Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

anıyorum canım eşler evde olunca öyle oluyo haklısın boll boll vakit geçirin beraber
güzel gibi ama sabahtan ve öğle bişey yememiş gibisin nasıl dayanıyorsun açlığa :26:

canım sabahı 11de yedim canım bişey yemek istemedi öyle zamanlarda müsli yiyorum hemde önceki günleri dengeleyim istedim 1 de öğleyi araya çevirdim kahvaltı geç olunca. saat 15:00te pazara gittik biraz uzak bugünkü pazar ama evde meyve sebze yoktu eve gel yerleştir yemeği ısıt 17:00oldu saat baksana yediklerime ölmüştüm açlıktan 1 saat önce yemeliydim yada bi ara daha eklemeliydim eşim olunca düzenimde bozuldu. çok şiştim midem küçülmüş şimdide meyve tabağı yaptım kendime ütüye ara verdim onu yiyorum.

Son düzenleme:
normalde 8 de kahvaltı yapardık eşim uyuyor izinde bi sabah uykusunun tadını çıkarsın diye ya bende uyuyorum yada kalkıp oturma odamı mutfağı topluyorum çamaşır bulaşık oyalanıyorum o uyanana kadar saat 10:30 -11:00 gibi kahvaltıyı hazırlayıp uyandırıyorum o kadar dayanıyorum açlığa. kahvaltı geç olunca 2 ana 2 ara yetiyor yoksa biliyorsunuz 3 ana 3 ara yiyorum normalde.

Son düzenleme:

helal olsun aysuncum sana valla bırakmadın. biz sözümüzde duramadık hemen bıraktık ama bir toparlayım yapcam inşallah aklımın bir köşesini kemirip duruyor jillian...

evi geçenlerde temizlemiştim birtek mutfağım kalmıştı :) şükür oda bitti sayılır hala bitti diyemiyorum farkındaysan. o kadar çok yorulmuşumki dolapların yüzünü silemedim. dinleneyim birkaç günde sıra dolapların yüzüne gelcek canım :) yavaş yavaş bende işler, kendimi üzmeden:))))))))))

akşam
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 336
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Levrek 1 ADET 93

öğlen
[5] Simit (susamlı) 0.3 ADET 78
[6] Tarhana Çorbası 2 KASE 580

ara
[7] Simit (susamlı) 0.3 ADET 78

kahvaltı
[8] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[9] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Karmez Light Ekmek 2 DİLİM 104
Toplam : 850 kal.

benden bugünlük bu kadar kızlar. ayıtlanmayı bekleyen 8kg bezelyem var. iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

yürüyüşte tamam helal valla kolay gelsin bezelye çok sıkıcı temizlemesi

evet canım bende genelde öyle uyandığım için genelde 2 ana öğünüm oluyo gerisi aralarla geçiyo

kızlaaar ben geldim dün bi girdi çıktı yaptım annemin temizliğine başladık
dün 2dk gireyim dedim annem geliyodu acilen kapadım
annemle alt üst oturduğumuz için temizlikte yardım etmek zorundayım ablam ve kardeşim çalışıyor
dün camlar bitti birazdan 2tane halısını yıkıcaz avizeleri ve kapıları silinecek

sizlerden uzak kalınca bozdum diyeti ne yazıkki
dün akşam eşimle kayınvalidemin evine bi göz atmaya gittik çiçeklerini suladık sonrasında gezdik (haftayada onun evine gidip temizlik yapmalıyım mutfak dolaplarının içinde ölü kelebek buldum dün sürekli burda değil 2 yıl oldu mutfak dolaplarının içine dokunmadı)
dışarıda yedik tombiş dürüm o kadar çok geldiki bana çeyreğini eşime zorla yedirdim
eşime pantolon falan aldık ve 2tane sinema bileti kazandık çok mutlu oldum
5yıllık evliyiz daha 1kere sinemaya gitmedik eşimle
haftaya sinemaya gidicez, tabii elimizde kocamaan patlamış mısır olur heralde:18:

eşime gömlek baktık m beden giyiniyordu lakiinn koca göbeğinden dolayı olmadı gömlekler
acilen kilo vermem lazım dedi, eşimde artık diyete giriyor, evdeki dondurmalar bitsin öyle

geliyorum gidiyorum kimse yok küscem bende artık
kızlar hadi ama nerdesiniz hepiniz pes mi ettiniz yoksa
güler beğenip gitmişsin hiç yorum yok ne oluyo bakiiim:44:

hiç sorma canım ya vakit yoktu
annem iş arası bilgisayara takılmama kızıyor yakalanmıyım diye beğenip kaçmak zorunda kaldım

helal olsun aysuncum sana valla bırakmadın. biz sözümüzde duramadık hemen bıraktık ama bir toparlayım yapcam inşallah aklımın bir köşesini kemirip duruyor jillian...

evet cezmut yaa aysun hariç herkes kendini salmış durumda, başta beeeen
nolacak bizim bu halimiz. benimde acilen kendimi toparlamam lazım yavaş yavaş alıyorum verdiğim kiloları
homili gırtlak oldum şu son günler:18: ama dur demek lazım artık gidişat hiç iyi değil

hamilelik için ne düşünüyorsun ben 15gün sonra dr a gidicem 1ay folik asit kullandıktan sonra düşünüyorum

Son düzenleme:
güler ve cezmut bi zahmet benim dolaplarada el atın bacım ya bi mutfak dolaplarım kaldı benimde gözümde büyüyor aslında çok işi yok ama çok üşendim. hoş camları sildim gel bak kirlenmiş yine. üffffffff ne nankör şu ev işi
menümü yazayım kimse yok burda
kahvaltı 11:00
sucuklu kaşarlı tost (ince bir dilim light kaşar ve 2 dilim sucuk)
1 bardak çay
4 siyah 2 yeşil zeytin
1 domates salatalık
ara 1 fincan nescafe (1 fincan süte 1 küp şeker 1 çay k nescafe) 3 light yulaflı bisküvi
ikindi dolma biber doldurcam 2 küçük yerim salata ve 3 kaşık yoğurtla
ara bitki çayı kayısı yada incir
ara meyve
akşam da aşkımı kandırıp yürüyüşe çıktık mı şahane

temizlik varsa tamam seni maruz görebiliriz şu günlerde ama azıcık daha dikkat yeme konusunda :26:
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu bu çook iş var desene kolaylık versin allah inş2hafta sonra aynı durumda ben olacağım kısmetse:44:
valla bende dün jillianımı yapamadım çok ağrım vardı kısmetse bugün akşama doğru yapcam bakalım açığıda kapatırsam inş 7.ci gün bitecek

kızlar selamlar
dün akşam gece 2 gibi uyuyunca sabah ancak 11de zor uyandım:26:eşimde iki gecedir oğluma bakıyo sağolsun ben ayrı odada yatıyorum.tosunumuz gene uyumamış gece o yüzden eşimde ancak 12buçukta uyandı.bizim kahvaltı saat 13:00da oldu :26:
70gr kızarmış patates
1.5yumurtadan omlet
20gr peynir
1salatalık
1 domates
28gr kızarmış ekmek(çoook uzun aradan sonra ekmek yedim kahvaltıda çok bayat ekmeğimiz vardı ancak öyle biter diye )
1tatlı k. vişne reçeli
ARA15:00
60gr nektari
2bardak yeşil çay (sonunda açık yeşil çayıma kavuşum.demledim kendime missss)
AKŞAM 17:00,
1 tabak taze fasulye
1tabak domates salatası
ARA 19:00
ya nektari yerim yada elma belki kuru kayısı ve ceviz
ARA 21:00(çok acıkırsam bişeyler yerim gene )

canım üşengeçlik oluyor ama bi el sürdüğünde de bırakamıyosun bağımlılık yapıyo totonu kaldırmada iş
evet yaa bende geçen hafta sildim bugün yine toz camlar öff halılar desen öyle kirli
yaz sonu bir kaçını yıkıcam diğerlerini yıkamaya vercem
uğraşılmazzzz.. en iyi anne evi iş güç yapmazdık heeey gidi günler heeey

evet yarın bi işim yok sanırım ve dikkat edicem sabah uyandığım gibi ilk işim metabolizma çayı kaynatmak olacak
kilom 3aşağı 5yukarı aynı gibiydi bugün. bu haftayı sorunsuz atlatırız umarım

en üşendiğim iş bir mutfak dolapları bide kanepe halı silmek ramazana yakın temizlerim bayrama temiz kalır inş 50 dk yürüttüm kocacığımı sporumda tamam menümede uydum bi yeşil çay demleyecem şimdi kuru incirle sonrada meyve tabağı birer erik kayısı nektarin çilek 10 kiraz yarın doktora gitcem yine bakalım büyümüş mü yumurtalarım bi tavuk kadar olamadım 1067 yediklerim 210 yürüyüş 857 kalıyor geriye şahane

Son düzenleme:
kızlar bugün 19:00da ki arada
70gr erik
65gr nektari yedim
21:00 civarında
15gr ceviz
35gr kuru kayısı yiycem
2 bardakta yeşil çay
bide sade türk kahvesi en büyüğünden
toplamda 1130kalori oluyor
saat 4te jillian level2/6 yı yaptım
birazdanda 7.yi yaparım
sporlar tamam boğazıda tuttum bugün
eeee cumaya ne kaldı bakalım şurda

güzel bi gün olmuş Aysun canım.tebrikler sporun için ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum bu hafta kaç gündür tartılmadım zaten yarın sabah aç bi bakayım ne haldeyim

halı silmek mi aslaaa bi daha halı silmem. geçen yaz paraya kıyamayıp kendim sildim canım çıktı ellerim su topladı valla
en zoru halı silmek insanın canı çıkıyor, imkanın varsa yıka ya da yıkattır
biz çatıda yıkıyoruz genelde. yerden su çıkarttık onunla bool boool yıkıyoruz ama bazı halılar çok ağır oluyor onları yıkamacıya veriyoruz
iyi ayak uyduruyor eşin sana. benimki en yakın bakkala bile arabayla gidiyo valla
bazen markete gidelim yürüyelim diyorum bütün gün koşuşturuyorum der yürümez

ne sıkı boğazlısın aysun bravooo bana da bulaştır biraz
yarın komşu çağırdı oturmaya çünkü geçen ay bana gelmişti bak çağırıcam falan demişti
gitmezsem olmaz. hadiii bana kızın biraz iyi bir sopaya ihtiyacım var galiba
benim bu hafta fiyasko eski günlerime döndüm adete ama pazartesi kendi kendime bi tokat atıcam böyle giderse

Son düzenleme:

aşkım tasarruf yapalım her yere araba yazık benzine diyorum hemen gaza geliyor aşkım benim uyumludur inatçılığı tutmazsa tabi ben yıkattım bile canım nerdeyse 1 ay olcak annem sildirir gıcık olurum bide kızar elimin ucuyla siliyor muşum çok yemek yok canım yarın tadına bak yeter tamam mı dur de kendine

ay tahtalara vur kız eşim bu hafta geceleri işte olunca bbende tek başına tutuyorum boğazımı yoksa nerdeeebiliyosun homini gırtlak :26:
ay benimkide totoşu eriyecek diye korkar hep heryere araba araba geçen sene çok söylenmiştim gidip bisiklet aldı bari buralarda onunla gider gelirim diye ama nerde durup duruyo kenarda
yaaa sizzz temizlik dedikçe benim pis evim büyüyoda büyüyo gözümde:26:bu sene çok iş var:18:gecen sene haLıları yıkatmaya vermiştim ama malesef bu sene ipleri sıkmak gerek çünkü işverenimiz lokavt kararı vermiş bugün greve gidiyorlar valla ciddi ciddi
benim de bi koridorum var 9metre boydan boya kalın yollukla kaplı oturma odam 6metrekaremutfak upuzun iki parça şeklinde oda toplam 6metre kare e yatak odası yollukları allahtan çocuk odasının halısını geçen sene kaynanama verdim senin olsun dedm oda 6m idi misafir odamınkini yıkamam çünkü kullanılmadı tertemiz duruyo çoook fena bu sene temizlik boya badana olmayacak ama bu yıkama işi silme işi öldürüyo benihaftaya kardeşim geliyo beraber yaparız abla dedi allahtan

güzel bi gün olmuş Aysun canım.tebrikler sporun için ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum bu hafta kaç gündür tartılmadım zaten yarın sabah aç bi bakayım ne haldeyim

saol canımbende kendimi vermiş gibi hissetmiyorum gramlar oynamış sadece ama bunu jilliana bağlıyorum çünkü kas yaptıkça vucüt ağırlaşırmış ilk zamanlar yağları yakana kadar herhalde çok fazla oynama olmayacak taş gibi olayımda gerisi gelir
temin level2/7 bitti çok şükür tam o sırada kaynanam geldi gördü beni hiç akıl yok kurut kendini diyo bide dvd.nin dış kabında foto var onu gördü seninde karnın böyle kemik mi olacak diyo ne güldüm ona yaolacak tabi dedim alem kadın ben zıpladıkça söylendi oğlumuda aldı yanına gel kuzum annene beraber gülelim dediher türlü pskolojik baskıya rağmen bitirdim sporumu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…