Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım sosunu ayrı yapsan zaten yağsız pişiriyormuşsun

haklısınız çocuk olunca vakit ayırmak zor...benim oğlum bana hiç yaramazlık yapmadığı için anca bakımını yapıp buradayım her daim :) bi de bu sefer hiç olmayan bi hırs geldi bana o kilolar gidecek şimdiye kadar orda boş boş durdular da ne oldu sanki...

canım bende çoğu zaman kaçırıyordum ipin ucunu özellikle akşam yemeğinden sonra çerez tarzı atıştırmalarım oluyordu bayaaa ama farkettim ki her akşam birilerini çağırıyorum oturmayacan sıkıntısından.bu böyle olmayacak dedim artık kendimde pek gitmiyorum ve gelenleri de haftada bire indirmeye çalışıyorumm en azından 65 kiloya düşene kadar...irade olarak bende biri yanımda kaseler dolusu çekirdek yerken ben 2 tane ile yetinemiyorum ama şu kalori sayımını denerseniz o insanı psikolojik olarak frenliyor tavsiye...

canım bende aynı senin gibiyim merak etme yalnız değilsin bu aralar her sabah uyanınca kendimi ayna karşısınca göbeğime bakarken buluyorum. ve bu gün içinde de değişik saatlerde devam ediyo bu hafta hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi ama akşam eşim bi baktı senin eşofmanın arkasına ne olmuş öyle nerdeyse belinden düşecek dedi önceden çamaşırın belli olurdu şimdi arkan kırış kırış duruyo dedi nasıl mutlu oldum bilemezsiniz...bide ben önceden 5 posta tartıya binerdim şimdi nasıl yendim o duyguyu ilmiyorum ama yarın tam bi hafta olacak tartının yüzüne bile bakmadım

canım ben tavuğun her türlüsünü fırında yapıyorum.2 kaşık salça 2 kaşık yoğurt biraz kekik ve hazır tavuk soslarından biraz döküp harmanlıyorum sonra fırın poşetine atıyorum ama istersen direk tepsiye de koyabilirsin daha sağlıklı ve leziz oluyo...biz ne zamandır tavada kızarmış tavuk yemeyi unuttuk diyebilirim..afiyet olsun

kızlar meraba biraz önce alışverişten geldim durumu müsait olan herkese tavsiye ederim bana çok iyi geldi sevgiler...

aaa süper canım :) eşin iltifat etmiş dolaylı yoldan kaç kilo vermişiniz

henüz tartılmadım.yarın sabah tartılmayı düşünüyorum çünkü haftasonu ve pazartesi salı evde olmayacağım gibi görünüyor..yarın sabahı iple çekiyorum geçen hafta 73.1 idim bakalım durum ne olacak..

MENÜM
uyanınca ılık ballı elma sirkeli su
KAHVALTI 11:30
1 haşlama yumurta
56gr beyaz peynir
5zeytin
140gr salatalık
12gr beyaz ekmek
2gr bal
ARA 14:00
30gr sarı leblebi 115 kalori
3 kupa yeşil çay tarçınlı :)
ARA 17:00
140 gr yeşil elma
AKŞAM 18:45
yarım porsiyon taze fasülye 100 kalori
150gr havuç
3 yaprak kıvırcık
100gr haşlama yağsız kepekli makarna 116 kalori
100gr yoğurt 70 kalori

918 kalori toplamışım şimdiye kadar
80dk tempolu yürüyüş 400 kalorisi ayrıca gitti tabii

akşamda eşim patlak mısır istedi 21 gibi onu yerim herhalde kahve ile şekersiz tabii
ayrıca 2 litre su şimdiye kadar içtim 3 litreye tamamlarım ben onu
haydi kaçıyorum bennnn

canım sosunu ayrı yapsan zaten yağsız pişiriyormuşsun

evet canım öyle yaptım

canım evet fırının yemeklere verdiği lezzet mükemmel lakin fırınım luxel börekçi
tavuğu çook geç pişiriyor 1.5 saat oluyor ve istediğim gibi çıkmıyor fırından

ben zayıflamayı bekliyorum canım

canım bende çok alış veriş yapmadım bir tane etek aldım oda likralı kilo versemde alsamda kullanıcam bişey en azından deniyosun ve biraz daha kilo versen bile neler giyebileceğini görüyorsun ve daha çok hırs yapıyorsun o yüzden söyledim bi deneyin derim fırsatınız olunca

kızlar ya bu saatte acayip kaçamak yaptım :2: önce bi tane sade maden suyu içerken yanında daha önceden yaptığım kurabiyeden 1 tane kalmıştı onu yedim 150 kalori civarı..sonra 3 kaşık pirinç pilavı kalmıştı kenarda onu yedim 150.de ona desek bide akşam yemeğimden kalan 150gr havuç salatam vardı 70 kalori kadar onu da yedim...:2: :2:çok pişmanım çokkk mısır ve kahveden vazgeçtim zaten eşimde mesaide geç gelecek.ama o kadar toktum ki aslında sadece gözüm gördü ve beynim istedi diye yedim..üstelik bide yarın tartı günüm bakalım ne olacak yarın sabahhh

tek sen değilsin canım yaaaa
ya şu gözümüz niyee doymuyorr bende bayaa bi kaçamak yaptım canım ya
kızım çileğin yanında krem şanti istemişti banmak için
1paket değilde çeyreğini yapıpta verdim banması için ama yemedi
kaşık kaşık yedim krem şantiyii çilek baya bi yedim
üstüne yetmedi bir de sabahtan kalan 1 krep içi krem peynirli bana baktı ben ona
onu da yedim şimdi çok utanıyorum
nolucak bu halimiz toparlanmamız lazım

aysun5 ben karar verdim senin kalori ölçümünden yola çıkarak
mutfak terazisi almak istiyorum ve senin yaptığın şekilde kalori hesaplı beslenmeye

sende terazi var mı acaba ne alsam internetten baktım genel olarak fiyatlarına
20 _ 30 TL arası

yarın telafi ederiz canım morelini yüksek tut

tavsiye ederim canım kalori sayımını.benim mutfak tartım var sinbonun ki internetten almıştım 2 yıl olacak herşey tartıyorum valla daha tık demedi 15 tl civarı bişeydi. fazla para vermeye gerek yok

ve kızlarrrr bu sabah tartıldım 72.3kilo olmuşum yani bi haftada sadece 800gramcık vermişim :2: üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ya.hiç kilo vermemekten iyidir hatta almamaktan iyidir diyorum kendi kendime ama diğer yandanda bu beni tatmin etmedi sanki yaaa...çünkü 6 gün mutlaka yürüyüşümü yaptım 60dk ve genelde üstünde idi .yediklerimde 1300 kaloriyi geçmedi ekmekte kahvaltıda toplasan bi haftada 2 dilim falan yemişimdir ancak. bi dün akşam kaçamak yaptım ama oda yine kalorilerimi geçecek durumda değildi yani..üfff
şimdi üşenmedim geçen seneki günlüğüme baktım not tutmuştum ne kadar kiloyu kaç günde vermişim diye..haftada 700gr verdiğimde olmuş 1.700 _2kiloda verdiğim olmuş.ama geçen sene daha esnekmişim gece 10da falanda canım meyve istediğinde yemişim
hafta sonuda gezmekte olacağım şimdi kabak tatlısı yapıyorum yarın giderkende börek yapacağım ve ayrıca malum sarmaları götüreceğim.ve eminim ordada kurabiye falan olacak.burdanda uzak kalacağım gideceğim yerde çoluk çocuk olmadığı için nette yok malesef umarım bu 3 4 gün bana kilo olarak geri dönmez sonuçta sporda olmayacak ya gözüm korktu verdiğim 800 gr umarım 1800gr olarak bana geri dönmez..:2:

bu arada 800gr gitti ama görünte daha harika duuruyo ya inanın tartıya binmeden önce ayna karşısına geçip önce bi vücuduma baktım göbek 6 aylık hamile gibi değil 4 aylığa düşmüş kalça ve bacaklarım sanki daha uzamış gibi geldi gözüme hırs yaptım şimdi yeşil çayımı yudumluyorum hemen gidip biraz yürüyeyim en iiyisi benim küçük paşamda uyurkren...

canımmm ne güzel vermişsin işte daha nolsun . bi sonra ki hafta daha da güzel olur metobolizmanı hızlandırsan yaa da ne bileyim detoks yapsan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…