Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

günaydın kızlarr

ilk bildirimi ben yapayımda cesaretlendireyim sizi. benim bildirimi görüp kendinizi iiyi hissedin diye :)

boy :168
başlangıç : 70
gecen hafta : 65,4 kg
bugün : 66,1 kg

veeeeeeeeeee

alınan : 700 gr

uyku tutmadı bildirim yapıcam diyee valla

yaş 23
boy 1.62
başlangıç 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 63
giden 1 kilo 200 gram

güler 200 grmla geçtin beni :13:

olur öyle sadece tekrar bi gaza gelmemiz lazım. Aysun nerdesin gel bizi hırslandır gaz ver ya

menümüde ayarlayayım
kahvaltı
1kk peynir 3 dilim sucuktan tost
1 domates salatalık biraz maydanoz
3 siyah 2 yeşil zeytin
1 bardak meyve suyu (kendim yaptım vişne kuru kayısı kızılcık 2 karanfil 1 çubuk tarçın(son 5 dk atıp çıkarıyorum) 2lt su 3 yk şeker)

ara 7 otlu çay 1 kuru erik

öğle 1 kepçe tarhana çorbası 2 dolmabiber (yaz boyu her hafta yaparım hiç bitmez bizim evde) 3 kaşık yoğurt
ara yeşil çay 1 kuru kayısı
akşama karar veremedim henüz

millet regl dönemm 3 gün önce bitti ve ben hiç dikkat etmedim abimler vardı bir haftadır kendimi kaybettim resmen ne bulduysam yedim.....şu an uçuyorum....tam 70 kilo olmuşum şaka gbi sonuncunuz benim isterseniz artık konuşmayın ceza olarak.....biri bana tokat atsın kendime geleym.....emekleyerek giden kilolar şimdi koşarak geri geliyo bana yaaa...işin kötüsü kendimi bi türlü çok kilolu göremiyorum ah bi dank etsem azim gelcek yne ama.....
neyse bildirim yapayım boy....1.59 yaş.....26 başlangıç.....74 geçen hafta 67.2 bu hafta 70.000 alınan 2 kilo 800 gr......tüüüü benim sıfatıma...​

kızlar günaydın...
dün akşamdan berri çook şiddetli yağmur yağıyo ve elektriklerimiz yoktuşimdi geldiler.hemen gitmeden bildirim yapayım
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:65.9
BUGÜN:65.5
YİYEREK GİDEN:400gr
şaşkınlıktan uçuyorum havaya 2 haftadır yemediğim kalmadı galiba metabolizmam capcanlı oldu benim :27

hepinizi tebrik ediyorum süper kilolar gitmiş güler yasmis
cezmut eliffeyza valla bendede misafir var o kadarda yedim ama genede verdim bu hafta :44:misafirleri yollayınca gaza getircem ben sizi hadi bakalım yatcaz kalkcaz pazartesi burda koşmaya başlayacağız çok sıkmayın canınızı hopp diye gider onlar merak etmeyin

cnm tebrikler değiş tabi hakkettin

uyku tutmadı bildirim yapıcam diyee valla

yaş 23
boy 1.62
başlangıç 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 63
giden 1 kilo 200 gram

bende böyle güzel kilo verseydim benide uyku tutmazdı tbrikler ben artık yakalayamam seni kilo almısım
üzülme cnm bende aynı durumdayım maaleseff:18::18:

tbrikler hemde yiyerek vermişsin bravo valla ne metabolizmaymış

buda benim bildirimim

boy:1.60
başlangıç:74.7

gecen hafta:64.4
bu hafta:64.5
gelen:+100 gr

maalesef yürüyüş yapmayınca kilo veremiyorum şimdiki hedefim 28 hazirana kadar 62 olmak

kızlar neredeyse 1aydır doğru dürüst uğramıyoruz buraya ve kilo almalar bu yüzden cezmut ve elifeyza kendinize gelinnn haftaya herkesi 1.liğe davet ediyorum 500gramın altında kilo vermeyin vee özellikle almayın lütfen
benim gazımaa gelinn haftaya 62.4 olucam inşallah yani 600gr vermiş olucam

yasmis tebrik ederim senii evet kıl payı kaptım 1.liği valla hiç renk vermedin

elifeyza sen napmışsın öylee canım yaa 2.800 ne demek yesen bile o kadar alınmaz ki ben denedim yani en fazla 1.5 kilo fark ediyor tıka basa yediğinde, ödemin falan vardır, bak artık dikkat etmenin zamanı geldi hepimiz zayıflıyoruz sen başa dönmüşsün yazık valla hergün gir takip et hedef belirle haftaya şu kiloda olucam de

cezmut haftaya telafi edersin inşallah aldığını versen yeter kalabalıkta illa oluyor herkes yicek sen bakacak değilsin yeterki devamlı olmasın

aysun metabolizman geçmiş harekete ee onca temizlik yaptın koşuşturmaca yediğini çabuk yakmışsın demek tebrik ederim

lamekan
olmadı böylee kilomuz gramına kadar aynıydı bacım çabuk çeki düzen ver kendinee

gülercim bende birazının ödem olduğunu düşünyorum kabızlıkta var biraz....ama canım ne diyet istiyo ne spor... dün bile daha azdı kilom ama gece balon gbi şişmişim resmen.....hafta sonuda kaynana elti falan gelcek büyük ihtimal artık pazartesi başlarım inşallah napıyım acayip düştü motivem.....​

kızlar ya hesapladım 1ay nasıl 4kilo veririm diyee sporsuz olmaz heralde ama bende spor falan yok

her hafta vermem gereken kilo çizelgem

7 Haziran 64.2 başladımm
14 Haziran 63 verilen 1kilo 200gr------ verdim
21 Haziran 62 verilen 1kilo
28 Haziran 61.2 verilen 800 gr
5 Temmuz 60.2 verilen 1kilo

her hafta 1kilo vermem gerekiyor elimden geleni yapıcam ama böyle bakınca haftada 1kilo vermek çok zor görünüyor her hafta aynısı olamaz sanırım bi hafta 500gr veririm bi hafta oynamaz kilo metabolizma her gün aynı çalışmaz bir yerde durur sonra yine başlar

ramazan ayında 2kilo vermeye çalışalım zaten oruçlu iken kimileri çook kilo veriyor ama ben ramazan ayında hep alanlardan olmuşumdur gece tıka basa yediğim için. bu sefer öyle olmayacak =)

Son düzenleme:

kaç haftadır sabitim ya tartılmadım bu hafta pek. sabah 3 kere çıktım tartıya inanamadım pilleri bile söktüm taktım dün 2 saat temizlik 50dkda yürüyüş yaptım. kocam da yoktu gece nöbetteydi gece canım çekecek bişey yemiyor bu aralar oda. bide karpuzdan oldu diyorum şişiriyor ya hem diğer meyvelerden daha az kalori hemde tatlı isteğimi karşıladı
bende seni tebrik ederim aldın benden 1.liği neyse haftaya artık napalım
pazar günü babam ve annemle pikniğe gitcez yağmur yağmazsa ay biriciğimde olsaydı (kardeşim) bütünlemeleri var daha gelemiyor kuzum. ekmek yemem artık salata karpuz mangal babam bide semaver yakar çekirdekten uzak durmam lazım babam ne rejimi ye der şimdi
Aysun yedim yedim dedin vermişin yine cezmut lamekan elifeyza olur arada hadi tekrar hırslanalım hep beraber ramazan öncesi bi gayret daha edelim bayramda gören şok olsun bizi

Son düzenleme:
bugün kahvaltıyı geç yapınca öğleyi 15:00de yedim acıkmadım daha karpuz yicem akşam yemeğinde bide hem pazar hem markete gitcez bugün gece acıkırsam special k kraker yerim meyvenin yanında artık

amin inş. en önemlisi kafanı rahatlatman

niittin gadifee

ben de dikkat falan edemedim. 4 gece kaldı misafirim vardı. ve regl günüm geçti
ben de yarın tartılıp yazarım artıkın ve aranızdayım

kg veren herkesi tebrik ederim. veremeyenleri de (ben de dahil) dikkat etmeye davet ederim .

kızlar günaydınnn
bu sabah erkenciyim evde misafir var bende kalktım kahvaltı için börek yaptım pişirdim peynirli ohhh mis gibi kokuyo şuan herkes uyuyo hala..ben sirkeli sıcak suyumu içtim şimdi üstüne 500ml normal suyumu içiyorum..kahvaltım biraz çoşkulu olur bu sabah e malum kardeşimle son kahvaltımız olacak gidiyorlar bugün..kimbilir kaç ay sonra görüşürüz
güler çook iyi yapmışşın kendine program çıkarmakla..bende hep yaparım onu bazen kalem kağıt alır çizer dururum ne zamana kadar kaç gr vermeliyim diye,bazende aklımdan takvime baka baka hesaplarım biri görse deli der bende liste yaptım kendime
7HAZİRAN .......65.9
14 HAZİRAN................65.5(400GR GİTTİ)
21HAZİRAN.................64.7
28HAZİRAN.................64
5TEMMUZ...................63
diye yaptım çizelgemi tabii küçük tuttum hedefleri bakarsınız belki 62leri falan görürümzaten artık görmem lazım yetti valla şu 2 hafta yediklerim artık canım bişey isterse pes diycem kendime
yasmis tatlım valla bende şaşırdım nasıl verdiğime biliyorsunuz az yeyip deli gibi spor yaptığımda bile daha az kilo verdiğim olmuştu..sadece perşembe gecesi dikkat ettim bişey yememeye bide spor olarak koşuşturmacayı sayarsak baya etkili olmuş..bide boğazımı tutsaydım kesin 64leri görürdüm ben eminim ama neyse az kaldı geliyorum 64 bekle beni son bi dilim daha evde yaptığım pastamdan yiyim bu sabah sonra bi hafta ağzıma bişey sürmem

Son düzenleme:
kızlar dün sonuçları yazamadım geç oldu ama olsun

14 Haziran

1.guler100---------63.0---1kilo 200gr verilen
2.yasmis ----------65.0---1kilo verilen
3.aysun ----------65.5---400gr verilen
4.lamekan ---------64.5---100gr alınan:44:
5.cezmut ----------66.1---700gr alınan
6.eliFeyza---------70.0---2kilo 800gr alınan

babasininkelebee--------bildirim yok
gulos-------------------bildirim yok

günaydınnnlarr
dün akşam arkadaşımın kınasına gittim oturdum geldim pasta ve gazlı içecekten bile yemedeim ama sonrasında bi arakadaşımı kocasının dondurma dükkanı var oraya bıraktık vee çok mecbur kaldık yedim ama ölçtürdüm 45 gr dı:44:

kahvaltı 10:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 27 GRAM 52
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 17 GRAM 45
Domates 1 ADET 14
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11

ara 13:30
Kiraz 76 gr 55

öğle 14:30
Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
Etli Biber Dolma 1 ADET 160

ara 16:00
Karpuz 0.5 DİLİM 66
Taze Kayısı 65 GRAM 31

akşam 18:30
Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
közlenmiş patlıcan 2 adet 56

ara 18:40
Rulokat 2 ADET 62 (baktım çok az kalori almışım tatlı ihtiyacımı gidereyim dedim)

21:00 Ülker Çİzİ Kraker Klasik 0.2 PAKET 65 (kınaya gittik bi acıktım sormayın hemen ççizi aldım 3tane yedim)

10:30
Dondurma 45 GRAM 87

Toplam : 806 kal.

evet öyle bi çizelge yapmıştım amaaaa biraz önce kahvaltımda patates kızartması yedim annem yapmış mis gibi kokmuştu ve bugün çok yeme hissim var yaaaa. dondurma düştü aklıma akşam yerim eşimle karşılıklı bir de milföy böreği kaldı buzlukta 8tane onları pişirmeyi düşünüyorum kalmasın yazık dur demeliyim kendime bakalım nasıl geçicek bugünüm, zaten kızartma ile yenik başladım
sanırım haftasonu olmasının rahatlığı bendeki

kahvaltı 11:00
Patates Kızartması, Orta 1.5 ADET 483
Taze Kaşar 0.5 DİLİM 25
Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 10 GRAM 26
Rulokat 3 ADET 93

ara 15:00
Milföy 2 ADET 380

ikindi 15:30
Elma 1 ADET 60

Toplam : 1067 kal.

kızlar şimdiden 1000 kalori yaptım bugün dondurma yok vazgeçtim bugünü 1300kalori ile kapatırım sanırım akşam 1kase yoğurt yerim sonrasında meyve yerim günüm biter patates kızartması hiç olmadı hiç börek hadi neyse de:26:

ben abarttımda abarttım en son 2000 kaloriye ulaşmıştım sonrasını saymadım yedimde yedim 4000 olmuştur:18::18:

bu gün çok mutlu oldum eşimin amcasının oğlu evlenmişti 15 gün önce yeni gelini yemeğe davet etmiş kaynanam bugün oraya gittik. eşimin yengeleri halaları daha verme çok kilo vermişsin dedi durdu bütün gün. bende az kaldı 60 olayım gelinliğimi giycem yeniden dedim taaaa evliliğimin ilk senesinde aldığım 44 beden bi eteğim vardı düşük bel olarak giydim bugün

bi kepçe mantıyla 1 küçük dilim haşhaşlı revaniyi mideme indirdim o gazla tabi yanında salata ve 1 parça tavuk 5 yaprak sarmada gitti kısa sürede. bide üstüne 2 dilim karpuzla 100gr kesme maraş kalori hesaplamıyorum artık bugün yarında piknik buda bana bu hafta yeter artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…