Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

eveeet kızlar bugün yine dışarıdaydım dengesiz oldu artık hergünki menüme 10gr. çekirdekli kuru üzüm ekledim
2hafta sonra tahlil yaptırıcam genel hamilelik öncesi testler falan
kansızlığım yok ama tedbir alayım şimdiden

kahvaltı 10:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 39
Zeytin (Siyah) 9 GRAM 19
Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
Domates 1 ADET 14

ara 12:00
Kuru Üzüm 10 gr 30

akşam 16:30
special k (30 gr) + 125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156

akşam acıktıkça bu meyveleri tüketicem
Taze Erik 100 GRAM 66
Karpuz 200 gr 52
Taze Kayısı 215 GRAM 104
kuru incir 1 adet 51

Toplam : 595 kal. böyle günü kapatmayı planlıyorum
aslında 2öğün special k yicektim biri 2de diğeri 6da ama evde olmadığım için anca şimdi yedim

artık acıktıkça meyve yicem biraz mekik çekeyim ip atlarım bugün dedim ama çooook gezdim yoruldum :26:
1haftalık ütüm birikmiş bir yığın, işe koyulayım

sizler naptınız pek uğrayan olmamış muhabbet yok hanisiniz kızlar aslan gibi geldim bugün

canım hoşgelmişsin de birazcık sağlıksız olmamış mı :44:evet bende dün ve bi önceki gün deli gibi yedim ama inan bugün yine 1000kalorinin altına düşmeyeceğim yoksa ani kilo verip sonra pat diye alacaksın ve gördüğün gibi almışsında 1kilocuk:26:bak bende yedim ama öyle bir kilo fark olmuyo hiç gramlar oynadı sadecekendine kötülük yapma bence...

haklısın canım ama bugün hiç yeme isteğim yok pişmanlık mıdır nedir:26:
ipte atlamadım mekikte çekmedim hiç spor denilen bişey yok. hiç hesapta olmayan işler oluyor
yarında eşimle akşam dışarı çıkıcaz gezicez biraz kesin akşam dışarda yeriz
bugünden kıstım kendimi :26:

biliyorum böyle kısıtladığım zaman sonrasında 5katı acısı çıkıyor. bugünlük böyle olsun
acıkırsam 200gr yoğurt yerim

Son düzenleme:
aysun bugün pek uğrayan olmamış yaaa canlı canlı olduğunda burası acayip gaza geliyorum

sana uydum sağlıksız beslenmekten vazgeçtimm dünden razıydım zaten yemek yemeğe
taze fasülye yedim 1tabak

ben geldim 80dk yürüdüm ama dondurma yedim:131: neyse dengeledim en azından. arkadaşın eşinin annesi hastaymış apar topar gitmişler gezme planıda iptal oldu. menüme uydum ama bu saatten sonra bitki çayı belki 1-2 light bisküvi meyve kalmamış yarın alayım marketten
dondurmadan başka kaçamaklarım daha doğrusu sabah menüde planlamadıklarım ikindide yemek yerken yoğurt yerine 1 kepçe cacık ve 2 kaşık bulgur pilavı ekledim. yediklerim 1260 kalori 350 de spor 910 oluyor güzel kapatıyorum bu günü de.

Son düzenleme:
aysun bugün pek uğrayan olmamış yaaa canlı canlı olduğunda burası acayip gaza geliyorum

sana uydum sağlıksız beslenmekten vazgeçtimm dünden razıydım zaten yemek yemeğe
taze fasülye yedim 1tabak

oohh mis afiyet olsun canım
evet burası boş olunca bende bi pörselenmiş biber gibi oluyorum sanki kendi kendime gaza gelemiyorum :44::44:azıcık hareket olsun kızlar ye ben hep aynı kiloda sayıyorum ne vakittir gaza getirin beni ya
canım bide haftalık tabloyu ben mi görmedim yoksa yapmadın mı sen :44:

ohh maşallah ne güzel yürüyüşler yapılmış bakıyorum ben bugünlerde sadece jillianla geçiştiriyorum yürüyüş pek istemiyo canım bide sınavlar geldi gene son 2 haftam kaldı ders çalışmaya ağırlık veriyorum o yüzdende biraz erteliyorum :44:
dondurma kalsiyumdur candır iyidir

masum kaçamak onlar yasmiscim ben onlara kaçamak bile demem

haftalık program falan yok canım aklımdaki hesap mideme uymadı
evet kısmadan herşey yicem yaaaa bu ne böylee 65te kalsam bile iyi hamilelik için hazırlanıyorum
doğumdan sonrada 68falan kalsam çok iyi sonra ver elini sıkı diyet, koşu bandı
koşu bandı şartmış aysuncum yaaaaa. 8gün olacak hiç yürüyemedim zaten artık havalarda sıcak yürüyüş falan olmaz dışarda

kim birinci oldu onu merak ettim canım ya o olmadan olmaz bak sonra salarız kendimizi:44: ben sondan 2.idim galiba
evet düzenli hergün yürüyüş yaptığımda biliyorsun ki ben hep uçuştaydım bu aralara yürüyüşü saldım gitti ama tekrar toparlıycam kendimi 2haftaya kadar inş.her türlü spora beş basar valla bide şimdi jillianın 6week 6pack diye videosu varmış karın kasları için onuda yapsam iyi olacak sanırım.şimdi yaptığım kalçaları götürüyo bende zaten çok yok ama göbekten daha çok şikayetçiyim...bakalım arkadaşın netten indiririm onu herhalde dvd.sini bulamadım keşke olsa türkçe daha iyi oluyo

Son düzenleme:
kızlar ölüyorum yorgunluktannnnnnnn ((((((((((((
mutfağın bütün raflarını indirdim bugün elden geçirdim, yeni raflar ekledim, çok güzel toparlandı.ardındanda evi makinaya tuttum. bir hafta gider artık bana. bütün vücudum ağrıyor. yürüyüş felan yapacak durumda değilim.

2013-05-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

akşam
[1] Kornet (çikolatalı) 1 ADET(90GR) 229
[2] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[4] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[5] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

ara
[6] Form Pirinç Patlağı 0.5 PAKET 69

öğlen
[7] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[8] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48

kahvaltı
[3] Bahçıvan Taze Kaşar 17 GRAM 54
[8] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96

Toplam : 1223 kal.

kilo verdirmez ama aldırmazda diye umut ederek tatlı rüyalar diliyorum hepinizedeeeee. hayırlı geceler kızlar

arada olacak aysun ama fazla yapmamaya çalış. ipin ucunu kaçırma yani benim gibi. çizelgeme bakın

aynı düşüncedeyim

şekerim verirsin bu kaloriyle merak etme. ev temizliğini düşmemişsin sanırım

[1] Su 2000 ml 0
[2] makarna (haşlanmış) 4 100 gr 528
[3] Mekik 6 dak 64
[4] Çilek 200 gr 74
[5] yesil cay 2 adet 0
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Knorr Toyga Çorbası 1 PORSİYON 102
[8] Mısır Ve Pirinç Patlağı 2 ADET 46
[9] Nektarin 1 ADET 67
[10] Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
[11] Et Şiş 1 ADET 113
[12] Et Suyu 1 SU BARDAĞI 240
[13] Portakal 1 ADET 50
[14] Diet Etimek 2 DİLİM 60
[15] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[16] Domates 1 ADET 14
[17] la vache quirit üçgen peynir 1 adet 40
Toplam : 1320 kal.

selam kızlar....yaz geldi artık uyumayın hadi canlanın azcık ya kalkın müsait olanlar bi yürüyüş yapsın olmayanlar kahvaltıtyı 8 gibi falan yapsın vücut biran önce çalışmaya başlasın....sonra evde olanlar evin işini yapsın evler mis ara öğünler meyve olsunnn.....bol suyu ve hareketi unutmayın hadi canlanınnnnnnnn.......aysuncum jillann selülite ii geliyomu ki ya dertliyim bu konuda basen ve kalça problem bende de göbek pek yok...

günaydın arkadaşım çooook güzel ve doğru demişşinde bende iş yok anacım gene regl depresyonuna girmiş bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun midem çok fena karın ağrısı iştahsızlık önde gidiyo
canım bende azıcık selülit vardı hafif portakal kabuğu gibiydi..ben ona pek dikkat etmemiştim eşim bi gördü bacakların dümdüz olmuş dedi yani jillian adam etti benim bacakları ya çok şekillendi eskiye göre diri duruyo salgın salgın löp löp değillerşiddetle tavsiye olunur

millete diyorum ama kendim kalkıp bi jillana başlayamadım bu aralar misafir ve gezme işi yoğun başlayıp bırakmak istemiyorum ama kesin başlıcam bi ara ve aralıksız devam etcem inşllh bu gün benm iştah çok açık valla aç kurt gibiyim napcam bilmiyorum eve abur cubur almıyorum gya ama tarif bakınıp duruyorum ne yapsam da yesem diye eyvaaahhhh bu gün mideyi şişircem kesin

ayyy ne güzel ya mutfak dolabları temizlendimi bitti sayılır o iş bende başlayacağım az kaldı temizliğe her tafarlar batıyo gözüme:26:çok enerji harcatan bi iş üstelik sen spora fazlasıyla yapmışşın bacım neyin derdindesin temiz temiz otur şimdi ohhhh

kızlar niye hiç uğramıyorsunuz
ben sabah 12:00 de kahvaltı yaptım
55gr peynir
125gr domates
135gr salatalık
2yeşil 4 siyah zeytin
ARA
100gr nektari
ÖĞLE 15:00
100gr et döner
200gr haşlanmış makarna
1y.k. salça
15gr margarin
ARA
150GR kiraz
AKŞAM 19:00
150ml knor yoğurtlu çorba
100gr makarna

toplam 1300 civarı ediyo bugünkü kalorilerim..
spor yok kızlar yataktan kalkamıyorum bacaklarım tutmuyo benim reglin ilk 3 günü jillianada ara mecburen

geliyorum gidiyorum kimse yok küscem bende artık
kızlar hadi ama nerdesiniz hepiniz pes mi ettiniz yoksa
güler beğenip gitmişsin hiç yorum yok ne oluyo bakiiim:44:

geliyorum gidiyorum kimse yok küscem bende artık
kızlar hadi ama nerdesiniz hepiniz pes mi ettiniz yoksa
güler beğenip gitmişsin hiç yorum yok ne oluyo bakiiim:44:

hiç pes eder miyim ben geldim tatlım eşim evde ya herşeye salça giremiyorum ki. oda benle vakit geçirmek istiyor ne zaman bilgisayarı alsam elime ya bişey istiyor ya bişey yapalım diyor . haziranın başına kadar izinli yeme düzenimimde bozuldu nolcak halim merak ediyorum
40 dk yürüdük bugünde 1 sepet ütü beni bekliyor ütüleyim kurtulayım
gelelim menüme
kahvaltı
60 gr müsli 1 çay bardağı süt
öğle yeşil çay ve 1 kuru incir
ikindi 1/4 bazlama
1 porsiyon salata
125 gr hindi göğüs
4 yk bulgur pilavı
1 bardak karışık kompostonun suyu (pişmiş meyveyi sevmem sadece suyunu içtim)
ne yemişim be çatlayacak gibiyim zaten
bu saatten sonra meyve yerim sadece güzel bi meyve tabağı yaparım kendime 950 kalori yemişim meyve hariç bi 100 kaloride meyve. 170 yürüyüş + 90 - 120 dk ütü güzel kapatıyorum bu günüde

Son düzenleme:
anıyorum canım eşler evde olunca öyle oluyo haklısın boll boll vakit geçirin beraber
güzel gibi ama sabahtan ve öğle bişey yememiş gibisin nasıl dayanıyorsun açlığa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…