Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

sabah ekmeksiz kahvaltıdan sonra bişy yemedim ve şimdi bir kase yarmalı yoğurt çorba içtim yne ekmek yok akşama biber dolma yemenn hayaliyle yaşıyorum 2 tane ycem ya napıyım seviyorumekmek yemem yne 1 kase de çorba içerm salata ayran ohh miiissss

millet haftasonunu anladık ta şimdi nerelerdesiniz kimse uğramıyo....ben sıkıldıkça salatalık yiyorum aslında canım karpuz istiyo ama çok şekerli dye vazgeçiyorum...aslında yazın yemek yerine hep meyve ycen ben çok severim....

cidden bugün neden kimse yokkkkkkkkk???????????

hafta sonundaki kaçamaklardan sonra dünü çok hafif kuş gibi geçirerek mutlu oldum. bugünse sabah tartıda gördüğüm değerler beni havalara uçurdu demiştim sanırım. akşama kadar yine iyiydim ama akşam ödüllendirdimmi nedir kendimi misafir vardı yemekte ve pilav yedim 2 adet şöbiyet yedim 1 bardak kola içtim dahamı????? yok artık ama yarın yoğurt salatalık günü ilan ettim kendime

yoğurt, salatalık, yürüyüş, yoğurt, salatalık, yürüyüş, yoğurt, salatalık, yürüyüş, yoğurt, salatalık, yürüyüş, yoğurt, salatalık, yürüyüş, yoğurt, salatalık, yürüyüş..................

hayırlı sabhlar millet nasılsınz......yne erkenden uyandı benm sıpalar kahvaltı yapcaz şimdi tost yicez inşallah abartmamçok seviyrum çünkü...dün ip aldım atldım azcık valla ne yakıyo bee yürüyüşten ii sanki....ben atladıkça küçük sıpa kahkaha atıyo.....büyükte ille bende atlıcam diyo tek çare onlar uyuduğunda atlamak

Günaydınn.. dün mazeretimi sunmuştum kayınvalideme gittik öğlen. bugünde hastaneye gidicem valla uyanır uyanmaz yazayım dedim kızmayın diyee
bu sabah 6:30 da yürüyüşe çıktık 80dk yürüdük komşumla. sonra eve geldim aç karnına yattım güya yürüyüş sonrası gelip kahvaltı hazırlayacaktım ama uyku ağır bastı
komşum aradı gel kahvaltıya yapmadıysan diye gidicem şimdi ne de olsa 2mizde diyetteyiz ağır bişey koymaz sofraya umarım

ama yürüyüşü bırakıcam gibi... çook zor geldi uyanmak. kızım hala uyuyor ben 10a kadar uyumaya alışmışım

bu arada kalori hesabı beslenmeyi bıraktım ölçüp tartıp biçmiyorum sıkıldım sanırım her sabah aynı şey
zaten gözüm alıştı artık ne kadar yiceğime

kızlar günaydın
bende keyifsizim bi kaç gündür o yüzden yazmadm boş geldi yazmakama yediklerime gayet dikkat ediyorum onda şüphe yok jillianda devam lbölüm 3 /4 yapcam bugün kısmetsse
şimdi gidip kahvaltı yapayım..çok uykusuz bırakıyo benim sıpam beni o yüzden iştahım iyice gidiyo günden güne :26:çok az yemeye başladım iyice
haftasonuda son sınavlarım var artık okulu bitircem geçersem onun streside bindi iyice üstüme

bencede çok erken gidiyosun akşam üzeri yürü fırsatın varsa tabi...sabah ta evde spor yap sabah sporu çok ii geliyo cidden iştah azaltıyo bende...sahi sen kızını napıyosun yürüyüşe çıkınca ben sabahları çıkamam bakacak kimse yok gerçi akşamları da çıkamıyorum artık benm küçük durmuyo ben yokken

neden yazmak boş geldi anlamadım sıkıldın mı yoksa bizden.....keyfini bozan mühim bişi değildir inşallah ve herneyse geçer umarım....ayrıca içimzde en azimli sensin sanırım aman kimse alınmasın haaa ben öle gbi görüyrum...yasmisin koca izinde hala herhalde o pek yazmıyo artık....onun sonuç ne zaman belli olcak acaba inşallah rabbim gnlne göre verr onunda ya kıyamam...

oğlum biraz rahatsız bende saldım kendimi işte sizle alakası yok canım niye sizden sıkılayım .aksine burda böyle paylaşım yapmasaydım sanırım bu kadar azimli olamazdım.çççoook büyük destek oluyoruz bence birbirimize.valla hergün neler yaptığımı size yazacağım diye ipin ucunu kaçırmamaya çalışıyorum.sporumu ertelememeye çalışıyorum...saol güzel sözlerin için ama aman dikkat edelim bazı arkadaşlar alınıyo sonra böyle sözlere :26::26:darılıp gidiyorlar ondan sonra :44:bence herkes gayet azimli çünkü herkes hemen hemen yarıladı yolu ...ben azmi elden bırakmak istemiyorum zaten hedefe kadar merak etmesadece yoğun stresim var şu aralar ama kilocuklar gidiyo ona göre
kalori saymıyorum iki gündür ama dengedeyim öğrendim ben bu işi yuppi

evet kızlar öğreniyoruz biz dengeli beslenmeyi :)

bende hesaplamadım bu hafta hiç kaloriyi. dengelemeye çalışıyorum sadece kendimce, fakat 2 gündür kayınvalidemdeyim ve hiç yürüyemedim. neyseki az önce geldi birazdan evime inip yürüycem. akşamada sadece yoğurt yemeyi planlıyorum ama bakalım uygulayabilecekmiyim....

canım ben kendi annemle alt üst oturuyorum 8de yürüyüşe çıktığım zamanlar annem 8de gelip benim evimde uyuyordu
ama bu sabah 6:30ta gittim 8de geldim eşimde 8den sonra işe gidiyo bişey olursa yukarı yollarsın kızı dedim tamam dedi
yani babasıyla tek bıraktım hiç uyanmamış 9dan aşağı uyanmaz kızım. ama tek sorun ben geç uyuyorum 1i buluyor ve sabah çok zorlandım

akşamda annem bakamıyor kızıma ablam boşanıyor oğluyla yaşıt benim kızım pek geçinemiyorlar bırakamıyorum

kızlar bu arada bugün dr a gittim genel muayene ve folik asit vitaminine başlıyayım diyee
meğer yine mantarmışım dr a hiç sormak gelmedi aklıma:26: eşli tedavi veriyor bazı dr.lar
çünkkü bu mantar doğum yaptım yapalı var eşimede hap falan verseydi hepte aynı dr.a gidiyorum ama akıl işte akıl
hem dr.un düşünmesi lazımdı

cezmut folik asit kilo aldırır mı acaba diyordun yaa
şimdi reçetemde yan etkilerine baktım
aksine iştah azalması ve bulantı yazıyordu yan etkilerinde

telefon et doktoruna bence. dediiğin gibi eğer korunmada prezervatif kullanıyorsan eşinin ilaç kullanmasına gerek yok aksi taktirde eşinede ilaç veriyorlar. kullanması gerekiyorsa ve kullanmaz ise sen kurtulamazsın mantardan. geçmiş olsun. baya sıkıntılı bir süreç.............

cezmut folik asit kilo aldırır mı acaba diyordun yaa
şimdi reçetemde yan etkilerine baktım
aksine iştah azalması ve bulantı yazıyordu yan etkilerinde

valla canım bilmiyorum hiçbir fikrim yok. henüz baslamadımda haziran 17 de gitcem bakalım. ilk doğumumdada ben folik asite hamileliğimin 2. ayında baslamıstım. bir araştırayım bakayım bilgi bulabilirsem paylaşırım.

eşim korunmuyor neyse ben bu fitilleri ve hapları kullanayım zaten ondan sonra hamilelikte değişiyor benim bünyem hamileyken hiç olmamıştım
dr u aramaya da çekiniyorum

bende ilkinde hamile öğrendiğimde kullanmaya başlamıştım ama tek yan etkisi kabızlık olmuştu ciddi ölçüde, tabi o zaman hiçbir şey yiyemiyordum onunda etkisi olmalı
ek vitamin hamilelik öncesi alınılmasında sakınca yok daha faydalı bence

kızlar görüyorum ki hepimiz monotonlaştık. 2hafta öncesine kadar yazdıklarınızı (yazdıklarımızı) takip etmek zordu oku oku bitiremiyordum ama bir salmışlık var hepimizde
anladım ben burayı takip etmeyince olmuyor olmuyor hep ipin ucu kaçıyor 65 olmuşum tekrar:26: herkes girsin buraya yaz geldi hepimizde bi bıkmışlık

yaarrııınnn tartı günü millet kaldırın totişlerinizi de azcık spor mpor yapın uyumayın uyumayınnn ben geliyorum ona göre.....valla bu haftayı sıkı tuttum sonunda hazirana 8 gün kaldıııııııı.......:18:

günaydınnnnnnnnn

evet 1 gün kala kahvaltıyı hafiflettim öğlenede yoğurt :) akşama taze fasülye :) yarın gramları atmış şekilde çıkarım karşınıza artık :) :) kızlar valla sizlerde olmasanız hayatta veremezmişim ben bu kiloları baksanıza. sizin karşınıza gram da olsa vermiş olarak çıkabilmek için neler yapıyorum :) doğumdan sonrada burda olur kopmayalım o zamanda verelim birlikte kilolarıııııı

topik öksüz kaldı ne geln var ne giden....bakalım yarın neler olcak ben iddalıyım valla bu hafta......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…