Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

canım yemeden olmayacak gibi görünüyor :44:en iyisi bugünde ye ama azıcık azıcık al tabağına çorba varsa onla idare et bence :26:gerçi gitmişsindir ben yazmak için geç kaldım
bende eve geldim kardeşim gelmiş eşiyle ist.dan anneme geçtik direk milföy böreği yapmış doldurdu koca bi tabak önüme 1 tane yedim çayla ben ısrar ettim yemem diye o ısrar etti ye diye...sonunda ben kazandım bi taneyle kurtardım kendimi bi kaç şekersiz çayda içtim kendi evime geçincede tavuk sote yaptım eşim yedi bende onun tabagından küçük bi ekmek kenarına aldım biraz onu yedim 6 7 dilimde karpuz çook geldi bugün yediklerim ya midem patlayacak sanki:26:
şimdi yeşil çay yapayımda midem bayram etsin

evet canım çoktan gittim booool kalorili şeyleri geldim
yarında mangal yapıcakmış neyse ekmek yemem onda köfte ile yırttım

2013-06-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 25 GRAM 48
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 12 GRAM 32
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Kuru Üzüm 10 gr 30
[6] kuru incir 1 adet 51
[7] Cacık 1 PORSİYON 131
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Zeytinyağlı Bezelye 1 PORSİYON 225
[10] Karışık Kızartma (domates soslu) 1 PORSİYON 700
Toplam : 1310 kal.

Kızlar yoksunuz ...
Ben sabah 10buçukta 20gr kadar peynir 2siyah 4yesil zeytin 1 salatalık çeyrek domates çeyrek omlet yedim
Şimdi eşimle şekersiz capppucino içtik 2de sınava gircem kismetse sonrasında ne yeriz bilmiyorum

kız sana çook yakınlaştım ya ben hadi geliyorum bacı arkandayımbas gaza yoksa ben depoyu doldurdum son sürat geliyorum
tebrik ediyorum ne güzel her hafta gidiyo yavaş yavaş

aysuncum tebrikler gecen hafta mükemmeldin...

bu haftaya gelince beni geçeceğin kesin :) malum dönem gelmek üzere 65,0 olayımda çarşambaya kadar fazlasını istemiyorum. sonrasındada 10 günlük bir ara veriyorum diyete. sonrasıda allah kerimmmmm.......

yok canım ya geçmem seni beklerim
şaka bi yana gecen hafta çok gitti bu hafta daha yavaş vermek isterim bi kilodan çok gitmesin isterim
bende 65 oldum mu tam yeter bence aynı boy aynı kilo da ilerleriz işte
tatile mi gidiyorsunuz 10gün yokum demişsin :44:

kızlar sabahki yediklerimden sonra akşam 6da ancak yemek yedik çok uzun bi ara oldu istemeyerek...
evde tavuk tantuni yaptım eşimin yoğun isteği üzerine dünkünü çook beğenmiş tadı damağında kalmış diye valla gram olarak bilmiyorum ama büyük bi parça göğüsü bi kaşık yağ ve bol baharat ile kavurdum domates soğan kıydım bide yanına bundan 3 kaşık annem yedi yarısını eşim kalanını ben en fazla 200gr.dır herhalde 40gr kadar ekmek ve 150gr karpuz bi tabak mantar çorbası ..aslında ekmeğe gerek yoktu ama çoook aç olunca hemen ekmek arası yaptım bi köşecik dayanamadım neyseki çok ekmek yemedim yetti o bana

güler sen mangala gömüldün galiba sesin çıkmıyo :26::26:
yasmisde kayıp acaba bebiş geliyo mu :44:
güloş nerelerde kaç vakittir kiloda bildirmedi
yaz geldi terk etti herkes burayı

ahhh nerdeeee :) bugün regl oldum canım. haftaya kadar yokum diyorum o yüzden. hedefim bu cuma 65,5 in üstüne çıkmamak. çok uykum var hepinize iyi gecelerrr ...................

günaydın kızlar ben geldim laptopum yoktu dün geldi giremedim bende kaç gündür ama tekrar geldim umarım kilo almamışımdır azcık abarttım dondurmayı falan annemde vardı börek falan yaptı az yedim gerçi yarın tartılcam artık bakalım nolmuş. bebek var mı bilmiyorum Aysun test yapsam bugün 10. günüm tutmamışsa moralim bozulur diye korkuyorum ayın 10ununda gitcem dra neyse geçsin bikaç gün daha bakalım. özlemişim ya geçmişi okuyayım bakalım napmışsınız ben yokken

Ay hoşgeldin nerde kaldın ya özlemişim valla ...umarım kilo almamıssindir..hadi bakalım cumaya 4gün kaldı .benimde kardeşim geldi o varken habire bişeyler yapıp yiyoruz sanki veremiycem gibi hissediyorum ama bakalım umarım tutarım kendimi ya
Allah gönlüne göre versin ınş canım hayırlısı bebek için ..hadi sen oku bende gideyim kahvaltı hazırlayayim

hoş bulduk canım bende özlemişim ya buraya giremeyince sporda yok kaçırdım biraz annemde olunca evde yok börek açar yok kek yapar kızıncada yeme diyo dayanamıyorum işte napayım yani gerçi az yedim hep ama. yürüyüş de yapmadım koca hafta 2 gün yürüdüm sadece neyse döndüm tekrar

kızlar günaydın, ben hiç iyi değilim kanadım kolum kırılmış gibi
onca hazırladım kendimi hamileliğe yeni bebişe ama mecburen erteliyoruz
sanki düşük yapmış gibi bi halim var bebeğim varken kaybetmiş gibi meğer çok istekliymişim onu fark ettim
dün kaynanamdaydık eşimin babasıyla işi bir sürekli sorunlar çıkp duruyor ve ben kızıma hamileyken çook sorunlar yaşadım çok yıprandım karnım burnumdayken. rahat bi zaman olsun diye bekledim durdum tam zamanıydıı ama kaynanam her şeyi batırıyo

çok uzattım yani kısacası diyete kaldığım yerden devam 55kilo olana kadar. en az 1yıl şimdilik düşünmüyoruz çünkü eşim işsiz kalabilir.
ailesine resti çekebilir arttık çünkü çok fazlasıyla karışıyolar bize ve dayanamıyoruz
kısmet belki bir anda düzelir her şey inşallah

folik asit alımımı da bıraktım

sabah sabah canınızı sıktım evett artık burayı boş koymak yokk
kahvaltımı yapıcam şimdi ve son derece dikkatliyim bu sinirden

Son düzenleme:

günaydın canım, olurmu öyle canınızı sıktım felan aşk olsun...

herşeyin hayırlısı diye dua etmiyormuyuz her zaman, allah bebeğinide hayırlı zamanda versin. biliyorum hazırlamıştın kendini ama keyifsiz, mutsuz bir hamilelik geçirmektense 1 sene bekle ve sonra mutlu huzurlu bir hamilelik geçir inşallah.hiç üzme kendini.

işle ilgili belirsizliklerin insanı nasıl sıkıntıya soktuğunu şu anda en iiyi ben anlarım. eşimde 2 iş arasında ne yapacağını bilemiyor yaklaşık 2 aydır ve sonunda işsiz kalcaksın diyorum. allahım hakkımızda hayırlısını versin, çıkarsın karşımıza inşallah. biraz zaman gerekiyor sanırım. hayırlısı olsun napalım.

üzme sende kendini, sıkma canını, diyete devam bak oda güzel gayet fit olacaksın seneye kadar ve doğum sonrası vermen gereken çok az kilon olacakkkk :))))))))

Canım hakkınız da hayırlısı öncelikle..daha yasin da genç bebek her zaman olur sağlık olduktan sonra.. Bide en önemlisi dediğin gibi huzur..insanın kafası rahat olmazsa herşey zor olur.
Inş herşey en kısa zamanda yoluna girer.
Sen diyete ve spora devam et daha fit olur öyle hamile kalirsin sporda yaparsan o kilolar daha çabuk gider sonrasında ..
Hadi bakalım kızlar yatcaz kalkcaz taş gibi olcaz...
Bu arada bizde evde temizliğe başladık eşimle. sabah sirkeli suyumu içtim ve gardrobun içindekilerini öbür odaya taşıdım belli 150kez git gel yaptım iyi oldu yani. 1saat sonra kahvaltı yaptık tahmini yazıyorum ölçmedim :
Yarım domates
150gr salatalık
3yumurta ve 20gr kadar tereyağdan omletin yarısından biraz az yedim
2yesil 1siyah zeytin
25gr kadar peynir
Eşimin ekmeğinden 2yudum kopardım bide
Şimdi kalkıp sobayı çıkaracağız içerden.yatağı çıkaracağız çok is var çok ...

canım sıkma kendini sen daha huzurlu ve hayırlı bi zamanda olur inş. ah bi rahat bıraksalar zaten işte ortak allah sabır versin eşinle sevginizi artırsın evinize huzur mutluluk versin sen zayıfla çıtır anne ol canım.
Aysun kolay gelsin tatlım ev işi kalori düşmanı

allah gönlüne göre versin, inş. hayırlısıyla bebek gelir

bizim için de hayırlısı olur inş.

Ay canım bişey mı kaçırdım ben cevap vermedim sana. Telefon dan yazıyorum da sanırım dikkatli okuyamıyorum ...
Kurusa bakma küsmeyin nolur ya. ...

şaka yaptım aysun, küsmedim. sürekli, yazamıyorum zaten. okuyorum, beğeniyorum bazen de yazıyorum. belki cvp verildiyse bile kaçırmış olabilirim

teşekkür ederim kızlar okudum moralim yerine geldi
evet 1yıl daha düşünmüyorum sadece kızım için bir an önce istiyordum 4yaşında kardeşiyle çok araları olmamasını istemiştim
amaa sonbahara kadar zayıflarım en azından 60kiloyu garanti ediyorum ve şimdiden kesin gibi eylülde 2aylık ücretsiz spor salonuna kaydım olacak inşallah o zamanda sıkılaşmış olurum iş tamam sonra 1yıl çıtı pıtı dolaşırım artıkk

bugün son derece dikkatliydim, ufak koşuşturmalarım vardı bugün gireceğim diye söz verdim sürekli ama iş güç

kahvaltı 10:30
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 13 GRAM 34
[3] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

ara 12:00
[6] Kuru Üzüm 10 gr 30
[7] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0

öğle 15:30
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270

akşam 19:15
[9] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[10] Cacık 0.5 PORSİYON 66

ara 21:30
[11] Taze Kayısı 130 GRAM 63
Toplam : 784 kal.

günaydınnnn
kahvaltımı henüz yapmadım eşim gelicek kahvaltıya 12ye kadar onu bekliyorum
geçen cuma 64.8 çıkmıştım ama bu hafta 1kiloyu garantiliyorum en fazla 63.8 çıkıcam 1.lik benim olacak
heee tabi yaptığıım spor yok boğazımı tutuyorum

benimde spor yaptığım yok hiç ve hala sabitim takıldım kaldım 66ya spor olmadan veremeyeceğimi biliyorum haftaya pazartesi kontrolüm var bi onuda atlatsam durumum belli olurdu. öğleyide yedim yazayım menümü
kahvaltı
3 siyah 2 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
1/2 kk light kaşar
1 çay kaşığı çilek reçeli ve tereyağı
2 dilim ekmek
ara 1kuru kayısı 1 kuru erik
öğle 3 köfte 2 dilim ekmek
1 domates salatalık
minicik kuru soğan
1 bardak ayran

akşama tavuklu şehriye çorbam var yanına ne pişircem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…