inş arkadaşım teşekkür ederim inş hepimiz zayıf oluruz öyle dileyeceğim mumları üflerkendoğum günün kutlu olsun canım benimm....nice sağlıklı zayıf yıllara inşallah bebişnlee....
Yasmis tebrikler canım sonunda yakaladın 65i desene mutlu sağlıklı yıllar geçir ınş zapzayıf
Emine niye gitmişti hiç anlayamadım gerçekten bize mı darıldi :-(dönmesine sevindim bakalım kaç kilo vermiş burdan uzaklarda ;-)
Kız eliffeyza biz seninle aynıydık galiba şimdi ben seni geçiyorum haberin olsun azıcık daha coşku ver kendine
Güler sabah 6buçukta yürüyüş mu yapacaksın helal olsun derim başka da diyecek bişey yok ben o saatte totosumu katiyen kaldıramazdım sanırım
Kızlar jillian yapın bak pişman olmayacaksınız sadece 25dk ve inanın 1buçuk saatlik yürüyüşe bedel o kadar ter atıyorum ben
ayy inşallah su adet dönemini az hasarla atlatırım şimdiye kadar yediklerim 1500 kaloriyi rahat bulmustur adet olsamda kurtulsam yaa
tebrikler cnm ayrıca dogum gününde şimdiden kutlu olsun
ozaman hoşgelmiş olsun bugündenn
başka zaman olsa evet derdim hemen ama cuma aşılamamı yaptırdım bu hafta dinleniyorum evde. haftaya belki başlarım tekrar annem tepemde kımıldatmıyor bile. ama güzel haber midem küçülmüş 1 kaşık fazla yesem karnım ağrıyor yiyemiyorum 66yı koruyayım otursun vücudum şekillensin biraz bu arada. her gören naptın çok zayıfladın diyo ama ben göremedim hala nerem gitmiş. geçen sene 67 kilodayken aldığım bir elbisem vardı onu giydim 1 beden bol bel ve göbek kısmı demekki oralar küçülmüş
hepinize günaydın bu arada Aysun çok güzel incelmişsin canım cezmut dert etme arada olur elifeyza ahhhh o kocalar yok mu zaten güler sabit kalmışız canım almayalım da artık sözlüğümden çıkarmak istiyorum kilo alıyorum u
ay canım hiç iş yapmak istemiyo yne ya:111:...bi mutfak kaldı orayıda toparlasaydım küçüğümü yıkayıp bebelerle yatacaktım bir iki saat...hiç bişy yemeynce insan ne hafifliyo be...walla ben onu bunu bilmem çok yeynce ertesi gün hiç yemcen dengeliyo ben öle yapcam artık
kızlar emine yarın aramıza dönüyor
teşekkür ederim canım inş hepimiz zayıf dal gibi oluruz. bugün yemek ısmarlatcam kendime ödülbu doğum günümde pasta yok dondurmayla kutlayacam ince bi dilim maraş kesme sade olanından çok azimli gördüm kendimi
günaydın kızlarrrrr,
güzel, hafif, sağlıklı, mutlu, huzurlu, spor dolu bir gün olsunnnn.................
keyfim yerinde dünkü çabalarım sonuç vermis. sabah tartıda gördüğüm rakamlar mutluluğumun tavan yapmasına sebep oldu. bende hemen ödüllendirdim ve :)))))))) kahvaltıda güzel bir omlet yaptım kendime :))))))))))))))))
öğleni yine yoğurt ile geçiştireceğim ve akşama hafif bir yemek hazırlıycam kendim için. eşimin yemeğini koydum ocakta pişiyor. bugün hiç işimde yok, tüm gün yatcaz bu gidişle.
bu gün sende ben gibisin yanii erkenden pişirdin yemeğini ben yaptım ama akşam pişircem....senn çocuk varmıydı cezmutum....biraz ev toparlıcam bende çamaşır atıcam makineye zor iş yok yani sonra belki dışarda oturcaz komşularla bakalım.....
nemazmandır meraktayım umarım kötü birsey yoktur, incelmiş olarak döner :) hoşgeldin emineeeee :)))))))))
merhaba kızlar hoşbuldum yok 70 kg.geri döndüm , canım çook sıkıldı ne bileyim neden duygusal anıma geldim herhalde bidaha girmicem dedim ve saldım kendimi
bugun canım çook sıkkın bebeğim iki gündür hasta bogulcak gibi öksürüyor ilaç kullanıyorum ama faydasını henüz göremedik ... bebeğim hasta olunca kontrolsüz bir şekilde bende hasta oluyorum , ishal ve miğde krampları , allah dermansız dert vermesin
selam hoşgeldin mekanına konu sahibesi olarak...bebk için benm de çocuklar çok öksürür hastanade buhar veriyolar ii geliyo bi git derim...
buhar makinesinde durmuyor ki , eşim hemen çıkar çıkar diyor
evet canım bugün öyle oldu benimde. kayınvalidem didime gitti akşama dönecek. annesi var yaşlı 100 ü aşkındır bizde kızımla onun yanına çıktık yalnız durmasın diye. yemeğide erkenden koydum ocağa, belli olmaz geleni gideni anneanneyi ziyarete çocukları felan gelirse yemeğim hazır olsun dedim.
benim evi sorarsan yatak dahi duruyor daha :) nasıl olsa akşama ineriz bugün ancak.
evet bir kızım var 4 yaşında. oda dün gece hastalandı yaz nezlesi gibi oldu birazda bademcikler kabarmış herhalde yutkunurken acıyor diyor. anneanneyi bir koltuğa kızımıda diğer koltuğa yatırdım pepe izliyoruz :) bugün benim ev işi yok ama 2 küçük bebeğim var yedirliip bakılacak :)
merhaba kızlar hoşbuldum yok 70 kg.geri döndüm , canım çook sıkıldı ne bileyim neden duygusal anıma geldim herhalde bidaha girmicem dedim ve saldım kendimi
bugun canım çook sıkkın bebeğim iki gündür hasta bogulcak gibi öksürüyor ilaç kullanıyorum ama faydasını henüz göremedik ... bebeğim hasta olunca kontrolsüz bir şekilde bende hasta oluyorum , ishal ve miğde krampları , allah dermansız dert vermesin
hoşbuldum canım sagolasın , malesef başladığım yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?