topik öksüz kaldı ne geln var ne giden....bakalım yarın neler olcak ben iddalıyım valla bu hafta......
napalım bu haftada olmadı ama 7 sinde ne olur bilmem artık bu hafta 67.2 üstüne çıkmamak için elimden geleni yapcam 7 side 65 olmasamda canım sağolsun ennde sonnda olcak Allahın izni ile hiç bu kadar karrlı olmamıştım 30 yaşıma gelmedn 60 kilo olcam başka şansım yok boyumda kısa çünkü yaşlanınca yuvarlak bişy olmak istemiyorum......Rabbim başta sağlık versin tabi cümlemizekızlar günaydın gerçi ben daha gram uyumadım oğlum akşam ateşlendi mide bulantısından bütün gece uyumadı şimdi biraz daha iyi gibi önce bilidirim yapayım deddim de gidip yatayım sonra
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:67.7
BUGÜN:65.7
GİDEN :TAMMM TAMINA 2 KİLO
sanırım birinci belli
eliffeyza tebrikler valla süper gitmiş senin kilocuklar ama olmadı bacım sıramı vermemkaç haftadır birincilik ellerimden kaydı gitti sonunda yakalım çok şükür ve ben 65i gördüm 8 sene sonra ya bu kadar verdiğime inanamıyorum ama dünde aynı kiloda idim yani bu su kaybı falan değil kilom sabitleniyo ve eminimki yağlarım gidiyo jillianın gözünü seveyim
Ay şunu da yazayım unutmuşum eşim dün evin içinde ARTIK BENIMDE ZAYIF KARIM diye şarkı söyleyerek dolaşıyordu
Bu duruma hem sevindim ama üzüldüm de belli ki çok geç kalmışım kilo vermek için onun gözünde. Neyseki zararın neresinden dönülse kardır ..kızlar sahi siz ceza falan diyordunuz haziran 7de
yarından ümitli değilim bu hafta hem şiddetli mide ağrısı yaşadım üstüne adet sancılarım oldu.sağlığın ne kadar önemli oldugunu bikez daha hatırladım buarada 7 hazirana hedefime yani 62 olmama imkan yok üzgünüm
elifeyza aysun sizler naptınız böyleuçmuşsunuz resmen tebrik ederim sizi valla
ben kendimden geçmiş her şeyi yiyen oburun teki oldum yineeama size yetişeceğim inşallah pazartesi devam
yoksa kızın bana
olur arda öyle canım .bazen ruhumuz kilo vermek istemiyo sanırım:26:yaş 23
boy 162
başlangıç kilom 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.8
alınan 600 gr
toplam verilen 6kilo
çizelgemi değiştirmiyorum kızlar artık cumaya 64.0 olurum inşallah
bana da emzirmek yardımcı oldu sanırım...çok sıkılaştım diyemem taş gbi değilim ama zayıfladım sonuçta....yakında jillanda başlıcam bende taş olcam inşallh....atlama ipi de aldım hafta sonu ama hiç atlamadım daha...zaten hep diyodum bi zayıflayım sıkılaşma işini yaparım dye bakalım sırada sıkılaşma var dosstttllaarrrr....bu gün ödül günüm olsun kahvaltı oğru düzgün yapmadım ama birazdan anneme gtcem iç pilav yapıp yicem yufkaylaa ayranla ohhh mis canım nası çekti patlayana kadar yicem hafta sonu daeskisi kadar cozutmazsam pazazrtesi yne dimdik buralarda olurum umarım........öpüldünüz millet
olur arda öyle canım .bazen ruhumuz kilo vermek istemiyo sanırım:26:
ama yinede;
kaç valla geliyorum arkandansonra vay efendim bana yetişti beni geçti deme hadi ver çoşkuyu bu hafta ne pazartesi diye şartlandiriyorsun kendini hemen bugün dikkat et bence öteleme hayallerini
yaş 23
boy 162
başlangıç kilom 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.8
alınan 600 gr
toplam verilen 6kilo
çizelgemi değiştirmiyorum kızlar artık cumaya 64.0 olurum inşallah
elifeyza aysun sizler naptınız böyleuçmuşsunuz resmen tebrik ederim sizi valla
ben kendimden geçmiş her şeyi yiyen oburun teki oldum yineeama size yetişeceğim inşallah pazartesi devam
yoksa kızın bana
vaalla meraktan uyuyamadım hadi yapın bildirimleri canlar
yemedikl bacım yemedikvalla karnımın gurultusu komşumdan duyulurdu akşam
şaka bi yana bu hafta içi ara öğün olarak 2 gün kahve yanında çikolata bile yedim 15gr kadarsadece akşam yemeğinden sonra hiiiiç bişey yemedim boool su çay sadece çok acıktıysam 2 3 erik falan attım ağzıma bide ben geçen haftalarda bildiğiniz gibi toplam 300gr vermiştim regl falan derken bu hafta içimdeki bütün kötülüklerden kurtuldum ferah ferah incecik taşş gibi dolanıyorum ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?