Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

gel bacım dertleşelim benim kaynana sorunlarımda çoook var haftanın 4-5günü orada olmak zorundayız bunalım geldi valla
memleketine gitmeye de niyeti yok yedirdikçe yediriyor, eli de bi lezzetli yemeden olmuyor. ama bugün evdeyim dikkat edicemm dün yinee çooooook abarttım, birazda irade ve nefs meselesi azıcıkta kendimi tutsam yaaaaaa

buda benim berbat bildirimim

gecen hafta:64.5
bu hafta:64.8
gelen :+300 gr

kızlar diyete ara veriyorum cok sıkıldımm

lamekan tekrardan aramıza 70-80 kilo olup dönmek var sıkıldıysan 1hafta kadar ara ver abartmadan gönlünce yee ama yine gel

21 Haziran

1.aysun ----------64.7---800gr verilen
2.guler100---------62.9---100gr verilen
3.yasmis ----------65.0---sabit:44:
4.lamekan ---------64.8---300gr alınan
5.cezmut ----------66.9---500gr alınan-
6.eliFeyza---------71.1---1kilo 100gr alınan
cooskun-----------70.8--------------------yeni başladı
babasininkelebee--62----bildirim yok

gulos çıktı sanırım aramızdan.
vayy be 100gr vermekle 2.oldum, oysa geçen aylar 200-300gr ile sonuncu oluyorduk kilo veren vereneydi bu tablo beni çok üzdü haftaya değişsin artıkk

Son düzenleme:

en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş. ben de senin gibi kararsız kalırdım eminim. ama güler güzel cvp vermiş

bence de değişsin yaa, nooldu böyle.

ben geçen hafta 62,3 idim. bu hafta 62,9
gelen 600 gr

bugün karpuz diyetine başladım

böyle gel gir yaz bişeyler işte. aynı gidicez seninle bu gidişle. aramızda 4kilo falan fark vardı dikkat et seni geçicem bak
bende aslında ramazan öncesi 1haftalık değişik diyet düşünüyorum metabolizma şaşırsın dimi

evet yaa, aynı olmuşuz.tebrik ederim seni. senin adına sevindim ama kendi adıma da üzüldüm.

sabah
1 dilim karpuz
1 tane etimek
30 gr kadar peynir

ara
yeşil çay

öğle
1 dilim karpuz
1 tane diet etimek
30 gr kadar peynir

ara
1 dilim karpuz

Son düzenleme:
babasininkelebee bizden başka giren olmamış aferin devam valla
çizelgendeki karpuz diyetinle çok uyumlu olmuş
bende bugün gayet iyiydim

kahvaltı
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 33 GRAM 64
[2] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 17 GRAM 45
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
öğle
[5] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
ara
[6] CEVİZ 1.5 adet 41
[7] kuru incir 2 adet 102
[8] Şeftali 1 ADET 60
akşam
[9] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[10] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
ara
[11] Kiraz 72 gr 52
[12] Taze Kayısı 62 GRAM 30
Toplam : 1031 kal.

babasininkelebee bizden başka giren olmamış aferin devam valla
çizelgendeki karpuz diyetinle çok uyumlu olmuş
bende bugün gayet iyiydim

:)))))

evet, ama daha sonra kiraz diyetine döndü :)

sabah
1 dilim karpuz
1 tane etimek
30 gr kadar peynir

ara
yeşil çay

öğle
1 dilim karpuz
1 tane diet etimek
30 gr kadar peynir

ara
1 dilim karpuz

akşam
tavada 200gr tavuk göğsü
çoban salata
1 dilim diet etimek

ara
yeşil çay
20 tane kiraz
yarım dilim çavdar ekmeği

gün içinde 30 dk bisiklet turu
2.5 lt su

Son düzenleme:

ayıp vallahi hiç yakıştıramadım bizlere yukardaki çizelgeyi yarınsabah 8 de girip yazıyorum sizlere arkadaşlar. ardındanda 1 saatli yürüyüşle toparlıyorum kendimi bu cumaya...

ne gelen olmuşşşşş, ne giden.

ama ben dediğim gibi şu anda saatler 07.41 gösterirken sizlere yazıyorum ve hazırlıklarımı yaptım. ayakkabılarımı giyip doğru bantın üzerine gidiyorum. 1 saat sonra görüşürüzzzzzz :)

günaydınn cezmutcum hafta sonu neler oldu neler kaçırdım bilmiyorumm ama bugün sabah kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 küçük domates... alıştım galiba bu diyet işine:)))

kızlar günaydın
haftasonu pc. yoktu evde kardeşime verdim akşamda geç vakitte gelince eve giremedim valla özledim sizleri
bende dün akşam kaynanamda kızartma gecesindeydim güler sana gülerken başıma geldi valla
ve dün kendime eşofman aldım 2tane 38beden giydim çok yapıştı üstüme rahatsız oldum eşimde olmadı bu dedi o yüzden 40beden aldım:44:gerçi eve gelip giydikçe açıldı ve baya bollaştı ama olsun eşofman bol olur dimi
bide cumartesi günü arkadaşlarla dışarı yemeğe gittik ordanda mağazalara baktık biraz kısa dantelli bi elbise denedim 40beden tam oldu üstüme çook sevindimaslında beden takıntım yok üstümde zarif dursun giydiklerim yeter belim ortaya çıksın birazda
bu hafta nasıl birinci olacağım bilemiyorum yalnız kızlar :26:yarın sabah arkadaşlarımız kahvaltıya gelecek.ve ben kurabiye,poğaça,börek yapacağım :26:hepsinden 1 tane yesem akşama bişey yemeden uyumam lazım hemen gerçi kahvaltıda yediklerimiz pek sorun olmuyo önemli olan akşamları tutmak bence
daha jilliana başlamadım kızıyorum kendimecezmut ne güzel sabah sabah yürüyüşe başlamışsın
[/QUOTE]

alışıyorsun canım birde kalori hesabını yapmaya basladıysan aç kalmıyorsun zaten. dengeliyorsun her zaman. benim şu sıralar yediğime içtiğimede dikkat etmem gerekiyor, o yüzden abur cubur yemek yerine kalorileri protein ve kalsiyumla doldurmaya çalışıyorum. olacak bu hafta eksilerdeyim kızlarrrr :)

kahvaltımı planladım ama henüz yapmadım yumurtaların haşlanmasını bekliyorum :)

yürüyüşümü yaptım ama aradan çıktı :)

2013-06-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 70 dak 392
[2] uno sofra tam buğday 1.75 dilim 98
[3] Domates 100 GRAM 18
[4] Semizotu 200 GRAM 64
[5] yumurta 1 adet 80
Toplam : -132 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…