Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlar yazamadım dünden beri..evde çok iş var heryer karışık..akşam odaları değiştirmye başladık bi kısmı duruyo şimdi eşim uyuyo sabah işten geldi..akşama uyanınca devam edeceğiz...
akşam yemekte eşimin kuzeni vardı yardıma deldi bende özel olsun yemek diye ızgarada kanat yaptım..pilav vardı 5 kaşık kadar yemşimdir4 kanat yedim.biraz kavun salata bi kase çorba..yarım bardak fanta...ve annemim getirdiği bi pogaça
sonra baya iş yaptık eritmişimdir dite umuyordum ki türk kahvesi talebi geldi çikolata eşliğinde 3 karecik yedimm:26:gece 11di
sanırım bu hafta ben pek dikkat edemeyeceğim:44:kardeşimde geldi sabah kahvaltıda bende idi ...gerçi sabah iştahım yoktu hiççç denecek kadar az yedim :44: sonra ara olarak kadayıflı dondurma kalmıştı 70gr kadar kardeşimle bölüştük:26::26:şimdi anneme geçti bende hazır çorba kalmıştı dünden onun hepsini koydum tabağa full doldu hepsini yedim.dün akşamdan salata kaldı onu bitirdim ve 125ml kadar ayran içtim
akşam için bezelye yapıyorum.k.merimek çorba ve makarna haşlamayı düşünüyorumyoğurtlu garnitürlü karıştırırım artık ..akşama yine ev dolu olacak..onlar yerken ben bakamıyorum yaa
ve en üzücüsü jillianım 25günde kaldı son 5 günü bitiremedim kaynadı arada gitti işlerimi bi toparlayayım tekrardan sporlarıma devam edeceğim inş ..yürüyüş plates jillian allah ne verdiyse sizi geçeceğiim şekerlerama bana bi kaç hafta müsade kilo almamak şartıyla tabii çoook olmasada dikkat edeceğim ve yazmayada çalışırımm

mutlaka hergün yazmaya çalış bakk kızarım ben ne güzel dikkat etmeye başladım salmayayım kendimi sonra

canım arada olur öyle ya kasma kendini ama dediğin gibi kilo vermesende almamaya dikkat et

Son düzenleme:
mutlaka hergün yazmaya çalış bakk kızarım ben ne güzel dikkat etmeye başladım salmayayım kendimi sonra

canım arada olur öyle ya kasma kendini ama dediğin gibi kilo vermesende almamaya dikkat et

yok canım salar mıyım hiç kendimi meydanı size bırakmam merak etmesadece kilo vermek için özellikle uğraşacak vakit bulamam temizlik hali anlarsınız işte yoksa hedef 60
hatta sabah herkesle inatlaştım 65ten fazla düşme artık yeter yakışmaz sana deyip durdular 60 kilo çok kötü duracakmış falan diye saydılar ama dedim bana karışmayın benim hedefim belli...60 kilo olayım nasılsa insanın her dönemi aynı olmuyo kendime 2 kilo esneme payı bırakmak için 60 istiyorum ya olacak ya olacakkben kazanacağım allahın izni ile ...
şimdi kimse yok evde rahatla yeşil çayımı içip tv izleyeyim biraz dinleneyim azıcık

off gecen haftadan beri hastayım diyet güme gitti sporda yapamıyorum 7 hazirana hedefime asla ulaşamam ilk cezayı bana verin artık napim:18::18:

kızlaaar noldu yedikleriniz içtikleriniz fazla heralde yazamıyorsunuz
ben gayet iyiyim ufak ufak kaçamaklar olsa da kalori dışına çıkmadım vee haddimi aşmadım

kahvaltı
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 22 GRAM 42
[2] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[3] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 16 GRAM 42
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Domates 1 ADET 14
ara
[6] kuru incir 1 adet 51
öğle
[7] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
ara
[9] Kiraz 50 gr 36
akşam
[10] ülker içim ayran 1 100 gr 35
[11] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
ara
[12] Cornetto Classic Çikolatalı 1 ADET 204
Toplam : 1145 kal.

off gecen haftadan beri hastayım diyet güme gitti sporda yapamıyorum 7 hazirana hedefime asla ulaşamam ilk cezayı bana verin artık napim:18::18:

evett ikimiz de 62 olmalıydık ipleri saldık valla tutsaydık biraz kendimizi çook basit olabilecek rakamlardı ama son günler dank etti bana
bugüün dondurma ve makarna yedim isteyerek oldu pişmn değilim saldırmadım hiçbirşeye gözümü doyurdum
cuma günü 63.5 ları görücem 62 olmasa da inşallah 3günde toparladım kendimi tartı güzel şeyler gösterdi
metabolizma çayım bitti bugün
haftanın ilk 3günü uygulucam artık çünkü bende çok yararı oluyor

evet 62 olabilirdil cok zor değildi ama napalım sağlık olsun

azmine hayranım 63.5 kesin olursun maşallah sana

metabolizma çayı dediğin sanırım su tarcın limon vs olan çay ben içemiyorum onu

yaaa çok kötüyüm ama bennnn okudukca yazdıklarınızı deli oluyorum

regl çok kötü bir zamana dekgeldi. 65,0 a bu kadar az kalmışken tartıda tekrar 67 leri görmek deli etti beni. tartıda 67 leri gördükçede yiyorum, yürümüyorum. daha ne olsunki

kızlar birde nerdeyse 5 kilo verdim ama pantolon bedenim hiç değişmedi diyebilirim. basen ve bacaklar aynen duruyor. sadece göbek, sırt ve kollarımdan verdim 5 kiloyu. popo aynen duruyorrrrr

hesey kötü değil tabiki :) hafta sonu diışarı çıkarken bady giydim kotun üstüne. korsesiz ve göbüşümü içime çekmeden gezebildim :)

yarından itibaren listelerimi yayınlayacağım, ve hesabımı yapacağım. yürüyüşlerede baslıyorum. bu cumaya olmasa bile haftaya cumaya 65,0 ın altında olmak istiyorum.

hepinizede iyi gecelerrrrrr...........

valla haklısın hesaplar tutmayacağı için korkumdan yazamıyorummm

günaydın bayanlarrrr......

dünkü karamsarlığımı sabah erkenden uyanıp silkinerek attım üzerimden ve bugüne sımsıkı basladım.

ara öğünlerimde yiyeceklerim
[2] gün kurusu kayısı 0.10 100 gr 26
[3] Taze Kayısı 50 GRAM 24
[4] Taze Erik 50 GRAM 33

günlük sporum :) sabah sabah üşenmedim çıkardım aradan...
[6] Yürümek (Asfalt) 90 dak 504

kahvaltım
[7] karmez kepekli ekmek 2 dilim 96
[8] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[9] Salatalık (hıyar) 100 GRAM 12
[10] Karpuz 100 gr 26

öğlen
[11] karmez kepekli ekmek 1 dilim 48
[12] Zeytinyağlı Kabak Kalye 1 PORSİYON 150

akşam
[13] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[5] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[1] Mado Light Sade Dondurma 0.5 100 gr 55

Toplam : 678 kal.

büyük ihtimalle kaçıracağım tam uyamayacağım ama hesaplara göre sabahki yürüyüşüm kurtaracak beni :) mutluyummmmm....

şiimdi kahvaltımı hazırlayayım ve prensesimi uyandırayım. görüşürüzzzzz

ben geldim sabah sabah ankaranın yarısını dolaştım ÖSYM sağolsun kpss başvurumdaki resimde sorun varmış ne sorunu olduğuda belli değil taaaaaaaa nereye gittim değiştirmek için heryer polis eylemlerden dolayı zaten trafik saati bide polis yolu kapatmış al sana tam karmaşa dönerken dolmuştan erken indim 20 dk yürüdüm
kahvaltım kargalarla beraber
1 dilim patatesli börek
1/2 beyaz ve light kaşar peynir
2 siyah 1 yeşil zeytin
ara dondurma
öğleye ton balığı ve 4 kaşık makarna
1 domates salatalık

akşama bi fikrim yok henüz
kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar banada dua edin

evet 62 olabilirdil cok zor değildi ama napalım sağlık olsun

azmine hayranım 63.5 kesin olursun maşallah sana

metabolizma çayı dediğin sanırım su tarcın limon vs olan çay ben içemiyorum onu

az,m her zaman olmuyor bacım arada öyle rüzgar gibi geliyor fırtına gibi çıkıyor hayatımdan buna da şükür diyelim
2hafta dikkatsizliğin sonucu 800gr kadar aldım ama bugün itibari ile verdim, cuma sonunda olmayacağım inşallah
evet kokusu beni mahfediyor ama burnumu tutup içiyorum heleki sabah aç karnına midemi bulandırıyor
ahhh ahh kilo verme uğruna neler yapılmıyor ki ama içemesende zorla dene canım faydası oluyor bir de regl oldu 3gün önce şişkinliğimi falan da aldı tartıda onu gördüm yani

regl zamanı şu tatlı isteği olmasa güzel olurdu ben hep çikolata yemekten alıyorum fazla kiloları
dün kornetle atlattım sadece ve gerçekten şartlayınca canın çok istese de yemiyorsun
eti petito ayıcık 78 kalori tadı çok güzel 2günde 1yesek iyi olur

iyi bu haftanın 1.olabilirm sanırım ama ayın 1.sini merak ediyorum
haftaya görelim bakalım çalış şimdiden laf ağızdan çıktı bi kere

sizlerinde kandili mübarek olsun kızlar

kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun hepinizin dualarımız kabul olsun inş ..
gelelim bana çoook moralim bozuldu benim iyice ya geçen haftaki benden eser yok ne olacak benim sonum..ev dağınık ve düzensizken bende yeme düzenimi bozdum iyice..akşam yemekte sarmalar bezelye yemeği çorba ekmek salata ayran kavun ne bulduysam yedim midem patladı genede yedim en büyük hatam geç saatte kahve yanında çikolata yemek oluyo onuda farkediyorum ama kendimi alamıyorum yemekten offff
ve bu bana çook büyük ceza olarak geri döndü sabah bi tartıldım ne göreyim tammm 1 kilo fazlayım geçen haftaya göre onuda geçtim o dümdüz taş gibi olan göbeğim hemen fırsatı bulup çıktı gene 6 aylık hamile gibi onu bi türlü anlamıyorum yasanırım çikolata ve gece geç saatte yemekten kaynaklı...
sabah tartıdan sonra tamam dedim kendime son 2 günde bari dikkatli olda aynı kiloya dön hiç yoktanama nerde kardeşim öyle bi iştahlı yediki karşımda ekmekleri yağlayıp ballayıp dayanamadım banada yedirdi hep neler yedim neler yazmaya takatim yetmez şuan yeşil çayımı içiyorum sabah 9da kahvaltı yaptık hala açıkmadım arada yapmayacağım o yüzden.öğleolarak 14o da bi kase mercimek çorbası içerim yanınada salatalık domates kaldı kahvaltıdan:44:akşam için bezelye yerim bi tabak belkide yemem bu akşam kimse olmayacak gibi görünüşe göre..kendimi tutarım umarım ve aççççç yatmak istiyorum ya
hem yeyip hem de sürekli kilo alma korkum var devamlı ağzımda ne şiştim gene aldım gramları deyip duruyorum psikolojik olarak..ve dün sonunda terslediler beni yeter ya yeme ya da yedikten sonra konuşma bari dediler haklılar ama çoook pişman oluyorum yaa
oysaki diyordum kendi kendime temizlikte ben baya kilo veririm hem dünya kadar iş yapar az yerim diyordum evde ki hesap uymadı gene ..

sabah kalktım yarım saat ütü yaptım tek sporum bu :26:akşamada 1 saatlik bi ütü maratonu olacak ve gardrobumu silip içini toplayacağım duvar sileceğim ...ve şuan totoşumu kaldırabilirsem gidip önce buzdolabımı ve ardından mutfak dolaplarımı parlatacağımmm...ve bugün azzzz yiyeceğimm
kızlar hepiniz gayet iyisiniz cezmut valla helal benim hırs sana geçmiş belliki sabah sabah 90dakika
güler sende gayet dengelisin bende kalorimi aşmadan çikolata yemiştim geçen hafta ve gayette kilo veriliyo böyle devam et eminim istediğin kiloya geleceksin
babasınınkelebe bence en büyük cezayı ben alacağımbaksana boğazımı tutamadığım gbi verdiğim bütün kiloları alacağım her halde :18:

aysun arasıra öyle pişmanlıklar olmalıki çeki düzen verebilelim kendimize
bu haftanın sonuncusu olabilirsin ama ayın sonuncusu olmayacağın kesin
evet o göbişler hemen çıkıyor bi yemede aynı kilo görünümünde olabiliyoruz:26:
ev işi öyle karışık olunca açlığı unutup sonra ne varsa silip süpürüyorsun tabakta bende de oluyor:18:

dün akşam pek bi yemek yapamadım kıymalı makarna yaptım ve 1tabak yedim (üşendim kendime bişe yapmaya)
veee ilk defa makarna yedim aa diyetim bozuldu hemen mutfağa koşayım demedim
saat 9gibide ara öğün golf lungo yedim 200kalori falan ama önemli olan abur cubur yediğimizde diyeti bozdum bugün böylee devam etsin deyip mutfağa saldırmamakmış

eevet çook haklısın arkadaşım bende sabah ki kötü kahvaltıdan sonra toparladım kendimi ara olarak 5 erik yedim şimdi gidip mercimek çorbamı içeceğim.ancak buzdolabının parçalarını yıkadım yemekten sonra içini silerim iyi enerji harcıyorum hadi bakalım hayırlısıama cuma günü geçen haftaya göre iraz artıda olacağım gibi ama neyseben kendime güveniyorum toparlarım evvelallah
dolapta bi dünya çikolata kaldı akşamdan ama yemeyeceğiiimmmen azından geçen haftaki kilomu görene kadar tartıda

kıymalı şehriye çorbamı yedim şimdi. kaynanama gidiyorum dikkat edicem inşallah dozu kaçırmadan

eti petito benim prensesin çikolatasıdır. sürekli olur evde ama hiç tadına bakmamıştım :) okuyunca aklıma düştü bakayım bir ara bende tadına :)

günaydın kızlar çok moralim bozuk sanırım adet oluyorum canım hiç bişey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek 1/2 kk beyaz peynir 1 siyah zeytin kahvaltım kafam dağılsın diye 45 dk yürüdüm geldim. gideyim pasaklı evimi toplayım ütüm var onu yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…