Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

valla iki haftada toplamda 300gr oynadı bende ama yinede çizelgemi değiştirdim gözüm gönlüm doysun azıcık kısmetse 66larıda görmeye az kaldı

aaahhhh ahhhh ne güzel veriyosunz yaa bende iştah tavn yaptı bi kaç gündür tutamıyorum kendimi zaten ben giden kilolarımı da öle sıkı sıkı diyetle vermedim aslında bi hafta çok sıkı yapsam bi kaç gün çok gevşek bıraktım ona rağmen kilo verdiğimi görünce de şu anımı pek takmıyo gibiyim sanki bi sıksam hemen bi kaç kilo gitcek gibi geliyo bakalım haftasonunu da atlatırsam yine sıkarım inşallah bu arada ben dün yeni tartı aldım bahaneee dersenizde siz bilirsiniz artık napalım eski tartımla geçen hafta 67.1 idim bu sabah yeni tartımla 68.8çıktım takdir sizin ama almış gibi görünüyorum napalım geçen hafta 67.1 bu gün 68.8 alınan 1 kilo 700 gr....1. benim ama sondan

kızlar bir dahaki haftaya bildirimlerimizi şu şekilde yapsak olur mu? ne dersiniz
çünkü ben kaç yaşındaydınız falan filan hep unutuyorum

boy: 162cm
başlangıç: 72
geçen hafta: 64.2
bu hafta: 64.2
kilo sabit

kızlar gram kilo almamışım afedersiniz öküz gibi de yemiştim
bugün çok iyiyim güzel bir kahvaltı yaptım vee haftaya sonlardan giden olmayacağım göreceksiniz

valla iki haftada toplamda 300gr oynadı bende ama yinede çizelgemi değiştirdim gözüm gönlüm doysun azıcık kısmetse 66larıda görmeye az kaldı

azar azar gitsin kalıcı olsun önemli olan bu, tebrikler

tebrikler cezmut şimdilik 1.miz sensin

elifeyza bende yeni tartı aldığım zaman 500gr eksik göstermişti beni tartı, belli olmuyor yani üzülme
ama yeni tartının verdiği değerleri yazıyorum, kilo almış farzetmiyorum yani
tartı değişikliğinde olur böyle şeyler

boy:1.60
başlangıc:74.7

gecen hafta 65.4
bu hafta:64.7
giden 700 gr

bunada şükür

boy:1.60
başlangıc:74.7

gecen hafta 65.4
bu hafta:64.7
giden 700 gr

bunada şükür

lamekan kilodaşım tebrikler ben 2-3gün önce tok halimle yatmadan tartıldığımda 65.5 falandım ama bu sabah çok şükür geçen cumaya göre gram kilo almamışım
haftaya beraberlik olsun ne dersin 63.5 e inelim

cezmut 2tane 1.miz oldu :)

eveeet güzel olmuş böyle yaş ve boyun yazılması

Son düzenleme:

canım 63.5 olsam süper olur valla ama 1200 veremem sanmıyorum adet olucam haftaya zor yanii ama seni takip ediyorum kız ver kiloları nasıl olsa sonra hamile kalıcan ben gecicem senii

kızzlar hepinizi tebrik ediyorum gayet iyisiniz teker teker cevap yazamıyorum birazdan çıkıyorum evden.şimdi jillianı yaptım yarın son günüm pazar günü ölçüleri yazarım bakalım incelme var mı
boy:169
başlangıç:75.1
geçen hafta:67.9
bu hafta:67.7
giden 200 gr]

aysuncum be ikimizin hedefi de aynı boyun kaç senn benim 1.59 26 yaşındayım ve 30 yaşına kadar zayıfladım zayıfladım yoksa metabolizmam yavaşlıcak ve yuvarlak bişi olcamm çok ay bekarken 55 ten yukrı çıkmamıştım hiç ya nası bu hale getirdim ben kendimi yaa

aysunum sende ben gibi küçük evlendin galiba oğluşun 7 yaşındaydı demi...senn boy iimiş maaşallah aslında benim hedef 55 falan olmlı galiba ama ulaşamam ben oralara ya o yüzden gerçekçi olsun istedim hedef bide benm etim sıkı çok belli etmem kilomu aahh bi 60 olsam yeter bana beee

boy: 168cm
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.7
bu hafta: 66,0
verilen 700gr

tabiki canım neden olmasın. madem formatı değiştirelim diyorsunuz bildirimimi yeni formata göre yeniden yapayım

canım 63.5 olsam süper olur valla ama 1200 veremem sanmıyorum adet olucam haftaya zor yanii ama seni takip ediyorum kız ver kiloları nasıl olsa sonra hamile kalıcan ben gecicem senii

bak bak seen olsun canım napalım çok geç kalmışım kızım 4yaşında 3 yıl kilolu nasıl yaşamışım yaaa
çoktan verseydim şimdi formumda hamile kalırdım
doğumdan sonraki hedefim 55

boy: 168cm
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.7
bu hafta: 66,0
verilen 700gr

tabiki canım neden olmasın. madem formatı değiştirelim diyorsunuz bildirimimi yeni formata göre yeniden yapayım

teşekkürler daha iyi anlıyoruz böyle boy kilo oranını
aysunun ve senin boyun uzunmuş bana göre benim 162 ama insanın boyu çeker mi kızlar yaaaa
ben geçen yıla kadar kendimi 165cm biliyordum
yanlışmış demekki.

Son düzenleme:
canım inşallah rabbim gönlünüze göre verir hayırlısıyla. beslenmene dikkat ette alırsanda kilo sorun olmaz verirsin sonradan. mühim olan bebişler. allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim canım. bende yapayım bildirimi
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66
bu hafta 66
sabitim neyse almamışım bunada şükür. 2008 sonunda falan bu kilodaydım bugün pantolonum bol geldi çok mutluyum

kuzum takılıyorum öyle maşallah 4 yaşında bir meleğin varmıs ALLAH bağışlasın

benim kızım 1 yasına yeni girdi 2 yaşından sonra bende ona kardeş düşünücem ama bu sefer ideal kılomda hamile kalmak istiyorum

tabii takılacan takılmazsan olmaz
evet canım en mantıklısı kardeşlerin arası 3yaşı geçmemesi
ben çooook pişman oldum valla şimdi çok zor gelecek ama işte o zamanlar maddi ve manevi sorunlar vardı
ilk hamileliğimde moral bozukluğu falan hergünüm eziyetti
o yüzden rahat anımda hamilelik istedim. allah gönlüne göre versin inşallah

bu hafta sabit kalanlar ne çokmuş neyseki almadık bu daha önemli bence
aysun----- cezmut ve lamekan 1.liği kaptı yoksa 200gr ile 1.ydin

Son düzenleme:

tüühh ya kıl payı kaçırdım birinciliği desene
arkadaşlar tekrar tebrikler

ben yokken burasıda canlanmış herkes bildirim gününe saklıyormuş kendini demek :26:bende çoook şükür ucuz yırttım annemin elinden zorla yediriyo kadın yahuuu kendi çırpı gibi ben diyet yapınca kızıyo hep :26::26:
neyse sabah 10:30 kahvaltı
35gr peynir
90gr domates
140gr salatalık
4siyah 2 yeşil zeytin
14:30 (annemde dua olunca geç kaldım yemek için ama gene iyi kurtardım)
1 poğaca sade
1dilim lorlu börek(yarım porsiyon diye hesapladım )
yarım bardak kola:26:
toplam 500 kalori olmuş yediklerim
tabağımdaki milföy böreğini ve 1 adet şekerpareyi elimin tersiyle ittimaferin bana bide 30 kişi falan hepsinin tabaklarını ben kendim hazırladım ikramı ben yaptım topladım , bulaşıkları mak. attım annem arkamda evede al diye dolanırken kocacığıma 3 poğaca ve 2 dilim börek aldım kaçtım çoook mutlu oldum ya bu kadar tutamazdım böyle günlerde kendimiyalnız sabahtan jillianı yaparken sanırım topuğuma zarar verdim arada acıyo yürürken ne yapcam bilmem inş kötü olmazbırakmak istemiyorum çünkü :44:ayyy ne çok yazdım gidip oüluşumla ilgileneyim özledim keratamı

evet canım 16da evlendim 17de tosunum oldu bende bekarken 64 falan hatırlıyorum kendimi ama hedefim 60 ya olacak ya olacak görmek istiyorum onu tartıda ramazan başlayana kadar inş 61 olsam o bile yetecek ama bu benim elimde biliyorum ne kadar az yeyip ne kadar booool spor yaparsam o kadar yakın olurum hedefimepes etmeyeceğim bu kadar gelmişim son 7.7 kilo neki ben veririm onu yeterki şu sınavlarım ve ev temizliğini hayırlısı ile atlatayımsonra tutamayacaksınız beni bilin
şimdi yeşil çay zamanı

valla yiyerek aynı kiloda kalmanda muhteşem olmuş bence ben olsam garanti +1 lerde dolanırdım metabolizmanın kıymetini bil yavrum

kahvaltı 10:30
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 17 GRAM 45
[3] Zeytin (Siyah) 8 GRAM 17
[4] Domates 85 GRAM 15
[5] Salatalık (hıyar) 65 GRAM 8

ara 12:30
[6] Kuru Üzüm 10 gr 30
[7] kuru incir 1 adet 51

öğle 14:00
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

ara 16:00
[9] Elma 1 ADET 60

akşam
[10] Kıymalı Bezelye 1 PORSİYON 291___________ (kızlar dolma yersem eğer bezelyeden yarım porsyn yicem ama dolma
[11] Cacık 1 PORSİYON 131 __________________ yemem inşallah:18: boool boool hesapladım her şeyi)
[12] Kıymalı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 113

ara 21:00
[13] Taze Kayısı 150 GRAM 72

Toplam : 1178 ka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…