valla iki haftada toplamda 300gr oynadı bende ama yinede çizelgemi değiştirdim gözüm gönlüm doysun azıcık kısmetse 66larıda görmeye az kaldı
günaydın bayanlar,
saatte hayli oldu ama neden kimseciler yazmamış bu saate kadar acaba :) yoksa eksilen gr ları artırma ümidiyle spormu yapıyorsunuzzz :) beni sorarsanız bütün hafta gayet güzel geçti fakat dün gece nedendir bilinmez uyku tutmadı açlıktanmıdır nedir dedim ve biraz çikolata, 4 bisküvi yeyip uyudum. evet açlıktan uyuyamamışım. gece açlıktandı sabah uyanır uyanmaz elimde kornetle buldum kendimi :) birde kornet yedim sabah sabah. bugüne etkisi olmaz belki ama yarın sabah artılarda olacağım kesin :)
gecen hafta 66,7 kg
bugün 66,0 kg
benden gidenler 700 gr
allaha şükür diyorum ağır ağırda olsa hafifliyorum en azından
aaahhhh ahhhh ne güzel veriyosunz yaa bende iştah tavn yaptı bi kaç gündür tutamıyorum kendimizaten ben giden kilolarımı da öle sıkı sıkı diyetle vermedim aslında bi hafta çok sıkı yapsam bi kaç gün çok gevşek bıraktım ona rağmen kilo verdiğimi görünce de şu anımı pek takmıyo gibiyim sanki bi sıksam hemen bi kaç kilo gitcek gibi geliyo bakalım haftasonunu da atlatırsam yine sıkarım inşallah bu arada ben dün yeni tartı aldım bahaneee dersenizde siz bilirsiniz artık napalım eski tartımla geçen hafta 67.1 idim bu sabah yeni tartımla 68.8çıktım takdir sizin ama almış gibi görünüyorum napalım geçen hafta 67.1 bu gün 68.8 alınan 1 kilo 700 gr....1. benim ama sondan
boy:1.60
başlangıc:74.7
gecen hafta 65.4
bu hafta:64.7
giden 700 gr
bunada şükür
lamekan kilodaşım tebriklerben 2-3gün önce tok halimle yatmadan tartıldığımda 65.5 falandım ama bu sabah çok şükür geçen cumaya göre gram kilo almamışım
haftaya beraberlik olsun ne dersin 63.5 e inelim
cezmut 2tane 1.miz oldu :)
eveeet güzel olmuş böyle yaş ve boyun yazılması
kızlar bir dahaki haftaya bildirimlerimizi şu şekilde yapsak olur mu? ne dersiniz
çünkü ben kaç yaşındaydınız falan filan hep unutuyorum
boy: 162cm
başlangıç: 72
geçen hafta: 64.2
bu hafta: 64.2
kilo sabit
kızlar gram kilo almamışım afedersiniz öküz gibi de yemiştim
bugün çok iyiyim güzel bir kahvaltı yaptım vee haftaya sonlardan giden olmayacağım göreceksiniz
canım 63.5 olsam süper olur valla ama 1200 veremem sanmıyorum adet olucam haftaya zor yanii ama seni takip ediyorum kız ver kiloları nasıl olsa sonra hamile kalıcan ben gecicem senii
boy: 168cm
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.7
bu hafta: 66,0
verilen 700gr
tabiki canım neden olmasın. madem formatı değiştirelim diyorsunuz bildirimimi yeni formata göre yeniden yapayım
canım inşallah rabbim gönlünüze göre verir hayırlısıyla. beslenmene dikkat ette alırsanda kilo sorun olmaz verirsin sonradan. mühim olan bebişler. allah yardımcınız olsun...
bak bak seenolsun canım napalım çok geç kalmışım kızım 4yaşında 3 yıl kilolu nasıl yaşamışım yaaa
çoktan verseydim şimdi formumda hamile kalırdım
doğumdan sonraki hedefim 55
.[/B]
kuzum takılıyorum öyle maşallah 4 yaşında bir meleğin varmıs ALLAH bağışlasın
benim kızım 1 yasına yeni girdi 2 yaşından sonra bende ona kardeş düşünücem ama bu sefer ideal kılomda hamile kalmak istiyorum
teşekkür ederim canım. bende yapayım bildirimi
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66
bu hafta 66
sabitim neyse almamışım bunada şükür. 2008 sonunda falan bu kilodaydım bugün pantolonum bol geldi çok mutluyum
tabii takılacan takılmazsan olmaz
evet canım en mantıklısı kardeşlerin arası 3yaşı geçmemesi
ben çooook pişman oldum valla şimdi çok zor gelecek ama işte o zamanlar maddi ve manevi sorunlar vardı
ilk hamileliğimde moral bozukluğu falan hergünüm eziyetti
o yüzden rahat anımda hamilelik istedim. allah gönlüne göre versin inşallah
bu hafta sabit kalanlar ne çokmuşneyseki almadık bu daha önemli bence
aysun----- cezmut ve lamekan 1.liği kaptı yoksa 200gr ile 1.ydin
aysunum sende ben gibi küçük evlendin galiba oğluşun 7 yaşındaydı demi...senn boy iimiş maaşallah aslında benim hedef 55 falan olmlı galiba ama ulaşamam ben oralara ya o yüzden gerçekçi olsun istedim hedef bide benm etim sıkı çok belli etmem kilomu aahh bi 60 olsam yeter bana beee
kızlar bir dahaki haftaya bildirimlerimizi şu şekilde yapsak olur mu? ne dersiniz
çünkü ben kaç yaşındaydınız falan filan hep unutuyorum
boy: 162cm
başlangıç: 72
geçen hafta: 64.2
bu hafta: 64.2
kilo sabit
kızlar gram kilo almamışım afedersiniz öküz gibi de yemiştim
bugün çok iyiyim güzel bir kahvaltı yaptım vee haftaya sonlardan giden olmayacağım göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?