evet canım kararlıyım sondan birinci olmamaya :) birinci olmaksa benden geçti artıkkk :) tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba :)
canım dediğim gibi dün hastanedeydim. bugün ve yarında kızın kursu var. hayırlısıyla bitiyor son haftamız. perşembeden sonra rahatım inşallah. spora tekrar perşembe baslarım herhalde.
bu arada izmir çok ısındı. yanıyoruz, bunalıyoruz, daralıyoruz, :) duşa girip çıkıp otuyoruz evde. dışarı çıkmak ne mümkün. bu yaz çok sıkıcı geçecek anlaşılan
benimde günüm 1200kaloride kapanmış bulunmaktabende uçuyorum spor yok ama olsun olacak oda yakında
cuma gününe adım adım yaklaşıyoruz hadi bakalım
2negro bi nescafe ve 30gr kadar pasta yedim gitti :26astada bitti çok şükür eşim yedi hepsini artrık kafam rahat
eveeeet nerdesiniz yahuuuu bak kimse girmiyor bunaldım valla bugün çoooook abarttımyalnız bırakmayın bizi hadiiiii
yarım beyaz ekmekten kaşarlı tost yaptım kendime ve tereyağ bal yedim sınırsızzz kahvaltı
noldu bana 1günde yaaaaaaaaaaaa
aysuuuuuun dur de banaaaayarın 63ile sabit kalsam şükredicem vallaa
kızzz naptın senyarım ekmekten tost mu ama yarın tartı günü hadi bundan sonrasını hafif geçir artık valla ne oldu böyle döküldük gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?