Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

topik öksüz kaldı ne geln var ne giden....bakalım yarın neler olcak ben iddalıyım valla bu hafta......

Valla kızlar giremedim sabahtan beri yoğun bi ders çalışma temposundayım beni idare edin pazartesiye kadar. Yediklerime çok dikkat ettim bu hafta ve benim bile şok olduğum bi düşüş var tartıda. Yarın sabahı iple çekiyorum. Sanırım jillian bu hafta yaktı bütün yağlarımı zaten üçüncü bölüm de öyle diyo kaslarınız yağ yakmaya başladı
Sabah ilk isim bildirim yapmak olacak bu hafta kaçış yok birinciniz benim...
Hadi bu saatten sonra yemek yok ona göre yoksa tek geçerim bu alem de sizi
Ay ne çok yazdım özlemişim yazmayı buraya kilocuklar da gidince uçuyorum sevinçten...
Ben şimdi kaçar gideyim jil. Yapmaya 5gün bitecek son 5 gün kaldı valla ne çabuk geçti 1 ay

Son düzenleme:
Ay şunu da yazayım unutmuşum eşim dün evin içinde ARTIK BENIMDE ZAYIF KARIM diye şarkı söyleyerek dolaşıyordu
Bu duruma hem sevindim ama üzüldüm de belli ki çok geç kalmışım kilo vermek için onun gözünde. Neyseki zararın neresinden dönülse kardır ..kızlar sahi siz ceza falan diyordunuz haziran 7de

yarından ümitli değilim bu hafta hem şiddetli mide ağrısı yaşadım üstüne adet sancılarım oldu.sağlığın ne kadar önemli oldugunu bikez daha hatırladım buarada 7 hazirana hedefime yani 62 olmama imkan yok üzgünüm

yaş 26boy 1.59geçen hafta 68.800bu hafta 67.2verilen 1.600 gryıllar sonra ilk kez 68 in altına dştüm uçuyorum şu gözlerime inanamdım bi kaç kez çıktım acaba yanlış mı dye hep aynı....üstelik beni fazla göstern yeni tartımla tartıldım dur bak şimdi bi de eskiyle tartılıyım........milleeet eski tartı 66 gösterdi tüh be keşke yeni tartı falan almasaymışım neyse geçerli olan yeni tartı verilen 1.600 bakalım geçen oldu mu beni.....​

kızlar günaydın gerçi ben daha gram uyumadım oğlum akşam ateşlendi mide bulantısından bütün gece uyumadı şimdi biraz daha iyi gibi önce bilidirim yapayım deddim de gidip yatayım sonra
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:67.7
BUGÜN:65.7
GİDEN :TAMMM TAMINA 2 KİLO
sanırım birinci belli
eliffeyza tebrikler valla süper gitmiş senin kilocuklar ama olmadı bacım sıramı vermem kaç haftadır birincilik ellerimden kaydı gitti sonunda yakalım çok şükür ve ben 65i gördüm 8 sene sonra yabu kadar verdiğime inanamıyorumama dünde aynı kiloda idim yani bu su kaybı falan değil kilom sabitleniyo ve eminimki yağlarım gidiyojillianın gözünü seveyim

napalım bu haftada olmadı ama 7 sinde ne olur bilmem artık bu hafta 67.2 üstüne çıkmamak için elimden geleni yapcam 7 side 65 olmasamda canım sağolsun ennde sonnda olcak Allahın izni ile hiç bu kadar karrlı olmamıştım 30 yaşıma gelmedn 60 kilo olcam başka şansım yok boyumda kısa çünkü yaşlanınca yuvarlak bişy olmak istemiyorum......Rabbim başta sağlık versin tabi cümlemize

kız aferin sana hiç bozmuyorsun tutuyorsun kendini valla evet haziran 7 nin sonuncusu ben olcak gibiyim durum vahim diyet miyet kalmadı bende hiç istek yok
hamilelik moduna girdim sanırım şimdiden ondan saldım kendimi böyle
ama size söz veriyorum pazartesi dikkat edicem
bu ne böyle bende anlamadım şugün bugün diye geçiştirip duruyorum ama sözüm söz pazartesi tekrar yediklerimi liste yapıcam yoksa başka türlü olmuyor

lamekan evet benimde 62 idi kendimi tutsam başarırdım ama olmadı bakalıım ceza alan kim olacak:18::18:
bu arada geçmiş olsun benimde yaklaştı adetim ödem topladım yine
benimde 3gün önce kahve yaparken parmağım yandı nasıl sızladı bi ağlamadığım kaldı eşim saolsun gece yarısı gitti krem aldı
evet insanın neresi acıyorsa canı orda valla

elifeyza aysun sizler naptınız böyle uçmuşsunuz resmen tebrik ederim sizi valla
ben kendimden geçmiş her şeyi yiyen oburun teki oldum yinee ama size yetişeceğim inşallah pazartesi devam
yoksa kızın bana

boy:1.60

gecen hafta:64.7
bu hafta:64.9
gelen:200 gr

maalesef almış bulunmaktayım spor yapmadığım için bu rakamdayım ama haftaya toparlıcam

yaş 23
boy 162
başlangıç kilom 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.8
alınan 600 gr
toplam verilen 6kilo

çizelgemi değiştirmiyorum kızlar artık cumaya 64.0 olurum inşallah

ben kendimden geçmiş her şeyi yiyen oburun teki oldum yinee ama size yetişeceğim inşallah pazartesi devam
yoksa kızın bana

vaalla meraktan uyuyamadım hadi yapın bildirimleri canlar
yemedikl bacım yemedik valla karnımın gurultusu komşumdan duyulurdu akşam
şaka bi yana bu hafta içi ara öğün olarak 2 gün kahve yanında çikolata bile yedim 15gr kadarsadece akşam yemeğinden sonra hiiiiç bişey yemedim boool su çay sadece çok acıktıysam 2 3 erik falan attım ağzımabide ben geçen haftalarda bildiğiniz gibi toplam 300gr vermiştim regl falan derken bu hafta içimdeki bütün kötülüklerden kurtuldumferah ferah incecik taşş gibi dolanıyorum ortalarda

bana da emzirmek yardımcı oldu sanırım...çok sıkılaştım diyemem taş gbi değilim ama zayıfladım sonuçta....yakında jillanda başlıcam bende taş olcam inşallh....atlama ipi de aldım hafta sonu ama hiç atlamadım daha...zaten hep diyodum bi zayıflayım sıkılaşma işini yaparım dye bakalım sırada sıkılaşma var dosstttllaarrrr....bu gün ödül günüm olsun kahvaltı oğru düzgün yapmadım ama birazdan anneme gtcem iç pilav yapıp yicem yufkaylaa ayranla ohhh mis canım nası çekti patlayana kadar yicem hafta sonu daeskisi kadar cozutmazsam pazazrtesi yne dimdik buralarda olurum umarım........öpüldünüz millet

yaş 23
boy 162
başlangıç kilom 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.8
alınan 600 gr
toplam verilen 6kilo

çizelgemi değiştirmiyorum kızlar artık cumaya 64.0 olurum inşallah

olur arda öyle canım .bazen ruhumuz kilo vermek istemiyo sanırım:26:
ama yinede;
kaç valla geliyorum arkandan sonra vay efendim bana yetişti beni geçti deme hadi ver çoşkuyu bu hafta ne pazartesi diye şartlandiriyorsun kendini hemen bugün dikkat et bence öteleme hayallerini

Son düzenleme:

bence abartmadan kilo almayacak şekilde bugün herşey serbest bize bende şimdi bi kahve yapayım kalan çikolatamı bitireyim
bende iştah falan kalmadı ama ya uykusuzluktan...canım hiiç yemek çekmiyo valla mecburiyetten yiyorum hasta olmayayım ddiye :44::44:ahh kuzum beni pestilimi çıkardı bi iyileşse

evet bugünden başladım dikkat etmeye ama yazıp ölçüp biçmiyorum o yüzden su içimim o kadar az ki 1litre yi bile bulmuyor sanırım yazınca en az 2litre oluyordu
bu hafta herşeyi yedim dondurma yemedim bak eşimede dünden dedim unutma almayı hala aklım dondurmada yaaa

dikkat etseydim birazcık bu hafta 63olacaktım zor değildi

Son düzenleme:
yoksa kızın bana

aynen ben de, eylülde yaptığım gibi yapamadım diyetimi. verdiğim 6 kg dan 2 kg da geri aldım üstelik. bana yardım edin yaaaa, ben eylüldeki gibi kg vermek istiyom yine

maşalllah yaaa

bu sabah uyanır uyanmaz 3adet rondo bisküvi yedim
sonra buraya girdim pişman oldum ve yeşil çay ile kuru üzüm ve kuru incir yedim
şimdi yarım tabak fasülye yemeği yiyorum akşama bezelye yicem kaynanama gitmezsek
evet evet biraz moda geldim şimdi, pişmanlık çöktü içime siz böyle kilo verdikçee
valla beni de geçiceksin aysun bu hızla

lamekan, babasınınkelebee valla bak kızlar durmuyor geçiyor bizleriiii
uyanalım:18:

hadi verin çoşkuyu
haftaya geçmeniz lazım çünkü ben bi bu kadar daha kilo veremem sanırım:44:zaten sağlıksız olur :26 yüzden basın gaza birinciliğe oynayın şimdiye kadar yedikte ne oldu hanımlar kilo verince herkes bize kıskanarak bakıyo o zevki yaşayın hadi hadiii
bak beni uyku tutmuyo yarım saatte bi gelip bakıyorum kim neler yazmış diye...aktif olmazsak burda pek veremiyoruz gibi daha çok paylaşalım
cezmuuuttt nerdesin hadi
başka kim kaldı bildirim yapmayan bakiim
güler sende çizelgeyi hazırla bacımm onu gördükçe gaza gelsin millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…