hadi verin çoşkuyu
haftaya geçmeniz lazım çünkü ben bi bu kadar daha kilo veremem sanırım:44:zaten sağlıksız olur :26yüzden basın gaza birinciliğe oynayın şimdiye kadar yedikte ne oldu hanımlar kilo verince herkes bize kıskanarak bakıyo o zevki yaşayın hadi hadiii
bak beni uyku tutmuyo yarım saatte bi gelip bakıyorum kim neler yazmış diye...aktif olmazsak burda pek veremiyoruz gibi daha çok paylaşalım
cezmuuuttt nerdesin hadi
başka kim kaldı bildirim yapmayan bakiim
güler sende çizelgeyi hazırla bacımm onu gördükçe gaza gelsin millet
kızlar valla helal olsun diyorum baskada birsey demiyorummmm :) hepinizde süpersiniz alanlarda, verenlerde... birbirimize yaptığımız desteklerle eninde sonunda inceleceğiz merak etmeyin.
boy: 168
geçen hafta: 66,0
bugün : 65,4
giden : 400gr bunada şükür diyorum. çünkü çikolata ve dondurma hani şuuu cocostar dannnnn :) çok yedim.
tebrik ederim çok güzel sonuçlar düzelteyim 400gr değil 600gr vermişsin
her hafta bu kadar versek ooooo
kızlar bebek cinsiyetinde çin takvimini araştıranınız veya uygulayanınız oldumuuuu ????????
kızlar valla helal olsun diyorum baskada birsey demiyorummmm :) hepinizde süpersiniz alanlarda, verenlerde... birbirimize yaptığımız desteklerle eninde sonunda inceleceğiz merak etmeyin.
giden : 400gr bunada şükür diyorum. çünkü çikolata ve dondurma hani şuuu cocostar dannnnn :) çok yedim.
valla sorma güler :) çin takvimine bakmıştım daha önce haziran erkek ayı olarak görünüyordu. yarında 1 haziran ne yapsamki diye düşünmeye basladım. hayrılısı sağlıklı sıhhatli olsunda önemi yok tabiki cinsiyetin ama yinede gönül isterki erkek olsun
kısmet bakalım :)
31MAYIS
1.aysun5_______65.7______2kg verilen
2.eliffeyza______67.2______1.600gr verilen
3.cezmut_______65.4______600gr verilen
4.lamekan______64.9______200gr alınan
5.güler100_____64.8_______800gr alınan
yasmis_____?
babasınınkelebe___?
ben bu temmuz ayında adet gördükten sonra düşünüyorum canım nisan gibi doğsun istiyorum mart sonu gibi.
şuan adetimi bekliyorum
evet değişiklik olsun istiyor insan bir de daha çok kaynana tarafının ağzı dursun yoksa önemli değil kız çocuğuna doyulur mu değil mi
hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah
canım 600gr yaaaaane yazmışsın öyle ben çizelgemi vermem gereken kiloya göre ayarladım öyle dedin yaa
cuma günü 64 olmalıyım şuan 64.800 geçen hafta 64.200 idim ama yine de kızmalısın
bu sabah uyanır uyanmaz 3adet rondo bisküvi yedim
sonra buraya girdim pişman oldum ve yeşil çay ile kuru üzüm ve kuru incir yedim
şimdi yarım tabak fasülye yemeği yiyorum akşama bezelye yicem kaynanama gitmezsek
evet evet biraz moda geldim şimdi, pişmanlık çöktü içime siz böyle kilo verdikçee
valla beni de geçiceksin aysun bu hızla
lamekan, babasınınkelebee valla bak kızlar durmuyor geçiyor bizleriiii
uyanalım:18:
hadi verin çoşkuyu
haftaya geçmeniz lazım çünkü ben bi bu kadar daha kilo veremem sanırım:44:zaten sağlıksız olur :26yüzden basın gaza birinciliğe oynayın şimdiye kadar yedikte ne oldu hanımlar kilo verince herkes bize kıskanarak bakıyo o zevki yaşayın hadi hadiii
bak beni uyku tutmuyo yarım saatte bi gelip bakıyorum kim neler yazmış diye...aktif olmazsak burda pek veremiyoruz gibi daha çok paylaşalım
cezmuuuttt nerdesin hadi
başka kim kaldı bildirim yapmayan bakiim
güler sende çizelgeyi hazırla bacımm onu gördükçe gaza gelsin millet
günaydınbu sabah enerjik başladım güneee
kendimi salmıştım uzun zamandır dikkat etmeye başladım bugün
tek tek yazıcam ne yediğimi akşam
şimdi kahvaltı yapıcam, 2bardak ılık su içtim, 1bardak metabolizma çayı ve 5dk mekik hareketleri
günde 3defa çeksem mekik süper olur
hadiii millet uyanın uğrayın buraya yoksa dikkat edemiyoruz
bu arada kilo çizelgemi bulunduğum kiloya göre ayarladım
Günaydın sana da ne güzel coşkulu bi mesaj
Bende sınavdan çıktım şimdi öğle yemeği yedik eşimle öğleden sonrada sınav var onun için bekliyoruz şimdi.
Sabah 7de acil tarafından bi yumurta haşladım 4tane siyah zeytin 15gr kadar peynir ve bi köşecik ekmek 25gr en fazla herhalde . Saat 10da 3tane ceviz içi 15gr gelir tahmini onları yedim.şimdi de bi porsiyon ızgara köfte 10 adet 1büyük bardak boran 2dilim domates 2köz acı biber yarım dilim ekmek yedim . Artık okula yürüyerek gideriz biraz yokuş yollar köfte erir artıkakşama da tavuk göğsü var evde sote yaparım biberli domatesli karpuz da yerim oh
kız tahminen 5köfte olmuyor mu bir porsiyonneyse küçüktür
evet dünden sonra çok şükür aranızdayım. diyeti bozduğum zaman utancımdan valla burayada girip ne okuyasım geliyor ne yazasım
kendimi tamamen salmış durumda oluyorum ve moral olarakta çok kötü hissediyorum kendimi
ama capcanlı geldimsınavında başarılar dilerim aslında bende düşünüyorum açıktan okumak ama hala düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?