Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

valla yiyerek aynı kiloda kalmanda muhteşem olmuş bence ben olsam garanti +1 lerde dolanırdım metabolizmanın kıymetini bil yavrum

evet bende şaşırdım. tartımı kaldırıcam cumaya kadar çıkarmıcam ortalığa.
bugün dikkat etitm evet olacak 1hafta saldım kendimi ama pazartesi toparlanalım canım

cumartesi köfte ve patates kızartıcam
pazar milföy börek ve cacık yapıcam
pazartesi sebze yemeği (türlü ya da taze fasülye)
SALI tavuklu pilav, salata, ayran amaaaa akşam sinemaya gidicez 9-10gibi illa patlamış mısır yeriz:18::18:
eşimleee 5yıl ardından gitmişizde patlamış mısır mı yemicez
ama çerezza nın var az yağlı belki marketten alırım hem masrafsız olur sinema biletleride beleş

çook konuştum di mi
aklıma gelmişken yazayım

kızlar böyle haftalık menü çıkarsak ne güzel olur değil mi?

eşimde diyete girecekmiş benimle bi kızdım ona sebze yemez yerse de etlı falan olacak
çorba yemez sevmez bi maraş tarhanası çorbası bir de toğga o kadar

sen nasıl diyet yapıcaksın dedim sana uyucam dedi makarna pilav yok akşam

1ince dilim ekmek vericem ona sebze yemeği ve salata o kadar

tamam anlaştık dedi ama 1-2gün sürer senin diyetin dedim çünkü bana sonra kızıcak bu yemekler ne diye
yok acil kilo vermem lazım dedi oohhhh çok şükür ona özel yemek yapmaktan kurtuldum
ama salı günü tavuklu pilav yicezzzz ne alaka dimi kafaya koydum napayım

canım nasıl bi diyet menüsü bu böyle tavuklu pilavlar kızartmalar ohooooo
bide milföylü börekbence sen o köfteleri elektrikli ızgaran varsa orda yap.patatesleride baharatla 1 kaşıkta yağ koy ver fırına misss misstavuklu pilavda yersen bi tabak bütün gün aç bırakacaksın sonra kendini eminim :26ilava da bi ayar çek bence mısır yiyebilirsin milföy böreğin tanesi 190 kalori diyo sitede valla ona göre sade yaparsan oda herhalde
ben senin menüleri bu haftalık sevmedim çünkü daha dikkatli olman gereken bi hafta diye kendin basbas bağırdın daha geçen haftaben uyarayım dedimde üstümde borç kalmasın

bende bu akşam kırmızı mercimek çorbası içerim bi kase yanınada domates salatası
akşam ara olarak erik falan var belki kuru kayısı ceviz yerim 1000kaloriyi geçti geçecek durumdayım
yarında annemlerle düğüne gitcez eşim götürecek bakalım orda hep beraber gezerken neler yerim abartmadanyarın için yemek yapmam belki evde dışarda yiyecekmiş gibi hafif şeyler yaparım :26:

çooooooooook çook haklısın aysuncum evet daha sabah bile dedim
ama evdeki hesap çarşıya uymuyor gel gör ne yazıkki ya da boş boğazlığım mı ne
zaten paztsi salıdan sonra güzel bir şey uygulucam
hani diyete girmeden bütün her şey yenir yaa benimki de o hesap oldu

ne uygulayacaksın kız merak ettim banada söyle banadasöz aramızda kimseye demem

ne uygulayacaksın kız merak ettim banada söyle banadasöz aramızda kimseye demem

canım valla çarşamba günü başlarım sanırım o günde kadın doğumdan 2de randevüm var ama bişeycik olmaz yanıma meyve alırım
kiraz saplarım var kaynatılcak, metabolizma çayı, 1saat yürüyüş, mekik, ip atlama
hepsi bir arada düşünebiliyor musun

haydi bakalım yasmis ikimizde 66 yız. haftaya bir hedef belirleyelim ne dersin. ben 65.3 veya 65,4 diyorum varmısın?????????????

kızlar günaydın
keşke bu sbah tartı günümüz olsaydı tartı uçtu benim uçtu
çook güzel bi düşüş gösterdi artık haftaya boool boool gider herhalde çok mutlu oldum anlatamam
iş gece bişey yememekte onu çözdüm de keşke her gece yemeden durabilsem :44:
neyse sabah kahvaltım şimdi 11:00
40gr peynir
2yeşil 2 siyah zeytin
95gr domates
85gr salatalık
1 tane ev poğaçası(ekmek yerine gider diyorum)
ARA 13:00 150GR erik
2 bardak yeşil çay
akşam için edirne tava ciğeri yemeği planlıyoruz.200gr 480 kalori diye gösteriyo
ama yapacak bişey yok edirneye gidipte onu yemeden gelinmez yani
yanına ayran bolll kıyılmış soğan ve kurutulmuş acı biberle missssekmek zaten yemem
yanıma ceviz falan alırım gidene kadar açıkırım çünkü bari onunla biraz açlığımı yatıştırırım

günaydıınnn arkadaşlar....diyet kahvaltımı sölüyorumsucuklu yumurta yeşil zeytin sayamıcam kadar çok tereyağlı reçellli ekmek hemde beyaz ekmek walla yedim bunları millet patlıcam şimdiehh bana ne deseniz haklısınız ama napalım bu gün böle oldu en kısa zamanda aranıza dönmek ümidiyle hoşçakalınnn.......:79:

kızlar ben jillianımıda bitirdim sizler yoksunuz hala
level 3 te sıra yarından itibaren inş şuan sırılsıklam oldum hemen duşa koşuyorum sonrada hazırlanayım gezmeye gitmek üzere birazda etrafı falan toplarken kalori yakarımçoook enerjikim bugün tartı beni mutlu etti sanırım haftaya bol 6.lı rakamlar görmek ümidiyle
hepinizi öpüyorum

kızlar ben yazayım gene kimse gelmemiş
ölçülerimi aldım da heyecanlandım hemen sizle paylaşayım dedim
26MAYIS
GÖĞÜS:90cm....3cm küçülmüş....2O GÜNDE TOPLAM:3cm küçüldü
GÖBEK:83cm....1cm küçülmüş.....20GÜNDE TOPLAM:6cm
ALT KARIN:88cm....4cm küçülmüş ..20GÜNDE TOPLAM:4cm küçüldü
BEL:74cm.......1cm küçülmüş...20GÜNDE TOPLAM:3cm küçüldü
KALÇA:97cm.....2cm küçülmüş ..20günde toplam:2cm
BACAK(T):57cm....1cm küçülmüş..20GÜNDE TOPLAM:3cm küçüldü
KOL:30cm aynı:44:...20GÜNDE TOPLAM:2cm küçüldü
BALDIR:37cm ....1.5cm küçülmüş ..20gÜNDE TOPLAM:1.5cm küçüldü
çoooook mutlu oldum sabah sabah zaten görüntüde belli...
annem dün bütün gün hasta olcan yeter artık zayıflamaya deyip durdu zorla poğaca yedirmeye çalıştı babam antep fıstığı almış zorla yedirmeye çalıştırdılar hep ama yemedim 2 tanecik aLDım sadece
eşimde gaz veriyo anneme diyo ben ona diyorum 64ten fazla aşağı düşme ama 60 olmak istiyo dedi annem daha çok kızdı..dedim ben hasta değilim sizin gibi yemek yiyorum hatta anne senden daha çok yiyorum dedim
kardeşim bile abla seni çook kıskandım ne kadar küçülmüşşün dedi kimbilir millet görünce neler hissediyo
bende dedim şimdiye kadar beni hep şişman gördünüz ondan şimdi çook zayıf geliyorum gözünüze doğru diyosun dedi
yemek yerken bi tane büyük pide geldi ortaya babam kopardı herkesin önüne bi parça ben geri koydum onun önüne ayy unuttum sen rejimdeydin sahi dimi dedi babam bile artık rejimde olduğumu kabul ediyo yaNİ şaşırdım
neyse çokkk yazdımm ben çok iyi hissediyorum bugün...eşim henüz uyanmadı kahvaltımız geç olacak gene sucuklu omlet yaparım peynir zeytin domates belki bi dilimde kızarmış ekmek yerim

Son düzenleme:
kızlar imdatttttt (((((((((((((

birileri beni durdursun yoksa yarın sabah bu hafta verdiğim gr ları geri almış olarak karşınızda olacağım. önüme geleni karşıma çıkanı aklıma düşeni ne varsa yiyorum ve yürümüyorum, spor yapmıyorum. ne oldu bu hafta sonu bana böyleee. ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

QUOTE=cezmut;30545497]kızlar imdatttttt (((((((((((((

birileri beni durdursun yoksa yarın sabah bu hafta verdiğim gr ları geri almış olarak karşınızda olacağım. önüme geleni karşıma çıkanı aklıma düşeni ne varsa yiyorum ve yürümüyorum, spor yapmıyorum. ne oldu bu hafta sonu bana böyleee. ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

cezmut olur öyle arada pazartesi toparlarsın sen banada geliyo dönem dönem o istek

kızlar bugün level3 e başladım nasıl bişey o öyle yaanasıl kolay görünüyordu halbuki bacaklar kollar karın gitti yani o kadar söyliyim 10gün sonunda eririm ben kızlar ya
bugünde gayet iyi beslendim kalori saymadım ama sanırım ben artık yemeyi öğrendim pazara gittik bugün 35kilo bezelye aldık kaynanamla ortak beraber temizzledik saat 4ten 8e kadar:26::26:ne yoruldum bu gün beşimdi yeşil çayımı içip dinleneyim azıcık

[/S
hayırlı sabahlar herkese....arkadaşlar artık irademe sahip olma zamanı geldiiii...haziran 7 ye ne kaldı 65 olamazsam atın beni denizlere....yeni tartı moral motivasyon bişy bırakmadı ama ona rağmen gitcek bu kilolar...65.900 de olsa razıyım.....haftasonu her zamanki gibi cozuttum... ama benm bu adam haftasonu illa özel bi yemek yicek öle evde pişirdiğim güzelim yemekler olmaz diyo haftasonu illa mangal filn olcak ona...onun yüzünden irademe sahip olamıyorum...ehh birazda suçlcak birilerini arıyorum galiba olan nası olyo demi...neyse bugün orucum aç karkına 68.800 geldimm...yarın komşu dışarda çay yapalım diyo ama tutcam artık kendimi...bu cuma 67 olayım yaa noollluuurrr.......
IZE]

haydi bakalım yasmis ikimizde 66 yız. haftaya bir hedef belirleyelim ne dersin. ben 65.3 veya 65,4 diyorum varmısın?????????????

başka zaman olsa evet derdim hemen ama cuma aşılamamı yaptırdım bu hafta dinleniyorum evde. haftaya belki başlarım tekrar annem tepemde kımıldatmıyor bile. ama güzel haber midem küçülmüş 1 kaşık fazla yesem karnım ağrıyor yiyemiyorum 66yı koruyayım otursun vücudum şekillensin biraz bu arada. her gören naptın çok zayıfladın diyo ama ben göremedim hala nerem gitmiş. geçen sene 67 kilodayken aldığım bir elbisem vardı onu giydim 1 beden bol bel ve göbek kısmı demekki oralar küçülmüş

hepinize günaydın bu arada Aysun çok güzel incelmişsin canım cezmut dert etme arada olur elifeyza ahhhh o kocalar yok mu zaten güler sabit kalmışız canım almayalım da artık sözlüğümden çıkarmak istiyorum kilo alıyorum u

Son düzenleme:
kızlar günaydıııın çoook şükür güzel bir şekilde ama kilolu olarak döndüm aranıza
10gün boyunca itiraf ediyorum kıtlıktan çıkmış gibi yedim cuma günü tartıldığımda kilo almamıştım ama hafta sonu heryerim şişti valla yemekten amaaaa artık dikkat etmeye başladım artık akşam sinemaya gidicez patlamış mısırı nasıl yaparımda yemem bilmiyorum o kadar

hadiii bakalım toparlıyalım kendimizi... bomba gibi olalım
emin ol ben senden fazla yemişimdir

evet valla işin şakası yok yaklaştı geldi 7haziran
ceza var bak

nerdesiniz kızlar gelen gden yok herkes meşgul galiba..bahar temizliğni bitirenler ne şanslısınz yaa benm canım hiç istemiyo 1-2 hafta daha beklicem galba ....bu gün akşama kadar tartıdan inmem heralde saatler geçtikçe gr gr düşüyorum...tuvalate grip çıkıp tartılıyorum azcık hareket etsm tartılıyorum bugnüm böle geçck kesin...akşama sadece salata mercimek çorba bir dilim beyaz ekmek((çavdar alcaktım unuttum yaa))yerim...bol su ve akşam acıkırsamda 1 porsiyon meyve ycem..inşallah planladığım gbi yapabilirm...

yasmiscim inşallah rabbim gönlne gre verir hayırlısıyla sende yavrunu kucağına alırsın rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah....zayıf teyzoşları da görmeye gelir bebişi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…