kızlar yazamadım dünden beri..evde çok iş var heryer karışık..akşam odaları değiştirmye başladık bi kısmı duruyo şimdi eşim uyuyo sabah işten geldi..akşama uyanınca devam edeceğiz...
akşam yemekte eşimin kuzeni vardı yardıma deldi bende özel olsun yemek diye ızgarada kanat yaptım..pilav vardı 5 kaşık kadar yemşimdir4 kanat yedim.biraz kavun salata bi kase çorba..yarım bardak fanta...ve annemim getirdiği bi pogaça
sonra baya iş yaptık eritmişimdir dite umuyordum ki türk kahvesi talebi geldi çikolata eşliğinde 3 karecik yedimm:26:gece 11di
sanırım bu hafta ben pek dikkat edemeyeceğim:44:kardeşimde geldi sabah kahvaltıda bende idi ...gerçi sabah iştahım yoktu hiççç denecek kadar az yedim :44: sonra ara olarak kadayıflı dondurma kalmıştı 70gr kadar kardeşimle bölüştük:26::26:şimdi anneme geçti bende hazır çorba kalmıştı dünden onun hepsini koydum tabağa full doldu hepsini yedim.dün akşamdan salata kaldı onu bitirdim ve 125ml kadar ayran içtim
akşam için bezelye yapıyorum.k.merimek çorba ve makarna haşlamayı düşünüyorum yoğurtlu garnitürlü karıştırırım artık ..akşama yine ev dolu olacak..onlar yerken ben bakamıyorum yaa
ve en üzücüsü jillianım 25günde kaldı son 5 günü bitiremedim kaynadı arada gittiişlerimi bi toparlayayım tekrardan sporlarıma devam edeceğim inş ..yürüyüş plates jillian allah ne verdiyse sizi geçeceğiim şekerler ama bana bi kaç hafta müsade kilo almamak şartıyla tabii çoook olmasada dikkat edeceğim ve yazmayada çalışırımm
mutlaka hergün yazmaya çalış bakk kızarımben ne güzel dikkat etmeye başladım salmayayım kendimi sonra
canım arada olur öyle ya kasma kendini ama dediğin gibi kilo vermesende almamaya dikkat et
off gecen haftadan beri hastayım diyet güme gitti sporda yapamıyorum 7 hazirana hedefime asla ulaşamam ilk cezayı bana verin artık napim:18::18:
evett ikimiz de 62 olmalıydık ipleri saldık valla tutsaydık biraz kendimizi çook basit olabilecek rakamlardı ama son günler dank etti bana
bugüün dondurma ve makarna yedim isteyerek oldu pişmn değilim saldırmadım hiçbirşeye gözümü doyurdum
cuma günü 63.5 ları görücem 62 olmasa da inşallah 3günde toparladım kendimi tartı güzel şeyler gösterdi
metabolizma çayım bitti bugün
haftanın ilk 3günü uygulucam artık çünkü bende çok yararı oluyor
kızlaaar noldu yedikleriniz içtikleriniz fazla heralde yazamıyorsunuz
ben gayet iyiyim ufak ufak kaçamaklar olsa da kalori dışına çıkmadım vee haddimi aşmadım
kahvaltı
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 22 GRAM 42
[2] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[3] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 16 GRAM 42
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Domates 1 ADET 14
ara
[6] kuru incir 1 adet 51
öğle
[7] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
ara
[9] Kiraz 50 gr 36
akşam
[10] ülker içim ayran 1 100 gr 35
[11] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
ara
[12] Cornetto Classic Çikolatalı 1 ADET 204
Toplam : 1145 kal.
evet 62 olabilirdil cok zor değildi ama napalım sağlık olsun
azmine hayranım 63.5 kesin olursun maşallah sana
metabolizma çayı dediğin sanırım su tarcın limon vs olan çay ben içemiyorum onu
yaaa çok kötüyüm ama bennnnokudukca yazdıklarınızı deli oluyorum
regl çok kötü bir zamana dekgeldi. 65,0 a bu kadar az kalmışken tartıda tekrar 67 leri görmek deli etti beni. tartıda 67 leri gördükçede yiyorum, yürümüyorum. daha ne olsunki
kızlar birde nerdeyse 5 kilo verdim ama pantolon bedenim hiç değişmedi diyebilirim. basen ve bacaklar aynen duruyor. sadece göbek, sırt ve kollarımdan verdim 5 kiloyu. popo aynen duruyorrrrr
hesey kötü değil tabiki :) hafta sonu diışarı çıkarken bady giydim kotun üstüne. korsesiz ve göbüşümü içime çekmeden gezebildim :)
yarından itibaren listelerimi yayınlayacağım, ve hesabımı yapacağım. yürüyüşlerede baslıyorum. bu cumaya olmasa bile haftaya cumaya 65,0 ın altında olmak istiyorum.
hepinizede iyi gecelerrrrrr...........
aysun arasıra öyle pişmanlıklar olmalıki çeki düzen verebilelim kendimize
bu haftanın sonuncusu olabilirsin ama ayın sonuncusu olmayacağın kesin
evet o göbişler hemen çıkıyor bi yemede aynı kilo görünümünde olabiliyoruz:26:
ev işi öyle karışık olunca açlığı unutup sonra ne varsa silip süpürüyorsun tabakta bende de oluyor:18:
dün akşam pek bi yemek yapamadım kıymalı makarna yaptım ve 1tabak yedim (üşendim kendime bişe yapmaya)
veee ilk defa makarna yedim aa diyetim bozuldu hemen mutfağa koşayım demedim
saat 9gibide ara öğün golf lungo yedim 200kalori falan ama önemli olan abur cubur yediğimizde diyeti bozdum bugün böylee devam etsin deyip mutfağa saldırmamakmış
kıymalı şehriye çorbamı yedim şimdi. kaynanama gidiyorum dikkat edicem inşallah dozu kaçırmadan
az,m her zaman olmuyor bacım arada öyle rüzgar gibi geliyor fırtına gibi çıkıyor hayatımdanbuna da şükür diyelim
2hafta dikkatsizliğin sonucu 800gr kadar aldım ama bugün itibari ile verdim, cuma sonunda olmayacağım inşallah
evet kokusu beni mahfediyor ama burnumu tutup içiyorum heleki sabah aç karnına midemi bulandırıyor
ahhh ahh kilo verme uğruna neler yapılmıyor kiama içemesende zorla dene canım faydası oluyor bir de regl oldu 3gün önce şişkinliğimi falan da aldı tartıda onu gördüm yani
regl zamanı şu tatlı isteği olmasa güzel olurduben hep çikolata yemekten alıyorum fazla kiloları
dün kornetle atlattım sadece ve gerçekten şartlayınca canın çok istese de yemiyorsun
eti petito ayıcık 78 kalori tadı çok güzel 2günde 1yesek iyi olur
iyi bu haftanın 1.olabilirm sanırım ama ayın 1.sini merak ediyorum
haftaya görelim bakalım çalış şimdiden laf ağızdan çıktı bi kere
sizlerinde kandili mübarek olsun kızlar
kıymalı şehriye çorbamı yedim şimdi. kaynanama gidiyorum dikkat edicem inşallah dozu kaçırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?