kızlar yedim yedim yedimgörmemiş gibi hemde koca bi tas mısır yedim :18::18: bidaha kendime böyle kötülük yapmıycam gün içinde düzenli aralıklarla yeyince gecelerri böyle olmazdım:26:kalori geçecekse gün içinde geçsin bundan böyle geceye sarkınca kilo alıyorum işte..bu gece bana ders oldu:26:
yarın mutlu bigüne uyanmak dileğiyle:44:
aysunn ağlamak istiyorum içimdeki canavarı öldürmek istiyorum
bende anlatayım bugünümü ama baştan belliydi biliyordum sabahtan isteksizdim her şeye
öğlen yemeğimi yedim yanıma 5erik aldım hastane çıkışı onları yedim eve gelmemiz 7yi buldu
annem karnıyarık yapmış altüst oturuyoruz yaa yemeğim olmayınca ondan alıyorum ya da güzel bişi yapınca sen yapma yemek der sağolsunamaaaaa güya nesfit yicektim hafif atlatayım bugünümü dedim sonra düşündüm 1karnıyarık 2kaşık pilav yiyim onca yürüdüm bu kadarcık olsun neyse kazasız belasız dediğim ölçülerde yedim. ben akşam yemeklerinden sonra canım fecii derecede çikolata tatlı vs. çekiyor bu yüzden 1kuru incir yiyorum yedimde. yetmedi minik çikolata yiyeyim derken kendimi bakkalda buldum evdeki çikolataları bitirdim gittim akşam akşam bakkala magnum ve cipsler aldım bir güzel onları yedik eşimle
yani akşamım felakettiiçime canavar kaçtı resmen
yarın serbest bir şekilde kendimi sıkmadan yicem yani zararsız yemeklerden
ve canım çiikolata çekiyorsa minicik yicem
çünkü bende senin gibi tutuyorum kendimi sonradan görüyorum acısı çıkıyor
çoook uzattım ama kısacası bu haftanın sonuncusu belli oldu kızlar
yürürken nasıl okuyorsun canım yaa. nasıl tadı bu kefirin acaba ben çok sık yaşarım kabızlık sorunu
umarım 1 alkışta cuma günü alırım. evet çok mantıklı tost makinesi gerçi ben patlıcan sevmem eşimede 40 yılda bir yaparım öğle yemeklerinde işyerinde yer yada annem yapar kızım sevmiyor yapmıyordur diye.bi alkışta benden sana
bende şimdi akşam yemeğimi yiyorum tost mak. patlıcan pişirdim harika oldu yoğurtla yiyorumçokk hafif oldu aklıma müthiş tarifler geldi sağlıklı olarak önceden patlıcanı kızartarak yaptığım yemeklere artık tost mak. yöntemi uygulayacağım kızlar
canım hızını çok artırmıyorum. max 5 hızda yürüyorum bu şekilde rahat okunabiliyor.
kefirin tadıysa ben marketteki kefiri denemiştim ilk olarak ve hoşuma gitmemişti. yıllar önceydi. belkide içtiğim kefir bozuktu bilmiyorum artık.
kendimiz mayalıyoruz yada burda ege ünv nin ziraat fak ürünleri satan yerden hazır mayalanmış alıyoruz. bunlar bildiğin ayran tadında oluyor. eskinin torba yoğurdu deriz biz hafif ekşi yoğurtları olurduya ondan yapılmış ekşimsi bir ayran tadında yani. taze iken ekşiliği çok hafif oluyor. gün geçtikçe ekşiliği artıyor.
aynı yoğurt çalar gibi. yalnız mayasını temin etmen gerekiyor. artık marketlerdede var diye duydum mayasını ama ben görmedim. süt ılık iken içine mayayı atıyorsun tahta kaşıkla karıştırıp ağzını kapatıyorsun. metal veya plastik olmayacak mayaladığın kap. cam kavanozda taze taze yapıyor kaynanam. ağzını kapatınca mutfak dolabında (buzdolabı değil aman haa) bir yere koy. ışık görmeyecek. 24 saat sonra açabilirsin. açınca içine hiçbir şekilde metal deydirmiyorsun. tahta kaşıkla karıştır ve plastik bir süzek yardımıyla başka bir kavanoza süz. süzdüğünde süzekte kalan bir sonraki kefirin mayası oluyor. onu çeşmenin altında soğuk suyla iyice yıka. süzekte kalanı küçük bir kavanoza suyun içine koy beklesin. kavanoza süzdüğün kefiride içebilirsin afiyet olsun. dolapta sakla. mayayı bir kere alıyorsun sürekli kullanıyorsun. bağırsak problemi çekenler için birebir diye duydum. tadıda gayet güzel dediğim gibi ayran niyetine içiyoruz biz.
ilk defa gündüzden menümü belirledim bakalım uyabilecekmiyim :))
2013-05-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
gece muhtemelen dayanamıycam :) salatalık ve erikle geçiştirmeyi düşünüyorum
akşam yemeğimi saat 5 gibi yiyeceğim bugün
[3] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[4] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150
ara (dışarda olacağımdan biraz fazla tuttum yanıma alcam ve saat 5 e kadar idare etcem bunlarla)
[5] Taze Erik 100 GRAM 66
[6] Badem 10 gr (adet) 57
kahvaltı
[7] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] Zeytinyağı 20 GRAM 186
[10] Biber 34 gr 7
[11] Soğan (kuru) 27 gr 10
[12] Domates 73 GRAM 13
Toplam : 648 kal.
kızlar günaydınlar
çokk şükürki sabah tartıda yükseliş yoktu pek sevindim bu duruma
bu sabah erkenciyim.8buçukta 270 kalorilik kahvaltımı yaptım.sonra oğlumla gene yatmışız biraz baş dönmesi vardı bende uyumuşum yeni kalktım.ve hemen ara olarak çilek yedim 150 gr.1buçuk saat sonrada patlıcan yemeği ile yoğurt yiycem...
bugün düzenli olmaktan yanayımm...
evde çok işim var mutfak olduğu gibi duruyo hemen etrafa el atmam lazım 1buçuk saat toparlamakla geçer.sonra yemeğimi yeyip jillianımın 1 level son gününü yapcam kısmetse
yasmis canım evet kayısı çayı gayet iyide..bende ufak sorunlar oldu ondan mı bilmem.ishal gibi tuvalete çıkarıyo.ve ben dün içmediğim halde bu etki böyle devam etti.ayrıca durup dururken hiçbişeyim yokken çookk fena midem bulandı zor toparladım kendimi..korkttum valla bugünde içmedim dünde..acaba sinameki yan etkimi yaptı anlamadım:44::44:
cezmut tarifi güzel vermişsin sağol.hazırların tadına bi bakmam lazım yada maya bulabilecekmiyim:44:bakalım.en kısa zamanda halletmem gerek bunu.ayrıca çokk iyi kapatmışsın günü dünmerak ettim bugün tartıda varmı oynama yoka magnuma doğru yolculuk var mı ya kasmadan gün içinde yemek lazım ya kçük bi magnumdan bişeycik olmaz bence gece olmasındA bizde dün gece olduğu gibi
ben yavaştan kaçayım işler beni bekler :26:uğrarım arada gene öptüm
kızlar nerelerdesiniz bakimm
spormu yapıyorsunuz yoksa yemek mi yiyorsunuz
haydi yarında son gün bakalım dananın kuyruğu kopacak cumaya
benim level 1 bitti şu an itibari ile
yarın sabahtan ölçeyim bakalım incelme olmuş mu :44:gerçi 10 günde bişey değişmemiştir ama olsun
akşam yemeği olarak yeşil mercimek yaptım.1 tabak yerim 260 kalori.yanınada 170gr haşlanmış patatesim var içine bezelye haşlayıp kornişon turşu ve yoğurttan bi salata yapcam eşimle ortak bölerim daha hesaplamadım kaç kalori olacak bakalım ama çokk tutmaz bence malzeme azçok yemeyeyim diye elimi korkak alıştırıp malzemeden çalıyorum artık
bu arada temin görümcem kahveye geldi.yanındada kemalpaşa getirdi yapmış:26:50gr.dı tanesi 230kalori falan yedim bitane:26kadarcıktan bişey olmaz:44:ben yiyerek zayıflıyorum arkadaş hemde herşey yiyorum süper bişey bu ya
kızlar kesin sporda Aysun.bende kahvenin yanında götürdüm 2 madlen ohh özlemişim kaç zamandır boş boş içiyordum kahvemi. eşim olsa bu nasıl diyet ya yasmis diyet yaparsa böyle olur çikolatalı dondurmalı derdi ama hakkımı yemeyim kahveyi orta içiyorum ben az şekerli yaptım çikolata var diye (züğürt tesellisi )
:) aysun ve gülerin kaçamaklarından sonra bende bugünki kalori ve listemi açıklayayım :)
-152 kalori ile kapatcam inşallah. şimdi ben sabaha yine 67,1 görürsem doğru markete gidip magnumu yerim söyleyeyim kızlarrr :)))
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 120 dak 605 (pazar ve alışveriş yaklaşık 3 saat sürdü ben 120 dk yazdım dekgelir herhalde)
[2] Kuru Fasulye 0.2 PORSİYON 67
[3] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 146
[4] Zeytinyağlı Kabak Kalye 2 PORSİYON 300
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Badem 5 gr (adet) 29
[7] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[8] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] yesil cay 1 adet 0
[10] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[11] Labne Peyniri 5 GRAM 10
[12] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[13] Domates 50 GRAM 9
[14] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[15] Yürümek (Asfalt) 70 dak 392
Toplam : -152 kal.
burda yiyecek bişey yok ki tatlım bence bi 300 kalori daha ekle sen salata yoğurt mesela en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?