güler 200 grmla geçtin beni :13:
uyku tutmadı bildirim yapıcam diyee valla
yaş 23
boy 1.62
başlangıç 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 63
giden 1 kilo 200 gram
günaydın kızlarr
ilk bildirimi ben yapayımda cesaretlendireyim sizi. benim bildirimi görüp kendinizi iiyi hissedin diye :)
boy :168
başlangıç : 70
gecen hafta : 65,4 kg
bugün : 66,1 kg
veeeeeeeeeee
alınan : 700 gr
cnm tebrikler değiş tabi hakkettinilk bildirimi ben yapayım
yaş 27
boy 1.58
başlangıç 73
geçen hafta 66
bu hafta 65
giden 1 kilo
oh be gördüm şu 65i sonunda
tickerımı değiştirdim hedefi yarılamışım bu arada. bide avatarımla oynayım değişiklik olsun
bende böyle güzel kilo verseydim benide uyku tutmazdı tbrikler
uyku tutmadı bildirim yapıcam diyee valla
yaş 23
boy 1.62
başlangıç 72
geçen hafta 64.2
bu hafta 63
giden 1 kilo 200 gram
üzülme cnm bende aynı durumdayım maaleseff:18::18:günaydın kızlarr
ilk bildirimi ben yapayımda cesaretlendireyim sizi. benim bildirimi görüp kendinizi iiyi hissedin diye :)
boy :168
başlangıç : 70
gecen hafta : 65,4 kg
bugün : 66,1 kg
veeeeeeeeeee
alınan : 700 gr
kızlar günaydın...
dün akşamdan berri çook şiddetli yağmur yağıyo ve elektriklerimiz yoktuşimdi geldiler.hemen gitmeden bildirim yapayım
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:65.9
BUGÜN:65.5
YİYEREK GİDEN:400gr
şaşkınlıktan uçuyorum havaya2 haftadır yemediğim kalmadı galiba metabolizmam capcanlı oldu benim :27
hepinizi tebrik ediyorum süper kilolar gitmiş güler yasmis
cezmut eliffeyza valla bendede misafir var o kadarda yedim ama genede verdim bu hafta :44:misafirleri yollayınca gaza getircem ben sizi hadi bakalım yatcaz kalkcaz pazartesi burda koşmaya başlayacağızçok sıkmayın canınızı hopp diye gider onlar merak etmeyin
kızlar neredeyse 1aydır doğru dürüst uğramıyoruz buraya ve kilo almalar bu yüzden cezmut ve elifeyza kendinize gelinnnhaftaya herkesi 1.liğe davet ediyorum 500gramın altında kilo vermeyin vee özellikle almayın lütfen
benim gazımaa gelinnhaftaya 62.4 olucam inşallah yani 600gr vermiş olucam
yasmis tebrik ederim seniievet kıl payı kaptım 1.liği valla hiç renk vermedin
elifeyza sen napmışsın öylee canım yaa 2.800 ne demek yesen bile o kadar alınmaz ki ben denedim yani en fazla 1.5 kilo fark ediyor tıka basa yediğinde, ödemin falan vardır, bak artık dikkat etmenin zamanı geldi hepimiz zayıflıyoruz sen başa dönmüşsün yazık vallahergün gir takip et hedef belirle haftaya şu kiloda olucam de
cezmut haftaya telafi edersin inşallah aldığını versen yeter kalabalıkta illa oluyor herkes yicek sen bakacak değilsin yeterki devamlı olmasın
aysun metabolizman geçmiş harekete ee onca temizlik yaptın koşuşturmaca yediğini çabuk yakmışsın demek tebrik ederim
lamekanolmadı böylee kilomuz gramına kadar aynıydı bacımçabuk çeki düzen ver kendinee
geldim sonunda eve diyet listeme uyarak devam ediyorum bide son ara 3 kayısı 3 erik tamamdır bu gün. kafam çok karıştı 3 farklı dr pko teşhisi koymuştu ama bu dr yok öyle bişey dedi. adam prof ve bu konuda isim yapmış bi adam ona inanıyorum da peki öbür drlar. çok karışığım bütün testlerimi tekrarladı hepsi normal bak kendin bile görebilirsin dedi baktım hep normal sayılan değerler arasında tabana yakın hepsi. kilo yumurtalıklarına baskı yapmıştır ve bi yumurtalık tembelliği oluşmuştur dedi. hakikaten de geçen yıl zayıfladıktan sonra adetlerim normale dönmüştü yüksek olan hormon değerlerim normale inmişti.
eşimin bütün testlerini yeniledi onunkiler normaldi zaten. bebeğiniz olmaması için hiç mani yok dedi bi yandan umutlanıyorum bi yandan olmadıkça yıkılıyorum ne düşüneyim nasıl davranayım bilemiyorum artık. dilimde tek bir dua rabbim ya kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eyle yada hakkımda hayırlı olana kalbimi razı
millet regl dönemm 3 gün önce bitti ve ben hiç dikkat etmedim abimler vardı bir haftadır kendimi kaybettim resmen ne bulduysam yedim.....şu an uçuyorum....tam 70 kilo olmuşum şaka gbi sonuncunuz benim isterseniz artık konuşmayın ceza olarak.....biri bana tokat atsın kendime geleym.....emekleyerek giden kilolar şimdi koşarak geri geliyo bana yaaa...işin kötüsü kendimi bi türlü çok kilolu göremiyorum ah bi dank etsem azim gelcek yne ama.....neyse bildirim yapayım boy....1.59 yaş.....26 başlangıç.....74 geçen hafta 67.2 bu hafta 70.000 alınan 2 kilo 800 gr......tüüüü benim sıfatıma...
kızlar günaydınnn
bu sabah erkenciyim evde misafir var bende kalktım kahvaltı için börek yaptım pişirdim peynirli ohhh mis gibi kokuyo şuanherkes uyuyo hala..ben sirkeli sıcak suyumu içtim şimdi üstüne 500ml normal suyumu içiyorum..kahvaltım biraz çoşkulu olur bu sabah e malum kardeşimle son kahvaltımız olacak gidiyorlar bugün..kimbilir kaç ay sonra görüşürüz
güler çook iyi yapmışşın kendine program çıkarmakla..bende hep yaparım onu bazen kalem kağıt alır çizer dururum ne zamana kadar kaç gr vermeliyim diye,bazende aklımdan takvime baka baka hesaplarımbiri görse deli der bende liste yaptım kendime
7HAZİRAN .......65.9
14 HAZİRAN................65.5(400GR GİTTİ)
21HAZİRAN.................64.7
28HAZİRAN.................64
5TEMMUZ...................63
diye yaptım çizelgemi tabii küçük tuttum hedefleri bakarsınız belki 62leri falan görürümzaten artık görmem lazım yetti valla şu 2 hafta yediklerim artık canım bişey isterse pes diycem kendime
yasmis tatlım valla bende şaşırdım nasıl verdiğime biliyorsunuz az yeyip deli gibi spor yaptığımda bile daha az kilo verdiğim olmuştu..sadece perşembe gecesi dikkat ettim bişey yememeye bide spor olarak koşuşturmacayı sayarsak baya etkili olmuş..bide boğazımı tutsaydım kesin 64leri görürdüm ben eminim ama neyse az kaldı geliyorum 64 bekle benison bi dilim daha evde yaptığım pastamdan yiyim bu sabah sonra bi hafta ağzıma bişey sürmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?