Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

inş canım hayırlısı neyse hakkımda o olsun buda tutmazsa bayramdan sonra tüp bebek diyorum bakalım dr ne der. zaten aşılamanın tutma yüzdesi çok düşük devlet 2 aşılama yapmadan tüp bebeği ödemiyor o yüzden yapayım peş peşe bakalım allah ol dedikten sonra herşey boş ama pekte umudum yoktu zaten

ohhhh be geldiniz sonunda yalnız kaldım diye korktum bende 1 saat yürüdüm geldim iyi geldi sabah sabah yoksa çok uykum vardı yatcaktım kahvaltıdan sonra eşimle attım kendimi dışarı
kahvaltı
1 dilim tam buğday
2 siyah 1 yeşil zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1/2 domates
1 çay kaşığı bal ve bıçağın ucuyla tereyağı
1 yumurta ve 1 kk peynirden yapılmış omletin yarısı (1 çay kaşığı tereyağında pişirdim)

ara 1 kayısılı form çay 1 kuru kayısı 1 kuru erik

öğle 2 biber dolma 1 dilim karpuz 2 kaşık yoğurt
ara yeşil çay 1 kuru incir
akşam 2 kaşık tavuk sote 2 kaşık pilav salata 1 dilim karpuz
ara 2 kayısı 2 erik 5-6 kiraz

anaaam yine yazan olmamış valla ben tam kaynana mağduruyum kızlarr bütün gün ordayım bir de evimiz uzak düşünün:44:
yarın yine gidicez mecbur sonra cuma ve cumartesi evimde olucam inşallah. bu ara psikolojim iyice bozuldu valla kaynana stresinden agresif biri oldum çıktım çok gösteriş meraklısı deli ediyor benii
zayıflamışsın iyisin böyle yee boşver.. bende kilo verme çabamı ona belli etmiyorum oraya gidince de diyete uyamıyorum

tadımlık yemeğe çalıştım ama yine de onları bile yiyince kendi kendime sinirlendimm
bugün hava yağmurluydu yürüyüşe de çıkamadım
cuma günü metabolizma çayına devam,

BAKALIM BU HAFTANIN 1.Sİ KİM OLACAKK KİMSE GİRMİYOR NE ALEMDEYİZZ ????
kahvaltı
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 20 GRAM 53
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
ara
kuru incir 1 adet 51
Kuru Üzüm 6 gr 18
öğle
Domates 1 ADET 14
ara
havuç 1.5 adet 39
akşam
İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315
Patates Kızartması, Orta 1 ADET 322
Marul Salata 0.5 PORSİYON 47
ara
Havuçlu Kek 60 GRAM 249
Cezerye 0.5 ADET 46
Toplam : 1248 kal.

Son düzenleme:
dün kızımın diş buğdayını yaptık çok yoruldum ama değdi buarada kızım ilaç kutusunu seçti meslek olarak

benim diyet güme gitti tabi yarın kilo alarak gelirsem şaşırmam

günaydın çıtır adayı hatunlar kimsecikler yok herkes dağıldı gitti yaz gelince menümü yazayım pasaklı evimi temizleyim bi güzelce
kahvaltı
1 yeşil 1 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel ve bıçağın ucuyla tereyağı

ara 7 otlu çay 1 kuru erik
öğle 1 dilim karpuz 1 dolmabiber 1yk tavuk sote (dünden arttı aman 1 kaşık deyip ağzıma atmadım tabağa alıp yarın yerim dedim )
ara olmayacak büyük ihtimal dra kontrole gitcem belki light bisküvi alırım yanıma
akşam 1 kepçe tarhana ve 2 dolmabiber 1 dilim karpuz

Son düzenleme:
dün kızımın diş buğdayını yaptık çok yoruldum ama değdi buarada kızım ilaç kutusunu seçti meslek olarak

benim diyet güme gitti tabi yarın kilo alarak gelirsem şaşırmam

maşallah tatlıma sağlıkçı mı olcakmış fıstık
yaz rehaveti çarptı hepimizi galiba tatlım bi dur demek lazım halimize

patates kızartması ve kek çok gelmiş ama toplam kalori iyi zaten onlarıda yemesen hiç yememişsin ki bütün gün. aman o kaynanalar hiç memnun olmazlar zayıflarsın hastalıklı gibi davranırlar şişmanlarsın beğenmezler yaranılmıyor ki

benimkilerde çaktı artık ee bi bedenden fazla inceldim saklanmıyor bide midem almıyor artık çok abarttığımda bile eski halime göre az yiyorum bide 2 elti 3 görümce var bende eltilerim iyidir sağolsun ikiside rejimde ama kaynanamda görümcelerimde sürekli seninki yememe değil bişey yapıyorsun sen ne kastediyorlar onuda anlamıyorum. her gittiğimde peşimdeler ne yiyorum bakıyorlar. durmadan 1 gün ne yiyorsun anlat anlatıncada ben o kadarla ölürüm biterim sonra başlıyorlar yok gözünün altı çökmüş yok vitamin almıyorsun süt yoğurt eksik etme. hafta sonu kızdım en sonunda eskisinden daha sağlıklı besleniyorum diye. bu seferde dondurma bile yiyor dedi kaynanam gerçi bana laf kalmadı görümcem onuda yesin ne var süt zaten dedi bi yaranamadım gitti kışında kilo alma bilmem ne diye bıdılıyorlardı

günaydınnnnnn :)

kızlar ben ve kilocuklarım çok özledek sizleri. denedim onaylıyorum kk ya giriş yapmadan diyet yapılmıyor. buradan ne kadar uzaksınız, diyetten o kadar uzaklaşıyor insan. neden uzaklaştığıma gelirsek memleketten annemler geldi. 3 gün nasıl geçti anlamadım. dün gecede güzel bir haberle yola çıktılar tekrar eskisehire kardeşimin yanına gittiler. kardeşim baba, bense hala oldum. yakışıklımı yakışıklı bir oğluşumuz olmuş. allahım hayırlı uzun ömülrler versin ona...

kilocuklara gelince hafta sonu zaten bozmuştum diyeti, üstüne 3 günde eklenince faciaya dönüştüğünden eminim. tartıya çıkmıyorum. 1 günde nasıl toparlarım onu düşünüyorum. bugün spor yapamam evi bir görseniz :) yediklerime dikkat edeyimde yarın 66 lı birseyler göreyim bari

hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun inş anlaşılan hepimizin bi toplanması lazım son bi gayret daha dememiz lazım ramazan öncesi artk

günaydın arkadaşlar....herkes iidir umarım ben de gremedim epeydir ama geldim artık....geçen hafta bildirim bile yapamadım abimler izne geldi annemlerdeydim..kilom ise aynı almamışım hayret ettim gerçi midem almıyo aertık eskisi gbi yiyemiyorum çok şükür...büyük gün 7 haziran dedikl ama olmadı işte napalım....artık 5 temmuza kaldı bi 65 olamadım gitti umudum da kalmadı artık sanki.....neyse ramazana kadar almazsam eğer oruçta müthiş kilo kaybediyorum ben inşallah bayrama hadafa ulaşırım ne diym.....

günaydınn canlarr enerjiii doluyum tartıda inanılmaz şeyler oluyor, birden nasıl böyle gaza geldim bilemedim ama iyi oldu
biraz mekik çektim şimdi kahvaltımı yapıcam ve yinee kaynana yoluu göründü bana dişçiye gidicez onların orda mecbur ordan ona uğrucaz ama söz yarın bütün gün yazıcam buraya

evet canım hiç sorma yemesem iyiydi ama bugün daha dikkatli olucam dün ara öğünü öylesine geçiştirmek zorunda kaldım akşamda biraz kaçırdım işte. bir de patates kızartmasına kim dayanır ki:26: ayy ne yapsan yaranamazsın canım az bi yiyince dikkat et kilona derler yemeyince açlıktan ölceksin ye derler. kendi bildiğimizden caymayalım taş gibi hatunlar olalım

allah sağlıklı hayırlı ömürler versin bebişinize özlem gidermişsinizdir bol bol aldığın kilolarda cabası
bugün itibari ile dikkat edersen haftaya değişimler görürsün. evi toplamak daha çok terletiyor temizlik yaparken aç kalma ara öğünlerini atlama metabolizma hızın düşmesin açlıktan. 3lt su iç

ne demek umudum gitti sakın duymayayım bunu bir daha 5temmuzda 1.gelmek için azmini sınamak için uğraş bence
bu arada kilon kaç cuma günü bildirim yapamadın 5temmuzda kaç olman gerekir onu yazayım ve olacaksın

ayyy kızlar çook özlüyorum ben burayı ya sizden ayrı kalınca inanın olmuyo olmuyo evde misafir varken gene hiççç olmuyo :26:
dün hiç uğrayamadım kardeşimle tiramisu, garnitürlü yoğurtlu makarna yaptık yedik valla geç saatte bu sabahta eşimin dayıları geldi kaynanam görümcem kardeşim hepsi bende kahvaltıdaydı.sabah 8de uyandım .gerçi misafir geleceği zaman geceden uyku tutmaz beni bütün gece dolandım evin içinde..uyudum denemezneyse kalktım patatesli börek yaptım sayı ile bitsin kalmasın sonra yemeyeyim diyeçoook şükür bitti.patates biber kızarttım..ve klasik kahvaltılıklar..ben bi gül böreği yedim biraz patates kızartma biber kızartma 1 dilim ekmek 1 dilim salam 3 zeytin bool çay 1 dilim omlet :26:yarım dilim tiramisu...ardından şekersiz türk kahvesi ve 5gr çikolata:26: koştururken çook yoruldum ve şimdi herkes gitti bi taraflara evde oğluşumla sessiz sessiz kafa dinliyoruzbugün başka bişey yemeden sadece aralarla geçiştirmem lazım ki bütün hafta yediklerimi telafi etsin:18:
pazar gününden sonra misafirlerim gidiyo...ve haftaya ben uçmam lazım 2 haftadır çoook yalnız kaldınızgelip birincilik bayrağını sallamam gerek artık yetti

cezmutcum yeğen sahibi olmak çoook süper bi duygu bende teyzeyim 1 haftadır kucağımdan inmiyo kerataçoook tatlılar allah sağlıklı uzun ömür versin inşş
yasmis tatlım seninde allah hakkında hayırlısını versin...hergün doktorlardasın çoook zor anlayabiliyorum seni... koşturmak ayrı dert,sonuç beklemek ayrı derthayırlısıyla bi an önce bi bebişin olur inşşş...

lamekan dişiniz hayırlı olsun bebişimiz doktor olur inş
güler valla bu hafta sen o kaynanayla kilo verirsen koca bi naZAR boncuğu tak bi yerine kız
kadının sana garezi var sanki habire kızartmalar yapıyo gibi geldi bana

kızlar bu arada sabah kapıda yengem bi gördü aysunn ne olmuşsun öyle naptın kendine böyle dedi dayımda bu kocan sana ekmek vermemiş belli dedi ayy ne mutlu oldum bi görseniz herkes çook şok oluyo görünce eee toparlak hesap 10 kilo gitti diyorum herkese nasıl verdin helal olsun dediler hep

Son düzenleme:
geldim sonunda eve diyet listeme uyarak devam ediyorum bide son ara 3 kayısı 3 erik tamamdır bu gün. kafam çok karıştı 3 farklı dr pko teşhisi koymuştu ama bu dr yok öyle bişey dedi. adam prof ve bu konuda isim yapmış bi adam ona inanıyorum da peki öbür drlar. çok karışığım bütün testlerimi tekrarladı hepsi normal bak kendin bile görebilirsin dedi baktım hep normal sayılan değerler arasında tabana yakın hepsi. kilo yumurtalıklarına baskı yapmıştır ve bi yumurtalık tembelliği oluşmuştur dedi. hakikaten de geçen yıl zayıfladıktan sonra adetlerim normale dönmüştü yüksek olan hormon değerlerim normale inmişti.

eşimin bütün testlerini yeniledi onunkiler normaldi zaten. bebeğiniz olmaması için hiç mani yok dedi bi yandan umutlanıyorum bi yandan olmadıkça yıkılıyorum ne düşüneyim nasıl davranayım bilemiyorum artık. dilimde tek bir dua rabbim ya kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana kalbimi razı

kızlar 3 kupa yeşil çay içtim saat 5te
şimdi büyük bardakta ev yapımı ayran
1 havuç
1 salatalık yedim
akşam yemeği niyetineydi
acıkırsam 100gr kiraz yerim
yatmadan 1 maden suyu
ve 5.1 yerde çay içerim mutlaka

ohhh ne güzel hareketlilik olmuş bugün maşallah
daha yazdıklarınızı okumadan yazayım bişeyler dedim

diş doktoruna gittik bugün kızım için dişi çürüdü daha 2yaşındayken bi siyahlık vardı gitgide büyüdü ve dolgu olacakmış 2side
1ay sonraya randevü verdi dr.
sonra kaynanama geçtik ve çok güzel beslendim abur cubur yemedim tatmadım mutluyummm

kahvaltı 10:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 26 GRAM 50
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 21 GRAM 55
Domates 1 ADET 14

öğle 15:00 (bu saate kadar nasıl acıktım bilemezsiniz arada da beslenemedim dr a gittiğimiz için, kaynanamda da bişey yoktu)
Yoğurt (tam yağlı) 350 GRAM 238
Ekmek 1 DİLİM 65 (aslında cevizli lokumdu ekmek gibi ve sadece yarımını yedim acıktığım için)

ara 17:30
Taze Kayısı 150 GRAM 72
19:30
Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
akşam 20:15
Koyun-Kuzu Pirzola 100 gr 380
Mercimek Çorbası 1 KASE 270
közlenmiş patlıcan 1.5 adet 42
Toplam : 1217 kal.

akşam yemeğini çok geç yiyorlar yaaa bende ayak uydurmaya mecburum
gr hesapları tamamen kafadan yazdım tahmini, tartımı götürmüyorum çok lazım olsada laf etmesin kuşlar gibi besleniyosun demişti bi kere gr hesabı mı olur diye

gel aysuncum haftaya o 1.lik bayrağını dik görelim bakalım (benden sıran gelirse 1.liğe) ben çok iddialıyım valla
bu ay 4kilo vericem çünkü bayram sonrası 7günlük muğlaya denize gidiyoruz kaynanam görümcem kızım ve ben
ben tesettürlüyüm bayanlara özel havuz falan varmış orda mayo giymek istiyorum denizde haşema
şuan selülitlerim var kaynanam inceler durur vallaaaa:18: aslında bikini giymek isterdim ama karnımda çok çatlak var
ağustos ayında 58kilo olmak zorundayım. bu hırsla devam

valla bende o bu şu aaaa nasıl verdin desin millet şaşırsın diye bu gayretim çünkü insan çook mutlu oluyor çikolata yemiş gibi

canım hakkında her şeyin hayırlısını diliyorum, dr un dediği gibidir sadece zaman gerekiyor hiç bir sorun olmasa bile bebeğinin gelişine zaman vardır stres çok etkili. o zamana kadar gayret et yinee ve bütün olumsuz düşüncelerini at kafandan. dr un çok doğru söylemiş

Son düzenleme:
ilk bildirimi ben yapayım
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66
bu hafta 65
giden 1 kilo

oh be gördüm şu 65i sonunda

tickerımı değiştirdim hedefi yarılamışım bu arada. bide avatarımla oynayım değişiklik olsun

Son düzenleme:

uyku tutmadı bildirim yapıcam diyee valla

yaş 23
boy 1.62
başlangıç 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 63
giden 1 kilo 200 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…