valla yiyerek aynı kiloda kalmanda muhteşem olmuş benceben olsam garanti +1 lerde dolanırdım metabolizmanın kıymetini bil yavrum
canım nasıl bi diyet menüsü bu böyle tavuklu pilavlar kızartmalar ohoooooevet bende şaşırdım. tartımı kaldırıcam cumaya kadar çıkarmıcam ortalığa.
bugün dikkat etitm evet olacak 1hafta saldım kendimi ama pazartesi toparlanalım canım
cumartesi köfte ve patates kızartıcam
pazar milföy börek ve cacık yapıcam
pazartesi sebze yemeği (türlü ya da taze fasülye)
SALI tavuklu pilav, salata, ayran amaaaa akşam sinemaya gidicez 9-10gibi illa patlamış mısır yeriz:18::18:
eşimleee 5yıl ardından gitmişizde patlamış mısır mı yemicez
ama çerezza nın var az yağlı belki marketten alırım hem masrafsız olursinema biletleride beleş
çook konuştum di mi
aklıma gelmişken yazayım
kızlar böyle haftalık menü çıkarsak ne güzel olur değil mi?
canım nasıl bi diyet menüsü bu böyle tavuklu pilavlar kızartmalar ohooooo
bide milföylü börekbence sen o köfteleri elektrikli ızgaran varsa orda yap.patatesleride baharatla 1 kaşıkta yağ koy ver fırına misss miss tavuklu pilavda yersen bi tabak bütün gün aç bırakacaksın sonra kendini eminim :26 ilava da bi ayar çek bence mısır yiyebilirsin milföy böreğin tanesi 190 kalori diyo sitede valla ona göre sade yaparsan oda herhalde
ben senin menüleri bu haftalık sevmedim çünkü daha dikkatli olman gereken bi hafta diye kendin basbas bağırdın daha geçen haftaben uyarayım dedimde üstümde borç kalmasın
çooooooooook çook haklısın aysuncum evet daha sabah bile dedim
ama evdeki hesap çarşıya uymuyor gel gör ne yazıkkiya da boş boğazlığım mı ne
zaten paztsi salıdan sonra güzel bir şey uygulucam
hani diyete girmeden bütün her şey yenir yaa benimki de o hesap oldu
ne uygulayacaksın kız merak ettimbanada söyle banada söz aramızda kimseye demem
teşekkür ederim canım. bende yapayım bildirimi
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66
bu hafta 66
sabitim neyse almamışım bunada şükür. 2008 sonunda falan bu kilodaydım bugün pantolonum bol geldi çok mutluyum
haydi bakalım yasmis ikimizde 66 yız. haftaya bir hedef belirleyelim ne dersin. ben 65.3 veya 65,4 diyorum varmısın?????????????
kızlar imdatttttt(((((((((((((
birileri beni durdursun yoksa yarın sabah bu hafta verdiğim gr ları geri almış olarak karşınızda olacağım. önüme geleni karşıma çıkanı aklıma düşeni ne varsa yiyorum ve yürümüyorum, spor yapmıyorum. ne oldu bu hafta sonu bana böyleee. ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/Shayırlı sabahlar herkeseIZE]....arkadaşlar artık irademe sahip olma zamanı geldiiii...haziran 7 ye ne kaldı 65 olamazsam atın beni denizlere....yeni tartı moral motivasyon bişy bırakmadı ama ona rağmen gitcek bu kilolar...65.900 de olsa razıyım.....haftasonu her zamanki gibi cozuttum... ama benm bu adam haftasonu illa özel bi yemek yicek öle evde pişirdiğim güzelim yemekler olmaz diyo haftasonu illa mangal filn olcak ona ...onun yüzünden irademe sahip olamıyorum...ehh birazda suçlcak birilerini arıyorum galiba olan nası olyo demi...neyse bugün orucum aç karkına 68.800 geldimm...yarın komşu dışarda çay yapalım diyo ama tutcam artık kendimi...bu cuma 67 olayım yaa noollluuurrr.......
başka zaman olsa evet derdim hemen ama cuma aşılamamı yaptırdım bu hafta dinleniyorum evde. haftaya belki başlarım tekrar annem tepemde kımıldatmıyor bile. ama güzel haber midem küçülmüş 1 kaşık fazla yesem karnım ağrıyor yiyemiyorum 66yı koruyayım otursun vücudum şekillensin biraz bu arada. her gören naptın çok zayıfladın diyo ama ben göremedim hala nerem gitmiş. geçen sene 67 kilodayken aldığım bir elbisem vardı onu giydim 1 beden bol bel ve göbek kısmı demekki oralar küçülmüş
hepinize günaydın bu arada Aysun çok güzel incelmişsin canım cezmut dert etme arada olur elifeyza ahhhh o kocalar yok mu zaten güler sabit kalmışız canım almayalım da artık sözlüğümden çıkarmak istiyorum kilo alıyorum u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?