hahahahahahaa çok güldüm ve hala gülmeye devam ediyorum yanlış anladmm ben galiba ama güler100 le aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende iş çıkışı gidicem aynı şeyi bende yaşıyorum diyette neymiş gelinim güzel benm zayıf olunca iyi mi olcan gari diyip diyim dolduruyo yemekleri önüme:))) yemeyince darılıyo.. ben sşici domates salatalık az peynirle az zeytin yağı ile salata yapıp geçiştireyim diyorum 1 bardakta ayran nasıl olur?
buda benim berbat bildirimim
gecen hafta:64.5
bu hafta:64.8
gelen :+300 gr
kızlar diyete ara veriyorum cok sıkıldımm
lütfen acil cevap kızlar...dün mükemmel bi pardesü denedim 44 bol oldu 42 hafif dar oldu düdük gbi değil ama az dar oldu işte..3-5 kilo versem tam olcak..şimdi söleyn alıyım mı onu ya verebilir miyim bu kiloları..şimdi tartıldım tuvalete çıkamadan 69.9 çıktım dün süper dikkat ettim...artık devam dyete sıkı bi şekilde napıyım ya alıyım mı o pardesüyü akıl vern bana.....ya yne sıkılıp bırakırsam pardesüyü gyemezsem korkuyorum tuzlu da fiyatı...giymezsem giymem diyemem yani..
42yi al tabikiiiii. hem fiyatıda tuzlu olunca sıkıysa kilo vermeeee1ayda üzerine tam olur
bende geçen gün pantolona aldım 1-2beden küçük aldım valla dapdar oldutunikle falan giydiğim için darlık sorun değil dedim
bugünde defacto da bi uzun gömlek görmüştüm L bedenini alıcam
ben bedenleri küçülttüm. kendine söz vermiş olursun böylece küçük bedeni alıp
21 Haziran
1.aysun ----------64.7---800gr verilen
2.guler100---------62.9---100gr verilen
3.yasmis ----------65.0---sabit:44:
4.lamekan ---------64.8---300gr alınan
5.cezmut ----------66.9---500gr alınan-
6.eliFeyza---------71.1---1kilo 100gr alınan
cooskun-----------70.8--------------------yeni başladı
babasininkelebee--62----bildirim yok
gulos çıktı sanırım aramızdan.
vayy be 100gr vermekle 2.oldum, oysa geçen aylar 200-300gr ile sonuncu oluyorduk kilo veren vereneydi bu tablo beni çok üzdühaftaya değişsin artıkk
en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş. ben de senin gibi kararsız kalırdım eminim. ama güler güzel cvp vermiş
bence de değişsin yaa, nooldu böyle.
ben geçen hafta 62,3 idim. bu hafta 62,9
gelen 600 gr
bugün karpuz diyetine başladım
böyle gel gir yaz bişeyler işte. aynı gidicez seninle bu gidişle. aramızda 4kilo falan fark vardı dikkat et seni geçicem bak
bende aslında ramazan öncesi 1haftalık değişik diyet düşünüyorum metabolizma şaşırsın dimi
babasininkelebee bizden başka giren olmamış aferin devam valla
çizelgendeki karpuz diyetinle çok uyumlu olmuş
bende bugün gayet iyiydim
21 Haziran
1.aysun ----------64.7---800gr verilen
2.guler100---------62.9---100gr verilen
3.yasmis ----------65.0---sabit:44:
4.lamekan ---------64.8---300gr alınan
5.cezmut ----------66.9---500gr alınan-
6.eliFeyza---------71.1---1kilo 100gr alınan
cooskun-----------70.8--------------------yeni başladı
babasininkelebee--62----bildirim yok
gulos çıktı sanırım aramızdan.
vayy be 100gr vermekle 2.oldum, oysa geçen aylar 200-300gr ile sonuncu oluyorduk kilo veren vereneydi bu tablo beni çok üzdühaftaya değişsin artıkk
ne gelen olmuşşşşş, ne giden.
ama ben dediğim gibi şu anda saatler 07.41 gösterirken sizlere yazıyorum ve hazırlıklarımı yaptım. ayakkabılarımı giyip doğru bantın üzerine gidiyorum. 1 saat sonra görüşürüzzzzzz :)
gel bacım dertleşelimbenim kaynana sorunlarımda çoook var haftanın 4-5günü orada olmak zorundayız bunalım geldi valla
memleketine gitmeye de niyeti yok yedirdikçe yediriyor, eli de bi lezzetliyemeden olmuyor. ama bugün evdeyim dikkat edicemm dün yinee çooooook abarttım, birazda irade ve nefs meselesi azıcıkta kendimi tutsam yaaaaaa
dertleşelim bacım benmde aynı sorunlarım varr yaa sorma bizimkide aynı haftanın 4-5 günü orda kalalım istio tamam seviyo ediyo ondan istiyo ama bi yere kadar::ben tavrımı koydum aylar sürdü bu düzeni oturtmak ama başardım haftanın bi günü ordayız kandiller düğün bayram olursa haftada 2 güne de çıkabilir..:)) benmkide aynı dün kandil diye gittk yapmadığı yemek kalmamış zorla yedirdi ondanda ye bundanda ye mis gibide kokuyo yemeklerrr...:)
günaydınn cezmutcum hafta sonu neler oldu neler kaçırdım bilmiyorumm ama bugün sabah kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 küçük domates... alıştım galiba bu diyet işine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?