cnm hakkında hayırlısı umarım aşılaman tutar nurtopu gibi bir bebişin olur
cnm tebrikler ya azmine hayranım daha öncede söylemiştim
benim diyet iyi gitmiyor sürekli başağrıları yaşıyorum eşimde diyettesin bişey yemiyosun diyip duruyo kızdırıyo benii
62 temmuza kadar olurum cok sıkmıcam kendimi bende 58 gibi olunca 2.cocugu düşünücem az kiloyla hamile kalmak istiyorum bakalım kısmet
dün kızımın diş buğdayını yaptık çok yoruldum ama değdi buarada kızım ilaç kutusunu seçti meslek olarak
benim diyet güme gitti tabiyarın kilo alarak gelirsem şaşırmam
anaaam yine yazan olmamışvalla ben tam kaynana mağduruyum kızlarr bütün gün ordayım bir de evimiz uzak düşünün:44:
yarın yine gidicez mecbur sonra cuma ve cumartesi evimde olucam inşallah. bu ara psikolojim iyice bozuldu valla kaynana stresinden agresif biri oldum çıktımçok gösteriş meraklısı deli ediyor benii
zayıflamışsın iyisin böyle yee boşver.. bende kilo verme çabamı ona belli etmiyorum oraya gidince de diyete uyamıyorum
tadımlık yemeğe çalıştım ama yine de onları bile yiyince kendi kendime sinirlendimm
bugün hava yağmurluydu yürüyüşe de çıkamadım
cuma günü metabolizma çayına devam,
BAKALIM BU HAFTANIN 1.Sİ KİM OLACAKK KİMSE GİRMİYOR NE ALEMDEYİZZ ????
kahvaltı
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 20 GRAM 53
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
ara
kuru incir 1 adet 51
Kuru Üzüm 6 gr 18
öğle
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
ara
havuç 1.5 adet 39
akşam
İnegöl Köfte 1 PORSİYON 315
Patates Kızartması, Orta 1 ADET 322
Marul Salata 0.5 PORSİYON 47
ara
Havuçlu Kek 60 GRAM 249
Cezerye 0.5 ADET 46
Toplam : 1248 kal.
günaydınnnnnn :)
kızlar ben ve kilocuklarım çok özledek sizleri. denedim onaylıyorum kk ya giriş yapmadan diyet yapılmıyor. buradan ne kadar uzaksınız, diyetten o kadar uzaklaşıyor insan. neden uzaklaştığıma gelirsek memleketten annemler geldi. 3 gün nasıl geçti anlamadım. dün gecede güzel bir haberle yola çıktılar tekrar eskisehire kardeşimin yanına gittiler. kardeşim baba, bense hala oldum. yakışıklımı yakışıklı bir oğluşumuz olmuş. allahım hayırlı uzun ömülrler versin ona...
kilocuklara gelince hafta sonu zaten bozmuştum diyeti, üstüne 3 günde eklenince faciaya dönüştüğünden eminim. tartıya çıkmıyorum. 1 günde nasıl toparlarım onu düşünüyorum. bugün spor yapamam evi bir görseniz :) yediklerime dikkat edeyimde yarın 66 lı birseyler göreyim bari
patates kızartması ve kek çok gelmiş ama toplam kalori iyi zaten onlarıda yemesen hiç yememişsin ki bütün gün. aman o kaynanalarhiç memnun olmazlar zayıflarsın hastalıklı gibi davranırlar şişmanlarsın beğenmezler yaranılmıyor ki
benimkilerde çaktı artık ee bi bedenden fazla inceldim saklanmıyor bide midem almıyor artık çok abarttığımda bile eski halime göre az yiyorum bide 2 elti 3 görümce var bende eltilerim iyidir sağolsun ikiside rejimdeama kaynanamda görümcelerimde sürekli seninki yememe değil bişey yapıyorsun sen ne kastediyorlar onuda anlamıyorum. her gittiğimde peşimdeler ne yiyorum bakıyorlar. durmadan 1 gün ne yiyorsun anlat anlatıncada ben o kadarla ölürüm biterim sonra başlıyorlar yok gözünün altı çökmüş yok vitamin almıyorsun süt yoğurt eksik etme. hafta sonu kızdım en sonunda eskisinden daha sağlıklı besleniyorum diye. bu seferde dondurma bile yiyor dedi kaynanam gerçi bana laf kalmadı görümcem onuda yesin ne var süt zaten dedi bi yaranamadım gitti kışında kilo alma bilmem ne diye bıdılıyorlardı
günaydınnnnnn :)
kızlar ben ve kilocuklarım çok özledek sizleri. denedim onaylıyorum kk ya giriş yapmadan diyet yapılmıyor. buradan ne kadar uzaksınız, diyetten o kadar uzaklaşıyor insan. neden uzaklaştığıma gelirsek memleketten annemler geldi. 3 gün nasıl geçti anlamadım. dün gecede güzel bir haberle yola çıktılar tekrar eskisehire kardeşimin yanına gittiler. kardeşim baba, bense hala oldum. yakışıklımı yakışıklı bir oğluşumuz olmuş. allahım hayırlı uzun ömülrler versin ona...
kilocuklara gelince hafta sonu zaten bozmuştum diyeti, üstüne 3 günde eklenince faciaya dönüştüğünden eminim. tartıya çıkmıyorum. 1 günde nasıl toparlarım onu düşünüyorum. bugün spor yapamam evi bir görseniz :) yediklerime dikkat edeyimde yarın 66 lı birseyler göreyim bari
günaydın arkadaşlar....herkes iidir umarım ben de gremedim epeydir ama geldim artık....geçen hafta bildirim bile yapamadım abimler izne geldi annemlerdeydim..kilom ise aynı almamışım hayret ettim gerçi midem almıyo aertık eskisi gbi yiyemiyorum çok şükür...büyük gün 7 haziran dedikl ama olmadı işte napalım....artık 5 temmuza kaldı bi 65 olamadım gitti umudum da kalmadı artık sanki.....neyse ramazana kadar almazsam eğer oruçta müthiş kilo kaybediyorum ben inşallah bayrama hadafa ulaşırım ne diym.....
hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun inşanlaşılan hepimizin bi toplanması lazım son bi gayret daha dememiz lazım ramazan öncesi artk
ayyy kızlar çook özlüyorum ben burayı yasizden ayrı kalınca inanın olmuyo olmuyo evde misafir varken gene hiççç olmuyo :26:
pazar gününden sonra misafirlerim gidiyo...ve haftaya ben uçmam lazım 2 haftadır çoook yalnız kaldınızgelip birincilik bayrağını sallamam gerek artık yetti
güler valla bu hafta sen o kaynanayla kilo verirsen koca bi naZAR boncuğu tak bi yerine kız
kadının sana garezi var sanki habire kızartmalar yapıyo gibi geldi bana
kızlar bu arada sabah kapıda yengem bi gördü aysunn ne olmuşsun öyle naptın kendine böyle dedidayımda bu kocan sana ekmek vermemiş belli dedi ayy ne mutlu oldum bi görseniz herkes çook şok oluyo görünce eee toparlak hesap 10 kilo gitti diyorum herkese nasıl verdin helal olsun dediler hep
geldim sonunda eve diyet listeme uyarak devam ediyorum bide son ara 3 kayısı 3 erik tamamdır bu gün. kafam çok karıştı 3 farklı dr pko teşhisi koymuştu ama bu dr yok öyle bişey dedi. adam prof ve bu konuda isim yapmış bi adam ona inanıyorum da peki öbür drlar. çok karışığım bütün testlerimi tekrarladı hepsi normal bak kendin bile görebilirsin dedi baktım hep normal sayılan değerler arasında tabana yakın hepsi. kilo yumurtalıklarına baskı yapmıştır ve bi yumurtalık tembelliği oluşmuştur dedi. hakikaten de geçen yıl zayıfladıktan sonra adetlerim normale dönmüştü yüksek olan hormon değerlerim normale inmişti.
eşimin bütün testlerini yeniledi onunkiler normaldi zaten. bebeğiniz olmaması için hiç mani yok dedi bi yandan umutlanıyorum bi yandan olmadıkça yıkılıyorum ne düşüneyim nasıl davranayım bilemiyorum artık. dilimde tek bir dua rabbim ya kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana kalbimi razı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?