günaydın hanımlar
BOY:169
BAŞLANGIÇ:75.1
GEÇEN HAFTA:65.5
BUGÜN:64.7
GİDEN:800GR
SPOR:malesef yok:26:
çook mutluyum kızlar ya spor yapmadan gidiyo kilolar ama biran önce başlamam gerek artık
veee sonunda 64leri yakaladım.ki benim ilk hedefim 64 olmaktı da güler100 beni vazgeçirmişti 60 ol sen demişti saolsunşimdi 60a çok az kaldı
günaydın canım çoook iyiyim gördüğün gibi kilocuklarım gidiyo ya
çok iyi yapmışşın sende azıcık motive lazım buraya takılırsan göreceksin ki başaracaksın
bu arada kilo bildirim günümüz bugün hadi sende paylaş bakalım
günaydınnnn....
öncelikli olarak aramıza hoşgeldin cooskun.
kimse bildirim yapmamış bugün :) merak ediyorum acaba bakıp çıkıyormusunuz birilerinin bildirimini yapmasınımı bekliyorsunuz :) ben yine cesur davranıp aldığım kiloları yazacağım hemen. diyete uyamadığımdan, spor yapamadığımdan hafta içi girmeye çok yüzüm tutmuyor acıkcası. ama cumaları ilk işim tartılıp yazmak bundan vazgecmiycem. çünkü kendimle yüzleşiyorum.
yaş 33
boy 1.68
başlangıç : 70kg
gecen hafta : 66,4 kg
bugün :66.9 kg
alınan 500 gr
oh oh maşallah maşallah cnm darısı benm başıma bende utana sıkıla yazıyorum bugün ama bundan sonrakiler öle olmucak inşş..
boy:1.75
başlangıç:70.0
hedef kilo:55
bugün kilom:70.80
SU İÇTİM YARIM KG KADAR FAZLALIKLAR TAMAMEN ONDAN:)))
BENİMDA SABAH KAHVALTIM:1 simit : 220 kalori
21gr peynir=35 kalori
2 kaşık sarelle çikolata kaç kalori bilmiyorum:)
sizce çokmu kızlar kendimi kötü hissediyorum sizin yazdıklarınıza bakınca:))
ayrıca cezmutcum hoşbulduk iyi ki geldim aranızaaaa:))
biri beni durdursun artııııkkkkkk imdaaaattttt........bu topik zayıflamak içindi dmi kızlar ben karıştırdım galiba kilo almak isteyenlern topiği zannediyorum....çünkü sürekli kilo alıyorum....Geçen hafta 70.000 Bu hafta 71.100 Alınan 1 kilo 100 gram...Sabahta tıka basa yaptım kahvaltımı artık hiç bişy yemedn su içicem akşamda sadece çorba ve yoğurtlu sarımsaklı bi kase semzotu salatası yicem......
aysun tek yılmayan sensinn tebrik ederimmbiz kendimizi saldıkça salıyoruz toparlanmak uzun sürüyor
60a az kalmış bayrama seni görenler şaşıracak kıskanacak valla. bayrama hazırsınçık milletin içine de millet çıtır görsün
eliffeyzanapıyorsun sen bakiiim ama hiç uğramıyorsun buraya ondan böyle oluyo gel bacım ben seni gaza getircem tekrar valla kendim için değil senin kilocukların için hadi haftasonu yine tatil sana ama pazartesi burdasın ona göre yoksa 70le başlayıp 90lara mı çıkmak istiyorsun:26:
güler gayet iyi toparlamışşın almadan kurtarmakta güzelama spor şart :44:bide şu kaynanana benden selam canım
çooşkun canım her sabah simit yiyerek olmaz bu iş gülerde demiş :26:haftada 2 kereyi geçmesin ennn fazla benceevde erken uyanıp yapsan kahvaltı olmaz mı sadece 20dk.nı alır :44:kilo vermek için biraz fedakarlık şart ve bence sen bunu yapabilirsin iş yerinde öğle yemeğinde ne çıkıyo ki canım bilmeden tavsiye veremem ama ekmek yemeden çorba yoğurt ayran köfte falan varsa yada tavuk hepsini yiyebilirsin tabi nasıl bi işte çalıştığında önemli ayakta isen devamlı 1dilim ekmekte ye derim
haklısın cnm kusura bakmaa ben eczanede çalışıyorum canım oturarak çalışıyorum çoğu zaman sende haklısın cnm simitede son bundan böyle ben çarşıda çalışıyorum herşey tavsiye edebilirsin bazen evden yemek bile getiriyorum kahvaltı inan erken yapmayı o kadar çok istiyorum ama eşim işi dolayısı ile gece 2 de gelio o saatte ona yemek hazırla bulaşık bide acık oynaşma derkensaat 3-4 ü buluyo sabah 8- 8.30 da kalkıp koşa koşa işe gidiyoruz standart:))
bide bişi sorucam eliffeyzanın kaynanasına ne olmuş ki:)) hemen dedikoduya bağladımm
canım madem evden getirebiliyorsun yemek en güzeli kendi bildiklerinden yap getir diycem ama eve de geç gidiyorum demiştin :44::44:valla işin zor seninde :44:bilemedim nasıl yapsan :26:sen yemeğe karar verdiğin şeyi yaz ben ona göre sana bi yorum yapsam daha mantıklı olacak
eliffeyzanın kaynanasına bişey olmamış o nerden çıktıdedikodu böyle ürüyo demek
ben güler100 için yazdım onukadın inadına kızartmalar yediriyo kıza kilo verdiğini duyuncada ondan dedim öle
hahahahahahaa çok güldüm ve hala gülmeye devam ediyorum yanlış anladmm ben galiba ama güler100 le aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bende iş çıkışı gidicem aynı şeyi bende yaşıyorum diyette neymiş gelinim güzel benm zayıf olunca iyi mi olcan gari diyip diyim dolduruyo yemekleri önüme:))) yemeyince darılıyo.. ben sşici domates salatalık az peynirle az zeytin yağı ile salata yapıp geçiştireyim diyorum 1 bardakta ayran nasıl olur?
cezmutcum noldu ki sen geçen haftada kilo almıştın sanırımhadi silkelen bacım toparlan biran önce yoksa başlangıcına döneceksin o kadar spor yaptın yürüyüş boşa gitmesin bari...
hadi bak kızının kursuda bitmiş bu hafta kendine plan yap
ben geldim çıtırlar yedim kıtlıktan çıkmış gibi ama sabitim hala şaşkınım. pazar eltimin oğlu sünnet olcak elbise aldım 40lar banada dar oldu Aysun 42 yi daralttım azcık. pazartesi dönüyorum tekrar yediğim yeter
evet evdeyiz ama evde olmak bana yaramıyor sanırım. sıkılıyorum ve durmadan birseyler yiyesim geliyor. salı günü cimnastik kursu ile görüşmeye gitcem. baslamamız laızm biryerlere evde olmuyor sıkılıyoruz. bende kızımda :)
bu arada korunmayı bıraktık eşimle ve bebek düşünüyoruz bildiğiniz gibi. folik asite basladım 1 haftadır. diyetimi bir düzene soksam birkaç liste hazırlasam belki o zaman daha iyi olacak benim için. en önemliside yürüyüşü bıraktım acilen yürüyüşe tekrar baslamam gerek ama üzerimde nasıl bir ağırlık anlatamam size. gözüm hep yatakta. geceleride geçç yatıy.orum ondanda oluyo herhalde. bilimyorum nasıl toparlancam ama haklısınız bir an önce toparlanmam şart. yoksa bebekle gelen kilolardan kurtulmak için daha sonra çok daha fazla tırmalamam gerekecek.
şimdi kalkıloyurm akşam için yemeğimi ocağa koyup çıkıyorum yürbandı üstüne söz size :)
haydi akşama görüşürüz...
canımmm hoşgeldinne güzel kız biz yesekte kilo almamaya başladık ne oldu ki acep ama tabi ipin ucu kaçmadan toparlamak lazım ve ben bu hafta dikkatim sonucu 64.lerdeyim bacım geçtim seni ona göre
elbiseler niye öyle yaptı bize anlamadım ben gayette ince duruyorum oysaki
sana iyi eğlenceler canım bool bool kurtlarıını dök herkes dönüp dönüp baksın sana inş
lütfen acil cevap kızlar...dün mükemmel bi pardesü denedim 44 bol oldu 42 hafif dar oldu düdük gbi değil ama az dar oldu işte..3-5 kilo versem tam olcak..şimdi söleyn alıyım mı onu ya verebilir miyim bu kiloları..şimdi tartıldım tuvalete çıkamadan 69.9 çıktım dün süper dikkat ettim...artık devam dyete sıkı bi şekilde napıyım ya alıyım mı o pardesüyü akıl vern bana.....ya yne sıkılıp bırakırsam pardesüyü gyemezsem korkuyorum tuzlu da fiyatı...giymezsem giymem diyemem yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?