kızlar akşama tavuk- incik pişireceğim
ben normalde yağsız şekilde tavada pişiriyorum sonra üzerine bool sarımsaklı salçalı sos döküyorum
kendim için yağ eklemeyeceğim sosuna.
Acaba 2 parça yiyebilir miyim yoksa haşlama mı yapayım kendime??
Akşam olmadan cvp bekliyorum :44:
canım çocuk olunca akşamları pek fırsatını bulamıyorum
aklıımmm burdaaöğle saatlerinde müsait oluyorum ama ben bugün çok suçlu hissediyorum kendimi
ne güzel gayret ediyosun maşallah diyeyim bizlere de bulaşsın bu gayret bu azim aminn
ayyy inşallah böyle olmayız o tartıda 65ten öncesine düştüğümü görmel istiyorummm
evet bende dün ipin ucunu kaçırmışım tutamadım kendimi ve dahası bugün de öyle bir risk var ama bugün daha bi kararlıyım
dün sabah yürüyüşe gidemedim yağmurluydu belki de güne yürüyüşle başlayamadığım için saldım kendimi
O İPİN UCUNU BIRAKMAMIZ LAZIM YİCEZ DE NOLCAKK HEVES UĞRUNA YAKMAYALIM KENDİMİZİ
DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE[/B]
bir de 1 kilo mu verdik hemen vücudumuzda o eksikliğimizi arıyoruz nereme verdim o kiloyu gibi :44:
şahsen b, kaç kilo versem bakıyorum göbeğim öyle hiçbiyerimde eksiklik yok
şöyle 1 - 2 ay gayret edelim sabır gösterelim zaten verdikçe o zaman zarfında vücudumuzdan da anlayacağız
bunun için sadece sabır gayret azim ve en önemlisi zaman gerekiyorr
ben 1 temmuza kadar 60 kilo olucam başka çarem yok (böyle de motive ediyim kendimi)
aslında çok bile zaman vermişim kendimee 3 aymış biraz sıksam kendimi 2 ayda biter kilo problemi ama bakalımım
yine de ipin ucunu salmamak lazım
kardeşime verdim bir sürü kıyafetlerimii onunda pek tarzı değil zayıfladığım gibi hepsini alacağım
kızlar akşama tavuk- incik pişireceğim
ben normalde yağsız şekilde tavada pişiriyorum sonra üzerine bool sarımsaklı salçalı sos döküyorum
kendim için yağ eklemeyeceğim sosuna.
acaba 2 parça yiyebilir miyim yoksa haşlama mı yapayım kendime??
akşam olmadan cvp bekliyorum :44:
kızlar meraba biraz önce alışverişten geldim durumu müsait olan herkese tavsiye ederim bana çok iyi geldi sevgiler...
canım bende aynı senin gibiyim merak etme yalnız değilsin bu aralar her sabah uyanınca kendimi ayna karşısınca göbeğime bakarken buluyorum. ve bu gün içinde de değişik saatlerde devam ediyobu hafta hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi ama akşam eşim bi baktı senin eşofmanın arkasına ne olmuş öyle nerdeyse belinden düşecek dedi önceden çamaşırın belli olurdu şimdi arkan kırış kırış duruyo dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz...bide ben önceden 5 posta tartıya binerdim şimdi nasıl yendim o duyguyu ilmiyorum ama yarın tam bi hafta olacak tartının yüzüne bile bakmadım
canım sosunu ayrı yapsan zaten yağsız pişiriyormuşsun
canım ben tavuğun her türlüsünü fırında yapıyorum.
2 kaşık salça 2 kaşık yoğurt biraz kekik ve hazır tavuk soslarından biraz döküp harmanlıyorum
sonra fırın poşetine atıyorum ama istersen direk tepsiye de koyabilirsin daha sağlıklı ve leziz oluyo...
biz ne zamandır tavada kızarmış tavuk yemeyi unuttuk diyebilirim..afiyet olsun
ben zayıflamayı bekliyorum canım
kızlar ya bu saatte acayip kaçamak yaptım :2: önce bi tane sade maden suyu içerken yanında daha önceden yaptığım kurabiyeden 1 tane kalmıştı onu yedim 150 kalori civarı..sonra 3 kaşık pirinç pilavı kalmıştı kenarda onu yedim 150.de ona desek bide akşam yemeğimden kalan 150gr havuç salatam vardı 70 kalori kadar onu da yedim...:2: :2:çok pişmanım çokkk mısır ve kahveden vazgeçtim zaten eşimde mesaide geç gelecek.ama o kadar toktum ki aslında sadece gözüm gördü ve beynim istedi diye yedim..üstelik bide yarın tartı günüm bakalım ne olacak yarın sabahhh
kızlar ya bu saatte acayip kaçamak yaptım :2: önce bi tane sade maden suyu içerken yanında daha önceden yaptığım kurabiyeden 1 tane kalmıştı onu yedim 150 kalori civarı..sonra 3 kaşık pirinç pilavı kalmıştı kenarda onu yedim 150.de ona desek bide akşam yemeğimden kalan 150gr havuç salatam vardı 70 kalori kadar onu da yedim...:2: :2:çok pişmanım çokkk mısır ve kahveden vazgeçtim zaten eşimde mesaide geç gelecek.ama o kadar toktum ki aslında sadece gözüm gördü ve beynim istedi diye yedim..üstelik bide yarın tartı günüm bakalım ne olacak yarın sabahhh
tek sen değilsin canım yaaaa
ya şu gözümüz niyee doymuyorr bende bayaa bi kaçamak yaptım canım ya
kızım çileğin yanında krem şanti istemişti banmak için
1paket değilde çeyreğini yapıpta verdim banması için ama yemedi
kaşık kaşık yedim krem şantiyii çilek baya bi yedim
üstüne yetmedi bir de sabahtan kalan 1 krep içi krem peynirli bana baktı ben ona
onu da yedim şimdi çok utanıyorum
nolucak bu halimiz toparlanmamız lazım
aysun5 ben karar verdim senin kalori ölçümünden yola çıkarak
mutfak terazisi almak istiyorum ve senin yaptığın şekilde kalori hesaplı beslenmeye
sende terazi var mı acaba ne alsam internetten baktım genel olarak fiyatlarına
20 _ 30 TL arası
ve kızlarrrr bu sabah tartıldım 72.3kilo olmuşum yani bi haftada sadece 800gramcık vermişim :2: üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ya.hiç kilo vermemekten iyidir hatta almamaktan iyidir diyorum kendi kendime ama diğer yandanda bu beni tatmin etmedi sanki yaaa...çünkü 6 gün mutlaka yürüyüşümü yaptım 60dk ve genelde üstünde idi .yediklerimde 1300 kaloriyi geçmedi ekmekte kahvaltıda toplasan bi haftada 2 dilim falan yemişimdir ancak. bi dün akşam kaçamak yaptım ama oda yine kalorilerimi geçecek durumda değildi yani..üfff
şimdi üşenmedim geçen seneki günlüğüme baktım not tutmuştum ne kadar kiloyu kaç günde vermişim diye..haftada 700gr verdiğimde olmuş 1.700 _2kiloda verdiğim olmuş.ama geçen sene daha esnekmişim gece 10da falanda canım meyve istediğinde yemişim
hafta sonuda gezmekte olacağım şimdi kabak tatlısı yapıyorum yarın giderkende börek yapacağım ve ayrıca malum sarmaları götüreceğim.ve eminim ordada kurabiye falan olacak.burdanda uzak kalacağım gideceğim yerde çoluk çocuk olmadığı için nette yok malesef umarım bu 3 4 gün bana kilo olarak geri dönmez sonuçta sporda olmayacak ya gözüm korktu verdiğim 800 gr umarım 1800gr olarak bana geri dönmez..:2:
bu arada 800gr gitti ama görünte daha harika duuruyo ya inanın tartıya binmeden önce ayna karşısına geçip önce bi vücuduma baktım göbek 6 aylık hamile gibi değil 4 aylığa düşmüşkalça ve bacaklarım sanki daha uzamış gibi geldi gözüme hırs yaptım şimdi yeşil çayımı yudumluyorum hemen gidip biraz yürüyeyim en iiyisi benim küçük paşamda uyurkren...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?