Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

aysun tek yılmayan sensinn tebrik ederimm biz kendimizi saldıkça salıyoruz toparlanmak uzun sürüyor
60a az kalmış bayrama seni görenler şaşıracak kıskanacak valla. bayrama hazırsın çık milletin içine de millet çıtır görsün

cezmutcum 2haftadır çoook cesursun bacım aldığın kilolarla verdiğinde bu kadar cesur değildin
hadi toparlan artıkk kendinee gell

canım sabah uyandığında wc ye gittikten sonra tartıl su falan içme doğru kilonu öyle görürsün
yani hepimiz öyle tartılıyoruz fazlalıklarını at içinden

evet kötü hissetmelisin kilo almaya çalışmıyorsun unutma

sana girişmenin vakti geldi elifeyza bu ne böyle bacım 1aydır kendine gelemedin başladığın yere geri döndün
bende abartıyorum ama çabuk toparlanıyorum bu hafta 1kilo almıştım ama elimden geleni yaptım verdimm

kızlar yazıp çıkıyorum yineee, yine yine yinee kaynanama gidiyorum akşam yorgun olmazsam girerim

yaş 23
boy 162
başlangıç 72kilo
hedef 57
geçen hafta 63.0
bu hafta 62.9
giden 100gr

ama buna bile çook sevindim çünkü 3-4gün diyeti bozmuştum tabii ki yürüyüşler kurtardıı

kızlarr hepinizi öpüyorum gözlerinizden tavsiyeleriniza harfi harfine uyucammmm kesinlikle güler100cüm kesinlikle haklısın kilo almıcam vericem boy kurtarıyo ama göbek var:)))çok kilo vericem çok azimliyimmm herşey daha güzel ve zayıf olabilmek içinşimdi bana öğle yemeği için tavsiye verin lütfen iş yerindeym sabahı telafi edeyimm...

eliffeyzanapıyorsun sen bakiiim ama hiç uğramıyorsun buraya ondan böyle oluyo gel bacım ben seni gaza getircem tekrar valla kendim için değil senin kilocukların içinhadi haftasonu yine tatil sana ama pazartesi burdasın ona göre yoksa 70le başlayıp 90lara mı çıkmak istiyorsun:26:
güler gayet iyi toparlamışşın almadan kurtarmakta güzel ama spor şart :44:bide şu kaynanana benden selam canım
çooşkun canım her sabah simit yiyerek olmaz bu iş gülerde demiş :26:haftada 2 kereyi geçmesin ennn fazla bence evde erken uyanıp yapsan kahvaltı olmaz mı sadece 20dk.nı alır :44:kilo vermek için biraz fedakarlık şartve bence sen bunu yapabilirsin iş yerinde öğle yemeğinde ne çıkıyo ki canım bilmeden tavsiye veremem ama ekmek yemeden çorba yoğurt ayran köfte falan varsa yada tavuk hepsini yiyebilirsintabi nasıl bi işte çalıştığında önemli ayakta isen devamlı 1dilim ekmekte ye derim

valla güler ne güzel şeyler yazmışşın bacım çooşştum burda yazdıklarını okuyunca totoşum kalktı valla
ya ne güzel herkes şoka girecek özellikle bi kaç kişi var epeydir görmeyen çatlayacak valla çatır çatır yerinden
kızlar bide eşimle tatil planı kurduk ilk defa kısmetseallah aksilik vermezse umarım evlendiğimizde gidemediğimiz balayımıza gitcezgülüyorum ama aslında içim çokk buruk bu duruma ama nasip hep hastalıklar girdi araya kendimize hiçç vakit ayıramadıkbu sene umarım bi terslik çıkmadan gideriz 3eylül tarihinde karar kıldık ve 7 8 gün Antalya'dayızveee ben taptaze çıpçıtır olarak ve 60kilo olarak kocacığımı takıp koluma gönlümce dolaşacağımdenize girmeyi pek sevmem bikini olayı biraz tuhaf geliyor bana açık olmama rağmen ama şortlu askılı dolanırım herhalde

haklısın cnm kusura bakmaa ben eczanede çalışıyorum canım oturarak çalışıyorum çoğu zaman sende haklısın cnm simitede son bundan böyle ben çarşıda çalışıyorum herşey tavsiye edebilirsin bazen evden yemek bile getiriyorum kahvaltı inan erken yapmayı o kadar çok istiyorum ama eşim işi dolayısı ile gece 2 de gelio o saatte ona yemek hazırla bulaşık bide acık oynaşma derken saat 3-4 ü buluyo sabah 8- 8.30 da kalkıp koşa koşa işe gidiyoruz standart:))

bide bişi sorucam eliffeyzanın kaynanasına ne olmuş ki:)) hemen dedikoduya bağladımm

canım madem evden getirebiliyorsun yemek en güzeli kendi bildiklerinden yap getir diycem ama eve de geç gidiyorum demiştin :44::44:valla işin zor seninde :44:bilemedim nasıl yapsan :26:sen yemeğe karar verdiğin şeyi yaz ben ona göre sana bi yorum yapsam daha mantıklı olacak
eliffeyzanın kaynanasına bişey olmamış o nerden çıktı dedikodu böyle ürüyo demek
ben güler100 için yazdım onukadın inadına kızartmalar yediriyo kıza kilo verdiğini duyuncada ondan dedim öle

hahahahahahaa çok güldüm ve hala gülmeye devam ediyorum yanlış anladmm ben galiba ama güler100 le aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende iş çıkışı gidicem aynı şeyi bende yaşıyorum diyette neymiş gelinim güzel benm zayıf olunca iyi mi olcan gari diyip diyim dolduruyo yemekleri önüme:))) yemeyince darılıyo.. ben sşici domates salatalık az peynirle az zeytin yağı ile salata yapıp geçiştireyim diyorum 1 bardakta ayran nasıl olur?

gayet iyi canım

ben geldim çıtırlar yedim kıtlıktan çıkmış gibi ama sabitim hala şaşkınım. pazar eltimin oğlu sünnet olcak elbise aldım 40lar banada dar oldu Aysun 42 yi daralttım azcık. pazartesi dönüyorum tekrar yediğim yeter

11 den beri iş yapıyorum...çocukları yıkadım mutfağımı temizledim oturma odamı temizledim yatak odam az kaldı sonra salon banyo tuvalet temizlicem yemeğmi sabahtan yaptım...işlerim 1 saate kadar biter ve ben sabah tıka basa yediğim için hala acıkmadım su içiyorum sürekli....azarlamanız işe yaradı dostlarımmmm yemicem bugün akşam çorba salata da kararlıyım inşallah...bayrama 42 beden etek almalıyım üzerne de yeni moda yeşilli bi gömlek ohhh....şu an 44 ler dar olur eminim....pardesü de almam lazım o da inşallah 42 olur yaa....gözmü bayrama diktim artık o zaman da hedefe ulaşamazsam 80 kilo olmazsam bana da eliffeyza demesinler

evet evdeyiz ama evde olmak bana yaramıyor sanırım. sıkılıyorum ve durmadan birseyler yiyesim geliyor. salı günü cimnastik kursu ile görüşmeye gitcem. baslamamız laızm biryerlere evde olmuyor sıkılıyoruz. bende kızımda :)

bu arada korunmayı bıraktık eşimle ve bebek düşünüyoruz bildiğiniz gibi. folik asite basladım 1 haftadır. diyetimi bir düzene soksam birkaç liste hazırlasam belki o zaman daha iyi olacak benim için. en önemliside yürüyüşü bıraktım acilen yürüyüşe tekrar baslamam gerek ama üzerimde nasıl bir ağırlık anlatamam size. gözüm hep yatakta. geceleride geçç yatıy.orum ondanda oluyo herhalde. bilimyorum nasıl toparlancam ama haklısınız bir an önce toparlanmam şart. yoksa bebekle gelen kilolardan kurtulmak için daha sonra çok daha fazla tırmalamam gerekecek.

şimdi kalkıloyurm akşam için yemeğimi ocağa koyup çıkıyorum yürbandı üstüne söz size :)

haydi akşama görüşürüz...

canımmm hoşgeldinne güzel kız biz yesekte kilo almamaya başladık ne oldu ki acep ama tabi ipin ucu kaçmadan toparlamak lazım ve ben bu hafta dikkatim sonucu 64.lerdeyim bacım geçtim seni ona göre
elbiseler niye öyle yaptı bize anlamadım ben gayette ince duruyorum oysaki
sana iyi eğlenceler canım bool bool kurtlarıını dök herkes dönüp dönüp baksın sana inş

canım haklısın insan evde olunca ne yapacağını şaşırıyoben şimdiye kadar hep yoğundum okul falan vardı.şimdi bitti ve ben hep nette kek poğaça tariflerindeyim ne yapsamda yesem modundayım:26:ve şu an fırında bi kek,1tepsi kabarmayı bekleyen açma,1 tepsi yuvarlanacak poğaça, ve pişmiş küçük bi tepsi kurabiyem varrhadi buyrun gelin beraber yiyelim
siz gelmezseniz ben birilerini çağırıp yedirtmem gerek bütün bunları yada konu komşu nasiplensin yoksa benim sonum kötü olur:44:
kolay gelsin koşş bakalımbende bi bandı içeri taşısam süper olacak yeniden:26:

Son düzenleme:

benim popom sağolsun tam oturuyor 40 oda rahatsız ediyor 42 alıp hafif daralttım. neler yedim neler hem karnım hem gözüm doydu evet geçmişsin benimde bu hafta geçmem lazım seni.
anca iş yaparız yemek yedir millete bilmem ne. ayyyy kaynanamı da telaş basmış sormayın gitsin daha şimdiden yetişmeyecek diyor ne yetişcekse sünneti yaptırdık pide yaptıracağımız yer ayarlandı ayran vs ikramlar alındı yapıldı pek bi telaşlı sağolsun.

buda benim berbat bildirimim

gecen hafta:64.5
bu hafta:64.8
gelen :+300 gr

kızlar diyete ara veriyorum cok sıkıldımm

ben kaç gündür çok yedim reglim. çok fazla çıkacağım diye tartılmaya cesaret edemedim, ama sabah kaçış yok. herkes sıkılmış sanırım.

lütfen acil cevap kızlar...dün mükemmel bi pardesü denedim 44 bol oldu 42 hafif dar oldu düdük gbi değil ama az dar oldu işte..3-5 kilo versem tam olcak..şimdi söleyn alıyım mı onu ya verebilir miyim bu kiloları..şimdi tartıldım tuvalete çıkamadan 69.9 çıktım dün süper dikkat ettim...artık devam dyete sıkı bi şekilde napıyım ya alıyım mı o pardesüyü akıl vern bana.....ya yne sıkılıp bırakırsam pardesüyü gyemezsem korkuyorum tuzlu da fiyatı...giymezsem giymem diyemem yani..

42yi al tabikiiiii. hem fiyatıda tuzlu olunca sıkıysa kilo vermeeee 1ayda üzerine tam olur
bende geçen gün pantolona aldım 1-2beden küçük aldım valla dapdar oldu tunikle falan giydiğim için darlık sorun değil dedim
bugünde defacto da bi uzun gömlek görmüştüm L bedenini alıcam
ben bedenleri küçülttüm. kendine söz vermiş olursun böylece küçük bedeni alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…