Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

ahhh ahhh keşke diyet günü yapardık bide tartı günü sabah aç karınla toplaşıp sırayla herkesin gözü önünde tartılırdık
valla umarım senin doğumdan sonra bende verdiğim kiloda kalırım inş..sana destek yazarım gene hergün belki bi kaç kilo daha veririm seninleyken

günaydın herkese nasılsınız bakalım bugün? ben kahvaltımı yaptım
1 çay bardağı süt
4 siyah zeytin
beyaz peynirli kepek ekmekli tost (1 kk beyaz peynir koydum)

gerisi hakkında fikrim yok spor yapamıyorum diye kaloriyi düşük tutmaya çalışıyorum hem şok olur vücuduma hemde az daha küçülsün midem azcık evi toplayım gideyimde öptüm şekerler

günaydın kızlar,

bugün erken kalkıp yürüdüm 70 dakika. kahvaltımıda ettim. pazara gidip gelcem... öğlen dahil -80 lerdeyim. akşamada kabak felan hafif birseylerle geçiştireyim.

2013-05-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

öğlen
[1] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[2] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115

kahvaltı
[3] yesil cay 1 adet 0
[4] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[5] Labne Peyniri 5 GRAM 10
[6] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[7] Domates 50 GRAM 9
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15

sabah sporum
[9] Yürümek (Asfalt) 70 dak -390

günaydın yavru kuşlarrr
bugün acayip bi yağmur var dışarda .hava öyle kapalı ki...kapkara her taraf:26:ama çoook şükür ki ben mutluyum bu sabah yataktan öyle kalktım yani
sabah eşim gelirken peynirli su böreği almış kızlar ben bi kaç gün önce sayıklıyordum kendi kendimeaşkım iş çıkışı almış biz uyuyoruz diye hiç dokunmamış koymuş mutfaga yatmış uyumuş
ben bunu yemezsem rahat duramam biliyorumçünkü çoooook güzelbaktım 1 porsiyon 300grama denk geliyo ve tam tamına 900 kalorişuan küçük küçük yiyorum çayımla birlikte.valla bunu yedikten sonra gidip en az bi saat yürümeyi düşünüyorum.ayrıca jillianımı yaparım.baya yakarım herhalde bugünde benim serbest günüm olsungerçi ben bu akşam ancak meyve ve yoğurtla geçiririm rahat uyuyamam yoksa:44::44:
bu arada sabah dayanamadım tartıldım sonunda özlemişim tartılmayıve mutlu rakamcıklar gördüm orda ama tabi bugünkü böreğin yarın sbaha ne etkiisi olur bilemiyorum:26::26:
cezmut canım olur öyle şeyler vermiyo gibi görünürsün bi kaç güne birden oynar tartı merak etmebu arada sabah sabah iyi yürümüşsün tebriklercanım kabızlık sorunu sende mi vardı bu arada.ben bi çözüm buldum.L....ile başlayan bi markanın kayısı çayı var.içinde biberiye mate sinameki falan varmış eve gelince farkettim.ben sadece kayısı diye almıştım..neyse ben akşamları içiyorum 1bardak ertesi sbah ancak etkisini görüyorum..benim bünye bu durumda bazısına 1 saat sonra fayda edrmiş...dene istersen canımm
yasmisim sende iyi besleniyorsun canım ..bu sbah kendi yediklerimle kıyaslarsam hele uçuştasın uçuşta
bakalım bugünden sonra benim bigün detoks yapmam gerkecek belli oldu :26:yoksa cumaya neler olur kimbilir

l.p..n mu markası canım o çayın form çaylarından galiba. bide benim uçmam lazım canım artık ye canım afiyet olsun doğum günümü bekliyorum bende kaçamak için daha 2 hafta haftam var. bende sabah tartıldım dünle aynı demek ki ödem atmışım pazar tek öğün yemem dün az yemem de kırılma olmuştur yarında aynı çıkarsam tamamdır bu iş benim rakamlarda güzel olcak inş bende 30 dk yürüdüm hava yağmurlu buz gibi kaldım yine koşu bandına yürüyüşten önce yeşil çay ve incirimi yedim öğle olarak tavuk ve tarhana çorbası akşamada ıspanak (bakalım yemeği mi yumurtalı kavurması mı karar vermedim henüz) çorba salata diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlarr hava kapalı, yağmur var bende moral sıfır ayakta uyuyorum valla
diyet havamda hiç değilim, nasıl atlatıcam bu günü bilemiyorum
güneşli olunca hava içim açılıyor moralim tavan yapıyor, zayıflama isteğim geliyor

bütün ülke aynı galiba havada düşman rejimimize. diyeti bozmak yok arkadaşlarına kötü örnek olma zaten Aysun su böreğini yedi zayıfladığın günlerin hayalini kur tatlım

evet canım marka tam olarak ooo l..p..t..nvalla yedim gitti bile böreği mutlu oldum havaya ragmen akşam içinde kendime 1 tane patlıcanı uzun dilimledim tuzlu suya bastım şimdi tost makinasında pişircem akşam arası içinde meyve salatası ohhh çokk kalori almayacağım inş :26::26:
bende şimdi oğluşumu doyurdum oda havanın etkisinden midir nedir uyuyası tuttu bugün geç kalktı ve şimdi yine gözleri kayıyo uykuya doğruama geceleri beni uyutmuyo gece 4ten önce yatmıyoruz ne zamandır :44:
şimdi yeşil çayımı içiyorum ve ardından koşa koşa jillian sonrada banta marş marş

sen zaten yeterince zayıfladın bacım azıcık bekle bizide yanına yaklaşalımaz kaldı geliyorum yavaş yavaş attan indim yalnız tospa sırtında geliyorum ama geliyorum yani haberin olsun istersen unut zayıflama istediğini bak arkanda zebani gibi bekleyen aç kurtlar var kaç kişiyiz burda hadi toparla bakim kendini

afiyet şeker olsun yağ olmasın enerji olup yansın gitsin iyi ki marka adı vermedik bende öğleyi hazırladım yiyeyim bi güzel

kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi hesapladım toplam 1400 kalori ediyo:26:
jillian 25dk -170 kalori
yürüyüş 6odk -400kalori
=830da kalmış olurum inşşşşş

ayy hiç sormayın kızlar aksine abur cuburda yiyesim yok
neyse birazdan evden çıkıcam ve akşam 6gibi evde olurum

ama yine de 1.liği size bırakacak değilim şunun şurasında 7hazirana ne kaldı değil mii canlar kaybetmek var işin ucunda ipi sıkı tutmak lazım

kahvaltı 10:45

Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
Zeytin (Siyah) 8 GRAM 17
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 22 GRAM 58
Salatalık (hıyar) 100 GRAM 12
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
1kupa yeşilçay

ara 12:30
kuru incir 1 adet 51
1kupa yeşilay

öğle 14:00
Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 (yemeğimi yiyipte dışırı çıkıcam)

ara
Taze Erik 100 GRAM 66 (yanıma alırım belki yerim)

akşam
Nesfit Sade (30 gr +125 ml yağsız süt) 1 PORSİYON 151 (annem patlıcan musakka yapıcak ama yemem inşallah çünkü patlıcanlar yağda kızarmış olacak nesfitle geçiştiririm, akşam yazarım yemediğimi inşallah)

ara Taze Kayısı 150 GRAM 72

Toplam : 688 kal.

yürüyüşü 40dk kadar hastaneden pazara gidene kadar yapmış olurum ve günümü 700kalori ile kapatmış olurum inşallah
çünkü perşembe günü 2bin kalori kadar yerim sanırm

izmirde yağmurlu evden çıkamıyoruz.

yürüyüş yaparken kitap okumak acayip sardı beni. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. tek sorun kitabım bitti canan tan hasret isimli kitabını okudum. tavsiye ederim güzel bir kitap. hiç işim yok tekrar çıksam olur yürüyüş bandına ama ne okuycammmm :) kitap olmayınca gözümü saatten ve kaloriden alamıyorum biran önce inesim geliyor.

aysun5 bende yoktu kabızlık sorunu. ama olduğunda ben kefir, keten tohumu veya günkurusu ile halledebiliyorum. önerin için teşekkürler.

bu arada hafta sonu kayınvalidem kefir mayalamış bir kavanoz verdi getirdim. ayran gibi gayet güzel olmuş. kızıma gastroentroloji uzmanı muayenesinde prof kefir içmesini önermişti. sütü kesin kefir içirin demişti. yetişkinlerinde günde 1 bardak kefir içmesi bağırsak açısından çok faydalı olurmus. diyet listelerindede rastladım kabızlık için sabah akşam aç karna 2 yemek kaşığı yazıyordu. sıkıntı çeken arkadaşlar deneyin isterseniz.

yürürken nasıl okuyorsun canım yaa. nasıl tadı bu kefirin acaba ben çok sık yaşarım kabızlık sorunu

kızlarrr öldüm bittim gene yorgunluktan
jillian level 1/9 bitti level 2/1e başladım ayrıca bugün hareketleri ezberleyeyimde takılmayayım diye önceden yaptım tam 40 dk offf level 2 çoook fena bide arka arkaya yapınca kalçalar mahvoldu taşş taşşşüstüne bide 50dk yürüyüş yaptım eee börek yersen aysun öyle çekersin işte :44::44::44:
cezmut sağol bilgiler içinben yasmisle karıştırmışım demek :26::26:
bakalım markette bulursam denerim.kayınvaliden nasıl mayalıyo canım bende evde yapsam:44:

arada 1kase sütlaç ve 7 otlu çay
akşamada ıspanak yemeği koydum ocağa ya çorba ya 1 dilim ekmek salata yicem.
sonrada erik çilek tamam bugünde
kendime inanamıyorum her reglde en az 3 paket çikolata yada şerbetli tatlı yiyen ben 2 kase sütlaçla geçiriyorum bu dönemi vay beeeeeee alkışlıyorum kendimi

bi alkışta benden sana
bende şimdi akşam yemeğimi yiyorum tost mak. patlıcan pişirdim harika oldu yoğurtla yiyorumçokk hafif oldu aklıma müthiş tarifler geldi sağlıklı olarak önceden patlıcanı kızartarak yaptığım yemeklere artık tost mak. yöntemi uygulayacağım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…