boyum 1.68 canım
vayy kız gectin gitti beni tebrikler bende dikkat etseydim sana yaklaşabilirdim artık yakalayamam seni
uzun süredir böyle yemek yediğimi hatırlamıyorum allah ne verdiyse gözümü kapadım kaç grammış kaç kaloriymiş demeden yedim tıka basa şu an mide fesadı geçirebilirimbu gidişle akşama bişey yiyemem herhalde midem dışarı fırlayacak gibi
bide çok uykusuz kaldım akşam sanırım bu gerginliğim birazda ondan.oğlum akşam 10dk.da bir uyandı daha doğrusu hiç uyumadık ta diyebilirim.iki haftadır hep böyle dengesiz uyku düzeniyle geçti belkide kilo verememem ondandır..
çokk başım ağrıyo bugün çook uykum var ancak evin işi bitti yemek falan.eşim uyanınca direk yatağa ben gircem o baksın tosunumuza dayanamıyorum artık gözlerim kayıyo
çokkk fena bi ruh halindeyim kızlar
bi elimde koca bi dilim çikolatalı kesme dondurma
diğer elimde yeşil çayım önce dondurmamı yeyip ardından yeşil çayımı içcem ne mantığı var bilmiyorumm
ağlancak bi durumdayım bugün kendime engel olup durduramıyorum
boyun iyiymiş canım 65te fena değil senin için ama gel sen 62 ol
canım hiç belli olmaz. bende şaşıyorum bünyeme daha önce bileydim keşke böyle hızlı kilo verebildiği
canım bugün istediğin gibi sınırsız ye dondurma üstüne dondurma ye
hem metabolizman şaşırmış olur yarında pişmanlık duyup tekrar bir düzene sokarsın
sıkma canını regl zamanı hepimizde böyle değişiklikler oluyor 100gr vermiş gözüküyor olabilirsin ama emin ol etlerin taş gibidir benim gibi vıcık vıcık değildir. sıkılaşmak daha çok zayıf gösterir emin ol, kafanı kiloya takıp dert etme
nasıl olsa gidecekuyku konusunda çok haklısın ama bu da senin sınavın demekki sabret geçer hepsi
kuzucuğunun uykusu yoluna girer inşallah
sal gitsin bugün yarın toparlarsın ben dün öyle mide ağrısından gidecektim o kadar yedim
bu hafta 3gün o şekilde beslendim
valla saldım gittigittim yattım uyumaya yatakta dön dön gene kalktım. nasıl uykum varsa:44:baş ağrısı geçmek bilmiyo yedikten sonra tartıya bindim herzamankinden 1buçuk kg fazla çıktım normalde 700 800gr oynardı tok halim yani düşünün o kadar abartım yemişim :26:kalkınca mutfaka bi uğradım tencereden 5 6 sarma daha yedim üstünede elma içimden iki buçuktane aysun çıkıyo resmen bugün. oyüzden bugün yediklerimi yazmıyorum kızlar
yarın sabah umarım ruhum kendine gelirde şöyle bi toparlarım kendimijillianı yapmadım daha yapcam kısmetse:44:en geç eşim işe gidince yaparım herhalde 12buçuk gibi ...
şimdi 2si 1arada hazırlıcaktım kendime bi baktım 60kaloriymiş
yeşil çayımı aldım içiyorum
boyun iyiymiş canım 65te fena değil senin için ama gel sen 62 ol
aaaahhhhhhhhhhhhh aaahhhhhhhhhhhh olsa keşke canım ben istemezmiyimmmmmmmm :)))))))))))
ohh afiyet olsun aynı bendeki dünü anlatmışsın aysun
bak ben dün yediklerimden hatırladıklarımı yazayım sana moral olsun dün normalden bende 1kilo 200gr falan fazla çıkmıştım ama sabah çok iyiydi çok şükür
2dilim kek, 1torpil pasta, 1tabak mercimek bulgur salatası, 2dilim pazılı börek, 1dilim patatesli börek
1büyük magnum, 1cocostar dondurma tavsiye ederim git bi koşu al çoook güzelmiş tadı
o da yetmedi kızımın dolaptaki bütün abur cuburlarını yedim ama bugün gayet iyiyim
arasıra lazım öyle
afiyet olsun canım
gene yeşil çaya kaldın desene
bizde eşimle şöyle bi tur attık teyzesi baktı kuzuma şükür45dk yürüdük yavaş yavaş elimizde bi paket çekirdek gönlümce yedim bide küçük wanted hatta eşim dedi çok hızlı yürüyorsun ne bu tempo yavaşlattı beni bide belime sarıldı ay incecik kalmışşın dedi sevindim akşam akşam
cezmut .!.:aaaahhhhhhhhhhhhh aaahhhhhhhhhhhh olsa keşke canım ben istemezmiyimmmmmmmm :)))))))))))
güler bizim favorilerimiz arasındadır. evin yakınındaki marketlerde al..da yok. akşam geç saatte canımız dondurma ister ise cocostara saldırıyoruz. şimdi yazının cocostar lı kısmını okudum eşime ve koşarak cocostar dondurma almaya gitti :) ne güzel kaçamaksız tamamlayacaktım ben günü ama günahıma girdin bak şimdi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?