Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

kızlarrr merhabalarr bende katılmak istiyorum aranıza 70kg tam kilom 15 kg vermem lazım nası yapıcam biliyorum azimleniyorum 2 hafta 2 kilo veriyorum sonra fıssss

kızlarrr merhabalarr bende katılmak istiyorum aranıza 70kg tam kilom 15 kg vermem lazım nası yapıcam biliyorum azimleniyorum 2 hafta 2 kilo veriyorum sonra fıssss

hoş geldin canım aramıza
bende 75kilodan 65lere düştüm 3ayda ve aynen senin gibi toplamda 15kilo verme hedefim var kısmetse 60ta son bulacak bu yolculuk
valla bu kilo verme işi biraz hırs birazda gazla oluyo ki burda her ikiside vardı ilk zamanlar ve baya kilo verdik ama yaz gelince çoğu dağıldı gitti sen takıl bize senide tığ gibi yaparız inş neler yapıyorsun yaz bakalım

hoşbuldukk cnm ayy çok heyecanlandım şimdi bakk acil kilo varmam lazım ama seninde dediğin gibi biraz hırs işte o bende oluyo ama kısa sürüyo umarım başarabilirim 2 haftadır şunları yapıyorum:
sabah kahvaltı:iş yerinde şu iki gündür tutamıyorum kendimi 1 simit 100 gr kadar peynir 2 domates
saat 11 gibi ara öğün niyetine special k kraker 1 paket 66 kalori
öğlen 13:30 çeyrek ekmekte köfte ama ekmeğin sadece küçük bi parçasını yedim
az öncede 2 top dondurma yedim:))) dondurmacının yanından geçerken çok çekti cnm akşamda haşlanmış yada tavuk ile salata yemeyi düşünüyorum:)) çay kahve kola ile aram yok haftada sadece pazar günü ve haftanın herhangi bir günü içerim işte böleee

canım bende herşeyi yiyerek verdim valla kiloları pizzalarda yedim çikolatalarda pastalarda dondurmalarda
ama bunu çok sık yapmamak lazım ve sabah kahvaltısı ağırda olsa akşam yediklerimiz daha önemli oluyo daha hafif ve erken saatte yemek lazım

peki önerilerin nedir canm mesela ekmek yiyormusn yada kendinin uyguladığı bir program var mı?sadece akşam erken saatte az yemek mi önemli olan ben işten 7 de çıkıyorum işten ee eve gidince 8 i geçiyo yemek hazırlayasıya 9 u geçiyo:)) ooy oy hiç bu kadar kilo almamıştım ben yaaa ne biçim dertmiş bu:))

ben şimdi akşam yemeğimi yedim geldim
valla canım ben genelde ekmek yemiyorum.ilk zamanlar azaltarak yedim sonra komple kestim tabi bazen kahvaltıda canım çekiyo hiç yemiyo değilim yani ara öğünler mutlaka olmalı. yeşil çayımı 3 aydır hergün düzenli, içiyorum..bide ben koşu bandında ilk iki ay yürüyüş yaptım en az bi saat olmak şartıyla.ayrıca son ayda jillian yaptım ve o beni acayip sıkılaştırdı...
senin boy yaş nedir?
akşam yemek saatin epey geçmiş doğal olarak:26:hafif geçir bence o saatte çorba salata yoğurt mesela

OHH AFİYET OLSUN...benm bi sorunumda bitki çayı içemiyorum bende bundan sonra yemicem ekmek işte:)) ah çok zor olucak ama:))zaten çorbaya başladk eşimide zorla rejime başlattım:)) yemek yapma stresindende kurtuldum kilo verene kadar o zaman çorbaya devam:))
boy:1.75 22,5 yaşındaym cnm

maşallah boy uzunmuş kurtarırsın azıcık bende 1.69 ve 24buçuk
nerelisin?nerde oturuyorsun yada ?

günaydınnnn....

öncelikli olarak aramıza hoşgeldin cooskun.

kimse bildirim yapmamış bugün :) merak ediyorum acaba bakıp çıkıyormusunuz birilerinin bildirimini yapmasınımı bekliyorsunuz :) ben yine cesur davranıp aldığım kiloları yazacağım hemen. diyete uyamadığımdan, spor yapamadığımdan hafta içi girmeye çok yüzüm tutmuyor acıkcası. ama cumaları ilk işim tartılıp yazmak bundan vazgecmiycem. çünkü kendimle yüzleşiyorum.

yaş 33
boy 1.68
başlangıç : 70kg
gecen hafta : 66,4 kg
bugün :66.9 kg

alınan 500 gr

günaydın hanımlar
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:65.5
BUGÜN:64.7
GİDEN:800GR
SPOR:malesef yok:26:
çook mutluyum kızlar ya spor yapmadan gidiyo kilolar ama biran önce başlamam gerek artık
veee sonunda 64leri yakaladım.ki benim ilk hedefim 64 olmaktı da güler100 beni vazgeçirmişti 60 ol sen demişti saolsunşimdi 60a çok az kaldı
günaydın cnmm bugün nasılsın dün seninle konuştuktan sonra o kadar azimlendim ki akşam sadece salata ve çorba ile geçiştirdim...:)
günaydın canım çoook iyiyim gördüğün gibi kilocuklarım gidiyo ya
çok iyi yapmışşın sende azıcık motive lazım buraya takılırsan göreceksin ki başaracaksın
bu arada kilo bildirim günümüz bugün hadi sende paylaş bakalım

cezmutcum noldu ki sen geçen haftada kilo almıştın sanırımhadi silkelen bacım toparlan biran önce yoksa başlangıcına döneceksin o kadar spor yaptın yürüyüş boşa gitmesin bari...
hadi bak kızının kursuda bitmiş bu hafta kendine plan yap

kızlar kahvaltımı da yazayım
uyanınca bi bardak maydanoz suyu
1 bardak sirkeli sıcak su
KAHVALTI 10:30
50gr salatalık
80gr domates
37gr beyaz peynir
22gr örgü peynir
2yeşil 3siyah zeytin
=228kalori

bugün kendime ödül günü ilan ettim kızlar ve poğaça kek ve kurabiye yapcamdün yeni tarifler buldum onları deniycem rüyamda bütün gece onları gördüm.dün zor tuttum kendimi yapmamak için
çoook abartmadam yerim umarım. hepsini gramla kalori hesabı yapıcam böylece bi tanesi kaç kaloriye denk geldiğini bilcem ona göre yerim

oh oh maşallah maşallah cnm darısı benm başıma bende utana sıkıla yazıyorum bugün ama bundan sonrakiler öle olmucak inşş..
boy:1.75
başlangıç:70.0
hedef kilo:55
bugün kilom:70.80
SU İÇTİM YARIM KG KADAR FAZLALIKLAR TAMAMEN ONDAN:)))

BENİMDA SABAH KAHVALTIM:1 simit : 220 kalori
21gr peynir=35 kalori
2 kaşık sarelle çikolata kaç kalori bilmiyorum:)

sizce çokmu kızlar kendimi kötü hissediyorum sizin yazdıklarınıza bakınca:))
ayrıca cezmutcum hoşbulduk iyi ki geldim aranızaaaa:))

biri beni durdursun artııııkkkkkk imdaaaattttt........bu topik zayıflamak içindi dmi kızlar ben karıştırdım galiba kilo almak isteyenlern topiği zannediyorum....çünkü sürekli kilo alıyorum....
Geçen hafta 70.000 Bu hafta 71.100 Alınan 1 kilo 100 gram...Sabahta tıka basa yaptım kahvaltımı artık hiç bişy yemedn su içicem akşamda sadece çorba ve yoğurtlu sarımsaklı bi kase semzotu salatası yicem......​

coşkun aramıza hoşgeldin....aysun bi tanesin sen alnından öpüyorum valla...cezmut bendensin benm kadar almasanda şişiyosun bakalım nereye kadar şişcez senle....güler senin azim de benmki gibi gezip gezip geliyo ama benim ki bu sefer uzun yola gitti bi türlü gelemedi bana....yasmis nerelerde ki gelmiyo epeydir benm gbi...

hoşgeldin aramıza canım. sürekli bildirim yaparsak fısslamayız umarım bende 3-4gün diiyet kalan günler fıss oluyor valla
hele ki yeni başladıysan diyete ilk zamanlar daha hızlı verebilirsin kilocuklarını

diyet yapıyorsan eğer sabah kahvaltılarında simidi unutacaksın sabah kahvaltılarında ince 1dilim tam buğday ekmeği gönül rahatlığıyla yiyebilirsin ve tok tutuyor. (hafta sonunu biraaaaaz olmak şartıyla esnetebilirsin simidini o güne sakla)
gelelim special k krakere, bende ilk çıktığında almıştım dolabımı doldurmuştum acıktıkça ara öğün olarak yerim diyee
ama eğer paketin dışındaki yazıları dikkatler okursan paket 30gr. ve 1porsiyon 15.gr yazıyor.
yani paketin yarısı (10adet krakere denk geliyor) 66 kalori
paketin tamamı 132kalori yemiş oluyosun ve gerçekten diyet ürünlerden kaçının diyet ürün falan hepsi yalan çok acıktın mı dışardaysan ye 2adet burçak bisküvi daha sağlıklı o diyet ürünlerden

bende 23üme giricem hemen hemen aynı yaşlardayız. aysun demiş boy uzunmuş kurtarırsın azıcık ne kurtarması yırtarsınnnn
boyun çok iyiymiş valla zaten zayıf görünüyorsundur benim boy 162cm ve geniş duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…