Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar ya ben koptum iyice akşam engel olamadım gene kendime...1 metro 1 caremio yarım pakette nestlenin antep fıstıklı çikolatasını götürdüm ayrı ayrı zamanlarda pek yemek yemedim düzen sıfırsözde dikkat edecektim
sabah 9da uyandım. akşam elektrikler kesikti uzun süre hiçç iş yapamadım diye uyanınca hemen ütüye sarıldım sonra dolabımı sildim şimdi kahvaltı yapıyorum en sağlıklısından
150gr salatalık
100gr domates
40gr peynir
3siyah 2 yeşil zeytin
bool şekersiz çay
şimdilik iyi başladım güne..evde çikolatada falanda kalmadıumarım istikrarı bozmam
saat 2 gibi ara yaparım kiraz var evde bide yeşil çay demlerim yanına.
akşama gene bezelye amma çok yapmışım 3 gün oldu yee yee bitmiyo
hadi bakalım bugün çeki düzen vereyim kendime ..iplari iyice saldım

kızlar nerdesinizzz
bakın ben hem çalışıyorum hemde takipteyim
gayet iyi gidiyo günüm dediğim gibi ara olarak 200gr kiraz yedim şimdi yeşil çayımı demliyorum
gardrobumu yerleştirdim ve tammm tamına 4 tane pantolonumu en köşelere yerleştirdim çünkü artık onlara elveda dedim müsait olsam keşkede bi foto çeksem koysam buraya...hep özenirdim şu eski pantolonlarıyla foto çektiren zayıf insanlara artık bende zayıfım helede 60kiloya düşsem var yaaa

kız hergün napıyosun orda

ciddennn ??????? :) allah muhabbetinizi artırsın diyelim :)

offf bir de bana sorun kızlar bakmayın aramız limonu eşiminde benimde dedim ya ortak iş olunca mecbursun aman laf gelmesin
pohpohlayıp duruyoruz
gittim veee yedimde yedim nerde kaldı diyet oysa dün tartıldığımda 63.8 idim bugün 64.3 ne güzel sevinmiştim yarına 63.5 olurdum tutsaydım kendimi

canım senin hızına yetişmek ne mümkün valla benim öyle çok belli değil giysilerimden sadece 1pantolonum var 42bedendi hatta mart ayında diyete başlamadan önce aldım şimdi bir tek o çok bol geliyor kumaşından sanırım çünkü diğerleri vücudü saran lastik gibi kumaşı

sabahtan beri gelemedim kendime çok agresifim bugün havadandır heralde uyukluyorum valla
benimde hiç mi hiç iştahım yok hava kötü hep abur cubur yemek istiyorum:18:

Son düzenleme:

ben alacağım şekerim üzülme sen. ben aynı kilodayım 1 aydır, sadece bu hafta değil yani........

her kelimene katılıyorum.

Son düzenleme:
kim basacaksa reset tuşuna acele etsin lütfennnn

ctesi regl dönemim bitiyor inşallah. kilo almamaşı olarak tamamlamak istiyorum. deli gibi yiyorummmm

ne kadar deli derseniz sabah gözümü cocostar dondurmayla açıyorum :) gece cocostar dondurmayla kapatıyorum desemmm

benimde yarın bitiyor canım regl dönemim. heeey maşallah ne yedim bugün son olarak bende lungo ile bitirdim günü:131:
tüh bak coco star almayı aklıma getiremedim neyse bi daha ki diyet bozduğuma kısmet
töbeee töbee yarın kim çıkacak o tartıya bakalım:18::18:

Kızlar çok hoşsunuz valla çok güzel yazıyorsunuz ben çok yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum geçen hafta diyet konusunda çok iyi gidiyordum hatta 500 gr vermiştim ama bu hafta benimde tatlı krizim tekrar başladı çocuklara dondurma alırken kendimede alıyorum ve yiyorum sonra da çok pişman oluyorum tatlıya hiç hayır diyemiyorum böyle olursa da nasıl kilo verilir bilmiyorum yarın yemiycem diyorum ama mutlaka bi kaçamağım oluyor motivasyonum mu bozuldu ne bi ben stresliyken çok yiyorum bunuda farkettim metabolizmam da yavaş offff kaldı kilolar

bencede resetleyelim hemen bende dün eti browni intense yedim aylardır ilk defa cips yedim ama azcık cheetosun minik paketleri var ya ondan üstüne küçük bir dilim bisküvili pasta ve yine tepsideki en küçük peynirli gül böreğini anladığınız üzere misafirlikteyimdim regl oldum dün can sıkıntısından gözüm görmedi bide arkadaş rejim yapma artık çok güzel olmuşsun diye iltifat etti havalara girdim hemen. oysa günü ne güzel geçirmiştim
kilo bildirimi yapayım
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66 (3 haftadır)
ve hala 66 lanetlendim galiba takıldım kaldım

kahvaltı yaptım müsli ve sütle dünü azcık dengeleyim dedim yürüyüşe gidiyorum şimdide öptüm hepinizi

canım sadece okuma katıl aramıza biz hiç hayır demedik tatlıya zaten bu haftayı da rejim nasıl katledilir haftası ilan etmişiz zaten hepimiz yaz geldi gevşedik. arada olur kaçamaklar şahsen ben tatlı abur cubur hep yiyorum ama yediğim saate miktara ve çok sık olmamasına uğraşıyorum elimden geldiğince. nerdeyse 1 aydır magnumun dışındaki hariç çikolata yememiştim. kaçamak yapsanda bırakma rejimi ben her gün 1 paket çikolata yemeden uyuyamazdım yaz boyu her gün dondurma hemde en çikolatalılarından zamanla daha küçük daha sadeye dönüyorum yavaş yavaş. zaten zamanla öğreniyorsun sağlıklı beslenmeyi ama işte milletçe takıntımız var çikolata hamur iş ve tatlıya hiç yemeden ömür süremeyeceğimize göre ertesi öğünü yada günü dengeleyerek yavaş yavaş azaltmayı öğrenmeliyiz bence

kilo bildirimi yapıp kaçayım kızlar teyzemin kızı gelicekmiş bugün yufka almaya gidiyim börekler çörekler
akşama doğru ayın 1.sini ve sonuncusu seçeriz kızlarrrr

yaş 23
boy 162
başlangıç kilo 72 kilo
geçen hafta 64.8
bu hafta 64.2
giden 400gr

OLMASI GEREKEN
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65
tkca -------------68

kızlar bende bi koşu geldimm
BOY:169
BAŞLANGIÇ.75.1
GEÇEN HAFTA:65.7
BUGÜN:65.9
ALINAN:200GR
buna sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi yaww..daha 2 gün önceye kadar artı 1kiloydum ama dün baya iyi geçti boolll su ve yeşil çayın faydası diyorum artık onu farkettim.ne kadar çoook su içersem o kadar çabuk gidiyo
sonuncunuz olabilirim bu haftalık ama ayın sonuncusu olmayacağım galiba
ayyy çook mutluyum gene tartıda 65.leri yakaladım ya bu gazla bu hafta iyi geçer umarım 66.lara çıkmamak umuduyla .....
sizleri seviyorummm

günaydın kızlar.....

bugün tartıldım ama regl min bitmesine 2 gün var ve ödemi hala atamadım diye düşünüyorum :) o yüzden 65,4 olarak beklemedeyim diyorum.
artılar, eksiler haftaya belli olcak artık.

boy: 168
başlangıç :70
geçen hafta: 65,4
bu hafta : 65,4

bu arada bugün ayın 7 siymis :) eee ama kötü bir döneme dekgeldi birkaçımız için. haftaya cumaya yapalım karşılaştırmaları ne dersiniz, haftaya regl olacaklar için bugünkü değerleri kullanırız. :) lütfen cezalandırmayın beniiiii

olmazki bacım öyle o zaman ne anlamı kalır bu haftaya göre dedik sonunculuktan korksaydık eminim yemezdik demekki hala bizde bişeyler eksik iradeye karşı duramıyoruz
bide senin bu haftaki kilo sabit mi yoksa tartıda fazla çıktıda sen regl diye mi aynı yazdın onu anlayamadım ben?:26:

Biri beni durdursun !!! 131::131::131:

biri gelip hepimizi birden durdursun :131:
bize reset lazım arkadaşlar

en azından almamışsın. şükür de şükür

benim ben 62-63 arasıydım 58 olmam gerek demiştim ve şu an 62 küsürüm küsün bana küsün... neyse şükür almamışım en azından
3 gün diyette 2 gün yemekte geçti günlerim

ahanda 1. burdaymış

benim 62 olmam gayet ulaşılabilir bir hedefti ama hatalarım sonucu ulaşamadım kendim ettim kendim buldum sanırım kimse bu hedeflere ulaşamadı cezayada gerek yok bence

buda benim bildirimim

yas 29
boy:1.60

başlangıc :74.7

gecen hafa:64.9
bu hafta:64.4

giden 500 gr benim için iyi az gitsin kesin gitsin geri gelmesin kiloloarr

tabiki tartıda sabit değil aysun. regl yim diyorum. sabit olması ne mümkün :) 67 leri görüyorum tartıda. ne yazayım 67 mi yazayım. :) bu haftanın sonuncusu, önümüzdeki haftanında birincisi olurum o zaman :)

işin gırgırındayımda cidden sabitmişim gibi düşünerek haftaya 65,4 den aşağı da bir kilo istiyorum. onun için çırpınacağım.

kızlarrr haftanın 1.si yok sanırım lamekan ve ben tekrar aldığımız kiloları verdik sanırım sizlerde sabitsiniz aysun hariç

veeeeeeee aylık bildirimi açıklıyorum kızlarrrr
7 Haziran (aylık bildirim)

7haziran olması gereken
babasininkelebee-57
lamekan ---------62
guler100---------62
cezmut ----------63.5
yasmis ----------64
gulos ----------64
aysun ----------64.5
eliFeyza --------65

1.aysun ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---65.9
2.cezmut ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo 100gr vermişsin-------şuanki kilo---65.4
3.yasmis ------------4kilo verememiş amaaa 2kilo vermişsin--------------şuanki kilo---66
4.guler100-----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 800gr vermişsin-------şuanki kilo---64.2
5.lamekan -----------4kilo verememiş amaaa 1kilo 600gr vermişsin-------şuanki kilo---64.4
6.babasininkelebee---4kilo verememiş ayrıca üstüne +1almışsın-------------şuanki kilo---62
eliFeyza--------------bildirim yokk
gulos-----------------bildirim yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…