kızlar misafirlerim gitti ve üstten evi toparladım süpürdüm falan
booool kaçamaklı bir günü daha kazalı bir şekilde geçirdim
ama üzülmüyorum yarın sabah tek yürüyüşe çıkıcam artık komşuları beklemicem napayım
pazartesi günü değişik bir şeyler uygulamak istiyorum. geçen hafta azmime hayran kaldım ama bu hafta hiç diyet modunda değildim
ve şuan 1büyük magnum elimde:131::131: magnum espresso harika bişeymiş kızlar tabii kaloriside öyle 280falandı sanırım
battı balık yan giderneyse iyi oldu bu kaçamakların pişmanlık çöktü resmen bugünümü hala abur cuburlarla geçiriyorum yarın ağlıcam tartı günü
amaa haftaya bomba gibi gelicem inşallah
temin bende 5gr çikolata ve eşim dondurma almış vienetta 50gr yedim 125 kalori falan:26:
kız noluyo bizeben artık eskisi gibi sıkı tutamıyorum yeme işini :44:1400kalori alırım artık daha aşağısı olmuyo
bildirim
gecen hafta:64.9
bu hafta:65.4
gelen:500 gr
maalesef verdiklerimi geri aldım
selaaaaaammmmm cannnllaaaaarrrrrr......ay kızlar internet gitti kaç gndür problem vardı ne yazdım ne okudum çatladım meraktan yaa..neyseki bu gün gelmiş geçmişi okudum hep....döktürmşsünz muhabbeti valla...tartı gününe yetişemcm dye öldüm öldüm dirildim çünkü çooookkk mutluyum söylüyorum canlar 67.100 olmuşummm inanamıyorum ya haftaiçi 67.500 olmuştum aslında şimdi bi 67.100 gösterdi bi 67.00 ama ben az olanı yazdım ay çok mutluyum ya ama 60 a kararlıyım durmak yok yola devam inşallah haftaya jillna da başlarım da daha sıkı olurum....geçn duydum emzirirken süt biraz yağlardan biraz yediklermzden oluşurmuş yani emzirirken yağ da yanarmış cidden bu kadar hızlı verdiğimi hatırlamam hiç..oooohhhh 1 yıl daha emzirmyi düşünyorum kesin 60 olurum diyorum bakalım... burda 1. olamasamda üzülmcem çoookkkk mutluyum ya
kızlar kilo bildirimi yapıp çıkayım anneme kahvaltı hazırlayım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
kızlar muhteşemsiniz
lameken olur öyle arada ne yapcan verirsin haftaya
sıra bende
geçen hafta :68
bu hafta:67.9
giden:100gr şaka gibi
aslında iki gün önce 67.3 görmüştüm bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almış olamam ama .kilo almak için 2300kaloriden fazla yemem gerekiyor hergün...ben buna adet şişkinliği diyeyim daha 5 gün var ama bilemedim:26::26:
çookk keyfimde kaçtı valla dün komşum helva getirdi tadına bile bakmadım şimdi kahvaltıdan sonra gömülcem ama
lamekan haftaya bomba gibi gelirsin yetişirsin banaben 64.2 olmuşum anlayamıyorum bu hafta 3gün afedersiniz kıtlıktan çıkmış gibi yedim yedim gözüm doyana kadar ama çok iyi sonuçlar.
kaç gr verdin elifeyza, geçen haftakini unutuyorum
yasmis ne yaptın bacım gizli gizli de 1.miz oldun
aysun sen hiç dr a gittin mi, moralini bozmayayım ama sağlık ocaklarında bile hormanlara bakıyorlar sanırm troid bezleri falan
metabolizman çok yavaş sanırım bi araştır ne yapman gerektiğini söylerler
ama dediğin gibidir adette 1hafta kala vücut ödem toplar yoksa gönlümüzün 1.sensin
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
bildirimimi yapıp kaçayım kızlar. sonucu öğrenince keyfim kaçtı
geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg
verilen 500gr
evet bütün hafta kasmama rağmen bu kadarcık anlamadım nedendir ama cidden duruyor benim kilo vermem((
hayırlısı bakalım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
sabahtan bu yana tartının üstündeyim kızlar
bana bir yol gösterin. neden veremiyorum durdum kaldım yaaa
geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg
verilen 500gr cıkkkkkkkkkkkkkkkkk
neyse bunada şükür diyelim artık napalım.
söylemişmiydim bilmiyorum ama ben lise yıllarımdan buy ana hep 60 lı rakamlardım. lisede 59-60 arası değişirdi. ünv de 60-62 arasıydım. sonrasında çalışırken 62-63 ama çıkmazdım hiç yukarı ve nişandan sonra 64 oldum ve 64-65 ile evlendim. sonrasında allah ne verdiyse işte 75 e kadaş çıktım. sizce kaç kg inmeliyim. 65 diye düşünmüştüm aslında ama acaba ideal kilom 65 de o yüzdenmi yavaşladı benim vermem, bahanemi arıyorum kendime sizce :)
hepinizide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunuz...
sabahtan bu yana tartının üstündeyim kızlar
bana bir yol gösterin. neden veremiyorum durdum kaldım yaaa
geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg
verilen 500gr cıkkkkkkkkkkkkkkkkk
neyse bunada şükür diyelim artık napalım.
söylemişmiydim bilmiyorum ama ben lise yıllarımdan buy ana hep 60 lı rakamlardım. lisede 59-60 arası değişirdi. ünv de 60-62 arasıydım. sonrasında çalışırken 62-63 ama çıkmazdım hiç yukarı ve nişandan sonra 64 oldum ve 64-65 ile evlendim. sonrasında allah ne verdiyse işte 75 e kadaş çıktım. sizce kaç kg inmeliyim. 65 diye düşünmüştüm aslında ama acaba ideal kilom 65 de o yüzdenmi yavaşladı benim vermem, bahanemi arıyorum kendime sizce :)
hepinizide tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunuz...
valla süpersinkızlar kilo bildirimi yapıp çıkayım anneme kahvaltı hazırlayım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
ayy kız gectin gitti beni tebrikler bende dikkat etseydim sana yaklaşabilirdim artık yakalayamam senikızlar günaydınn
daha yeni uyandım hemen bildirim yapayım
geçen hafta 65.0 (aslında tartıda 64.500falan çıkmıştım ama inanamamıştım 65yazdım)
bu hafta 64.200 (bu hafta 65i bile görmüştüm onca kaçamağa rağmen böyleyim süper)
giden 800gr
500 gr iyi bir rakam insan uğraşıp uğraşıp bukadar verince kızıyo kendine ama en azından benim gibi 500 gr almamışın tbrlerbildirimimi yapıp kaçayım kızlar. sonucu öğrenince keyfim kaçtı
geçen hafta 67,2kg
bugün 66,7kg
verilen 500gr
evet bütün hafta kasmama rağmen bu kadarcık anlamadım nedendir ama cidden duruyor benim kilo vermem((
hayırlısı bakalım
gülercim geçen hafta 68.200 bu hafta 67.100 verilen 1 kilo 100 gr canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?