Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar ben gittim geldim hala yoksunuz
amcaoğlu beni bi gördü ne oldu kız sana bi deri bi kemik kalmışsın dedi nasıl mutlu oldum anlatamamyengem amcam hepsi şok oldu nasıl verdin kilo deyip durdularayrıcada zorla bi bulgar gofreti tıkıştırdılar ağzıma :44::44:ama olsun zaten az yemiştim ara olarak sayıyorum onuda bide yengem benim köpüklü sütlü nescafeme bayılır hemen mutfağı gösterdi şekerli de bi kahve içtim :26:
artık bişey yemem zaten gazımıda aldım bu bana yeter sabaha kadar

ohh ne güzel dünkü moralinden eser kalmamış bugün ben çok kötüyüm yedimde yedim hiç diyet havamda değilim yaaaaa
pazartesi günü çeki düzen vermem gerek valla
metabolizma çayı ve nesfite başlıcam bir de ip atlıcam 63kiloyu görmek istiyorum

evet dünkü gibi değilim ama inan kendimi itekliyorum hep :44::44:kendi kendimi telkin ediyorum devamlı şimdi kayısı çayımı içtim üstüne 500ml su ve yeşil çayım elimdevalla başkasının çabasıyla olmuyo bu iş hep kendimizi dürtüklememiz gerekiyo:26:bended iyice sabirsızlanmaya başladım 65i falan görsem diyorum en azından biran önce bakalım umarım pes etmeden devam ederiz çünkü ben hala kendimi şişman hissediyorum .herkesin zayıfladın demesi hoşuma gidiyo ama ben aynaya bakınca kendimi öyle hissetmiyorum o göbek dümdüz olacak başka yolu yok kalçada 90cm olacak yani ben 90_60_90 olacağımmm

o metabolizma çayını düzenli yapmadım ben hiç ama acaba ne kadar etkili bi hafta boyunca sürekli yapıp denemek lazım aslında ama zor geliyo uğraşmak bana :26:aslında regl dönemimde yapsam fayda görürüm belkide hoppp diye gider gramcıklar

evet bende kendimi yeterli görmüyorum kıyafet kapatıyor gerçekten kiloları
çıplak olarak baktığımda her yerim duruyor yağlı yağlı:18: ama kıyafetlerle hiiiç belli değil
ben pazartesiden cumaya kadar kaçamaksız metabolizma çayı, ip atlama, nestle nesfit (aldım mecbur yicem diğer paketinide kardeşime vercem)
bu şekilde geçiştiricm

bende bugün terziye gittim iki pantolonumu daraltmak için. terzi tanıdıktı görünce bayağı zayıflamışsın dedi moral oldu bana:)

sonra idip lcw'den bikaç bişey aldım, toplamda 7 kilo verdim ama benim kilo ilginç bi şekilde popo ve bacaklardan gidiyor o yüzden pantolon aldım. 40 bedene girebildim o da ayrı bir mutluluk sebebi oldu:) gerçi lcW'nin kalıpları büyük ama çaktırmayın

bu aralar biraz saldım diyeti yaz geldi dondurm yiyelim moduna geçtim ama hedefim hedef

kızlar kilo bildirimi yapıp çıkayım anneme kahvaltı hazırlayım
geçen hafta 67.5
bu hafta 66
giden 1.5 kg

ben çok saçmalıyorum ya. malesef 62 olmuşum

harbiden aysun. naaptın sen böyle. ama önemli olan ertesi güne toparlamak...

hepinizede iyi uykular diyebilirmiyim :)))))))))))

bugün kalori hesabı yapamadım ama tek kaçamağım 1/2 kase dondurma ve yarım bardak kola oldu. sabah eşimden 2 saat erken kalktım ve yaklaşık 1,5 saatte 500 kalori yaktım. ardından kahvaltı ve sonrasındada garajımızı temizledik eşimle. o esnada eşimin kardeşi geldi çok hafif yedim onlarla akşam. sonrasındada 1 saatlik market alışverişi ve günü kurtardım diye düşünüyorum bakalım. yarın da umarım zararsız bir şekilde bitirebilirim. haydi tatlı rüyalar sizlereeee

günaydın kızlar dün bende yedim de yedim
1 kepçe şehriye çorbası
3 köfte
10 yaprak sarma
salata
2 kaşık bamya
2kayısı 2 nektarin 2 çilek
1 kornet
2 dilim baklava (bunu yemesem iyiydi )
3 bardak çay
eltimde rejime başlamış diyetisyene gitmiş. 66 kiloyum dedi bende kimseye çaktırmadan eşime hangimiz zayıfız dedim sen dedi aynı kilodaymışız canım dedim hadi ya sen daha zayıf duruyorsun dedi (hayatta benim gönlüm olsun diye yalan söylemez böyle konularda) bende o gazla baklava yedim nasıl bi zihniyetse sevinip yememem lazım aslında neyse telafi etcem artık gidip kahvaltı hazırlayım bide dünün kalorisini hesaplayım 1660 kalori sporda yok ohhhhhhhhhhh ne yemişim be neyse toparlarım bugün

Son düzenleme:
kızlar günaydın pazar pazar kimse uğramaz herhalde buralara..
ben şimdi kahvaltımı yaptım 390 kalori tuttu geç yapınca kahvaltı o yüzden biraz fazla yedim ..
akşam için biber dolması yapıyorum 2 tane yerim ortayada cacık misss
ara olarak elma yerim bakalım toplam ne olacak gün sonunda:44:
bugün pazara gitcez..güzel spor bence
oğlumu yıkayacağız oda acayip ter attırıyor bize ...
jillian 2/4 yapcam bide bugün acayip kalçalarım yanıyo gene

zayıflayıp zayıflayıp gezmeye gidelim biz en iyisi acayip motive ediyo duyduklarımız
bence çokta fazla olmamış kalori yani sana kilo aldırmazzaten birincimiz sendin ödül yapmışsın kendineafiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın
bende eşime diyorum dün o kadar zayıfmı görünüyorum ki insanlar şok oluyo ben kendimi biraz göbekten ve birazda GÖğüsten erimiş gibi hissediyorum:44:eşimde ççok farkediyo eskisine göre dışardan bakınca dedi hadi aysun dedim kendi kendime şunun şurasında bi 8 kilo daha verdin mi bu iş tamam zaten yolu n yarısı gitti yarısı kalmışbiraz enerji düşüklüğü yaşıyorum şu aralar ama zorlayacağım kendimi inş en azından kilo almasam o bile yeter en az 500gr vermek hedefim (en az!)haaftalık tabi

ohh sizler haftasonu olmasına rağmen güzel kapatıyorsunuz gününüzü

beeen feelaket kaçamaklardayım bu hafta +1 olarak dönmezsem iyidir bugünde serbest bırakıcam kendimi, yarın başlıcam tekrar düzene

kızlar nerdesiniz
biz akşama doğum gününe davetliyiz ya
önce tantuni partisi yapacakmışız ardından meyveli pasta o yüzden dolmayı yemiyorum pastayıda azıcık yerim artık

baklavayı yemesem gayet yeterliydi ama yedim artık evet aynı kilodayım aldırmamış en azından. bugünü yazayım yürüyüşe gitcem bende dünde yürümedim telafi edeyim
kahvaltı
1 dilim ekmek
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir ve light kaşar
1 çay kaşığı bal ve tereyağı
50 gr patates kızartma
1bardak çay
ara kayısı çayı ve 2 kuru kayısı
ikindi 1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurtlu makarna
1 kutu light ton balğı
ara yeşil çay ve kuru incir acıkırsamda 1/2paket specıal k kraker diye düşünüyorum kalorimide hesaplayım bakalım bugün ne alemdeyim.1010 yaptı burası umarım yemem başka bişey. eşim izinde ya bana 10 gün hafta sonu olur şimdi yemek konusunda:18:

Son düzenleme:
50dk yürüdüm 10dkda bacak hareketleri yaptım bugün iyi hissediyorum kendimi spor yaptım ya fazla yemek sporu atlamak vicdan azabı oluyor bende

günaydınlar arkadaşlar
akşamı çokk fena olarak yemiş biri var şuan karşınızda
evdeki hesap hiççç çarşıya uymadığını bile bile evde gene hesap yapmıştım kendi çapımda ama olmadı
hangi birini yazsam ki :44:
dün sabah kahvaltım ve ilk ara gayet idealdi 550 kalori civarıydı oraya gidene kadar yediklerimakşam 7buçuk gibi tantuni yaptık(tavuktan) oda çokk masum bi yemekti ama herkese yarım ekmek arası hazırladıkhalbuki ben kendime küçücük bi köşe yapmıştım ama yemeye oturunca uzun süreli bi açlıkta vardı diye hem çeyrek ekmeğimi hemde yarım ekmek arasını yiyiverdim anında yanında 1 bardak kola ile ya insanlar niye bu kadar ısrar ediyo ve biz niye bu kadar çabuk unutuyoruz kendimizi sonra dondurma faslı sadece eşimin tabağından 3 kaşık yedim allahtanve sonra gece 12de pasta kesme faslı :26:ve ben evden giderken demiştim kendi kendime eşimin tabağından bi çatal alırım diye ama olmadı işte 100gr civarında meyveli pasta ve bi bardak kola gece 12de üstelik mideye hoppp diye giriverdi. bide bi baktım ilk önce ben bitirmişim tabağımı sözde ben dikkat ediyorum yediklerime bunlar akşamın kötü geçen taraflarıydısıra güzel anıları atlatmaya geldi
akşam yarım saat ara ile sürekli ne kadar zayıfladığım konuşuldu ne göbek kalmış ne bişey ne yaptın böyle deyip durdular bütün gece benim surat sırıtmaktan bi hal oldu toplayamadım ağzımı bi türlü eşimde hep kendine pay çıkardı ben ekmeği önünden aldımda öyle oldu falan dedi hep bende ıhhh dedim saatlarce tepinen benim evde valla anam ağladı yani spor yaparken dedim...kızlar kaç kiiloyu ne kadar zamanda verdin diye sordu..sevgili bi arkadaşım hopp diye atlayıp cevap verdi 2 ayda 7 buçuk kilo diye burdanda anladım ki kıskançlıktan ölecek kendiside 75kilolarda çünkü ve eşiı her fırsatta bak sen kendini ver yemeğe daha millet tığ gibi olmuş biraz ders al deyip durdu herkesin içinde :26:diğer kızlarda gayet sağlıklı vermişsın dediler haftada 1 kilo gitmiş gibi çok ideal dediler yoksa ne kulp takarlardı var ya yani sanırım ben mutluluktan yedim akşam
sabha tartının üstündeydim gene galiba ben bu hafta 67yi ucundan görcem daha fazlası olmayacak benim misafirde yavaş yavaş görünmeye başladı
henüz kahvaltı yapmadık eşim uyansın siye bekliyorum bugünün detaylarıda akşama inş öptüm hepinizi

günaydın arkadaşlar haftasonu köydeydik hiç bakamadım buralara......sizler de yemiş durmuşunz sanki ama olsun yne veririz gazları birbirimze....kendi akrabalarım beni görünce ağızları açık kalıyo nası böle zayıfladın diye ama elti lafını bile etmedi kıskançlıktan ammaaaannnnn çok ta tın fesat şey nolcak...valla giyindim açık renkleri süzüp duruyodu beni çaktırmadan....kızlar ben bu ara çok dikkat etmiyrum ama ekmeği artık gerçekten midem istemiyo galba hiç yemiyorum nerdeyse ve normal yemek yediğim halde kilo veriyorum bugün 66 küsürleri gördüm uçtum resmen bu hafta birinciliği vermicem kimselere ekmeği kesip öğlen ne istesem yiyorum ama akşamları çorba salata ekmeksiz ooohhhh mis iniyorum valla yaa hiç bu kadar hızlı zayıflamamıştım heralde...

kızklar kahvaltım
12:00
2yeşil 1 siyah zeytin
15gr peynir
1.25 adet yumurta
13gr sucuk+7gr margarin
1 domates
1.5salatalık
=toplam 300kalori etti
ara olarak nektari çilek ve kiraz karışımı yaparım ortaya
akşam ve öğle birlikte çorba salata ve yoğurt yerim
inş güzel bi şekilde kapatıcam bugünü

kızlar ben 3gün peşpeşe tıkabasa yediğim için +1olarak geri döndü bana ama inşallah cumaya kadar toparlıcam kendimi sonuncu olmak istemiyorum akşam yemeğimden sonra bakalım programımı yazıcam ne yaptım ne yedim diye ve 5gün aynısını uygulucam inşallah şok diyet tarzı yapıcam 5gün

aysuun arada olur öylee kendine ödül vermiş ve güzünü doyurmuş oldun
evet arasıra insan içine çıkmak iyi oluyor moral geliyor insana dahada kilo veresi geliyor son gaz

elifeyza ooo baştan belli demek 1.miz cezmut geçmesin seni dikkat et sesi soluğu çıkmıyor

Son düzenleme:
nasılsınız canlarım. ben anca doktordan gelip karnımı doyurabildim. yumurtalarım (2tane) büyüyormuş perşembeye kadar ilaç kullanıp tekrar gitcem. gelelim kahvaltıya
1 simit (hastanenin önünde simitçi vardı çok koktu burnuma)
1kk peynir ve 1 yumurtadan azcık yağlı omlet
1kk peynir ve 1kk light kaşar (ne peynir yemişim be)
3siyah 2 yeşil zeytin
ikindi tavuk göğüs ve yoğurt
ara öğün yapmayacağım bugün akşama arkadaşlara gitcem en masumunu seçip tek parça yemeyi düşünüyorum gitmeden kalorime bakarım ona göre karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…