Günaydınn.. dün mazeretimi sunmuştum kayınvalideme gittik öğlen. bugünde hastaneye gidicem valla uyanır uyanmaz yazayım dedim kızmayın diyee
bu sabah 6:30 da yürüyüşe çıktık 80dk yürüdük komşumla. sonra eve geldim aç karnına yattım güya yürüyüş sonrası gelip kahvaltı hazırlayacaktım ama uyku ağır bastı
komşum aradı gel kahvaltıya yapmadıysan diye gidicem şimdi ne de olsa 2mizde diyetteyiz ağır bişey koymaz sofraya umarım
ama yürüyüşü bırakıcam gibi... çook zor geldi uyanmak. kızım hala uyuyor ben 10a kadar uyumaya alışmışım
bu arada kalori hesabı beslenmeyi bıraktım ölçüp tartıp biçmiyorum sıkıldım sanırım her sabah aynı şey
zaten gözüm alıştı artık ne kadar yiceğime
kızlar günaydın
bende keyifsizim bi kaç gündür o yüzden yazmadm boş geldi yazmakama yediklerime gayet dikkat ediyorum onda şüphe yok jillianda devam lbölüm 3 /4 yapcam bugün kısmetsse
şimdi gidip kahvaltı yapayım..çok uykusuz bırakıyo benim sıpam beni o yüzden iştahım iyice gidiyo günden güne :26:çok az yemeye başladım iyice
haftasonuda son sınavlarım var artık okulu bitircem geçersem onun streside bindi iyice üstüme
neden yazmak boş geldi anlamadım sıkıldın mı yoksa bizden.....keyfini bozan mühim bişi değildir inşallah ve herneyse geçer umarım....ayrıca içimzde en azimli sensin sanırım aman kimse alınmasın haaa ben öle gbi görüyrum...yasmisin koca izinde hala herhalde o pek yazmıyo artık....onun sonuç ne zaman belli olcak acaba inşallah rabbim gnlne göre verr onunda ya kıyamam...
bencede çok erken gidiyosun akşam üzeri yürü fırsatın varsa tabi...sabah ta evde spor yap sabah sporu çok ii geliyo cidden iştah azaltıyo bende...sahi sen kızını napıyosun yürüyüşe çıkınca ben sabahları çıkamam bakacak kimse yok gerçi akşamları da çıkamıyorum artık benm küçük durmuyo ben yokken
canım ben kendi annemle alt üst oturuyorum 8de yürüyüşe çıktığım zamanlar annem 8de gelip benim evimde uyuyordu
ama bu sabah 6:30ta gittim 8de geldim eşimde 8den sonra işe gidiyo bişey olursa yukarı yollarsın kızı dedim tamam dedi
yani babasıyla tek bıraktım hiç uyanmamış 9dan aşağı uyanmaz kızım. ama tek sorun ben geç uyuyorum 1i buluyor ve sabah çok zorlandım
akşamda annem bakamıyor kızıma ablam boşanıyor oğluyla yaşıt benim kızım pek geçinemiyorlarbırakamıyorum
kızlar bu arada bugün dr a gittim genel muayene ve folik asit vitaminine başlıyayım diyee
meğer yine mantarmışımdr a hiç sormak gelmedi aklıma:26: eşli tedavi veriyor bazı dr.lar
çünkkü bu mantar doğum yaptım yapalı var eşimede hap falan verseydi hepte aynı dr.a gidiyorum ama akıl işte akıl
hem dr.un düşünmesi lazımdı
cezmut folik asit kilo aldırır mı acaba diyordun yaa
şimdi reçetemde yan etkilerine baktım
aksine iştah azalması ve bulantı yazıyordu yan etkilerinde
telefon et doktoruna bence. dediiğin gibi eğer korunmada prezervatif kullanıyorsan eşinin ilaç kullanmasına gerek yok aksi taktirde eşinede ilaç veriyorlar. kullanması gerekiyorsa ve kullanmaz ise sen kurtulamazsın mantardan. geçmiş olsun. baya sıkıntılı bir süreç.............
valla canım bilmiyorum hiçbir fikrim yok. henüz baslamadımda haziran 17 de gitcem bakalım. ilk doğumumdada ben folik asite hamileliğimin 2. ayında baslamıstım. bir araştırayım bakayım bilgi bulabilirsem paylaşırım.
eşim korunmuyor neyse ben bu fitilleri ve hapları kullanayım zaten ondan sonra hamilelikte değişiyor benim bünyem hamileyken hiç olmamıştım
dr u aramaya da çekiniyorum
neden çekiniyorsunki çekinecek birsey yok sonradan tam olarak iyileşemezsin dikkat et. hapı eşinle birlikte kullanman gerekiyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?