yürüyüşte tamam helal vallakolay gelsin bezelye çok sıkıcı temizlemesi
canım ben eski doktorumdan randevu alamamaktan yakınmıştım sanırım daha önce hatırlarsan. gecen hafta içimden hastaneyi aramak geldi ve sürekli randevuları dolu diyorlarken, haziran 17 de bir randevu iptali var oraya alabilirz dediler. allah içime doğdurmuş demekki baksana :) haziran 1 gibi folik asite baslarım ama doktora haziran 17 de gitcez mecburen artık. bu arada kilo yaparmıki bu vitaminler. tekrar almak istemiyorum çok fazlaeşimde haziranda biter diyet deyip duruyor. beslenmene dikkat etmen gerek diyor nasıl yapcam bilmiyorum. birazdaha protein ağırlıklı beslencem artık o zaman. hayırlısı bakalım böyle işte :)
nerde bu millet nerde bu devlet yahu....topik ruh gibi oldu iyice bi çeki düzen verelim arkadaşlar yaa ....ama anlaşıldı herkes diyeti bıraktı homini gırtlak yiyo ...bende dahiill..... hadi arkadaşlar bu haftasonu izin herkese pazartesi herkes eskisi gibi kararlı dönsün topiğe haziran yaklaşıyo ona göre bende haberler ii değil bu gün dijital tartım geldi sipariş vermiştim......evdeki yanlış tartıyodu galiba...69.1 çıktım ya gerçi yer yüzeyi tuvalate çıkmama falan farketti galiba ama olsun 67.1 değilim o kesin bence moralim bozuldu ama motivem düşmedi bi kaç gün kendime izin verip sonra 1 ay çok sıkı devam etcem diyete inşallah....valla haziran 7 olmaz ama temmuz 7 de 60 olmalıyım yaaa uuuffff
kızlar selam
sbahtan beri yoktum:26:eşimle dışarda idik
sabah 7buçukta 220kalorilik kahvaltımı yaptım
saat 10buçukta eşim fıstıklı ezme gibi bişey almış onun yarısını yedim 130kalori idi.
saat 13te dışarda yemek yedik
ızgara köfte 5adet
yanında pide (tam gramını bilemiyorum küçüktü yuvarlak)
yanında soğan turşu domates kırmızı köz biber ve patates kızartması bunlardan 3 4çatal falan aldım
300gr ayran
yarım dilim tiramisu(bunuda eşim merak etti beğenmedi yarısını ben yediim :26:)
aslında tatlı ve patates kızartması dışında abartılı bi durum yok ama dışardaki yemeklerin kalorileri malum.fazla fazla hesapladım bu yediklerimi içlerinde ne olduğunu tam kaç gr olduğunu bilmediğim için
tabi bu arada 2 saat boyunca yavaş yavaş gezinerek baya yol katettikayaklarım ağrıdı yani o kadar diyim eve gelince 1 uyumuşum 7de uyandım kalkınca 1 elma 21 gr.da kuru kayısı yedim.artık bişey yemeden idare etcem çünkü kaloriler tam olarak 1800 diyo
yarında annemde dua var hamurişi ile yapacakmış birazdan oraya gitcem yardıma yarın mecbur yerim orda sabahtan bildirim yaparım inş :26:verdiğim gramcıklarıçok saldım kendimi çoookkk artık toparlanalım ya ne oluyo bize döküldük bu hafta
gece 10 gibi jillian yaparım 8.gün biter artık
evet bu hafta döküldükte döküldük
pazartesi ben dahil kimseyi böyle görmek istemiyorumben kızıcam her fırsatta hakaret edicem valla
gördük 2gün sıcağı saldık kendimizi
sen verdiğin gramları bende aldığım gramları yazarım artık
valla yarın belli olacak aslında kim neler yapmışdananın kuyruğu kopacak :26::26:ben bu sabah biraz vermiş gibi duruyordum ama yarın sabah ne olur bilemiyciiim hayırlısı diyelim 100gr vererek birinci olursam ne sevinirim var ya hadi yiyin sıkıyosa bu saatten sonra elimde sopayla bekliyorum
evet elifeyza bu hafta herkes izinli sanırımçok kilo verdik yaaaa birazda yiyelim dedik
hemen nasılda sukoyverdik yaaa:44: evet bende pazar gününe kadar yicem ama pazartesi bu topik sallanacakkk
1.olmalıyım haftaya cuma. bu hafta sonuncu olduğum kesin de
selam kızlar vay diyet kaçakları yiyin bakalım siz. ben gr vermemişim yarın giremezsem sabit yazarsınız bugünden yarına veremem zaten. yarın aşılama yaptırcam kızlar ve 15 gün diyet yürüyüş yokkilomu korumaya çalışcam ama gelip menümü yazıp sizi kontrol etcem bırakmak yok ha
hamile kalırsam inş diyete son kalamazsam tekrar devam sizlerle. bana dua edin canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
güler cezmut ben 15 gündür kullanıyorum folik asit önceki tedavimdede 2 ay kullanmıştım ve kilo almamıştım kızlar
tebrik ediyorum çok iyi bi rakam bence 700grgünaydın bayanlar,
saatte hayli oldu ama neden kimseciler yazmamış bu saate kadar acaba :) yoksa eksilen gr ları artırma ümidiyle spormu yapıyorsunuzzz :) beni sorarsanız bütün hafta gayet güzel geçti fakat dün gece nedendir bilinmez uyku tutmadı açlıktanmıdır nedir dedim ve biraz çikolata, 4 bisküvi yeyip uyudum. evet açlıktan uyuyamamışım. gece açlıktandı sabah uyanır uyanmaz elimde kornetle buldum kendimi :) birde kornet yedim sabah sabah. bugüne etkisi olmaz belki ama yarın sabah artılarda olacağım kesin :)
gecen hafta 66,7 kg
bugün 66,0 kg
benden gidenler 700 gr
allaha şükür diyorum ağır ağırda olsa hafifliyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?