dayım şu an. (çoook şükür) yani o zaman da fazla kg ile hamile kalmıştım.

süper spor yapmışsın. ben de bugün bayağı bi iş yaptım. ama malesef dün akşamdan bu yana fazla yedim

kızlar günaydınn
bugün günüm vardı lakin özdileğin düzenlediği annesinin kopyası yarışmasında ilk 10a girmişim
saat 3te orda olmam lazımmış günde 1saat oturur giderim
çok heyecanlandım kızlar

bende gittim dr a nöbetçiymiş şansıma iğne verdi yumurta geliştirmek için aşılama yaptırcam inş tutar ilk seferde. bizde 15 aydır uğraşıyoruz benimki garanti inatçı olcak. perşembe adet olmam lazımdı cumartesi oldum 3 günde ömrümden 3 sene gitti. kan tahlili yaptırdım bugün bütün hormonlarım normale inmiş bu zamana kadar birinde anormallik olurdu rabbim hayırlısını en hayırlı günde versin inş. bazı çocuk kardeş sorumluluğuyla düzeliyor bazısıda iyice zıvanadan çıkıyor. inş uslanır senin yaramazda

hayırlı olsun nasıl bi yarışmaydı? bende gidip anneme ve kaynanama hediyelerini vereyim. annemi aradım allah sanada nasip etsin bebeğim senin gibi bir kızın olsun annesine düşkün dedi çok duygulandım hem anne hem dert ortağıdır annem inş onun gibi bir anne olabilirim. kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun allah evlatlarınızla mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

KIZLARRR BEN GELDİMM
ohh çok şükür net açıldı nasıl meraktan öldüm kaç gündür bilemezsiniz:26:
hemen son 3 günü özet geçeyim sizlere...
10MAYIS CUMA
KAHVALTI
50gr peynir
125gr domates
b5gr salatalık
5siyah zeytin
ARA
11gr fındık
sade türk kahvesi
70gr elma
85gr salatalık
AKŞAM
2küçük dolma biber
1kase cacık
1 porsiyon yağsız domates salatası
125ml kayısı suyu
ARA
250ml kayısı suyu
27gr albeni atıştırmalık
10gr lays
50gr doritos
200ml fanta
cuma akşamı çoook kızmıştım kendime o yüzden yedim bu cipsleri falan gittim kendi ellerimle aldım bide
toplam 1500 yemişim jillıanımı yaptım 200 kaloride onla gitmiş olsa 1300de kalmışım gibi idare edr herhalde
11MAYIS CUMARTESİ
KAHVALTI
165gr yumurta 17gr peynir 12gr margarinden omlet
24gr beyaz ekmek
ARA
150gr elma
18gr albeni atıştırmalık
AKŞAM
1porsiyon domates salatası yağsız
2 kepçe knor yayla çorbası
200gr yoğurt
yarım dilim ekmek
ARA
90GR TAZE KAYISI
80gr erik
ARA
27gr albeni
1nescafe bol köpüklü
yine toplam 1380kalori yemişim ama :
45dk yürüyüş 300kalori
420ip atlama 70kalori
25dk jıllıan 170kalori yaktım çok şükür ki
VEEE BUGÜNN
baya abarttım akşam yemeğinde
kahvaltı 50gr peynir
2yeşil 3 siyah zeytin
180gr domates
75gr salatalık
ARA
70gr kayısı
70gr erik
500ml kayısı suyu
AKŞAM
180gr ızgara tekirdağ köfte
6izgara kanat
yarım pors. domates salatası yağsız
500ml kayısı suyu
2 közlenmiş yeşil biber
vee toplam1700kalori olmuş
ya net olmayınca ne kadar çok yemişim önceden hemen yazardım sınırımı bilir yemeği keserdim
bugün jillianımı yaptım sadece 7.gün bitti

güler ne güzel kilolar veriyorsun ya helal kaç ay oldu hala aynı tempodasın maşallahben cuma günü kilo vermiş olmama ragmen tatmin olmadı ne yalan söyliyim.kızdım kendime hemen tartıyı kaldırdım gözümün önünden kaç gündür tartılmıyorum bakalım bu hafta böyle ne kadar gidecek:26:
yasmis inş bebek sevincinide burdan beraber yaşarızzallah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inş
k

amin canım inşallah annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun bebişini kucağına alırsın sende inşallah
özdilek her yıl annesinin kopyası yarışması düzenliyor. kızımla resmimi göndermiştim ilk 10a girmeyi başarabilmişim lakin ilk 3e giremedim
birbirine benzemese de sırf anne ile kızı baştan sona aynı kıyafet giydi diye kazandı 2kişi. 1ide çok benziyordu
ama bizlerede 2-3 adet havlu hediye ettiler. katılmak bile güzeldi. seneye tekrar katılıcam bu sefer kızımla biraz aynı giyinmeye çalışıcam
ama gerçekten kızımla benziyoruz o da mavi gözlü bende belkide kapalıyım diye kaybettim çünkü saç rengine kadar kızımla aynıyız artık seneye

canım evet hep o istikrardayım hırsım hiç gitmedi. ama bugün baya bi cozuttum tabii pişman değilim bütün özendiklerimi yedim
güne gittim 3sigara böreği, kısır, sarma yedim doyana kadar. akşam tonbalık salata ve beyaz ekmek
akşam magnum mini 2-3adet çikolata, 1gofret
mide spazmından gidicem şimdi bi nevi gözümü doyurdum 2haftada1 pazar günleri böyle yapıyorum
kalori falanda tutmadım bugün
yarın tam gaz devam

Son düzenleme:
sağ olun kızlar çok garip bugün psikolojim ağlıyorum durup durup ne kadar çok yoruldum her ay umut edip boşa çıkmasından sabah çok güzel bi kahvaltı yapmıştım 12:00 de o saate kadar hastanedeydim 1 simit 1 kk peynir 6 zeytin domates salatalık maydanoz hatta azcık tereyağı ve bal sürdüm simitin köşesine sonra ilaçlarımı aldık anneme hediyesini verdim çok sinirli ve karmaşık ruh halim eşimde sağ olsun hiçanlayışlı bi gününde değil kavga ettik 19:00 da ağlarken uyumuşum 21:00 de kalktım 21:30 da 3 light bisküvi ve 1 çay bardağı süt içtim onlarıda folik asit içeyim diye yedim canım bişey istemiyor. allahım bütün dertlerimizin çaresi senden ya gönlümdeki dilekleri hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana gönlümü razı.

kızlar şu 2buçuk günlük imternetsiz geçen zamanda 15marttan itibaren tuttuğum diyet notlarımı döktüm ortaya neler yapmışım ne kadar vermişim nasıl bi sistem ve düzende vermişim şu 7 kiloyu hesap yaptım kendi kendime...
evet kimi zaman 1buçuk kilo vermişim kimi zaman 800gr kimi zamanda 1 kilo almışım.ama şunu farkettim az kilo verdiğim zamanlarda bi kaç gün sonra tartıldığımda bi o kadar daha kilo verdiğimi gördüm ve inanın moralim yerine geldi yeniden.cumadan beri tartılmadım ama umarım gene aynı durum olmuştur:26:çok merak ediyorum ama bi kaç gün daha sabrederim inş tartılmamak için.pirinç lapasını arştırdım biraz yapmak geliyo içimden 1 yada 2 gün daha fazla olmaz gerek yok ama bakalım ne zaman başlarım.bu hafta eşim gece vardiyasına döndü gene yarın bütün gün gene beraber yer içeriz:44 yüzden yarın olmaz belki salı yada çarşamba denerim o günde tartılırım bakalım ne durumdayımbu hafta ağır spor yapmayı düşünmüyorum jilliandan sonra 1er gün ara ile 45dk yürüyüşü yeterli götüyorum kendime şimdilik fazla spor yapıp az kilo verince daha kötü hissediyorum en iyisi bu diye düşündüm ve böyle karar verdimperşembe günüde jillianda 2 .levele geçiyorum kısmetsebugün daha rahat yaptım hareketleri ve bacaklarımın ağrıları yeni geçti valla :44:bakalım 10.gün sonunda ölçüde değişiklik olacak mı meraktayım:26lmaya bilirdi en az 20günde belli olur diyede düşünüyorum bakalım göreceğizben kendime hep kilolu geliyorum hala takıntı oldu herhalde:18:ama eşim son bi kaç gündür her işten eve girişinde daha kapıda ay aşkım çok zayıflamışsın tığ gibi geliyorsun bana deyip duruyociddi ciddi söylüyo ama hatta bugün dedi sen 60kilo olursan sanki çirkinleşecek mişin gibi geliyo dedibende dedim evlendiğimde yani hamile kaldığımı öğrendiğimde 2 aylıktım ve o zaman ilk tartıldım 64kilo idim demekki biz seninle sevgili iken 61 62 civarı idim dedim o zaman nasıl güzel değil miydim ki dedim oda güzel olmasan ben seni alır mıydım dedien son oda onay verdi 60kiloya yani..bide şu durumda bişey farkettim eşim benim kilolu halime öyle alışmışki zayıflayınca ölcam gibi geliyo ona herhalde keşke daha önce verebilseydim ama sizlerle iyiki tanıştım bana çoook faydanız ve desteğiniz oluyo hepinize sonsuz minnettarımm

canım bende bugün aynen senin gibi çook karmamış duygular yaşadım sabah uyanınca açtım son ses müzik hep ağladım durdum oğluşuma sarılarak...allah hakikatren dert veripte derman aratmasın inş..ikim,zde aynı durumda farklı açılardan yaşıyoruz dertlerimizi ortak noktamız çocuksen yokluğundan zor zamanlar geçiriyorsun ben varlığının eksik yanlarından allahım hepimizin yardımcısı olsunn....bol bol dua et canım allah herşeyin hayırlısını versin

canım ikinizin durumuda çok zor allahım kolaylık ve sabırlar versin:44: üzücü bir durum ama herkesin sınavı ayrı bu hayatta illa herkes bişeylerden çekiyor inşallah geçici olur sizinki
yasmis kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın.. derdi veren allah dermanını da verir üzülmeyin sabır ve zaman gerekiyor her şey için

canlarım 2 gündür yazamadım ama arada okudum şimdi geçmişi okudum...şunu farkettim lilolarla birlikte dertleri sıkıntıları da paylaşyruz ne güzel...öncelikle bu haftayı sıkı tutup bi 1 kilo vermek istiyorum arkadaşlar bol su spor ve az yemek hedefim inşallh olur....hepimiz hedfimize emin adımlarla ilerliyoruz merak etmyin arkadaşlrım yavaş yavaş da olsa hedefler artık uzak deği....öncelikle gülercim kızınla benzedğin için çok şanslısın ya ...hep imrenmişimdir kızı olup benzeyenlere hele aynı giyinenlere hele pijamalar aynı olur ya bayılıyorum...rabbim nazarlardan esirgesin oku üzerinize bol bol canım benm......yasmisim canm arkadaşım bende 3 aylık evliyken hamile kaldım ve 5.ayında kaybettim çok acılar yaşdık daha 18 yaşındaydım hamileleri görmek istemezdim....hep dua et canm bende edcem hepinize...rabbim onun zamanını en ii bilendir sen gönlnü ferah tutu tıp ne kadar ilerledi bak artık olmaması için bi neden yok yterki rabbim ol desin inşallah hayırlısı ile sende o ''inatçı'' bebişi kucağına alcaksın ve eşler bazen öle hele uzakta olunca ruh halini bazen anlamıyolar bizde bunalıyoruz işte bize en yakın olan gözyaşının kapısını çalıyoruz hereşey gönlnce olsun caım benm....aysuncum senn yavrukuşun nesi vardı midesinden mi rahatsızdı....rabbim şifasını versin çarçabuk iileşsin inşllah yavrukuş....imtihan işte herkesinki ayrı rabbim herkesinkini beterinden saklasın bu günümüze hamdolsun....aldım sazı elime yazdım da yazdım haaa

dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elimden zaten. eşime üzülüyorum o her bebek sevişinde kahroluyorum hep kendi bebeğini kucağında hayal ediyorum ama benim elimden bişey gelmiyor işte ne yap dediyse yapıyorum dr her ay yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ailesinin bu konudaki bütün eleştirilerine katlanıyorum saçma sapan önerilerini laflarını dinliyorum. bi yerde bebek veya hamile gördüğümde benim içime akıttığım gözyaşlarını rabbimden başka kimse görmüyor. tek istediğim sabrımın şevkimin kırıldığı yerlerde destek. ben üzüldüğümü sakladıkça umrumda değil sanıyorlar herhalde bu durumda benden çok kim üzülebilir ama eşim dahi anlamıyor işte. bi annem onuda üzmek istemiyorum artık oda benimle yıpranıyor. çocuktan ziyade eşimin tavrı dün sinirimi bozan drum bu hafta izinliymiş dünde şansıma nöbetçiydi. aradım kadını akşam sabah gel nöbetçiyim dedi izine gidecem ben gelene kadar ilaçların biter dedi bende eşimi arayıp söyledim sonra bana niye söylemedin der gece geri dönmüş arkadaşlarıda dönelim kalmayalım demişler ama sabah hastanede bi başladı gece ikiye kadar kavga ettik sanki gel dedim ben ona. 9da hastaneye gittik muayene ol kan ver nöbetçi eczane ara 11 oldu
saat geldik eve neymiş kahvaltı yapalım demişmiş bana. 1 saat daha geç gitseymişiz acıkmış ben evde ayaklarımı uzatıp yatıyordum herhalde o hastanedeyken. bide kan alan hemşire damarımı zor buldu yeminle acısından 2 saat uyuştu kolum sesimi çıkarmadım kahvaltı hazırladım o halde. ilaç yokmuş eczanede saat 2de gelir sipariş edelim dediler saat birde başladı ara eczacıyı gelmemiş mi ya kadın 2de dedi artık 13:20 falandı aradım yok gelmemiş numaramı verdim gelince arayın diye. 15:00 de dışarı çıktık anneme bide çiçek yaptırayım dedim eczaneye uğrarız gelmiştir aramaz onlar dedi gittik gelmiş bu seferde eczacıyla drun bana anlattığı doz birbirine uymadı geri dra gittim yanlış bişey yapmayım diye iyice öğrendim ki ben doğru anlamışım eczacı yanlışmış. anneme çiçeğini verdik babamda bizde sana hediye almaya gidiyorduk dedi annenede bi ayakkabı alalım dedi eşimde ben götüreyim sizi avm ye dedi ona götür demedik bugün gidelim demedim kendi fikri. saat 16:00 da yola çıktık annemle bana birer ayakkabı aldı babam annemde hazır gelmişken nevresim baksam sen burdan almıştın dedi. eşimin suratı 5 karış asık hadi gidelim hadi niye boş boş geziyormuşuz hayatım bi nevresim bakalım bide babam markete girelim diyo çıkalım dedim. meğerse bi abisi bi kardeşi arıyormuş hadi gel diye maç izlemeye toplanıyormuş ailesi zaten gitcem annesine hediye aldım sende harçlık ver biraz dedim akşam 7 de oraya gideriz gecede 12 gibi döneriz diye konuştuk bide maç 19:30damıymış bana maça gidecem demedi ben annesine hediye vermeye gidecez sanıyorum. neyse avmdende çıktık annemlerin evin önüne park ettik annem gelin yemek yiyelim dedi yemeğim hazır dedi yok anne ablamlardaymış bizimkiler gidelim dedi tamam dedi annemde yukarı çıktım onlarla ilaçlarımın buzdolabında saklanması lazımmış annemlere bırakmıştım git gel yapmayalım diye. bi ilacı aldım bide babam boluda çalışıyor hafta içi orda hafta sonu burda 5 ay bu şekilde çalışcak ankaraya döncek kışın tekrar. babama hediye için teşekkür ettim 1 hafta göremeyeceğim diye veda ettim hemen tel eşimden hadi bekliyorum aşağıda zaten gerginim tepem attı benimde arabaya inince ne var dedim 2 dk için arıyorsun iniyorum işte yarım saat beni beklemiş 5 dk sürmedi yeminle o bana ben ona bağrıştık bi güzel ben ya sabır deyip sustum sonra uzamasın diye. eve geldik ben ilaçlarımı yerleştirdim lavaboya gittim bi odaya geldim oturmuş tatlı yiyor bende güzellikle anlatayım dedim niye kızdığımı ama adama güzellik yaramıyormuş bi güzel kavga ettik meğer ne doluymuş nerelere gitti konu ailemede gitmiyoruz ben gitmeyelim diye yapıyormuşum ya arkadaşlar gitmeyecek olsam hediye alır mıyım allah aşkına söyleyin ayırmayım diye aynı şeyi aldım. bende kızdım yatakodasına gittim ağlarken uyumuşum kalktım 3 light bisküvi ve süt içtim ilaç için. kanapeyede uzandım tv seyrediyorum kalk git yat seninle yatmayacağım ben burda uyuyacağım ya naparsan yap bana bulaşma iyi değilim zaten dedim ben onun ailesine gidileceği zaman iyi olmazmışım bahane edermişim bunu. ehhhhh sonunda benimde sabrım taştı başladım bende onla beraber bağırmaya. sonrada bütün gece ağladım sabah kahvaltı hazırlamaya kalktım yemeyecekmiş beni cezalandırıyor çokta umrumda ilaçlarada gerek yokmuş istemiyormuş bebek. sadece bana destek olsun istemiştim bugün meğer her yaptığım şey kabahatmiş anamla gezerken bişeyim yokmuş bi iyilik yaptı onuda burnumdan getirdi. ailesini de kendini de allaha havale ediyorum dahada bişey demiyorum. kafanızı şişirdim ama sizede anlatmazsam ağlamaktan mahvedecektim kendimi düşünüp düşünüp anlatınca rahatladım

senin derdinin yanında benimki bişey değil yavrum allahım sana sabır güç versin kolay değil anlıyorum seni ve çok takdir ediyorum sabrını metanetini. rabbim sanada meleğinede versin mükafatını inş. her duamda sabır istiyorum senin içinde güçlü ol arkadaşım bırakma kendini meleğin için ayakta durman lazım.

sağolun kızlar sıktım sizi kendi derdimle ama anlatmasam çatlayacaktım gözlerim şiş zaten ağlamaktan. nolur dualarınızda banada yer açın rabbimden hayırlısından başka bişey istemiyorum. gülercim 27 yaşına girdim canım 4.5 yıllık evliyiz ilk yıl ikimizde istemedik 2.yıl ben çalışıyorum diye istemedim sonra olsun deyip korunmayı bıraktım önce bekledik sonra dra gittim pko teşhisi koydu ama 1 seneyi doldurmadan tedaviye başlamadılar. geçen sene şubatta tedaviye başladım işi bıraktım engel oluyor diye tedavime izin sorun oluyordu her ay o malum dönemde 5 kere falan hastanedeyim yarım gün. ama yaptığım bütün fedakarlıklara rağmen görüyorum ki yaranamamışım. neyse artık rabbim hakkımızda hayırlısını versin gideyim şu iğnemi yapayım bakalım yapabilecek miyim bide kahvaltı yapayım akşamda yemedim başım ağrıyor migrenim bu regli kaçırdı demiştim kaçırmamış

varıııııııımmmmmmmmm :13: başla kaçmaya kovalıyorum seni. aysunla 500 gr kalmış aramda haftaya beni geçmesin diye koşmak zorundayım

hafta sonu yazlıktaydım ve tam olarak olmasada kendimi durdurabildim. kaçamaklarda olsa bu sabah 67.2 nin altıındayım :) eşimde 4 günlüğüne yurtdışına çıktı. sabah akşam spor yapıp istediğim gibi yemek yapabilirim. bu hafta benim haftam olmalı. kovala bakalım yakalayabilecekmisin :))))))))))

içini ferah tut canım. allah herseyin hayırlısıyla karşılaştırsın seni. onunda vardır bir vakti zamanı. tedavi sürecine baslıyorsun rahat mutlu huzurlu ol. tedirginlikten ve huzursuzluktan uzak tut kendini. pozitif düşünki pozitif olsun. allah yardımcın olsun sabırlar versin. iyi haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla...

bende indim bol 6 lı rakamlara kaç geliyorum tabi benimki yarın belli olur dün aç kaldığım içinde inmiş olabilirim ödemim de gidiyor olabilir. ama kaç kovalıyorum bende küsüm kocayla 3 gün tavırlarda gezer artık bende erkenden yerim yemeğimi onunla oturmamak için spor yaparım

ahhhhhhh arkadaşım ben ne zaman başka bi tedaviye adım atsam evdeki huzur bozuluyor. sağol canım elimden geldiğince pozitif olmaya uğraşırım. daha doğum kilolarını alıp vercez burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…