Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

yürüyüşte tamam helal valla kolay gelsin bezelye çok sıkıcı temizlemesi

hemde nasıl sıkıcı tahmin edemezsiniz. başparmağım ve işaret parmağımı hissetmiyorum. ayıtladım bitti yaklaşık 3 saat önce ve şoklayıp doldurdum derin dondurucuya. tam tamına 12kg bezelye :) bütün kış bezelyeler benden kızlarrrrrrr :)))))))))))))))))

evet cezmut yaa aysun hariç herkes kendini salmış durumda, başta beeeen
nolacak bizim bu halimiz. benimde acilen kendimi toparlamam lazım yavaş yavaş alıyorum verdiğim kiloları
homili gırtlak oldum şu son günler:18: ama dur demek lazım artık gidişat hiç iyi değil

hamilelik için ne düşünüyorsun ben 15gün sonra dr a gidicem 1ay folik asit kullandıktan sonra düşünüyorum

[/QUOTE]

canım ben eski doktorumdan randevu alamamaktan yakınmıştım sanırım daha önce hatırlarsan. gecen hafta içimden hastaneyi aramak geldi ve sürekli randevuları dolu diyorlarken, haziran 17 de bir randevu iptali var oraya alabilirz dediler. allah içime doğdurmuş demekki baksana :) haziran 1 gibi folik asite baslarım ama doktora haziran 17 de gitcez mecburen artık. bu arada kilo yaparmıki bu vitaminler. tekrar almak istemiyorum çok fazla eşimde haziranda biter diyet deyip duruyor. beslenmene dikkat etmen gerek diyor nasıl yapcam bilmiyorum. birazdaha protein ağırlıklı beslencem artık o zaman. hayırlısı bakalım böyle işte :)

hadi hayırlısı bakalım canım. bende 3haziran gibi gitmeyi düşünüyorum ama öncesinde genel tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp o şekilde dr a gidicem. temmuzun 12si gibi adetim bitse ondan sonra çocuk tutar ise artık ağustosun sonuna doğru öğrenmiş olurum inşallah kısmetse ayyy heyecan bastı yaa
ilkinde böyle değildim hergünüm bulantı moral bozukluğu

bence aldırır çünkü ek vitamin ama bebiş için mecburuz o 1aylık dönemde daha dikkat etmemiz gerekir

doğumdan belli bir zaman sonrada el ele verip gider inşallah kilolarımız

nerde bu millet nerde bu devlet yahu....topik ruh gibi oldu iyice bi çeki düzen verelim arkadaşlar yaa....ama anlaşıldı herkes diyeti bıraktı homini gırtlak yiyo ...bende dahiill.....hadi arkadaşlar bu haftasonu izin herkese pazartesi herkes eskisi gibi kararlı dönsün topiğe haziran yaklaşıyo ona göre bende haberler ii değil bu gün dijital tartım geldi sipariş vermiştim......evdeki yanlış tartıyodu galiba...69.1 çıktım ya gerçi yer yüzeyi tuvalate çıkmama falan farketti galiba ama olsun 67.1 değilim o kesin bence moralim bozuldu ama motivem düşmedi bi kaç gün kendime izin verip sonra 1 ay çok sıkı devam etcem diyete inşallah....valla haziran 7 olmaz ama temmuz 7 de 60 olmalıyım yaaa uuuffff

evet elifeyza bu hafta herkes izinli sanırım çok kilo verdik yaaaa birazda yiyelim dedik
hemen nasılda sukoyverdik yaaa:44: evet bende pazar gününe kadar yicem ama pazartesi bu topik sallanacakkk

1.olmalıyım haftaya cuma. bu hafta sonuncu olduğum kesin de

selam kızlar vay diyet kaçakları yiyin bakalım siz. ben gr vermemişim yarın giremezsem sabit yazarsınız bugünden yarına veremem zaten. yarın aşılama yaptırcam kızlar ve 15 gün diyet yürüyüş yok kilomu korumaya çalışcam ama gelip menümü yazıp sizi kontrol etcem bırakmak yok ha
hamile kalırsam inş diyete son kalamazsam tekrar devam sizlerle. bana dua edin canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum

güler cezmut ben 15 gündür kullanıyorum folik asit önceki tedavimdede 2 ay kullanmıştım ve kilo almamıştım kızlar

kızlar bugün komşuya oturmaya gittim tabağımda ne varsa silip süpürdüm annem dolma yapıcaktı akşam eşime sofra kurdum
2tane dolma yedim annem o sıra uğradı bi fırçaladı beni ohhh hemen bozdun diyete verdiğin kiloları da almaya başlarsın şimdi dedi
iyi oldu kızdığı biraz kendime gelirim şimdi sadece çay içicem meyve de yok çünkü ipin ucu kaçtı gitti..
pazartesi eskiye dönücem dikkatli ve kararlı olucam tembellik falan yok

kızlar selam
sbahtan beri yoktum:26:eşimle dışarda idik
sabah 7buçukta 220kalorilik kahvaltımı yaptım
saat 10buçukta eşim fıstıklı ezme gibi bişey almış onun yarısını yedim 130kalori idi.
saat 13te dışarda yemek yedik
ızgara köfte 5adet
yanında pide (tam gramını bilemiyorum küçüktü yuvarlak)
yanında soğan turşu domates kırmızı köz biber ve patates kızartması bunlardan 3 4çatal falan aldım
300gr ayran
yarım dilim tiramisu(bunuda eşim merak etti beğenmedi yarısını ben yediim :26:)
aslında tatlı ve patates kızartması dışında abartılı bi durum yok ama dışardaki yemeklerin kalorileri malum.fazla fazla hesapladım bu yediklerimi içlerinde ne olduğunu tam kaç gr olduğunu bilmediğim için
tabi bu arada 2 saat boyunca yavaş yavaş gezinerek baya yol katettik ayaklarım ağrıdı yani o kadar diyim eve gelince 1 uyumuşum 7de uyandım kalkınca 1 elma 21 gr.da kuru kayısı yedim.artık bişey yemeden idare etcem çünkü kaloriler tam olarak 1800 diyo
yarında annemde dua var hamurişi ile yapacakmış birazdan oraya gitcem yardıma yarın mecbur yerim orda sabahtan bildirim yaparım inş :26:verdiğim gramcıkları çok saldım kendimi çoookkk artık toparlanalım ya ne oluyo bize döküldük bu hafta
gece 10 gibi jillian yaparım 8.gün biter artık

evet bu hafta döküldükte döküldük
pazartesi ben dahil kimseyi böyle görmek istemiyorum ben kızıcam her fırsatta hakaret edicem valla
gördük 2gün sıcağı saldık kendimizi
sen verdiğin gramları bende aldığım gramları yazarım artık

valla yarın belli olacak aslında kim neler yapmış dananın kuyruğu kopacak :26::26:ben bu sabah biraz vermiş gibi duruyordum ama yarın sabah ne olur bilemiyciiim hayırlısı diyelim 100gr vererek birinci olursam ne sevinirim var ya hadi yiyin sıkıyosa bu saatten sonra elimde sopayla bekliyorum

valla 64.2 kilodan 66ya fırlamış olabilirim. yarından çooook korkuyorum:18::18:

oooo kızlar sanmayınki bütün bayanlar sukoyverdi :) kaynanamda geldi ben onunla inatlaşarak işleri iyice sıkmaya basladım. hergün yürüyüşümü yapıp yediklerime dikkat ediyorum. yarın sabah görüşürüzzzzz :))))))))

canım inşallah rabbim gönlünüze göre verir hayırlısıyla. beslenmene dikkat ette alırsanda kilo sorun olmaz verirsin sonradan. mühim olan bebişler. allah yardımcınız olsun...

kızlar bu siteye üye olduğumdan beri zaman nasıl geçiyor, günler nasıl bitiyor anlamıyorum. siteye girmeye bile vakit bulamıyorum halime bakarmısınz :) yürüyüşünü yap, kalorini hesapla, işleri bitir fazladan yürü, yediklerine dikkat et ayrı yemek yap derken valla yetmiyor zaman ne bu böyleeee :) eskiden bir blogum vardı açıp bakamıyorum bile nasıl bir boşvermişlik sardı beni bilemezsiniz. ayıp oluyor blog takipcilerimede.

bu arada bugün komşu teyzeler baya farketti kilon dediler. kalçan dursada göbek ve kollar gitti dediler ilk defa zayıfladığımı söyleyen birileri çıktı şükürler olsun banada :) arada söyleyinde gaza geleyim dedim bende. hedefimde 40 beden pantolonlarıma girmek var ama ben hala denemeye cesaret edemiyorum. o kadar diyetten sonra hiç fark etmediyse bırakırım tamamen diye korkuyorum. haziran 7 de deneyeceğim :)

lafı uzatmayayım. hepinize bol sporlu geceler diliyorum :) sabah görüşürüzzzzz

kızlar günaydın ilk bildirim benden olsun sonra kaçayım malum annemde işler var yardıma gitmem gerek :44:eweettt
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:67.9
BUGÜN:67.7
GİDEN:200gr.
sporsuz bunada şükür diyorum...
yalnız göbeğimi inceledim şimdi aynada baklava yapmaya başlamışım ve acayip bi toparlanma var çoook mutlu oldum

günaydın bayanlar,

saatte hayli oldu ama neden kimseciler yazmamış bu saate kadar acaba :) yoksa eksilen gr ları artırma ümidiyle spormu yapıyorsunuzzz :) beni sorarsanız bütün hafta gayet güzel geçti fakat dün gece nedendir bilinmez uyku tutmadı açlıktanmıdır nedir dedim ve biraz çikolata, 4 bisküvi yeyip uyudum. evet açlıktan uyuyamamışım. gece açlıktandı sabah uyanır uyanmaz elimde kornetle buldum kendimi :) birde kornet yedim sabah sabah. bugüne etkisi olmaz belki ama yarın sabah artılarda olacağım kesin :)

gecen hafta 66,7 kg
bugün 66,0 kg

benden gidenler 700 gr

allaha şükür diyorum ağır ağırda olsa hafifliyorum en azından

aysuncum yazdıktan sonra gördüm yazdıklarını. eksilenler var sendende tebrikler. ama eksilenlerden ziyade artık şekillenmek daha önemli gibi geliyor bana. benim sadece yürüyüşle bir şekillenme yok mesela biraz basen ve bacak çalışmam gerekiyor.

kızlar ben izninizle hedef kilomu düşürmek istiyorum. çok yaklaştım 1 temmuza kadar devam edebilirim bu diyete sonuçta ve 65 fazla yakın oldu bana :) 3 kg daha düşürüp 62 yazıyorum bilginizeeeeeeeeeeeee

[] tebrik ediyorum çok iyi bi rakam bence 700gr devamını diliyorum arkadaşım
evet bundan sonra ağır adımlarla ilerleyeceğiz bünye 2kilo vermek istemiyo haftadayada biz biraz iplari sıkı tutamıyoruz ilk zamanlara göre ama olsun gidiyo ya önemli olan o ben almamış olmama bile seviniyorum bu hafta spor yapmayınca olmuyo çünkü istediğimiz sonuç onu bi kez daha kesin olarak anladım:26::26:
hadi bugün ödül yap kendine de yarın yine sıkı tut sen gayet iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…