Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

doğum günün kutlu olsun canım benimm....nice sağlıklı zayıf yıllara inşallah bebişnlee....
inş arkadaşım teşekkür ederim inş hepimiz zayıf oluruz öyle dileyeceğim mumları üflerken bide bunu dileyeceğim tabi
sağol canım teşekkür ederim evet ya ucundanda olsa gördüm 65i sonunda şu bebek olayı olayı olmasa başlayacağım jilliana tam da zamanım geldi yumuşamaya başladım hafiften etim çok sıkıdır benim aynı boyda ve kiloda olduğum arkadaşlarımdan 1 beden küçük giyerim gıcık olurlar bana

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun aman kalkma bu hafta sen düşünme o zaman kiloları felanda. güzel beslen dinlende inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre olur canım.

katılıyorum sana canım. dün gece 01.00 sıralarında eşimin karnı acıkmıs evdede ekmek yoktu makarna yaptı üşenmeden bende bir tabak yedim. ondan öncede hoşbes büyük paketlerden yarısını yemiştim bugün mutffağa girmeye utandım resmen.....

ve bugünkü listem :)

2013-05-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Temizlemek 300 dak 221
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Karnıyarık 0.5 PORSİYON 135
[4] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[5] Ekmek 2 DİLİM 130
[6] Pınar Light Yoğurt 200 GRAM 99
[7] Kiraz 50 gr 36
[8] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
Toplam : 596 kal.

akşam yemeğinden önce tartıldım 66,1 görünce yemek yemeye karar verdim. yoksa akşamıda salatalık yoğurt ile geçiştirmeye kararlıydım.

doğum günün kutlu olsun yasmiscim. hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle, ailenle nice nice yıllar dilerim....

günaydınlaaarrrrr....kızlar dün oruç olunca akşam yemekten önce bi tartılıyım dedim müthişti...sabahta tartıldım hiç fena değildi düüüüşşşüüüyyyooorrrruuummmmmm.......aysun tut beni kız yanına geliyorum bacım....walla bu günde çok sıkı tutucam kararlıyım...henüz su içtim bide biber dolma yaptım tadına baktım içinden bi kaşık....kahvaltıda 1 yumurta domates salatalık tuzsuz peynir düşünüyrum çavdar alana kadar ekmek yemeği düşünmüyorum..dijital tartı ii geldi bu hafta hep üstünde olcam kesin....ama cuma son tartılıp haftaya cumaya kadar çıkmıcam inşallah bakalım tartılmayınca neler olcak tabi çok sıkı tutcam bu hafta.....aysuncum mersi canım ii gaza getirdin beni düünnn....

günaydın kızlarrrrr,

güzel, hafif, sağlıklı, mutlu, huzurlu, spor dolu bir gün olsunnnn.................

keyfim yerinde dünkü çabalarım sonuç vermis. sabah tartıda gördüğüm rakamlar mutluluğumun tavan yapmasına sebep oldu. bende hemen ödüllendirdim ve :)))))))) kahvaltıda güzel bir omlet yaptım kendime :))))))))))))))))
öğleni yine yoğurt ile geçiştireceğim ve akşama hafif bir yemek hazırlıycam kendim için. eşimin yemeğini koydum ocakta pişiyor. bugün hiç işimde yok, tüm gün yatcaz bu gidişle.

bu gün sende ben gibisin yanii erkenden pişirdin yemeğini ben yaptım ama akşam pişircem....senn çocuk varmıydı cezmutum....biraz ev toparlıcam bende çamaşır atıcam makineye zor iş yok yani sonra belki dışarda oturcaz komşularla bakalım.....

evet canım bugün öyle oldu benimde. kayınvalidem didime gitti akşama dönecek. annesi var yaşlı 100 ü aşkındır bizde kızımla onun yanına çıktık yalnız durmasın diye. yemeğide erkenden koydum ocağa, belli olmaz geleni gideni anneanneyi ziyarete çocukları felan gelirse yemeğim hazır olsun dedim.

benim evi sorarsan yatak dahi duruyor daha :) nasıl olsa akşama ineriz bugün ancak.

evet bir kızım var 4 yaşında. oda dün gece hastalandı yaz nezlesi gibi oldu birazda bademcikler kabarmış herhalde yutkunurken acıyor diyor. anneanneyi bir koltuğa kızımıda diğer koltuğa yatırdım pepe izliyoruz :) bugün benim ev işi yok ama 2 küçük bebeğim var yedirliip bakılacak :)

merhaba kızlar hoşbuldum yok 70 kg.geri döndüm , canım çook sıkıldı ne bileyim neden duygusal anıma geldim herhalde bidaha girmicem dedim ve saldım kendimi

bugun canım çook sıkkın bebeğim iki gündür hasta bogulcak gibi öksürüyor ilaç kullanıyorum ama faydasını henüz göremedik ... bebeğim hasta olunca kontrolsüz bir şekilde bende hasta oluyorum , ishal ve miğde krampları , allah dermansız dert vermesin

selam hoşgeldin mekanına konu sahibesi olarak...bebk için benm de çocuklar çok öksürür hastanade buhar veriyolar ii geliyo bi git derim...

geçmiş olsun çocuklarınıza. allahım acil şifalar versin

hoşbuldum canım sagolasın , malesef başladığım yerdeyim

sorun değil canım tekrar burdasın sonuçta. fakat konu sahibesisin birde bak sayende nerelere geldik sende bizleri bırakma ve burdan uzaklaşmayı yasaklayalım sanada. günde en az 2 sefer girmeyi görev edin kendine. daha önce ne d iyetler denedim ama hiçbiri burası kadar etkili olmadı doğrusu. sende bizlerden uzaklaşmazsan günlük konuşursak bol 6 lı kilolara geleceksin bizimle haydi pes etmek yok.

çocuğun için geçmiş olsun. sen hangi şehirdeydin (kusura bakmayın ben bir türlü şehirlerinizi aklımda tutamıyorum karışıp gidiyorsunuz :)))) akdenizde salgın varmıs. kardeşimin kızıda çok hasta 1 haftadır öksürük, göz akıntısı ve yüksek ateş. bir türlü düşüremiyorlar. umarım egede yoktur böyle bir salgın ve benim kızınkide yaz nezlesi tarzında birseydir diye dua ediyorum. arkadaşların önerisine kulak ver bence birde ağlasada hava mak. sını çocuktan çıkarma bir süre sonra susar. eşini uzaklaştır veya o yokken tak. birde ilgisini çeken birseyler ver izlet veya oynat o esnada. iyi geldiğini duymuştum. geçmiş olsun tekrar canım.

hoşgeldin ....geçmiş olsun ...

aysun naber ndn yazmıyon beğenp kaçıyon bakim.....bugün kaçak günün mü yoksa diyeti faln mı bozdun hadi itiraf et ceza vermcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…