Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

bu sabah 62.300 çıktım. regl olmam gerek 4 gün geçti. yatılı misafirim vardı yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama yine de diyet tarzında beslenemedim tabii. sabahtan bu yana da ancak yazabildim ksr bakmayın

kızlar günaydınnn
bugün keyfim yerinde çünkü tekrar kalori sayımına başladım çokk şükürhemen yazayım :!:
KAHVALTI 10:00
2yeşil 2 siyah zeytin
110gr salatalık
140gr domates
1 adet peynirli gül böreği(150kalori =dünden bitanecik kaldı kimse yemedi bugün bitireyim dedim sabahtan )
ARA 12:00
3KUPA yeşil çay
100gr kiraz
ÖĞLE 14:00
1 tabak taze fasülye
200gr yoğurt
AKŞAM 17:00 Yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bakalım kısmet diyelim
ARA 20:00
1 bardak ballı süt içerim
yatmadan beşi biyerde çayımıda sıcak sıcak ictim mi ohhh
şimdilik bunlara uyarsam 1022kaloride görünüyorum allahım inş yardım ederde alnımın akıyla bitiririm bugünü
ben gidip biraz spor düşüneyim belki ebrudan plates yaparım göbek ve kalça için
ama bugün ne spor yapsam karar veremedim bi türlü .jillianın son 10gününe başlasam bi kaç gün sonra regl ağrım olacak 2 gün yapamam:44:koşu bandımına tekrar içeri taşımam gerek ki şu an gözümde büyüyo valla:44:

kimseler yok yine pazar günü diyedir umarım
ben şimdiye kadar listeme uyuyorum çok şükürspor olarakta merdiven silmekle yetindimçünkü reglimin sinyalleri geldi erkenden cumaya kadar ödemde gider inş sporada çarşamba başlarım sizleri geçerim kısmetse

günaydın kızlar bugün annem için hastaneye gidicez biyopsi yapılacak
bende 63kilodan eser kalmadı +1 gösteriyor tartı 2gün yedim serbest bıraktım kendimi sonuç buuuuu
çok kızgınım kendimeee

bende 63kilodan eser kalmadı +1 gösteriyor tartı 2gün yedim serbest bıraktım kendimi sonuç buuuuu
çok kızgınım kendimeee

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin annene:26::26:
2gün dikkat etsen eski kilona dönersin canım merak etme ben test ettim kendimde
salmayalım kendimizi lütfen lütfen...azıcık daha tutalım kendimizi ne kaldı ki şunun şurasında.en fazla 1 ay daha sıksak şu boğazımızı taş gibi olup çıkıcaz
keşke yakın yerlerde otursaydıkta ben hepinizi tutar kolundan bana getirirdim hep beraber jillian yapardık sonrada 1 saat yürüyüş güle oynaya giderdi kilolar valla

günaydın hanımlar kimsecikler yok gene nörüyonuz ki
ben yeni uyandım sayılır aldım elime sıcak sirkeli suyumu hemen koştum burayaeşim hala uyuyo kahvaltı ona bağlı :26:12yi bulur gibi aslında ben yesem iyi olur ama oda yalnız kalıyo sonra o yüzden bekliyorum :44::44:
bugün eşime takım elbise alışverişine gideceğiz gitmişken bende biraz abiyeler falan bakacağım malum bu yaz sunu düğünümüz var(görümcem) hazırlıklar başladı yavaştanbakalım kaç beden bi elbise olacak bana geç kıış aralık gibi bi elbise almıştım 44 bedendi hiç denemedim onu kilo verdikten sonra ama eminim çokk fena duracaktır üstümde...çünkü dün bi kotumu daha kaldırdım en köşeye artık giyecek bişeyim kalmadı yaüzülsem mi sevinsem mi bilemedim
hatta ilk zamanlar demiştim size yeni evlendiğimizde bi takım elbise almıştık 2 kez ya giydim ya giyemedim diye .dün onu bi denedim inanamadım beli tam olduama bacaklar potluktan içinde kayboldu o bana 64 kilo iken tam sıkı sıkıya oluyordu çünkübacaklarım gitmiş iyice benim
çok heves geldi bana regl hafiflesin hemen jillianın son 10gününe başlıycam koydum kafaya yürüyüşte yaparım geceleride boğazımı tuttum mu sanırım 5temmuz birincisi ben olurum

sağol canım. evet 2gün dikkat etsem 63e dönerim sabah tartıldım 64.1 falandım hastaneye gittim koşuşturdum geldim 63.6 çıktım yarın metabolizma çayına devam cumaya kadar 62.8 çıksam kardır. hafta sonu daha dikkatli olmalıyım hafta sonu gelince cozutuyorum. ahh ahhh hep kaynanadan kızlar valla bi bilsenizzzzzz neyseee
evet keşke yakın olaydık oooo ne güzel olurdu yaaa keşkeee

ben hala kahvaltı etmedim :44: 1lt su içtim bide canım kahve çekti cafe crownun 3ü 1 aradasından yarım paket içtim 45kalori falan tabi bu arada bi dünya iş yaptım çamaşır astım ,yastıkların içini boşalttım havalandırıyorum ,içersini sildim...baya hareket ettim yani aç aç gidip yemekte yapsam çook iyi olacak sanırım kocacım hala uyuyo gece işe gidecek o yüzden dokunmuyorum

çok kızgınım kendimeee
geçmiş olsun canım umarım önemli bi durum değildir

bende dayanamam tek yemesin diye ama biliyorsun çok aç kalmakta iyi değil. meyve atsaydın ağzına azcık. bende yemek yapıyorum bi yandan bi yandan ev topluyorum. yarın tekrar aşılama yaptırcam bugünden evi toplayım yemek yapayım dedim eşimde öbüründeki gibi izinli olmayacak tek başıma aç kalmayım. gerçi annem gelirde oda uğraşmasın dedim. ben devam işlere

evet canım çook haklısın şimdi oturduk yemeye ve ben bi dünya yedim çook aç oluncabi daha böyle beklemeyeceğim daha çok yiyorum neyse dışarda dolaşırken eritirim inş
sanada kolay gelsin bende çıkıyorum birazdan akşama uğrayın görüşelim azıcık

ohhh çok şükür tartıda 63.5 gördüm cuma günü 63 idim ama haftasonu kötü geçiyor ama cumaya kadar çabuk toparlarım kendimi
metabolizma çayımı koydum ocağa. gidecek bu kilolar o kadar!!!

dün kot pantolon aldım kendimee 1beden küçük aldım valla kotların bedeni farklı ya 30 beden aldım baktım önceki pantolonum 36yazıyor vee şuan çok bol geliyor.

dün çook hareketli bir gün yaşadım sabah 6da uyandım annemle dr a gittik (önemli bişey değildir inşallah kızlar göğsünde bi kitle var biyopsinin sonucunu 2hafta sonra alıcaz) 11de eve geldik daha kahvaltı bile yapamadan kaynanam aradı onunla buluştuk dışarıda kızıma elbise falan aldı akşam 6ya kadar dolandık. kızım babannesinde kaldı bizde eşimle motor keyfi yaptık 3saat gezdik
ve gece bi uyudum bu sabah 11:30da uyandımm ve bugün çoook kararlıyımmm

cuma günü 62.6 görmek için elimden geleni yapıcamm ve olacakkk!!!!!!!!!!

canım umarım önemli bi durum çıkmaz annende ....
büyük gelmeye başlayan kıysfetler ne mutlu ediyo di mi ?

canım umarım önemli bi durum çıkmaz annende ....
büyük gelmeye başlayan kıysfetler ne mutlu ediyo di mi ?

inşallah canım
eveeeet nasıl mutlu oluyorumm bilebilirsin teker teker deniyorum hepsini
kendimi hala eskisi gibi hissediyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum bir tek.

kızlar selamlarr
dünden beri ancak girebildim ...dün akşam alışverişten çok geç döndük sonra yattım uzandım hep.eşimi düğüne hazır ettik tam tekmilzaten tek mağazayla bitirdik işi her zamanki gibi bende bi elbise denedim 40 bedendi abiye.kapanmadı.kız dedi 42 getireyim yok dedim bi 5 kilo daha vermem gerek sanırım..yok abla ya ne kilo vercen zaten çok zayıfsın sen dedi abiyelerin kalıpları çok dar olur ondan öyle dedi:44::44:aslında atlet ve çamaşırımı çıkarmadan denedim aceleyle ondanda kapanmamış olabilir diye tahmin ediyorum ama sorun değil kızın dediği doğrudur herhaldeama elbiseye bayıldım gece mavisi uzun bi elbise ve 300tl.cik:26::26:bi gece için o kadar para vermek çok geliyo o yüzden henüz karar veremedim alacakmıyım yoksa birinden mi bulacağım bilmiyorum:44:neyse...
dün sabah kahvaltım biraz abartılıydı demiştim ya bal reçel salam ekmek peynir zeytin yumurta falan derken 550kalori falan etmiştisonra dışarı çıktık biraz dolaştıktan sonra saat 4 gibi açıktık eşimle ben form pirinç patlağı aldım yarısını yedim 115kalori 1 tane form tuzlu bisküvi 15 kalori eşimin simitinden çeyreğini tırtıkladım 65kaloride o sade sodayla bunları yedim.bide 1 tanecik kuru kayısı alırken tadına baktık .sonra saat 7 gibi görümcem aradı düğün tarihi koymuşlar sevincinden gelin beraber dışarda yemek yiyelim dediler .ben tavuk şiş yedim sadece tavukları ve yarım avuç kadar kıyılmış marul ve soğan yanına da büyük boy ayranne tabağımdaki lavaşa dokundum ne ekmeğepilavıda yemedimortaya patates kızartması söylediler 1 tanecik tadına baktım o kadar.saAT 9da eve geldik ve 2 bardak vişne suyu içtimbuz gibi kendi yaptığım.içim acayip yanmıştı dışardayken çok su içemiyorum malum tuvalet sorunu:44:vee dünü 1200 kalori ile kapatmışım

bugüne gelirsek;
sabah ağrıdan bi erken uyandım sonra gene dalmışım 11buçukta uyandım bende hemen kahvaltı yaptım
3siyah 2yeşil zeytin
100gr domates
85gr salatalık
7gr tam yağlı peynir
24gr örgü peynir(ilk defa aldık dün ben merak ettim ama acayip tuzlu bidaha almam)
2dilim salam
2bardak şekersiz çay= kahvaltı 240 kalori etmiş
ARA 14:00
3kuru kayısı =54 kalori
2kupa yeşil çay
AKŞAM 18.00
2parça tavuk pirzola derisiz fırında
bol salata
ayran ve belki karpuz

bugünde gayet az kalorili bitecek kısmetse zaten ağrım olduğu için midem tuhaf pek yemek istemiyo canım ..ama bi kahve içerim birazdan şekersiz dolapta iki dilim pasta kaldı onlar bana ben onlara bakıyorum ama yemem ya misafir gelecek bitecek onlar yada çöpe gidecek

inşallah canım
eveeeet nasıl mutlu oluyorumm bilebilirsin teker teker deniyorum hepsini
kendimi hala eskisi gibi hissediyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum bir tek.

kız o hal bende de var niyeyse hep sanki 70lerde gibi hissediyorum ya:44:hatta dün bakkala girdim bi komşu teyze epeydir görmemişti beni dedi sana ne oldu kilo mu aldın kilo mu verdin çokk tuhaf olmuşsun sokakta görsem tanıyamazdım seni dedine güldüm ya eşime dönüp dönüp kırk kere soruyorum niye insanlar beni görünce çok şok oluyo o kadar mı belli oluyo diyorum kilo verdiğim evet acayip zayıfladın diyo ama ben hala inanamıyorum
annem kaynanam artık arkamda dolaşıyorlar yemek ye diye tatlı yedrmeye çalışıyorlar hasta olacaksın diyorlar ..bende diyorum sizden çok yiyorum aslında ama anlamıyorlar:44::44:eşimde bi dalga geçiyo onlarla hemen diyo bende kızıyorum aysun zayıflıyo diye baksanıza çöktü iyice ölecek sanki yemiyo zorluyorum diyo daha çok galeyana gelip üstüme saldırıyorlar yemek konusunda valla zor baş ediyorum artık

geçmiş olsun canım. sonuçlar iyi gelir inşallah.

kıyafetler bol geldikçe nekadar çok mutlu oluyoruz dimi. tebrik ederim.

merhaba kızlar,

iyice dağıtmış bir vaziyetteyim. buraya takılmadan yazmadan okumadan olmuyor kesinlikle. yaz geldi gevşedik dağıldık. bunada şükür diyorum ama hemen geri geliyor bu kilolarrrrrr

yeniden kalori hesabına başladım bugün. dünse dikkat ettim yediklerime hesap yapamadım ama dikkatliydim. dün hastaneye gittim bende. kadın doğumda genel kontrol hamilelik öncesi ve folik asite basladım umarım kilo yapmaz. hayırlısı bakalım.

kahvaltı

2013-06-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimleri 0.16 PAKET 69
[2] Karpuz 250 gr 65
[3] Maydanoz 19 gr 8
[4] Salatalık (hıyar) 96 GRAM 12
[5] Nane 13 GRAM 8
[6] Marul (Kıvırcık) 1 yaprak 2
[7] Domates 100 GRAM 18

ara

[1] Sundae (Sade) 0.5 ADET 90
[2] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105

öğlen

[1] Zeytinyağlı Bezelye 0.5 PORSİYON 113
[2] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 146

buraya kadar hersey yolunda. akşama ise taze fasülye yaptım. yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim artık.

bundan sonra burdayım en azından 15 gün daha dişimi sıkıp 65,0 görmem gerek.

cezmutcum nerelerdesin neler yapıyorsun sesiz sessiz birinci olacaksın di mi bu hafta :44:

evet canım kararlıyım sondan birinci olmamaya :) birinci olmaksa benden geçti artıkkk :) tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba :)

canım dediğim gibi dün hastanedeydim. bugün ve yarında kızın kursu var. hayırlısıyla bitiyor son haftamız. perşembeden sonra rahatım inşallah. spora tekrar perşembe baslarım herhalde.

bu arada izmir çok ısındı. yanıyoruz, bunalıyoruz, daralıyoruz, :) duşa girip çıkıp otuyoruz evde. dışarı çıkmak ne mümkün. bu yaz çok sıkıcı geçecek anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…