anıyorum canım eşler evde olunca öyle oluyo haklısın boll boll vakit geçirin beraber
güzel gibi ama sabahtan ve öğle bişey yememiş gibisin nasıl dayanıyorsun açlığa :26:
günaydın arkadaşım çooook güzel ve doğru demişşinde bende iş yok anacım gene regl depresyonuna girmiş bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsunmidem çok fena karın ağrısı iştahsızlık önde gidiyo
canım bende azıcık selülit vardı hafif portakal kabuğu gibiydi..ben ona pek dikkat etmemiştim eşim bi gördü bacakların dümdüz olmuş dediyani jillian adam etti benim bacakları ya çok şekillendi eskiye göre diri duruyo salgın salgın löp löp değiller şiddetle tavsiye olunur
ayyy ne güzel ya mutfak dolabları temizlendimi bitti sayılır o işbende başlayacağım az kaldı temizliğe her tafarlar batıyo gözüme:26:çok enerji harcatan bi iş üstelik sen spora fazlasıyla yapmışşın bacım neyin derdindesin temiz temiz otur şimdi ohhhh
akşam
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 336
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Levrek 1 ADET 93
öğlen
[5] Simit (susamlı) 0.3 ADET 78
[6] Tarhana Çorbası 2 KASE 580
ara
[7] Simit (susamlı) 0.3 ADET 78
kahvaltı
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Karmez Light Ekmek 2 DİLİM 104
Toplam : 850 kal.
benden bugünlük bu kadar kızlar. ayıtlanmayı bekleyen 8kg bezelyem var. iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
normalde 8 de kahvaltı yapardık eşim uyuyor izinde bi sabah uykusunun tadını çıkarsın diye ya bende uyuyorum yada kalkıp oturma odamı mutfağı topluyorum çamaşır bulaşık oyalanıyorum o uyanana kadar saat 10:30 -11:00 gibi kahvaltıyı hazırlayıp uyandırıyorum o kadar dayanıyorum açlığa. kahvaltı geç olunca 2 ana 2 ara yetiyor yoksa biliyorsunuz 3 ana 3 ara yiyorum normalde.
geliyorum gidiyorum kimse yok küscem bende artık
kızlar hadi ama nerdesiniz hepiniz pes mi ettiniz yoksa
güler beğenip gitmişsin hiç yorum yok ne oluyo bakiiim:44:
helal olsun aysuncum sana valla bırakmadın. biz sözümüzde duramadık hemen bıraktık ama bir toparlayım yapcam inşallah aklımın bir köşesini kemirip duruyor jillian...
kızlaaar ben geldim dün bi girdi çıktı yaptım annemin temizliğine başladık
dün 2dk gireyim dedim annem geliyodu acilen kapadım
annemle alt üst oturduğumuz için temizlikte yardım etmek zorundayım ablam ve kardeşim çalışıyor
dün camlar bitti birazdan 2tane halısını yıkıcaz avizeleri ve kapıları silinecek
sizlerden uzak kalınca bozdum diyeti ne yazıkki
dün akşam eşimle kayınvalidemin evine bi göz atmaya gittik çiçeklerini suladık sonrasında gezdik (haftayada onun evine gidip temizlik yapmalıyım mutfak dolaplarının içinde ölü kelebek buldum dünsürekli burda değil 2 yıl oldu mutfak dolaplarının içine dokunmadı )
dışarıda yedik tombiş dürüm o kadar çok geldiki bana çeyreğini eşime zorla yedirdim
eşime pantolon falan aldık ve 2tane sinema bileti kazandık çok mutlu oldum
5yıllık evliyiz daha 1kere sinemaya gitmedik eşimle
haftaya sinemaya gidicez, tabii elimizde kocamaan patlamış mısır olur heralde:18:
eşime gömlek baktık m beden giyiniyordu lakiinn koca göbeğinden dolayı olmadı gömlekler
acilen kilo vermem lazım dedi, eşimde artık diyete giriyor, evdeki dondurmalar bitsin öyle
hiç sorma canım ya vakit yoktu
annem iş arası bilgisayara takılmama kızıyor yakalanmıyım diye beğenip kaçmak zorunda kaldım
evet cezmut yaa aysun hariç herkes kendini salmış durumda, başta beeeen
nolacak bizim bu halimiz. benimde acilen kendimi toparlamam lazım yavaş yavaş alıyorum verdiğim kiloları
homili gırtlak oldum şu son günler:18: ama dur demek lazım artıkgidişat hiç iyi değil
hamilelik için ne düşünüyorsun ben 15gün sonra dr a gidicem 1ay folik asit kullandıktan sonra düşünüyorum
güler ve cezmut bi zahmet benim dolaplarada el atın bacım ya bi mutfak dolaplarım kaldı benimde gözümde büyüyor aslında çok işi yok ama çok üşendim. hoş camları sildim gel bak kirlenmiş yine. üffffffff ne nankör şu ev işi
menümü yazayım kimse yok burda
kahvaltı 11:00
sucuklu kaşarlı tost (ince bir dilim light kaşar ve 2 dilim sucuk)
1 bardak çay
4 siyah 2 yeşil zeytin
1 domates salatalık
ara 1 fincan nescafe (1 fincan süte 1 küp şeker 1 çay k nescafe) 3 light yulaflı bisküvi
ikindi dolma biber doldurcam 2 küçük yerim salata ve 3 kaşık yoğurtla
ara bitki çayı kayısı yada incir
ara meyve
akşam da aşkımı kandırıp yürüyüşe çıktık mı şahane
temizlik varsa tamam seni maruz görebiliriz şu günlerde ama azıcık daha dikkat yeme konusunda :26:
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu buçook iş var desene kolaylık versin allah inş 2hafta sonra aynı durumda ben olacağım kısmetse:44:
valla bende dün jillianımı yapamadım çok ağrım vardı kısmetse bugün akşama doğru yapcam bakalım açığıda kapatırsam inş 7.ci gün bitecek
canım üşengeçlik oluyor ama bi el sürdüğünde de bırakamıyosun bağımlılık yapıyototonu kaldırmada iş
evet yaa bende geçen hafta sildim bugün yine toz camlar öff halılar desen öyle kirli
yaz sonu bir kaçını yıkıcam diğerlerini yıkamaya vercem
uğraşılmazzzz.. en iyi anne evi iş güç yapmazdık heeey gidi günler heeey
evet yarın bi işim yok sanırım ve dikkat edicem sabah uyandığım gibi ilk işim metabolizma çayı kaynatmak olacak
kilom 3aşağı 5yukarı aynı gibiydi bugün. bu haftayı sorunsuz atlatırız umarım
en üşendiğim iş bir mutfak dolapları bide kanepe halı silmek ramazana yakın temizlerim bayrama temiz kalır inş50 dk yürüttüm kocacığımı sporumda tamam menümede uydum bi yeşil çay demleyecem şimdi kuru incirle sonrada meyve tabağı birer erik kayısı nektarin çilek 10 kiraz yarın doktora gitcem yine bakalım büyümüş mü yumurtalarım bi tavuk kadar olamadım 1067 yediklerim 210 yürüyüş 857 kalıyor geriye şahane
kızlar bugün 19:00da ki arada
70gr erik
65gr nektari yedim
21:00 civarında
15gr ceviz
35gr kuru kayısı yiycem
2 bardakta yeşil çay
bide sade türk kahvesi en büyüğünden
toplamda 1130kalori oluyor
saat 4te jillian level2/6 yı yaptım
birazdanda 7.yi yaparım
sporlar tamam boğazıda tuttum bugün
eeee cumaya ne kaldı bakalım şurda
halı silmek miaslaaa bi daha halı silmem. geçen yaz paraya kıyamayıp kendim sildim canım çıktı ellerim su topladı valla
en zoru halı silmek insanın canı çıkıyor, imkanın varsa yıka ya da yıkattır
biz çatıda yıkıyoruz genelde. yerden su çıkarttık onunla bool boool yıkıyoruz ama bazı halılar çok ağır oluyor onları yıkamacıya veriyoruz
iyi ayak uyduruyor eşin sana. benimki en yakın bakkala bile arabayla gidiyo valla
bazen markete gidelim yürüyelim diyorum bütün gün koşuşturuyorum der yürümez
ne sıkı boğazlısın aysunbravooo bana da bulaştır biraz
yarın komşu çağırdı oturmaya çünkü geçen ay bana gelmişti bak çağırıcam falan demişti
gitmezsem olmaz. hadiii bana kızın biraziyi bir sopaya ihtiyacım var galiba
benim bu hafta fiyaskoeski günlerime döndüm adete ama pazartesi kendi kendime bi tokat atıcam böyle giderse
ay tahtalara vur kız
halı silmek miaslaaa bi daha halı silmem. geçen yaz paraya kıyamayıp kendim sildim canım çıktı ellerim su topladı valla
en zoru halı silmek insanın canı çıkıyor, imkanın varsa yıka ya da yıkattır
biz çatıda yıkıyoruz genelde. yerden su çıkarttık onunla bool boool yıkıyoruz ama bazı halılar çok ağır oluyor onları yıkamacıya veriyoruz
iyi ayak uyduruyor eşin sana. benimki en yakın bakkala bile arabayla gidiyo valla
bazen markete gidelim yürüyelim diyorum bütün gün koşuşturuyorum der yürümez
ne sıkı boğazlısın aysunbravooo bana da bulaştır biraz
yarın komşu çağırdı oturmaya çünkü geçen ay bana gelmişti bak çağırıcam falan demişti
gitmezsem olmaz. hadiii bana kızın biraziyi bir sopaya ihtiyacım var galiba
benim bu hafta fiyaskoeski günlerime döndüm adete ama pazartesi kendi kendime bi tokat atıcam böyle giderse
güzel bi gün olmuş Aysun canım.tebrikler sporun içinben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum bu hafta kaç gündür tartılmadım zaten yarın sabah aç bi bakayım ne haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?