Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

sorma canım bende 2 haftadır berbat durumda yedim yedim spor desen yok koşu bandım köşesine çekildi ama artık bende kaldığım yerden devam ediyorum 2 gündür dikkatliyim bakalım :26:bi kaç güne sporada başlarım sanırım :44:
burasıda geçen hafta yağmurdan geçilmiyordu dünden beride sıcak yanıyo ortalık aynen evde pinekliyoruz valla
valla tükenmişlik sendromunu at biran önce üstünden zira
kilolar yerini buluverirler anacım korkulur şu boğazımızdan bizim

ben dün regl oldum ve şu an karın ve bel ağrısından zor duruyorum. yılda 1 kez sancılı geçer. allah her ay sancılı geçenerin yardımcısı olsun diyorum. güya ben de spora başlayacaktım. parmaklarım (4 tane) su topladı dün ayakkabı vurdu. bugün yine dikkat edemedim umarım yarına sancım kalmaz da başlarım sporuma

kahvaltı
Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 39
Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 18 GRAM 47
Domates 1 ADET 14
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

ara
Şeftali 1 ADET 60

öğle 16:00
Patlıcan Musakka 0.2 PORSİYON 40
Yaz Türlüsü 1 PORSİYON 221

akşam
Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Yoğurt (tam yağlı) 120 GRAM 82

ara
Sarelle 15 gr 36 (1çay kaşığı kadar)
Taze Kayısı 105 GRAM 51
Kiraz 46 gr 33

Toplam : 933 kal.

veee 1.5saat yürüyüş

uçuyorum kızlarrrr

benimde günüm 1200kaloride kapanmış bulunmaktabende uçuyorumspor yok ama olsun olacak oda yakında
cuma gününe adım adım yaklaşıyoruz hadi bakalım

benimde günüm 1200kaloride kapanmış bulunmaktabende uçuyorumspor yok ama olsun olacak oda yakında
cuma gününe adım adım yaklaşıyoruz hadi bakalım

eveeeeet bakalım 1.liği kim kapacak ben cumaya kadar sıkıcam dişimi en azından sonuncu olmamak için

cuma günü tartıldıktan sonra tartıyı kaldırmıştım zor bir yere 1 hafta tartılmayayım diyee
kaldırınca kilo kontrolden çıktı çünkü günde 2-3defa tartılıyorum ona göre ertesi gün frenliyordum kendimiii
doğru iş değilmiş tartılmamak

kızlar günaydınlarrr
KAHVALTI 9:00
YARIM Yufkadan 40gr kadar peynirli gözleme
1 tatlı k. sıvı yağda
1 tatlı kaşığı reçel
50gr domates
50gr salatalık
ARA 11:30
3 kuru kayısı
2kupa tarçınlı karanfilli yeşil çay
ÖĞLE 13:00
2parça tavuk pirzola derisiz fırında
200gr yoğurtla
ARA 15:00
şekersiz türk kahvesi en büyüğünden
1 -2 havuç
AKŞAM 18:30
2küçük dolma
1 kase cacık
1 kase kadarda domates salatası
ARA 21:00 gibi
250GR karpuz
yatarken beşi biyerde çayım ve sade sodamla günü tamamlarım
1200kalori civarındayım gene

hadi siz nerdesiniz bakimm
valla bende 4kez falan tartılıyorum gün içinde güler100. napayım huyum kurusun öyle rahat oluyorum daha dikkatli oluyorum böylece

eveet aysun öyle oluyor wc ye gitmeden önce wcden çıktıktan sonra 2ay kadar oldu pili iyi dayandı valla tartımın

ben sabah 7:30da uyandım metabolizma çayımı içtim burnumu tıkayarak kahvaltımı yaptığım gibi 1saat yürüdüm eve geldim vee bu saate kadar uyudum kızımı anneme yollayarak. her yerim ağırıyor yeni başladım yürüyüşe hava da sıcak halsiz bırakıyor insanı.
aayyyy aysun imkanlar elverse de koşu bandı alabilsem keşkeeee

yeşil mercimek çorbamı yiyorum şimdi, akşama kendim için ya yine aynı çorbayı yicem yanında yoğurt ile beraber ya da bezelye yaparım
kızlar olacak gibi 62.5 çıkıcam cuma günü tartıda, 3gün tıka basa yedikten sonra baya toparladım yineee

Son düzenleme:
gülercim bizden başka kimse gelmiyor artık pek fazlayalnız kaldık buralarda cezmutta perşembe tekrar başlıyorum dedi umarım her vakit yazarda şenlenelim azıcık
bende yemek öğünlerime yazdığım gibi uydum valla şimdiye kadarspor yok yine ama evde baya iş yaptım kanepelerin yerlerini değiştirip duruyorum bi istediğim düzene sokamadım oturma odamı acayip ter attım :44:

eve herkes bozmuş diyeti anlaşılan. bende diyeti bozduğum zamanlar utanıpta hiç girmiyorum valla iradesizliğim yüzünden
belini ağırtacan bacım boşveeeer

kızlar şimdi akşam yemeğimi yedim
2küçük dolma cacık ve salatavee eşimin ekmeğinden bi kaç yudum tırtıkladım midem şişti ama gözüm doymuyo benim ya kalktım hemen sofradan daha çok ekmeğe saldırmayayım diye çok şükürama akşam ara olrak düşündüğüm karpuzdan vazgeçiyorum sanırım onun yerine şekersiz cafe crown ve 1 tanecik N**** (Siyahi) yemek istiyorum (48kalori):44::44:bakalım o saat gelince ne yemiş olacağım

evet karnımız doyuyor ama hala gözümüzü doyurmayı bilemiyoruz ben şimdi yiyorum akşam yemeğimi. çarşıdaydım bi pogaçalar koktu burnuma dürümler sormayın amaaa yemedim şimdi bezelye yiyorum

2negro bi nescafe ve 30gr kadar pasta yedim gitti :26astada bitti çok şükür eşim yedi hepsini artrık kafam rahat

kafan rahat olur tabii benim kadar ipin ucunu kaçırıp 2000kalori yapsaydın kafan rahat olmazdıı kendimi dövesim geldii
yarım tabak pilav yedim 100gr dondurma 1büyük kare çikolata yedimmm

günaydınlarrr
KAHVALTI 11:00
125gr domates
50gr salatalık
56gr beyaz peynir
15gr maydanoz
2siyah 1 yeşil zeytin
büyük şekersiz çay= 226kalori kahvaltım
ARA 13:00
2kupa yeşil çay
2 havuç =52 kalori
ÖĞLE 15:00
1kase hazır çorba=96kalori
200gr yoğurt bol pul biberli=136kalori
ARA 17:00
şekersiz cafe crown
2adet pirinç patlağı=55kalori
1adet çörek otlu form bisküvi =15kalori
AKŞAM 19:00
1tabak patlıcan yemeği=200kalori
300gr karpuz=78 kalori
1kase domates salatası (yağ ile)=130kalori
toplamda 1ö50 kalori
gece ara olarak bişey yemeyeceğim çünkü sabah bana tartıda gram olarak geri dönüyo sinirlerim hopluyor beşi bi yerde çayımı içerim belki şekersiz türk kahvesi ile kapatırım günü
spora başlayacaktım güya bugün ama ağrılarım hala geçmedi o yüzden erteliyorum bakalım hangi gün totoşumu kaldıracağım

yarın tattı günü kızlar ve kimse uğramıyo artık ben kendi kendime yazıyorum ama olsun :44:kendimi disiplin altında tutuyorum buraya yazınca
yeni arkadaşlar katılmak isterse sayfamız herkese açıkkkhadi hanımlar destek olun bizi toparlayın yeni arkadaşlarımız olsun artıkcan gelsin sayfamıza

eveeeet nerdesiniz yahuuuu bak kimse girmiyor bunaldım valla bugün çoooook abarttım yalnız bırakmayın bizi hadiiiii
yarım beyaz ekmekten kaşarlı tost yaptım kendime ve tereyağ bal yedim sınırsızzz kahvaltı
noldu bana 1günde yaaaaaaaaaaaa

aysuuuuuun dur de banaaaa yarın 63ile sabit kalsam şükredicem vallaa

hiiiiiç sorma bacım normalde o kadar ekmem yemem yaaaa:18::18: hep tartı gününden önce böyle yapıyorum onca gün tutuyorum kendimi son 1gün kala hoooop salıyorum neyse tartıldım hala aynı gibiyim 100gr da olsa vermiş olurum inşallah. aslında bu hafta 1kilo alıp verdim onu çok şükürr

ben de şimdilik iyi gidiyorum bakalım. ama dediğin gibi son gün ve genelde gece canım acayip şeyler istiyo hatta şuan kek kurabiye tarifi araştırıyorum ve inan başım döndü kalkıp yapmak zor gelmeseydi yapardım herhalde ve booolll boll yerdim neyse tutayım kendimide pazar günü bi ziyafet çekerim kendime ödül olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…