dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elimden zaten. eşime üzülüyorum o her bebek sevişinde kahroluyorum hep kendi bebeğini kucağında hayal ediyorum ama benim elimden bişey gelmiyor işte ne yap dediyse yapıyorum dr her ay yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ailesinin bu konudaki bütün eleştirilerine katlanıyorum saçma sapan önerilerini laflarını dinliyorum. bi yerde bebek veya hamile gördüğümde benim içime akıttığım gözyaşlarını rabbimden başka kimse görmüyor. tek istediğim sabrımın şevkimin kırıldığı yerlerde destek. ben üzüldüğümü sakladıkça umrumda değil sanıyorlar herhalde bu durumda benden çok kim üzülebilir ama eşim dahi anlamıyor işte. bi annem onuda üzmek istemiyorum artık oda benimle yıpranıyor. çocuktan ziyade eşimin tavrı dün sinirimi bozan drum bu hafta izinliymiş dünde şansıma nöbetçiydi. aradım kadını akşam sabah gel nöbetçiyim dedi izine gidecem ben gelene kadar ilaçların biter dedi bende eşimi arayıp söyledim sonra bana niye söylemedin der gece geri dönmüş arkadaşlarıda dönelim kalmayalım demişler ama sabah hastanede bi başladı gece ikiye kadar kavga ettik sanki gel dedim ben ona. 9da hastaneye gittik muayene ol kan ver nöbetçi eczane ara 11 oldu
saat geldik eve neymiş kahvaltı yapalım demişmiş bana. 1 saat daha geç gitseymişiz acıkmış ben evde ayaklarımı uzatıp yatıyordum herhalde o hastanedeyken. bide kan alan hemşire damarımı zor buldu yeminle acısından 2 saat uyuştu kolum sesimi çıkarmadım kahvaltı hazırladım o halde. ilaç yokmuş eczanede saat 2de gelir sipariş edelim dediler saat birde başladı ara eczacıyı gelmemiş mi ya kadın 2de dedi artık 13:20 falandı aradım yok gelmemiş numaramı verdim gelince arayın diye. 15:00 de dışarı çıktık anneme bide çiçek yaptırayım dedim eczaneye uğrarız gelmiştir aramaz onlar dedi gittik gelmiş bu seferde eczacıyla drun bana anlattığı doz birbirine uymadı geri dra gittim yanlış bişey yapmayım diye iyice öğrendim ki ben doğru anlamışım eczacı yanlışmış. anneme çiçeğini verdik babamda bizde sana hediye almaya gidiyorduk dedi annenede bi ayakkabı alalım dedi eşimde ben götüreyim sizi avm ye dedi ona götür demedik bugün gidelim demedim kendi fikri. saat 16:00 da yola çıktık annemle bana birer ayakkabı aldı babam annemde hazır gelmişken nevresim baksam sen burdan almıştın dedi. eşimin suratı 5 karış asık hadi gidelim hadi niye boş boş geziyormuşuz hayatım bi nevresim bakalım bide babam markete girelim diyo çıkalım dedim. meğerse bi abisi bi kardeşi arıyormuş hadi gel diye maç izlemeye toplanıyormuş ailesi zaten gitcem annesine hediye aldım sende harçlık ver biraz dedim akşam 7 de oraya gideriz gecede 12 gibi döneriz diye konuştuk bide maç 19:30damıymış bana maça gidecem demedi ben annesine hediye vermeye gidecez sanıyorum. neyse avmdende çıktık annemlerin evin önüne park ettik annem gelin yemek yiyelim dedi yemeğim hazır dedi yok anne ablamlardaymış bizimkiler gidelim dedi tamam dedi annemde yukarı çıktım onlarla ilaçlarımın buzdolabında saklanması lazımmış annemlere bırakmıştım git gel yapmayalım diye. bi ilacı aldım bide babam boluda çalışıyor hafta içi orda hafta sonu burda 5 ay bu şekilde çalışcak ankaraya döncek kışın tekrar. babama hediye için teşekkür ettim 1 hafta göremeyeceğim diye veda ettim hemen tel eşimden hadi bekliyorum aşağıda zaten gerginim tepem attı benimde arabaya inince ne var dedim 2 dk için arıyorsun iniyorum işte yarım saat beni beklemiş 5 dk sürmedi yeminle o bana ben ona bağrıştık bi güzel ben ya sabır deyip sustum sonra uzamasın diye. eve geldik ben ilaçlarımı yerleştirdim lavaboya gittim bi odaya geldim oturmuş tatlı yiyor bende güzellikle anlatayım dedim niye kızdığımı ama adama güzellik yaramıyormuş bi güzel kavga ettik meğer ne doluymuş nerelere gitti konu ailemede gitmiyoruz ben gitmeyelim diye yapıyormuşum ya arkadaşlar gitmeyecek olsam hediye alır mıyım allah aşkına söyleyin ayırmayım diye aynı şeyi aldım. bende kızdım yatakodasına gittim ağlarken uyumuşum kalktım 3 light bisküvi ve süt içtim ilaç için. kanapeyede uzandım tv seyrediyorum kalk git yat seninle yatmayacağım ben burda uyuyacağım ya naparsan yap bana bulaşma iyi değilim zaten dedim ben onun ailesine gidileceği zaman iyi olmazmışım bahane edermişim bunu. ehhhhh sonunda benimde sabrım taştı başladım bende onla beraber bağırmaya. sonrada bütün gece ağladım sabah kahvaltı hazırlamaya kalktım yemeyecekmiş beni cezalandırıyor çokta umrumda ilaçlarada gerek yokmuş istemiyormuş bebek. sadece bana destek olsun istemiştim bugün meğer her yaptığım şey kabahatmiş anamla gezerken bişeyim yokmuş bi iyilik yaptı onuda burnumdan getirdi. ailesini de kendini de allaha havale ediyorum dahada bişey demiyorum. kafanızı şişirdim ama sizede anlatmazsam ağlamaktan mahvedecektim kendimi düşünüp düşünüp anlatınca rahatladım
:) gülüyorum ama sinirimden yasmis :) aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. sanki onlar anasının yavrusu, biz ağaç kavuğundan çıktık ta evlendik onlarla. yine şanslısın annenle aynı şehirdesin ve sık sık görüşebiliyorsun. ben izmirdeyim annem ankarada ve kaynanam üst katta. buna rağmen bayramlarda tatil 4 günse ikiye bölüyoruz 2 gün ankara, 2 gün izmir. yaz tatillerimizi ikiye bölüyoruz 5 günse 2 gün ankara, 3 gün izmir. beyfendi annesiyle kardeşiyle vakit geçiremiyormus. kardeşide manisada 15 günde bir kesin görüşürüz. annemlerle ise bayramlarda birde yıl içinde 10 günlüğüne gidiyorum yalnız o kadar :) düşünebiliyormusun :) ama bunların sebebi hep onları ailelerinden ayırmak gibi bir derdimizin olmamasından kaynaklanıyor. içimizde bir kötülük yok. saf samimi bir şekilde annelerine anne diyoruz ondan. bizimde 1 ayı geçti kayınvalidemle bir tartışmamız oldu araya mesafeyi koydum artık. geçenlerde arıyor sen artık beni eskisi gibi aramıyorsun diye. dedim bende sen böyle olmasını istedin bende istediğin gibi davranıyorum. yapacak birsey yok dedim. yazlıkta kendisi şu anda. haftaya gelcekmis 1 ay burda durcakmıs. yandım valla onun gerginliği tedirginliği basladı şimdiden bendee. amannnn boşverceksin aslında. sıkma canını hiç. annenin yanında olmasının tadını çıkart. üzme kendini hiç. dedimya onlar ana kucağından biz ağaç kavuğundan gelmeyiz :))))