Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

:) gülüyorum ama sinirimden yasmis :) aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. sanki onlar anasının yavrusu, biz ağaç kavuğundan çıktık ta evlendik onlarla. yine şanslısın annenle aynı şehirdesin ve sık sık görüşebiliyorsun. ben izmirdeyim annem ankarada ve kaynanam üst katta. buna rağmen bayramlarda tatil 4 günse ikiye bölüyoruz 2 gün ankara, 2 gün izmir. yaz tatillerimizi ikiye bölüyoruz 5 günse 2 gün ankara, 3 gün izmir. beyfendi annesiyle kardeşiyle vakit geçiremiyormus. kardeşide manisada 15 günde bir kesin görüşürüz. annemlerle ise bayramlarda birde yıl içinde 10 günlüğüne gidiyorum yalnız o kadar :) düşünebiliyormusun :) ama bunların sebebi hep onları ailelerinden ayırmak gibi bir derdimizin olmamasından kaynaklanıyor. içimizde bir kötülük yok. saf samimi bir şekilde annelerine anne diyoruz ondan. bizimde 1 ayı geçti kayınvalidemle bir tartışmamız oldu araya mesafeyi koydum artık. geçenlerde arıyor sen artık beni eskisi gibi aramıyorsun diye. dedim bende sen böyle olmasını istedin bende istediğin gibi davranıyorum. yapacak birsey yok dedim. yazlıkta kendisi şu anda. haftaya gelcekmis 1 ay burda durcakmıs. yandım valla onun gerginliği tedirginliği basladı şimdiden bendee. amannnn boşverceksin aslında. sıkma canını hiç. annenin yanında olmasının tadını çıkart. üzme kendini hiç. dedimya onlar ana kucağından biz ağaç kavuğundan gelmeyiz :))))

iğnemi vurdum biraz korktum ama yapabildim. kahvaltımıda yaptım
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 domates salatalık bir tutam maydanoz
2 dilim kızarmış beyaz ekmek ( tam buğday koymuştum tost makinesine dalgınlıktan yaktım mecburen beyaz ekmek kızarttım )
440 kalori etti. yeşil çay kuru incirle ara yaparım bide tavukla yoğurt 5 gibi. canım tatlı istiyor bi sütlaç mı yapsam kızlar

hayırlısı olsun inş.

keşke işi bırakmasaydın. evde kaldıkça daha çok aklına gelir daha çok üzülürsün. zaman geçmek bilmez. bende de pko var. sürekli internetten araştırıp dururdum. kendimi iyice bunalıma sokmuştum. en son doktorun biri (bu arada gitmediğim doktor kalmamıştı nerdeyse, çevre illere bile) benim sana yapabileceğim bir şey yok, sen önce kafanı rahatlat, oyalanacak bir şeyler bul dedi. eşim de beni çalıştırmak istemiyor. eşime dedim bana iş bulacaksın. ne yap ne et ben kafayı yiceem yoksa...... ve 2 gün geçmedi beni MEB den aradılar. senenin başında ücretli öğretmenlik için başvurmuştum kabul olmuş. allah zorda kalanın yanındadır derler ya. o ara benim kafa rahatladı, kendiliğinden 2 kg gitti. 2 ay sonra da hamile kalmışım. dediğin gibi hormonlarım da hep sorunlu olurdu. o ay onlarda da bi düzelme olmuştu.....

allahım beni sevindirdi, inş. en kısa zamanda seni de sevindirir hayırlısıyla. bu yaşadıklarının hepsini yaşadım seni çok iyi anlıyorum. aramızdaki tek fark eş sanırım. maşallah benim eşim hep anlayışlı davrandı. yanımda çocuk bile sevemezdi ben üzülüyorum diye............

aynen öyle canım biz ağaç kavuğundan bi ananın kuzusu değiliz biz. her bayram bizdede aynı tantana ya her hafta görüyoruz zaten iki aileyide. yeminle söylüyorum tamam sevmem anlaşamam ailesiyle ama ayırt etmedim hiç hep bir fazlasını yaptım. çok gelmezler uzak derler bizim eve annesigil her geldiklerinde bi önceki günden başlar yemek yaparım çeşit çeşit annemi ararım dolapta yaprağı varsa getirtirim yiyemeyeceklerini bile bile tatlı çerez meyve yığarım eve bütün özel günlerini hatırlatırım ben hediye alırım ararım ama kıymeti yokmuş dahada yaparsam hatırlasın yapsın. anneme yakınım ben hatta annemin evinde kirasız oturuyorum vermem bana yakın oturcak dedi annem görmüş kadın bugünleri. maddi manevi hiç yararları yok zaralarını sayamam bile ama yinede annesi ailesi dedim. bir ramazan bayramı anneme kahvaltıya gidiyorum bizim ailece bayram kahvaltısı geleneğimiz var kaynanamlarda yok hatta hadi misafir gelcek iş duruyor tatlı şekerlencek diye boğazımıza dizer. annemler yakın bi kere uğrayalım başkada akrabam yok zaten annesine akrabalarına gidelim diyorum hatta orda yatıyorum kurbanda arefeden gidiyorum bi ramazan bayramı öğlene kadar ablası arar kapatır kardeşi hadi gelin abisi arar amcamlara gitcez kaçıyorlar sanki annemde rahatsız olur hadi gidin kızım der her bayram her güzel günde kavga. 28 yıl doğum günü kutlamışlar gibi ben doğum gününü kutluyorum diye oğulları kıymetli olur. dünde bana ders oldu dahada ne özel gün umrunda ne kendisi ilgilenmeyeceğim belki böyle yaranırım.

canım dersanede çalışıyordum izin alamazdım dra giderken yerime öğretmen bulamazlar adetimde hep ters günlere denk alır orda sorun evde sorun daha çok bunaldım eşim çalışma bırak kpssye çalış benim tayinim çıkınca nolcak der ailesi kadın dediğin hafta sonu çalışır mı o kadar bunaldım ki anlatamam. 2 yıl da boş oturmadım ücretli öğretmenlik yaptım bi yandan kpssyle uğraşıyorum 2 yıldır ciddi hazırlanıyorum. sorsan benim eşimden de anlayışlısı yokmuş onun bana gösterdiğinin onda birini yapmıyormuşum. kaynanamın doldurması adım gibi eminim altından o çıkcak 2-3 güne belli olur onun olduğu. öbür 2 gelininin aileleri kayseride senede 1 gidiyorlar ne bayram ne seyran ben öyle yapmıyorum beni yönetemiyor tek derdi o. allah bildiği gibi yapsın onun kulu iyiyse mükafatını kötüyse cezasını o versin daha ne deyim

neyse kızlar sizleri de bunalttım derdimle hakkınızı helal edin. bi duş alayım biraz daha rahatlarım. sağ olun desteğiniz için seviyorum sizleri

yok canım keşke sadece mide sorunu olsaydı benim oğlum 100de 100 engelli.sürekli yatıyo oturamıyor konuşamıyor ve en önemlisi kimseyi tanımıyor...çokkk detaylı anlatmayayım şimdi merak edersen özelden sorabilirsin..diyet günlüğümüzü çoook doldurmayalım :26:hepimizin kimbilir ne dertleri vardır dahaben bide anlattığım zaman sanki oğluma haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum.anlatınca sanki oğlum alınacakmış gibi oluyorum saçma bi duygu biliyorum ama böyle işte ....neyse iyi dilekleriniz dualarınız için allah razı olsun ama bizim derdimiz ömürlük tedavisi falan yok..ve biz minnoşumuzu çook seviyoruz iyiki var....buarada 7yaşında oldu daha dün doğmuştu halbukii

Son düzenleme:

cAnım daha çok yeni evli sayılırsınız zaten 2 yıl korunmuşsunuz ve daha 2buçuk yıldır bebek istiyormuşşunuz.allahın izniyle olur inş canım benim anneminde istedikleri ve korunmadıkları halde 3yıl hiç olmamış ve sonunda ben gelmişim topaç gibi dünyaya tam 4.5 kilo ile vee ardından 3 çocuk daha:26:arka arkaya tam 4 tane büyütmüş en küçüğümüz şimdi 17sinde...kendini oyalayacak bişeyler bul canım kafaya takıncA daha geriliyo insan ve bu hamilelik durumu stresle düşmaninş olacaktır.bi sorunda görünmüyorsa allah yardım eder canım ve bugünlerde geçer sonra boşuna üzülmüşümdersin her gece ağlayıp uykundan uyandırınca seni

ailevi sorunlar çook zor canım ya onlara ne yapsan yaranamazsın herhalde .burda biraz eşine düşüyo denge ve kimin haklı olup olmadığını o görmeli bence...ve ne olursa olsun senin yanında olmak zorunda çünkü akşam kapınızı beraber kapatıp seninle başbaşa kalıyo.ben demiyorum ki annesini sevmesin saymasın ama sen bi tık daha önemli olmalısın..hele ki şu tedavi sürecinde daha alıngan kırılgan olabilirsin.vee ayrıca zaten sen adaletli davrandığını söylüyorsun ailesine karşı.umarım en kısa zamanda gözlerini açar eşin..
tartışmalar olmadan olmuyo evlilik..ama aile yüzünden tartışılınca ara biraz daha geç düzeliyo çünkü kimse anasına babasına laf gelsin istemiyo haklı olarak..ama iki tarafta karşısındaki kırılırmı diye düşünmeden söyleyiveriyo 'senin ana senin kardeşin senin baban' diye başlayan cümlelerini...daha sbırlı olmayı öğrenemiyoruz iştee

kızlarrr acayip kalorili bi kahvaltı ettim ya eşim yüzünden tam tamına 550 kalori
eşim gözleme sever kahvaltıda bende evde diye yapayım dedim bu sabah.peynirli yaptım ona 3 tane kendime 1 tane burası iyi
40 gr beyaz peynirle yaptım biraz çörek otu attım içinede mis gibi miss
ama 3yumurta 15gr margarin ve 15gr mayonezden omlette yaptım eşim çeyreğini yedi geri kalanı bana baktı baktı atmayada kıyamadım.çünkü annemin elleriyle beslediği tavuklardan gelen yumurtacıklardı onlar :44:ve bi güzel yedim gittibilseydim eşim yemeyecek yapmazdım omlet 3 gözleme yetmiş çook güzel olmuş ağzının tadını yumurta ile bozamazmışhem iltifat etti hemde kalorileri bana terk etti
neyse öğleye kadar ara yapmam artık çünkü bu yediklerim 4 saat götürür beni.akşamada hazır çorbam var yoğurtla yerim eşimede dünden kanat kaldı onları ısıtır yediiririm artık yemek yapmam inş
şimdi jillianımı yapmaya gitsem iyi olacak sonra eşimle temizlik yaparız dışarlarda biraz kapı önünü falan toparlarız otlanmış heryer oda spor olur iyi olur yani

ahh o kaynanalar yok mu......
ne isterler anlamıyorum. bana da kpss ye hazırlan bi memur ol önce, bebek her zaman olur, dediler. bebek istediğimizi 1 yıl boyunca söyleyemedik bile.....

canım bişey istemiyor kendimi şiş hissediyorum maden suyu içtim hem kalorisiz hem de şişkinliğim geçsin diye. tartıldım da az önce çok ciddi bi kilo kaybı var ödem mi attım dün yemediğim için mi bi 3 gün geçsin bidaha tartılırım. tabi dayanabilirsem günde 5 kere tartı tepesindeyim iğnenin yan etkisi olarak şişkinlik ve ishal var ikiside mevcut birazda ishalim diye içtim maden suyu mineral alayım diye veeeeeeee cısssssss yaptım sütlaç pişirdim dolapta küçücük kaselere azcık koydum kendime üzerinede tarçın dökerim reglim ya tatlı tatlı diye bağırıyor midem

kızlar jillian da 8.gün geride kaldı hedefe yaklaşıyorum gitgite biran önce 2.seviyeye geçmek istiyorum değişik hareketler var orda ya bakalım nasıl olacak alışana kadar ağrı olacak mı gene:44:ama pes etmem çok sevdim ben bu jillianıyürüyüşü bile unutturuyo bana valla
kahvaltımı 11buçukta yapmıştım şimdi yeşil çayımı içiyorum henüz açıkmadım bakalım 1 saat sonra biraz erik yerim belki..şimdi eşimle bi türk kahvesi içelim karşılıklı
yasmis canım sütlaçtan küçük bi kase zarar gelmez zaten doğru düzgün yememişsin bütün gün bebeğimiz nerden vitamin alacak bakkiimm:26::26:
ben kaçtım uğrarım gene
bu arada çook yağmur yağıyo burda temizlik işimiz kaldı gene

burada gürledi gürledi güneş açmış bi acaip bugün hava bende sütlacımı yiyeyim hem acıktım hemde madem kaçamaktayım gündüz yakacağım saatte alayım kaloriyi. o benden söker alır aysuncum bana lazım vitamin. zaten az pirinçli ve az şekerli yaptım afiyet olsun canım kahven aynı şehirde olsak toplanırdık kahve içmeye ne hoş olurdu

kızlar bugünde annemin temizliğine yardım etmekle geçti günüm :111:sabah 1saat yürüdüm ve ardından temizlik. sporda yaktığıım kaloriyi hesaba katmıyorum yoksa günlük 200kalori almış oluyorum moralinizi bozmayayım yarında 1saat yürüyüş yapıcam sabah ve ardından kızımı dr a götürücem tekrar hastane çıkışı 1saat kadar gideceğim yere yürücem kızımda bebek arabasında. yani 2saat yürüyüşüm olacak hava güzel olursa. bursada yağışlıydı bugün

sabah 2bardak ılık su
Taze Kayısı 35 GRAM 17
ardından 1saat yürüyüş

kahvaltı 10:45 (geç oldu yürüyüşe yetişicem diye)
Zeytin (Siyah) 9 GRAM 19
Taze Yeşil Biber 50 gr 6
Salatalık (hıyar) 77 GRAM 9
Yumurta Sarısı 1 ADET 65
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 10 GRAM 26
Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48

ara 12:30
Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 (eşim öğlen eve geldi karşılıklı içtik)
kuru incir 1 adet 51

öğle 14:30
Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151 (böyle temizlik falan yaptığım zamanlar iyi oluyor hazır yemek, tadına da alıştım ve doyurucu)

ara 16:00
Taze Erik 70 GRAM 46
Taze Kayısı 130 GRAM 63
1kupa yeşilçay

akşam 19:00
Yoğurt (tam yağlı) 70 GRAM 48
Marul Salata 0.3 PORSİYON 28
Tavuk Sote 1 PORSİYON 230

ara 21:00
Çilek 150 gr
2kupa yeşilçay

Toplam : 863 kal. daha yürüdüğümü düşmedim ama perşembe günü 2arkadaşım gelicek 1i diyette zaten hafif şeyler yapmaya çalışıcam

Son düzenleme:

içinden nasıl söylenmişsindir eşine kim bilir eşim artık çok şükür tabağında yemek bırakmıyor zaten makarna pilav ona kadar yapıyorum 1lokmacık bırakıyo bak çöpe gidecek ye şunu günah diye diye yediriyorum
bu ara maşallahı var göbek fırlamış gitmiş 82kilo olmuş 75olması lazım ben zayıfladım hadii sıra sende diyorum off çekiyo hem diye önüme çerez çekirdek koyma akşamları
getirmeyince çekirdek bitti mi getirsene diyoo

iyi yapmışsın canım ara öğün yerine yiyebilirsin akşamda azıcık yemeğinden kesersin oldu bitti
çünkü kendimizi şartlayıp yememem lazım dediğimizde sonrasından acısı çıkıyor her şeyden azar azar yemeliyiz bence
zaten kalori usulüne uyuyoruz gidecek o kilolar yavaş yavaş

maşallah canım saNA sen baya gazı almış gidiyorsun vallabu hafta gene liderliğe sen koşuyorsun lamekan geçmezse gerçi cezmutta var bol sporla geçecekmiş bu haftası:26:bi ben kaldım orta tempodaama olsun ben artık çook yormayacağım kendimi zaten acayip sıkılaşmaya başladım kilomdan daha zayıf görünüyorum herkes öyle diyo yani gram olarak az versemde taşşş gibi oluyorum çookk şükür o yüzden 500grda versem yeterde artar bile ama tabi sizi geçmekte var ama sizin metabolizma çoşuyo şu günlerde ben ne yaparsam yapayım yetişemeyecek mişim gibi hissediyorum ve moral bozmamaya çalışıyorum artık:26:bende sabah çok yedim ama akşamı dengede tutuyorum benimde sporsuz 900 kalori olacak akşama kadar bide ara yaparsam elma ile 1000falan olurum hala tartılmadım çook merak ediyorum ama yarında sabredeyimde çarşamba pirinç lapası yiyemem diye düşündüm okudugum yorumlara göre midem hassas malesef.onun yerine bulgur kullancam kısır gibi doldurcam içine yeşillik yağsız bol limonlu misss gibi yiycem bütün gün bakalım detoks olacak mı beğenirsem yada dayanabilirsem perşembeyide böyle geçiririm inş belki tam 67 olurum kimbilir

yok canım ne içimden söylencem direk saydırdım sabah sbah senin yüzünden şişiyorum hep dedim yeme at çöpe diyo valla çok acıyorum çöpe giden yemeklere o kadar aç insan varken
benimkide 77kilo valla göbekleri tokuşturuyorduk düne kadar benim kotlarım ona oluyordu hep bu konu ile dalga geçerdi.valla kadın pantolonu olmasa giyerdim falan derdi hepama kızlar bende artık bol pantolonumla foto çektircem gibi görünüyo zira dün bi giydim kemerle zor toplandı buruş buruş oldu alışveriş zamanı yaklaşıyo oleyyy

kahve ve sizlerrr ortada da diyet muhabbeti arada kaynana çekiştirmeleribide eski foto albümleri ile şimdiki vücut kıyaslama operasyonuu süper olurdu süperrkeşke hepimiz ortak bi yerde toplanabilsek bigün ya mesela herkes istanbula gelebilse :26:

ayyyyyyy şahane olurdu benimkide öyle tabakta bırakıyor kuşlara veriyorum ben verilcek bişeyse yada çoksa kalan ısıtıyorum tekrar sonra gerçi yumurta ısıtılmaz da. bi çekirdek yiyerek şişmanlayanda bende şimdilik ideal kgde ama bakalım sonu ne olacak. akşamıda yedim tavuk ve yoğurt yedim toplamda 900 kalori. spor yok bugünde. akşamda güzel bi meyve tabağı yaparım tamam işte

evet ben bu hafta cezmuttan bekliyorum 1.liği
aysun önemli olan sıkılaşmak zaten benim her yerim vıcık vıcık:120: 1-2ay sonra hamilelik düşündüğüm için üşendim yürümek harici bi sporum yok
asıl doğum ve emzirmeden sonra sıkı bir diyete giricem yani hareket spor vs.. diyette sorun yok
maşallah taş gibi hatun olmuşsun sen jillianın ile dahada sıkılaşırsın
ben şimdi yicem akşam yemeğini, eşim geç geldi bende işe daldım unuttum yemek yemeyi
bir de beraber yediğimizde daha bi doyuyorum

ayy keşke yaaa.. sizleri tanımak günler yapmak çok isterdim
çok güzel geçerdiii, günlerde diyet yemekler yapar ayy bu olmamış çok kalorili derdik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…