kızlar dün sonuçları yazamadım geç oldu ama olsun
14 Haziran
1.guler100---------63.0---1kilo 200gr verilen
2.yasmis ----------65.0---1kilo verilen
3.aysun ----------65.5---400gr verilen
4.lamekan ---------64.5---100gr alınan:44:
5.cezmut ----------66.1---700gr alınan
6.eliFeyza---------70.0---2kilo 800gr alınan
babasininkelebee--------bildirim yok
gulos-------------------bildirim yok
günaydın kızlar bugün annem için hastaneye gidicez biyopsi yapılacak
bende 63kilodan eser kalmadı +1 gösteriyor tartı2gün yedim serbest bıraktım kendimi sonuç buuuuu
çok kızgınım kendimeee
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin annene:26::26:
2gün dikkat etsen eski kilona dönersin canım merak etme ben test ettim kendimde
salmayalım kendimizi lütfen lütfen...azıcık daha tutalım kendimizi ne kaldı ki şunun şurasında.en fazla 1 ay daha sıksak şu boğazımızı taş gibi olup çıkıcaz
keşke yakın yerlerde otursaydıkta ben hepinizi tutar kolundan bana getirirdim hep beraber jillian yapardıksonrada 1 saat yürüyüş güle oynaya giderdi kilolar valla
geçmiş olsun canım umarım önemli bi durum değildirgünaydın kızlar bugün annem için hastaneye gidicez biyopsi yapılacak
bende 63kilodan eser kalmadı +1 gösteriyor tartı2gün yedim serbest bıraktım kendimi sonuç buuuuu
çok kızgınım kendimeee
ben hala kahvaltı etmedim :44: 1lt su içtimbide canım kahve çekti cafe crownun 3ü 1 aradasından yarım paket içtim 45kalori falan tabi bu arada bi dünya iş yaptım çamaşır astım ,yastıkların içini boşalttım havalandırıyorum ,içersini sildim...baya hareket ettim yani aç aç gidip yemekte yapsam çook iyi olacak sanırım kocacım hala uyuyo gece işe gidecek o yüzden dokunmuyorum
geçmiş olsun canım umarım önemli bi durum değildir
bende dayanamam tek yemesin diye ama biliyorsun çok aç kalmakta iyi değil. meyve atsaydın ağzına azcık. bende yemek yapıyorum bi yandan bi yandan ev topluyorum. yarın tekrar aşılama yaptırcam bugünden evi toplayım yemek yapayım dedim eşimde öbüründeki gibi izinli olmayacak tek başıma aç kalmayım. gerçi annem gelirde oda uğraşmasın dedim. ben devam işlere
ohhh çok şükür tartıda 63.5 gördüm cuma günü 63 idim ama haftasonu kötü geçiyor ama cumaya kadar çabuk toparlarım kendimi
metabolizma çayımı koydum ocağa. gidecek bu kilolar o kadar!!!
dün kot pantolon aldım kendimee 1beden küçük aldım vallakotların bedeni farklı ya 30 beden aldım baktım önceki pantolonum 36yazıyor vee şuan çok bol geliyor.
dün çook hareketli bir gün yaşadım sabah 6da uyandım annemle dr a gittik (önemli bişey değildir inşallah kızlar göğsünde bi kitle var biyopsinin sonucunu 2hafta sonra alıcaz) 11de eve geldik daha kahvaltı bile yapamadan kaynanam aradı onunla buluştuk dışarıda kızıma elbise falan aldı akşam 6ya kadar dolandık. kızım babannesinde kaldı bizde eşimle motor keyfi yaptık 3saat gezdik
ve gece bi uyudum bu sabah 11:30da uyandımm ve bugün çoook kararlıyımmm
cuma günü 62.6 görmek için elimden geleni yapıcamm ve olacakkk!!!!!!!!!!
canım umarım önemli bi durum çıkmaz annende ....
büyük gelmeye başlayan kıysfetler ne mutlu ediyo di mi ?
inşallah canım
eveeeet nasıl mutlu oluyorumm bilebilirsinteker teker deniyorum hepsini
kendimi hala eskisi gibi hissediyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum bir tek.
ohhh çok şükür tartıda 63.5 gördüm cuma günü 63 idim ama haftasonu kötü geçiyor ama cumaya kadar çabuk toparlarım kendimi
metabolizma çayımı koydum ocağa. gidecek bu kilolar o kadar!!!
dün kot pantolon aldım kendimee 1beden küçük aldım vallakotların bedeni farklı ya 30 beden aldım baktım önceki pantolonum 36yazıyor vee şuan çok bol geliyor.
dün çook hareketli bir gün yaşadım sabah 6da uyandım annemle dr a gittik (önemli bişey değildir inşallah kızlar göğsünde bi kitle var biyopsinin sonucunu 2hafta sonra alıcaz) 11de eve geldik daha kahvaltı bile yapamadan kaynanam aradı onunla buluştuk dışarıda kızıma elbise falan aldı akşam 6ya kadar dolandık. kızım babannesinde kaldı bizde eşimle motor keyfi yaptık 3saat gezdik
ve gece bi uyudum bu sabah 11:30da uyandımm ve bugün çoook kararlıyımmm
cuma günü 62.6 görmek için elimden geleni yapıcamm ve olacakkk!!!!!!!!!!
cezmutcum nerelerdesinneler yapıyorsun sesiz sessiz birinci olacaksın di mi bu hafta :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?