Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

evet 64e ayarlıyım çizelgeyi hem öyle mecbur kilo vermem gerektiğini anlar gaza gelirm
evet aktif olmadığımda başaramıyorum ben bütün gün gireyim yazayım biçeyim buraya yoksa olmuyor

kızlar valla helal olsun diyorum baskada birsey demiyorummmm :) hepinizde süpersiniz alanlarda, verenlerde... birbirimize yaptığımız desteklerle eninde sonunda inceleceğiz merak etmeyin.

boy: 168
geçen hafta: 66,0
bugün : 65,4
giden : 400gr bunada şükür diyorum. çünkü çikolata ve dondurma hani şuuu cocostar dannnnn :) çok yedim.

tebrik ederim çok güzel sonuçlar düzelteyim 400gr değil 600gr vermişsin
her hafta bu kadar versek ooooo

valla sorma güler :) çin takvimine bakmıştım daha önce haziran erkek ayı olarak görünüyordu. yarında 1 haziran ne yapsamki diye düşünmeye basladım. hayrılısı sağlıklı sıhhatli olsunda önemi yok tabiki cinsiyetin ama yinede gönül isterki erkek olsun

kısmet bakalım :)

31MAYIS
1.aysun5_______65.7______2kg verilen
2.eliffeyza______67.2______1.600gr verilen
3.cezmut_______65.4______600gr verilen

4.lamekan______64.9______200gr alınan
5.güler100_____64.8_______800gr alınan
yasmis_____?
babasınınkelebe___?

Son düzenleme:

kız sana çook yakınlaştım ya ben hadi geliyorum bacı arkandayımbas gaza yoksa ben depoyu doldurdum son sürat geliyorum
tebrik ediyorum ne güzel her hafta gidiyo yavaş yavaş

kızlar şuan haftanın bombasını yedim kocaman bi dilim kadayıflı dondurma100gr 300kalori yazıyordu sanırım 150gr yemişimdir tartmadım ama pişman değilim
haydi ben kaçtım yarın sınavım var dua edin bol bol hepinizi öptüm

ben bu temmuz ayında adet gördükten sonra düşünüyorum canım nisan gibi doğsun istiyorum mart sonu gibi.
şuan adetimi bekliyorum
evet değişiklik olsun istiyor insan bir de daha çok kaynana tarafının ağzı dursun yoksa önemli değil kız çocuğuna doyulur mu değil mi
hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

canım 600gr yaaaaa ne yazmışsın öyle ben çizelgemi vermem gereken kiloya göre ayarladım öyle dedin yaa
cuma günü 64 olmalıyım şuan 64.800 geçen hafta 64.200 idim ama yine de kızmalısın

pardon canım ya dikkat eksikliği kusura bakma ben sana bu çizelgeyi hazırla demiştim ama sanırım sen yanlış anladın neyse ben yaptım

evet ya sorma...... ben 3 gün diyetteyim, 3 gün bozuyorum, aynı kg da sayıp duruyorum onun için.
her gün yürüyüş yapıcam, ya da eşimle bisiklet turu yapıcam öyle anlaştık bakalım.

ben tartılmadım ya, inş. yarın tartılır yazarım

çok şükür. bu arada ben bu ay korunmadım, adet bitince de mantar oldum........ hayırlısı allahtan. doktora gidip tahlil yaptırayım dedim ama bu aydan da saldım çayıra.......pko li olduğum için hemen olmayabilir diye düşünüyorum...........

günaydın bu sabah enerjik başladım güneee
kendimi salmıştım uzun zamandır dikkat etmeye başladım bugün
tek tek yazıcam ne yediğimi akşam

şimdi kahvaltı yapıcam, 2bardak ılık su içtim, 1bardak metabolizma çayı ve 5dk mekik hareketleri
günde 3defa çeksem mekik süper olur

hadiii millet uyanın uğrayın buraya yoksa dikkat edemiyoruz

bu arada kilo çizelgemi bulunduğum kiloya göre ayarladım

Son düzenleme:

Günaydın sana da ne güzel coşkulu bi mesaj
Bende sınavdan çıktım şimdi öğle yemeği yedik eşimle öğleden sonrada sınav var onun için bekliyoruz şimdi.
Sabah 7de acil tarafından bi yumurta haşladım 4tane siyah zeytin 15gr kadar peynir ve bi köşecik ekmek 25gr en fazla herhalde . Saat 10da 3tane ceviz içi 15gr gelir tahmini onları yedim.şimdi de bi porsiyon ızgara köfte 10 adet 1büyük bardak boran 2dilim domates 2köz acı biber yarım dilim ekmek yedim . Artık okula yürüyerek gideriz biraz yokuş yollar köfte erir artık akşama da tavuk göğsü var evde sote yaparım biberli domatesli karpuz da yerim oh

kız tahminen 5köfte olmuyor mu bir porsiyon neyse küçüktür

evet dünden sonra çok şükür aranızdayım. diyeti bozduğum zaman utancımdan valla burayada girip ne okuyasım geliyor ne yazasım
kendimi tamamen salmış durumda oluyorum ve moral olarakta çok kötü hissediyorum kendimi
ama capcanlı geldim sınavında başarılar dilerim aslında bende düşünüyorum açıktan okumak ama hala düşünüyorum

içim çok rahat bugün yaa ne mutluyum böyle diyete uydum bugün tam anlamıyla
darısı kendini salmışların başına vicdan azabı çekmekten kurtuldum

Canım tekirdağ köfte küçük oluyo porsiyon da 10tane oluyo ...
Saol canım bugünü de bitirdik sınavda bakalım yarın son kismetse ay mezun olacağım iyi geçti bugünküler.
Valla açıktan okumak çocukta olunca çok zor oluyo ben gözüm kapalı daldım bu ise 4sene sonunda pestilim çıktı ama iyi de oldu kolayı sevmem zaten ben ...
Aferin moduna kavuşmuşsun yine..bende abur cubura kaçmıyorum eskisi gibi ne kadar hafif oluyo insan. Gerçi dün ve bugün jilliana ara verdim mecburen yarın kaldığım yerden devam ederim son 5günüme yatcam kalkcam zapzayif olcam

kaynanam 3gün oldu memleketinden döneli.
her geldiğinde aaaa ne kadar kilo vermişsin aferin kız der hiiiiç kilo vermediğim zamanlarda bile
yalan oynuyor yani bu da benim moralimi bozuyor. en kilolu halime bile geçtiğimiz seneler aaaa der durur
bu sefer diyeti bozdum dedim dikkat etmiyorum dedim zaten 3gün öncede öyleydi yani daha bugün toparladım kendimi biraz
şimdi eşim geliyor gidicez. aradı kaynanam kızartma yapıyorum ekmek alında gelin diyeee

eee ben napıcam şimdi kızartma varmış biber patates patlıcan falandır
fikri olan var mı ???:44: yemesem çakıcak durumu diyette olduğumun

azcık yesem mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…