kaynanam 3gün oldu memleketinden döneli.
her geldiğinde aaaa ne kadar kilo vermişsin aferin kız der hiiiiç kilo vermediğim zamanlarda bile
yalan oynuyor yani bu da benim moralimi bozuyor. en kilolu halime bile geçtiğimiz seneler aaaa der durur
bu sefer diyeti bozdum dedim dikkat etmiyorum dedim zaten 3gün öncede öyleydi yani daha bugün toparladım kendimi biraz
şimdi eşim geliyor gidicez. aradı kaynanam kızartma yapıyorum ekmek alında gelin diyeee
eee ben napıcam şimdi kızartma varmış biber patates patlıcan falandır
fikri olan var mı ???:44: yemesem çakıcak durumu diyette olduğumun
azcık yesem mi ?
kız sana çook yakınlaştım ya benhadi geliyorum bacı arkandayım bas gaza yoksa ben depoyu doldurdum son sürat geliyorum
tebrik ediyorum ne güzel her hafta gidiyo yavaş yavaş
aysuncum tebrikler gecen hafta mükemmeldin...
bu haftaya gelince beni geçeceğin kesin :) malum dönem gelmek üzere 65,0 olayımda çarşambaya kadar fazlasını istemiyorum. sonrasındada 10 günlük bir ara veriyorum diyete. sonrasıda allah kerimmmmm.......
yok canım ya geçmem seni beklerim
şaka bi yana gecen hafta çok gitti bu hafta daha yavaş vermek isterim bi kilodan çok gitmesin isterim
bende 65 oldum mu tam yeter bence aynı boy aynı kilo da ilerleriz işte
tatile mi gidiyorsunuz 10gün yokum demişsin :44:
ben varım. üstelik daha ceza bile almadan (alacağım büyük ihtimal) kimse bana cvp vermiyor. küstüm ben size
günaydın kızlar ben geldimlaptopum yoktu dün geldi giremedim bende kaç gündür ama tekrar geldim umarım kilo almamışımdır azcık abarttım dondurmayı falan annemde vardı börek falan yaptı az yedim gerçi yarın tartılcam artık bakalım nolmuş. bebek var mı bilmiyorum Aysun test yapsam bugün 10. günüm tutmamışsa moralim bozulur diye korkuyorum ayın 10ununda gitcem dra neyse geçsin bikaç gün daha bakalım. özlemişim ya geçmişi okuyayım bakalım napmışsınız ben yokken
Ay hoşgeldin nerde kaldın yaözlemişim valla ...umarım kilo almamıssindir..hadi bakalım cumaya 4gün kaldı .benimde kardeşim geldi o varken habire bişeyler yapıp yiyoruz sanki veremiycem gibi hissediyorum ama bakalım umarım tutarım kendimi ya
Allah gönlüne göre versin ınş canım hayırlısı bebek için ..hadi sen oku bende gideyim kahvaltı hazırlayayim
kızlar günaydın, ben hiç iyi değilim kanadım kolum kırılmış gibi
onca hazırladım kendimi hamileliğe yeni bebişe ama mecburen erteliyoruz
sanki düşük yapmış gibi bi halim var bebeğim varken kaybetmiş gibi meğer çok istekliymişim onu fark ettim
dün kaynanamdaydık eşimin babasıyla işi bir sürekli sorunlar çıkp duruyor ve ben kızıma hamileyken çook sorunlar yaşadım çok yıprandım karnım burnumdayken. rahat bi zaman olsun diye bekledim durdum tam zamanıydıı ama kaynanam her şeyi batırıyo
çok uzattım yani kısacası diyete kaldığım yerden devam 55kilo olana kadar. en az 1yıl şimdilik düşünmüyoruz çünkü eşim işsiz kalabilir.
ailesine resti çekebilir arttık çünkü çok fazlasıyla karışıyolar bize ve dayanamıyoruz
kısmet belki bir anda düzelir her şey inşallah
folik asit alımımı da bıraktım
sabah sabah canınızı sıktım evett artık burayı boş koymak yokk
kahvaltımı yapıcam şimdi ve son derece dikkatliyim bu sinirden
sanki düşük yapmış gibi bi halim var bebeğim varken kaybetmiş gibi meğer çok istekliymişim onu fark ettim
dün kaynanamdaydık eşimin babasıyla işi bir sürekli sorunlar çıkp duruyor ve ben kızıma hamileyken çook sorunlar yaşadım çok yıprandım karnım burnumdayken. rahat bi zaman olsun diye bekledim durdum tam zamanıydıı ama kaynanam her şeyi batırıyo
çok uzattım yani kısacası diyete kaldığım yerden devam 55kilo olana kadar. en az 1yıl şimdilik düşünmüyoruz çünkü eşim işsiz kalabilir.
ailesine resti çekebilir arttık çünkü çok fazlasıyla karışıyolar bize ve dayanamıyoruz
günaydın kızlar ben geldimlaptopum yoktu dün geldi giremedim bende kaç gündür ama tekrar geldim umarım kilo almamışımdır azcık abarttım dondurmayı falan annemde vardı börek falan yaptı az yedim gerçi yarın tartılcam artık bakalım nolmuş. bebek var mı bilmiyorum Aysun test yapsam bugün 10. günüm tutmamışsa moralim bozulur diye korkuyorum ayın 10ununda gitcem dra neyse geçsin bikaç gün daha bakalım. özlemişim ya geçmişi okuyayım bakalım napmışsınız ben yokken
Ay canım bişey mı kaçırdım ben cevap vermedim sana. Telefon dan yazıyorum da sanırım dikkatli okuyamıyorum ...
Kurusa bakma küsmeyin nolur ya. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?