kız hergün napıyosun orda
ciddennn ??????? :) allah muhabbetinizi artırsın diyelim :)
kızlar nerdesinizzz
bakın ben hem çalışıyorum hemde takipteyim
gayet iyi gidiyo günümdediğim gibi ara olarak 200gr kiraz yedim şimdi yeşil çayımı demliyorum
gardrobumu yerleştirdim ve tammm tamına 4 tane pantolonumu en köşelere yerleştirdimçünkü artık onlara elveda dedim müsait olsam keşkede bi foto çeksem koysam buraya...hep özenirdim şu eski pantolonlarıyla foto çektiren zayıf insanlara artık bende zayıfım helede 60kiloya düşsem var yaaa
kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin dualarımız kabul olsun inş ..
gelelim bana çoook moralim bozuldu benim iyice ya geçen haftaki benden eser yokne olacak benim sonum..ev dağınık ve düzensizken bende yeme düzenimi bozdum iyice..akşam yemekte sarmalar bezelye yemeği çorba ekmek salata ayran kavun ne bulduysam yedim midem patladı genede yedim en büyük hatam geç saatte kahve yanında çikolata yemek oluyo onuda farkediyorum ama kendimi alamıyorum yemekten offff
ve bu bana çook büyük ceza olarak geri döndü sabah bi tartıldım ne göreyim tammm 1 kilo fazlayım geçen haftaya göreonuda geçtim o dümdüz taş gibi olan göbeğim hemen fırsatı bulup çıktı gene 6 aylık hamile gibi onu bi türlü anlamıyorum ya sanırım çikolata ve gece geç saatte yemekten kaynaklı...
sabah tartıdan sonra tamam dedim kendime son 2 günde bari dikkatli olda aynı kiloya dön hiç yoktanama nerde kardeşim öyle bi iştahlı yediki karşımda ekmekleri yağlayıp ballayıp dayanamadım banada yedirdi hep neler yedim neler yazmaya takatim yetmez şuan yeşil çayımı içiyorum sabah 9da kahvaltı yaptık hala açıkmadım arada yapmayacağım o yüzden.öğleolarak 14 o da bi kase mercimek çorbası içerim yanınada salatalık domates kaldı kahvaltıdan:44:akşam için bezelye yerim bi tabak belkide yemem bu akşam kimse olmayacak gibi görünüşe göre..kendimi tutarım umarım ve aççççç yatmak istiyorum ya
hem yeyip hem de sürekli kilo alma korkum var devamlı ağzımdane şiştim gene aldım gramları deyip duruyorum psikolojik olarak..ve dün sonunda terslediler beni yeter ya yeme ya da yedikten sonra konuşma bari dediler haklılar ama çoook pişman oluyorum yaa
oysaki diyordum kendi kendime temizlikte ben baya kilo veririm hem dünya kadar iş yapar az yerim diyordumevde ki hesap uymadı gene ..
sabah kalktım yarım saat ütü yaptım tek sporum bu :26:akşamada 1 saatlik bi ütü maratonu olacak ve gardrobumu silip içini toplayacağım duvar sileceğim ...ve şuan totoşumu kaldırabilirsem gidip önce buzdolabımı ve ardından mutfak dolaplarımı parlatacağımmm...ve bugün azzzz yiyeceğimm
kızlar hepiniz gayet iyisiniz cezmut valla helal benim hırs sana geçmiş belliki sabah sabah 90dakika
güler sende gayet dengelisin bende kalorimi aşmadan çikolata yemiştim geçen hafta ve gayette kilo veriliyo böyle devam et eminim istediğin kiloya geleceksin
babasınınkelebe bence en büyük cezayı ben alacağımbaksana boğazımı tutamadığım gbi verdiğim bütün kiloları alacağım her halde :18:
aysun arasıra öyle pişmanlıklar olmalıki çeki düzen verebilelim kendimize
bu haftanın sonuncusu olabilirsin ama ayın sonuncusu olmayacağın kesin
evet o göbişler hemen çıkıyor bi yemede aynı kilo görünümünde olabiliyoruz:26:
ev işi öyle karışık olunca açlığı unutup sonra ne varsa silip süpürüyorsun tabakta bende de oluyor:18:
dün akşam pek bi yemek yapamadım kıymalı makarna yaptım ve 1tabak yedim (üşendim kendime bişe yapmaya)
veee ilk defa makarna yedim aa diyetim bozuldu hemen mutfağa koşayım demedim
saat 9gibide ara öğün golf lungo yedim 200kalori falan ama önemli olan abur cubur yediğimizde diyeti bozdum bugün böylee devam etsin deyip mutfağa saldırmamakmış
kim basacaksa reset tuşuna acele etsin lütfennnn
ctesi regl dönemim bitiyor inşallah. kilo almamaşı olarak tamamlamak istiyorum. deli gibi yiyorummmm
ne kadar deli derseniz sabah gözümü cocostar dondurmayla açıyorum :) gece cocostar dondurmayla kapatıyorum desemmm
Kızlar çok hoşsunuz valla çok güzel yazıyorsunuz ben çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum geçen hafta diyet konusunda çok iyi gidiyordum hatta 500 gr vermiştim ama bu hafta benimde tatlı krizim tekrar başladı çocuklara dondurma alırken kendimede alıyorum ve yiyorum sonra da çok pişman oluyorum tatlıya hiç hayır diyemiyorum böyle olursa da nasıl kilo verilir bilmiyorum yarın yemiycem diyorum ama mutlaka bi kaçamağım oluyor motivasyonum mu bozuldu ne bi ben stresliyken çok yiyorum bunuda farkettim metabolizmam da yavaş offff kaldı kilolar
günaydın kızlar.....
bugün tartıldım ama regl min bitmesine 2 gün var ve ödemi hala atamadım diye düşünüyorum :) o yüzden 65,4 olarak beklemedeyim diyorum.
artılar, eksiler haftaya belli olcak artık.
boy: 168
başlangıç :70
geçen hafta: 65,4
bu hafta : 65,4
bu arada bugün ayın 7 siymis :) eee ama kötü bir döneme dekgeldi birkaçımız için. haftaya cumaya yapalım karşılaştırmaları ne dersiniz, haftaya regl olacaklar için bugünkü değerleri kullanırız. :) lütfen cezalandırmayın beniiiii
Biri beni durdursun !!! 131::131::131:
biri gelip hepimizi birden durdursun:131:
bize reset lazım arkadaşlar
bencede resetleyelim hemen bende dün eti browni intense yedim aylardır ilk defa cips yedim ama azcık cheetosun minik paketleri var ya ondan üstüne küçük bir dilim bisküvili pasta ve yine tepsideki en küçük peynirli gül böreğini anladığınız üzere misafirlikteyimdimregl oldum dün can sıkıntısından gözüm görmedi bide arkadaş rejim yapma artık çok güzel olmuşsun diye iltifat etti havalara girdim hemen. oysa günü ne güzel geçirmiştim
kilo bildirimi yapayım
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66 (3 haftadır)
ve hala 66 lanetlendim galiba takıldım kaldım
kahvaltı yaptım müsli ve sütle dünü azcık dengeleyim dedim yürüyüşe gidiyorum şimdide öptüm hepinizi
kilo bildirimi yapıp kaçayım kızlar teyzemin kızı gelicekmiş bugün yufka almaya gidiyim börekler çörekler
akşama doğru ayın 1.sini ve sonuncusu seçeriz kızlarrrr
yaş 23
boy 162
başlangıç kilo 72 kilo
geçen hafta 64.8
bu hafta 64.2
giden 400gr
OLMASI GEREKEN
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68
kızlar bende bi koşu geldimm
BOY:169
BAŞLANGIÇ.75.1
GEÇEN HAFTA:65.7
BUGÜN:65.9
ALINAN:200GR
buna sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi yaww..daha 2 gün önceye kadar artı 1kiloydum ama dün baya iyi geçti boolll su ve yeşil çayın faydası diyorum artık onu farkettim.ne kadar çoook su içersem o kadar çabuk gidiyo
sonuncunuz olabilirim bu haftalık ama ayın sonuncusu olmayacağım galiba
ayyy çook mutluyum gene tartıda 65.leri yakaladım ya bu gazla bu hafta iyi geçer umarım 66.lara çıkmamak umuduyla .....
sizleri seviyorummm
kilo bildirimi yapıp kaçayım kızlar teyzemin kızı gelicekmiş bugün yufka almaya gidiyim börekler çörekler
akşama doğru ayın 1.sini ve sonuncusu seçeriz kızlarrrr
yaş 23
boy 162
başlangıç kilo 72 kilo
geçen hafta 64.8
bu hafta 64.2
giden 400gr
cnm giden 600 gr olacak 400 değil
tbrikler buarada
OLMASI GEREKEN
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68
olmazki bacım öyle o zaman ne anlamı kalır bu haftaya göre dedik sonunculuktan korksaydık eminim yemezdikdemekki hala bizde bişeyler eksik iradeye karşı duramıyoruz
bide senin bu haftaki kilo sabit mi yoksa tartıda fazla çıktıda sen regl diye mi aynı yazdın onu anlayamadım ben?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?