canım tam kilonu yazsaydın ya maşallah ne yaptın kız sen bu haftaben hamile kalabilirsem veririz doğum kilolarını beraber ben sana arkadaşlık ederim o zamanda
benden başka kimse uğramayacak galiba. regl oldum sonunda yarın doktorumu arayım bakalım ne diyecek tedavi takvimi belirlesin :94: 5 kilo ver demişti yarın rahat rahat verdim diyebilirim kızlar dua edin bu sefer gelsin benim nazlı bebekakşamıda yedim 18:00de. bide 20.30 - 21.00 gibi erik ve çilek yerim tamamlanır bu günde 1171 kalori spor hariç yürüyüş yapamadım bugün karnım çok ağrıyor evi temizledim hem hareket olsun hem ev çok tozdu ütümü yapayım şimdide
aa evet bugün yasmisten başka uğrayan olmamış
ben bütün gün ev temizledim cam sildim merdivenleri yıkadım süpürdüm, kapılar, avizeler derken
öldüm bittim bugün
yasmis iyi ödemlerin cuma gününe kadar geçer, iyi sonuçlar alırsın inşallah
anca şimdi oturdum bende yazayım biraz uzanıcam
onca iş güç yaptım ama araları bile yemişim gel git yaparak
2lt su içtim çaya anca sıra geldi
kahvaltı 10:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Kaşar Peyniri (eski) 9 GRAM 36
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 13 GRAM 34
Salatalık (hıyar) 106 GRAM 13
Omlet 15 GRAM 29
ara 12:30
kuru incir 1 adet 51
öğle 14:30
Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151 (yarısını yemedim iş yaparken yumuşadı döktüm bende )
ara 16:30
havuç 1 adet 26
akşam 18:00
Taze Yeşil Biber (közlenmiş) 100 gr 13
Marul Salata 0.3 PORSİYON 28
Ton Salata 0.2 PORSİYON 22
Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221
ara 20:30
1kupa yeşilçay
Taze Kayısı 131 GRAM 63
ara 22:00 (geç yicem bu arayı çünkü gece 2yi bulur uyumamız )
Çilek 150 gr 56
belki 1-2 de erik yerim
TOPLAM : 801 kal.
yarın 2ye katlarım bu rakamı sanırım gün var arkadaşa gidicem yarın kısmadan her şeyi yicem sanırm
ama tartıda büyüük oynamalar var
dayanamayıp söylüyorum cuma tartıldığımda 65.0 değildim 64.7 idim ama bi yanlışlıktır diye 65 yazdım
bugün tartıldığımda 64.1 çıktım
şimdi gerçekten inandım 55kiloya bile inerim ben böyle gidersem ama araya hamilelik girecek
noluuurr hep yanımda olun doğumdan sonra da beraber verelim kilolarıımızı
allah gönlüne göre versin inş. benim kız beni 16 ay bekletti. 1 ay bile bana ne kadar uzun gelirdi.
eşim erken deyip duruyordu 2. için.çok yaramaz, kıskanç, bizi çok zorluyor. bi abla "olsun, o zaman kızın da akıllanır" demiş. ben de yine hemen olmayabilir cnm, bence oluruna bırakalım dedim. bu akıllnacaksa olsun o zaman dedi. bakalım neler olacak. allah (cc) bizim için de hayırlısını nasip etsin inş.
bu arada ben kızıma hamile kaldığım kg dayım şu an. (çoook şükür) yani o zaman da fazla kg ile hamile kalmıştım.
süper spor yapmışsın.ben de bugün bayağı bi iş yaptım. ama malesef dün akşamdan bu yana fazla yedim
kızlar günaydınn
bugün günüm vardı lakin özdileğin düzenlediği annesinin kopyası yarışmasında ilk 10a girmişim
saat 3te orda olmam lazımmış günde 1saat oturur giderim
çok heyecanlandım kızlar
hayırlı olsun nasıl bi yarışmaydı? bende gidip anneme ve kaynanama hediyelerini vereyim. annemi aradım allah sanada nasip etsin bebeğim senin gibi bir kızın olsun annesine düşkün dedi çok duygulandım hem anne hem dert ortağıdır anneminş onun gibi bir anne olabilirim. kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun allah evlatlarınızla mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
güler ne güzel kilolar veriyorsun ya helal kaç ay oldu hala aynı tempodasın maşallahben cuma günü kilo vermiş olmama ragmen tatmin olmadı ne yalan söyliyim.kızdım kendime hemen tartıyı kaldırdım gözümün önünden kaç gündür tartılmıyorum bakalım bu hafta böyle ne kadar gidecek:26:
yasmis inş bebek sevincinide burdan beraber yaşarızzallah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inş
k
sağ olun kızlar çok garip bugün psikolojim ağlıyorum durup durup ne kadar çok yoruldum her ay umut edip boşa çıkmasından sabah çok güzel bi kahvaltı yapmıştım 12:00 de o saate kadar hastanedeydim 1 simit 1 kk peynir 6 zeytin domates salatalık maydanoz hatta azcık tereyağı ve bal sürdüm simitin köşesine sonra ilaçlarımı aldık anneme hediyesini verdim çok sinirli ve karmaşık ruh halim eşimde sağ olsun hiçanlayışlı bi gününde değil kavga ettik 19:00 da ağlarken uyumuşum 21:00 de kalktım 21:30 da 3 light bisküvi ve 1 çay bardağı süt içtim onlarıda folik asit içeyim diye yedim canım bişey istemiyor. allahım bütün dertlerimizin çaresi senden ya gönlümdeki dilekleri hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana gönlümü razı.
sağ olun kızlar çok garip bugün psikolojim ağlıyorum durup durup ne kadar çok yoruldum her ay umut edip boşa çıkmasından sabah çok güzel bi kahvaltı yapmıştım 12:00 de o saate kadar hastanedeydim 1 simit 1 kk peynir 6 zeytin domates salatalık maydanoz hatta azcık tereyağı ve bal sürdüm simitin köşesine sonra ilaçlarımı aldık anneme hediyesini verdim çok sinirli ve karmaşık ruh halim eşimde sağ olsun hiçanlayışlı bi gününde değil kavga ettik 19:00 da ağlarken uyumuşum 21:00 de kalktım 21:30 da 3 light bisküvi ve 1 çay bardağı süt içtim onlarıda folik asit içeyim diye yedim canım bişey istemiyor. allahım bütün dertlerimizin çaresi senden ya gönlümdeki dilekleri hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana gönlümü razı.
canım bende bugün aynen senin gibi çook karmamış duygular yaşadım sabah uyanınca açtım son ses müzik hep ağladım durdum oğluşuma sarılarak...allah hakikatren dert veripte derman aratmasın inş..ikim,zde aynı durumda farklı açılardan yaşıyoruz dertlerimizi ortak noktamız çocuksen yokluğundan zor zamanlar geçiriyorsun ben varlığının eksik yanlarından allahım hepimizin yardımcısı olsunn....bol bol dua et canım allah herşeyin hayırlısını versin
canım bende bugün aynen senin gibi çook karmamış duygular yaşadım sabah uyanınca açtım son ses müzik hep ağladım durdum oğluşuma sarılarak...allah hakikatren dert veripte derman aratmasın inş..ikim,zde aynı durumda farklı açılardan yaşıyoruz dertlerimizi ortak noktamız çocuksen yokluğundan zor zamanlar geçiriyorsun ben varlığının eksik yanlarından allahım hepimizin yardımcısı olsunn....bol bol dua et canım allah herşeyin hayırlısını versin
canlarım 2 gündür yazamadım ama arada okudum şimdi geçmişi okudum...şunu farkettim lilolarla birlikte dertleri sıkıntıları da paylaşyruz ne güzel...öncelikle bu haftayı sıkı tutup bi 1 kilo vermek istiyorum arkadaşlar bol su spor ve az yemek hedefim inşallh olur....hepimiz hedfimize emin adımlarla ilerliyoruz merak etmyin arkadaşlrım yavaş yavaş da olsa hedefler artık uzak deği....öncelikle gülercim kızınla benzedğin için çok şanslısın ya ...hep imrenmişimdir kızı olup benzeyenlere hele aynı giyinenlere hele pijamalar aynı olur ya bayılıyorum...rabbim nazarlardan esirgesin oku üzerinize bol bol canım benm......yasmisim canm arkadaşım bende 3 aylık evliyken hamile kaldım ve 5.ayında kaybettim çok acılar yaşdık daha 18 yaşındaydım hamileleri görmek istemezdim....hep dua et canm bende edcem hepinize...rabbim onun zamanını en ii bilendir sen gönlnü ferah tutu tıp ne kadar ilerledi bak artık olmaması için bi neden yok yterki rabbim ol desin inşallah hayırlısı ile sende o ''inatçı'' bebişi kucağına alcaksın ve eşler bazen öle hele uzakta olunca ruh halini bazen anlamıyolar bizde bunalıyoruz işte bize en yakın olan gözyaşının kapısını çalıyoruz hereşey gönlnce olsun caım benm....aysuncum senn yavrukuşun nesi vardı midesinden mi rahatsızdı....rabbim şifasını versin çarçabuk iileşsin inşllah yavrukuş....imtihan işte herkesinki ayrı rabbim herkesinkini beterinden saklasın bu günümüze hamdolsun....aldım sazı elime yazdım da yazdım haaa
canım ikinizin durumuda çok zor allahım kolaylık ve sabırlar versin:44: üzücü bir durum ama herkesin sınavı ayrı bu hayatta illa herkes bişeylerden çekiyor inşallah geçici olur sizinki
yasmis kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın.. derdi veren allah dermanını da verir üzülmeyin sabır ve zaman gerekiyor her şey için
varıııııııımmmmmmmmm :13: başla kaçmaya kovalıyorum seni. aysunla 500 gr kalmış aramda haftaya beni geçmesin diye koşmak zorundayım
bende indim bol 6 lı rakamlara kaç geliyorum tabi benimki yarın belli olur dün aç kaldığım içinde inmiş olabilirim ödemim de gidiyor olabilir. ama kaç kovalıyorum bende küsüm kocayla 3 gün tavırlarda gezer artık bende erkenden yerim yemeğimi onunla oturmamak için spor yaparımhafta sonu yazlıktaydım ve tam olarak olmasada kendimi durdurabildim. kaçamaklarda olsa bu sabah 67.2 nin altıındayım :) eşimde 4 günlüğüne yurtdışına çıktı. sabah akşam spor yapıp istediğim gibi yemek yapabilirim. bu hafta benim haftam olmalı. kovala bakalım yakalayabilecekmisin :))))))))))
içini ferah tut canım. allah herseyin hayırlısıyla karşılaştırsın seni. onunda vardır bir vakti zamanı. tedavi sürecine baslıyorsun rahat mutlu huzurlu ol. tedirginlikten ve huzursuzluktan uzak tut kendini. pozitif düşünki pozitif olsun. allah yardımcın olsun sabırlar versin. iyi haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?