Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

babam lahmacun almaya gitti yok kendinize göre alın ben yemicem dedim büyük gelişme şok şok

babam lahmacun almaya gitti yok kendinize göre alın ben yemicem dedim büyük gelişme şok şok

Tebrikler

off haftasonunu 1 kilo almış olarak bitirdim.beceremiyorum ben bu diyet işini

adet olucam buhafta hiç umudum yokk

ay canım hiç iş yapmak istemiyo yne ya:111:...bi mutfak kaldı orayıda toparlasaydım küçüğümü yıkayıp bebelerle yatacaktım bir iki saat...hiç bişy yemeynce insan ne hafifliyo be...walla ben onu bunu bilmem çok yeynce ertesi gün hiç yemcen dengeliyo ben öle yapcam artık

beceremesen 74 lerden 64 lere inermiydin....bu adet gelince ters etkilyo bizleri iştah açıyo can sıkıyo falan ben adet gelince hiç bişy takmamaya çalışıyorum artık adet bitince eski kilo takıntılarıma dönüyrum dene sende ii gelir...boşver adet gelsin gitsin yine verirsin ne kalmış hedefine

tskler cnm ilgin için..

dün toplamda 80 dk yürüyüş 20 dk pilates yapmıştım ama fazla cıktım.moralim cok bozuk şuan magnum yiyorum oda stresten

teşekkürler amaaa haftasonu acayip abarttım 1.5kilo almış görünüyorum ama adetime 10gün var göğüslerim şişti bile
birazı şişkinlik birazı kilo

lamekan bende dün çok ümitsizdim ama bugün süper hissediyorum yediklerime dikkat ediyorum başarırsın hemen olacak bir şey değil

veeeeee artık her sabah 6:30da 1saat yürüyüş yapıcam ekibi kurdum amaa çok zor gelicek yataktan kalkmak:44:

güler kız beni de al ekibe walla yürüyüş yapamıyorum benim küçük oğlan durmuyo ben gdince hep ağlıyo babasının da işine geliyo tabi'' durmuyo bu ya gitme ''dyo..umudum jillan ama ne zaman başlıcam bilmem bi türlü başlayamadım şu jillan bacıma...

hiiçç dert etme canım bende gecen 2hafta boyunca sadece 300gr oynamıştı o kadar jillian falan yapıyorum ter attığım halde...ama bu hafta acayip bi düşüş oldu adet bitimi ben bile şook durumdayım 2 gündür..cuma rekor bende yani duyrulur
adet dönemleri acayip şişiriyo insanı tartıyı pek dikkate alma derim sen ki ne güzel kilolar verdin daha gecen haftalrda birinciydin

ben geldimmmmmmm az önce tartıda 65 küsür gördüm çoooooooooooooookkkkkkkk mutlu oldum yarın doğum günüm ve ucundanda olsa 65i gördüm yuppi :13::118::122: sıyırdım resmen haa ilk hedefim gerçekleşiyor

takıl arkama bacım valla bende 2hafta oldu hiç bi hareket yok napıcaz böyle bilmiyorum
aysun istikrarlı baksana level 3 e geçmiş ben jillianı sadece ilk 15 dksını yaptım zorlandım ve bıraktım

yarın giremicem sanırım, kayınvalidem geliyor erkenden gidicez
şimdiden doğum günün kutlu olsun :80: daha zayıf doğum günleri kutlarsın inşallah

Son düzenleme:
dün bi badi beğendim ve hiç çekinmeden denedim olur mu olmaz mı diye düşünmemek ne rahatmış yaa kendime hediye badi aldım eşimede pantolon aldırcam alış verişe gidiyorum. hafta sonu düğüne gittim 1 saat sonra görümcem gelip totonu kaşı nazar değecek herkes yasemin ne çok zayıflamış diyo seni inceliyor dedi. kaynımın düğününe aldığım elbiseyi giymiştim daha yılı olmadı kaynının düğünündeki elbisesi bol olmuş üstüne demişler bide bilseler ki ben o elbiseyi daralttırdım çatlardı herkes

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inş hepimiz zayıf dal gibi oluruz. bugün yemek ısmarlatcam kendime ödül bu doğum günümde pasta yok dondurmayla kutlayacam ince bi dilim maraş kesme sade olanından çok azimli gördüm kendimi

doğum günün kutlu olsun canım benimm....nice sağlıklı zayıf yıllara inşallah bebişnlee....

Yasmis tebrikler canım sonunda yakaladın 65i desene mutlu sağlıklı yıllar geçir ınş zapzayıf
Emine niye gitmişti hiç anlayamadım gerçekten bize mı darıldi :-(dönmesine sevindim bakalım kaç kilo vermiş burdan uzaklarda ;-)
Kız eliffeyza biz seninle aynıydık galiba şimdi ben seni geçiyorum haberin olsun azıcık daha coşku ver kendine
Güler sabah 6buçukta yürüyüş mu yapacaksın helal olsun derim başka da diyecek bişey yok ben o saatte totosumu katiyen kaldıramazdım sanırım
Kızlar jillian yapın bak pişman olmayacaksınız sadece 25dk ve inanın 1buçuk saatlik yürüyüşe bedel o kadar ter atıyorum ben

canım benim geçmişi okumadın mı yeni tartım sağolsun çok gösterdi beni yada eski tartım az gösteriyomuş ama çok sevinme 65 ler yakındır benim için o kadar sölim...zaten jillan beni hep çağrıyo da bi türlü başlayamadım yaa her gün bişi çıkıyo....bide aynı saatte yapmak gerekmiyo sanırım sen her saatte yapıyo musun yoksa herp aynı saatte mi, yapıyosun dostum....

Benim günüm her saat başı burda geçiyor kız okumaz olur muyum geçmişi
Sen bayağı yedim dedin ya bi kaç gündür almışsındir diye takıldım öyle :1valla ben her saatte yapıyorum ne zaman vakit bulursam belli bi saatim yok sporda

ayy inşallah su adet dönemini az hasarla atlatırım şimdiye kadar yediklerim 1500 kaloriyi rahat bulmustur adet olsamda kurtulsam yaa

tebrikler cnm ayrıca dogum gününde şimdiden kutlu olsun
kızlar emine yarın aramıza dönüyor

ozaman hoşgelmiş olsun bugündenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…