kızlar ben gittim geldim hala yoksunuz
amcaoğlu beni bi gördü ne oldu kız sana bi deri bi kemik kalmışsın dedinasıl mutlu oldum anlatamam yengem amcam hepsi şok oldu nasıl verdin kilo deyip durdular ayrıcada zorla bi bulgar gofreti tıkıştırdılar ağzıma :44::44:ama olsun zaten az yemiştim ara olarak sayıyorum onuda bide yengem benim köpüklü sütlü nescafeme bayılır hemen mutfağı gösterdi şekerli de bi kahve içtim :26:
artık bişey yemem zaten gazımıda aldımbu bana yeter sabaha kadar
ohh ne güzel dünkü moralinden eser kalmamış bugün ben çok kötüyüm yedimde yedim hiç diyet havamda değilim yaaaaa
pazartesi günü çeki düzen vermem gerek valla
metabolizma çayı ve nesfite başlıcam bir de ip atlıcam 63kiloyu görmek istiyorum
evet dünkü gibi değilim ama inan kendimi itekliyorum hep :44::44:kendi kendimi telkin ediyorum devamlı şimdi kayısı çayımı içtim üstüne 500ml su ve yeşil çayım elimdevalla başkasının çabasıyla olmuyo bu iş hep kendimizi dürtüklememiz gerekiyo:26:bended iyice sabirsızlanmaya başladım 65i falan görsem diyorum en azından biran önce bakalım umarım pes etmeden devam ederiz çünkü ben hala kendimi şişman hissediyorum .herkesin zayıfladın demesi hoşuma gidiyo ama ben aynaya bakınca kendimi öyle hissetmiyorum o göbek dümdüz olacak başka yolu yok kalçada 90cm olacak yani ben 90_60_90 olacağımmm
kızlar kilo bildirimi yapıp çıkayım anneme kahvaltı hazırlayım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg
kızlar 7hazirana 21gün kaldı
7hazirancuma OLACAK
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68
hatırlatayım dedim belki gaza geliriz
canım boyun kaç cm idi
valla saldım gittigittim yattım uyumaya yatakta dön dön gene kalktım. nasıl uykum varsa:44:baş ağrısı geçmek bilmiyo yedikten sonra tartıya bindim herzamankinden 1buçuk kg fazla çıktım normalde 700 800gr oynardı tok halim yani düşünün o kadar abartım yemişim :26:kalkınca mutfaka bi uğradım tencereden 5 6 sarma daha yedim üstünede elma içimden iki buçuktane aysun çıkıyo resmen bugün. oyüzden bugün yediklerimi yazmıyorum kızlar
yarın sabah umarım ruhum kendine gelirde şöyle bi toparlarım kendimijillianı yapmadım daha yapcam kısmetse:44:en geç eşim işe gidince yaparım herhalde 12buçuk gibi ...
günaydın kızlar dün bende yedim de yedim
1 kepçe şehriye çorbası
3 köfte
10 yaprak sarma
salata
2 kaşık bamya
2kayısı 2 nektarin 2 çilek
1 kornet
2 dilim baklava (bunu yemesem iyiydi )
3 bardak çay
eltimde rejime başlamış diyetisyene gitmiş. 66 kiloyum dedi bende kimseye çaktırmadan eşime hangimiz zayıfız dedim sen dedi aynı kilodaymışız canım dedim hadi ya sen daha zayıf duruyorsun dedi (hayatta benim gönlüm olsun diye yalan söylemez böyle konularda) bende o gazla baklava yedim nasıl bi zihniyetse sevinip yememem lazım aslında neyse telafi etcem artıkgidip kahvaltı hazırlayım bide dünün kalorisini hesaplayım 1660 kalori sporda yok ohhhhhhhhhhh ne yemişim be neyse toparlarım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?