Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

temin bende 5gr çikolata ve eşim dondurma almış vienetta 50gr yedim 125 kalori falan:26:
kız noluyo bize ben artık eskisi gibi sıkı tutamıyorum yeme işini :44:1400kalori alırım artık daha aşağısı olmuyo

ayy hiç sorma noluyo bize biz böyle giderse var ya ohoooooo
55 kiloya insek bile bu boğazla o kiloda kalmak çoook zor
çeki düzen vermemiz lazım kendimize
geçen gün biri söyledi 40 gün boyunca mesela hiç çikolata yemezsen sonra canın istemiyormuş
ama o 40günü atlatmak gerekiyormuş ne yersen ye aynı durumda geçerliymiş

selaaaaaammmmm cannnllaaaaarrrrrr......ay kızlar internet gitti kaç gndür problem vardı ne yazdım ne okudum çatladım meraktan yaa..neyseki bu gün gelmiş geçmişi okudum hep....döktürmşsünz muhabbeti valla...tartı gününe yetişemcm dye öldüm öldüm dirildim çünkü çooookkk mutluyum söylüyorum canlar 67.100 olmuşummm inanamıyorum ya haftaiçi 67.500 olmuştum aslında şimdi bi 67.100 gösterdi bi 67.00 ama ben az olanı yazdım ay çok mutluyum ya ama 60 a kararlıyım durmak yok yola devam inşallah haftaya jillna da başlarım da daha sıkı olurum....geçn duydum emzirirken süt biraz yağlardan biraz yediklermzden oluşurmuş yani emzirirken yağ da yanarmış cidden bu kadar hızlı verdiğimi hatırlamam hiç..oooohhhh 1 yıl daha emzirmyi düşünyorum kesin 60 olurum diyorum bakalım... burda 1. olamasamda üzülmcem çoookkkk mutluyum ya

kızlar kilo bildirimi yapıp çıkayım anneme kahvaltı hazırlayım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg

kızlar muhteşemsiniz
lameken olur öyle arada ne yapcan verirsin haftaya
sıra bende
geçen hafta :68
bu hafta:67.9
giden:100gr şaka gibi
aslında iki gün önce 67.3 görmüştüm bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almış olamam ama .kilo almak için 2300kaloriden fazla yemem gerekiyor hergün...ben buna adet şişkinliği diyeyim daha 5 gün var ama bilemedim:26::26:
çookk keyfimde kaçtı valla dün komşum helva getirdi tadına bile bakmadım şimdi kahvaltıdan sonra gömülcem ama

kızlar günaydınn
daha yeni uyandım hemen bildirim yapayım

geçen hafta 65.0 (aslında tartıda 64.500falan çıkmıştım ama inanamamıştım 65yazdım)
bu hafta 64.200 (bu hafta 65i bile görmüştüm onca kaçamağa rağmen böyleyim süper)
giden 800gr

bildirim

gecen hafta:64.9
bu hafta:65.4
gelen:500 gr

maalesef verdiklerimi geri aldım

lamekan haftaya bomba gibi gelirsin yetişirsin bana ben 64.2 olmuşum anlayamıyorum bu hafta 3gün afedersiniz kıtlıktan çıkmış gibi yedim yedim gözüm doyana kadar ama çok iyi sonuçlar.

kaç gr verdin elifeyza, geçen haftakini unutuyorum

geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg

yasmis ne yaptın bacım gizli gizli de 1.miz oldun

aysun sen hiç dr a gittin mi, moralini bozmayayım ama sağlık ocaklarında bile hormanlara bakıyorlar sanırm troid bezleri falan
metabolizman çok yavaş sanırım bi araştır ne yapman gerektiğini söylerler

ama dediğin gibidir adette 1hafta kala vücut ödem toplar yoksa gönlümüzün 1.sensin

Son düzenleme:

gittim canım ya 85 kiloya çıktığım zaman genel bi tarama yaptırmıştım hiç bir sorun çıkmamıştı 2 yılı geçti sanırım:26:.ama aklımda yeniden gitmek istiyorum diyetisyene..eşimin işyeri greve çıkmak üzere o yüzden şu aralar ekstradan para harcamak istemiyorum.ama içimde durmuyo bi an önce bişeyler yapmak istiyorum.en azından metabolizmamı neyin hızlandıracağını bulurum

geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg

ama ben ağlamak istiyorummmm ((((((
ne yaptın böyleeeeee (((((
yalan söylemiycem kıskandım valla....

ama gerçek ortada maşallah güzelim valla tebrikler ne deyim :)

bildirimimi yapıp kaçayım kızlar. sonucu öğrenince keyfim kaçtı

geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg

verilen 500gr

evet bütün hafta kasmama rağmen bu kadarcık anlamadım nedendir ama cidden duruyor benim kilo vermem ((
hayırlısı bakalım

aynen bende moral sıfırlarda 100grcık vermek için mi uğraşıyorum anlamadım küstüm bugün hayata

sabahtan bu yana tartının üstündeyim kızlar

bana bir yol gösterin. neden veremiyorum durdum kaldım yaaa

geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg

verilen 500gr cıkkkkkkkkkkkkkkkkk

neyse bunada şükür diyelim artık napalım.

söylemişmiydim bilmiyorum ama ben lise yıllarımdan buy ana hep 60 lı rakamlardım. lisede 59-60 arası değişirdi. ünv de 60-62 arasıydım. sonrasında çalışırken 62-63 ama çıkmazdım hiç yukarı ve nişandan sonra 64 oldum ve 64-65 ile evlendim. sonrasında allah ne verdiyse işte 75 e kadaş çıktım. sizce kaç kg inmeliyim. 65 diye düşünmüştüm aslında ama acaba ideal kilom 65 de o yüzdenmi yavaşladı benim vermem, bahanemi arıyorum kendime sizce :)

hepinizide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunuz...

bende tartıyla cebelleştim bu sabah nerdeyse elimde kalacaktı neler neler yaptım :26::26:
bende en az 8 yıldır bu kiloyu görmemiştim kendimde onlamı alakalı diyorum bazen..ama sonrada saçma gelio o fikir..ilk zamanlar 1 kilodan aşağı hiç vermezdim.acaba farkında olmadan disiplini elden mi bıraktım

kızlar 7hazirana 21gün kaldı

7hazirancuma OLACAK
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68

hatırlatayım dedim belki gaza geliriz

canım boyun kaç cm idi

kızlar bozmuycam moralimi :) iyiyim ve bu şekilde hafta sonu kaçamak yapmadan devam etcem. pazartesiye 66.0 görürsem keyfim daha çok yerine gelip aynen devam etcem ve 7 haziran korkutan tarih olmaktan çıkacak inşallah.

amaaaaaaaaaa 66,0 göremezsem unutun beni :) valla göremezsem ne olacak oturup 2 magnum yiycem cezalandırcam kendimi :) cezaya bakarmısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
valla süpersin
ayy kız gectin gitti beni tebrikler bende dikkat etseydim sana yaklaşabilirdim artık yakalayamam seni
500 gr iyi bir rakam insan uğraşıp uğraşıp bukadar verince kızıyo kendine ama en azından benim gibi 500 gr almamışın tbrler
gülercim geçen hafta 68.200 bu hafta 67.100 verilen 1 kilo 100 gr canım benim

tebrikler cnm cok güzel vermişsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…