Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

[/QUOTE]

canım güle güle iyi günlerde kullan eşortmanlarını. evet haklısın eşortman dediğin biraz bol olur. rahatlık değilmidir esası :)

bir günden birsey olmaz ye canım birde kahvaltıymış dediğin gibi kahvaltı sonrası çıkar 2 saat yürüyüş yaparsın olur biter ne olacak.

valla sabahları yapmazsam kaldıramıyorum popoyu olmuyor 2 hafdatır görmüyormusun halimi. bu cumaya - lerde olmalıyım. kararlıyım bu hafta yürüyüşü bırakmıycam her sabah bu kadar yapsam yeterde artar bile bana. birde benim en büyük sıkıntım dondurma ve geceleri yiyor olmam. onada bir çözüm bulmam lazım. light dondurma aldım ama yinede diğerlerinden yiyorum. bana bir çareeee ((

günaydın kızlarrr
cezmut tebrikler valla sabahın köründe sırf spor yapmak için o güzelim uykudan uyanmak...
benim yürüyüşlerim yattı hava çok sıcak bu havada dışarıya çıkılmaz sabah bile sıcaktı
dün istediğim gibi yedim pazarın vermiş olduğu rahatlık ile ama çok şükür ki geri gelen bir şey olmadı
bugün tam gaz devam ama sıcaklardan mıdır nedir hiç iştahım yok

aysun 1günden bir şey olmaz ertesi gün telafi edersin ama su tüketimine devam et, gerçekten su içince daha kolay veriliyor.
38beden olup çıkıcan valla bayrama

bizi geçiceksin cooskun tam gaz devam

aynen bende bunalımlardayım yaptığımız her işe karışıyor en basitinden kızıma çorap alıyorum ona bile burun kıvırıyo hiçbişey beğenmiyoooo kaç yıllık evliydin canım ben 5yıllık evliyim 7aylık hamileyken bir küstük 1.5 yıl pek görüşmedik çok rahattım o sıralar valla. benim kaynanam şizofren hastası gibi bişey
ama yetti o tavrı bende koyucam artık yaaaa

Son düzenleme:
aynen bende bunalımlardayım yaptığımız her işe karışıyor en basitinden kızıma çorap alıyorum ona bile burun kıvırıyo hiçbişey beğenmiyoooo kaç yıllık evliydin canım ben 5yıllık evliyim 7aylık hamileyken bir küstük 1.5 yıl pek görüşmedik çok rahattım o sıralar valla. benim kaynanam şizofren hastası gibi bişey
ama yetti o tavrı bende koyucam artık yaaaa
[/QUOTE]

bize hiç küsmek nasip olmadı olsa ii olur aslında:)) benimkinin karışma huyu yoktur ama süreklibeni arayıp siz bizi sevmiyosunz özlemiyosunuz gelmiyosunuz gitmiyosunuz öfff anlatırken sıkıldım:))biraz nankörlük yapıyorum sanki ama napim ben her gün onlara gidersem evi neden tuttuk bide zaten akşam 7 de çıkıyorum işten eve gidince bi sürü işim oluyo onları kim yapıck:))
::9 valla bi an önce sende tavrını koy cnm bence çünkü alışınca böyle gider...haftada bi gün belirle o gün git ben öle yaptım çok kavga ettk bu hususta ama ben galip geldim bana söz geçiremeyince eşimi arayıp ona kızıyodu eşimde beni arayıp bana ...sonra küsüp günlerce konuşmuyodk.. ne günlerdi beee:2::2::2::2: ben 1 yıl 7 aylık evliyim cnm

cnm ben sizi geçemem gibi geliyooo:))

Son düzenleme:
cezmut tebrik ederim seni, başarılarının devamını dlerim

ben de şükür bozmadım. karpuz diyetimin 3. günündeyim. devam edersem kaldı 4 gün. cuma ya da cumartesi gününe misafirlerim gelebilir (kaynana ve görümce)

ohh dışardan mis gibi kızartma kokusu geliyor . doydum mu ne, afiyet olsun bana

teşekkürler canım...

kapat kapıyı pencereyi alma kokuları :)

kızlar öğle yemegi olarak 3 köfte 1 çeyrekten az ekmek 2 kızarmış biber 1 bardak dolusu ayrann var mı fazlalık bişiler varsa uyarın beni lütfen

hooop kızlar özendirmeyelim birbirimizi kızartmalar falan kilo almasakta yesek
nedir bizim bu çektiğimiz yaaa neyse yılmak yok, bende kuru incir ve 1cevizle ara yaptım yanında yeşilçay
1-2 saat sonra şehriyeli çorba yerim akşama tavuk ayran ve salata

Son düzenleme:
cooskun hem kilo çizelgesi hem evlilik ben 2sini bir ekleyemedim
özel üyeler ekleyebiliyormuş öyle, sen nasıl yaptın

kızlar yaa çok bitkin hissediyorum bugün kendime...uykusuz ve yorgunsabah kahvaltıda 3dilim yağlı ballı tam buğday ekmeği 1 tavada yumurta biraz salatalık yedim :26:12buçuk falandı şimdi ise boll su içiyorum.çok geç kaldım su için bari şimdiden sonrası için 3 lt.ye tamamlayayım...
kalkıp evi süpürüp sileceğim birazdan istemeye istemeyesonra kurabiye yapacağım sabah için hazırlık :26:akşam için yemek yapmadım ne yiycem hiçç bilmiyorum.sanırım bol karpuz ve şeftali kiraz kayısı yiyerek geçecek bugün gün...enerjim yerlerde resmen ya zorla yazıyorum şuan

ayy yemek yemeyince ben aynı böle oluyorum işte Bence bi kaç lokma daha yemelisin en azından halsizliğini alır cnm ...

ayy yemek yemeyince ben aynı böle oluyorum işte Bence bi kaç lokma daha yemelisin en azından halsizliğini alır cnm ...

saat 3te bi muz yedim 125gr kadardı herhalde
sonra bi cocostar 125kalori :26:
saat 5te bi tabak domates salatası yaptım kendime 1tatlı kaşığı yağ ile 130 kalori o
bide şekersiz nescafe içtim
toplamda 800kalorideyim :26:
şimdi gidip kurabiye yapcam ondanda yerim 2 tane sıcak sıcak kahve ile 1000kaloriyi tamamlarım :44:
ama yemekle alakası yok onu farkettim yaz yorgunluğu herhalde hiç sevmiyorum bu keyifsiz halimi bu gece umarım rahat bi uyku uyurumda toparlarım yarına

babasının kelebee hemen sende yapmışsın iyi olmuş
kız 2ay önce evlenmişim senden baksana benim 4yıl 10ay, senin 4yıl 8ay geçmiş

canm profilini aç hakkımda kısmında evlilik panosu var orayı düzenle çıkıyo

canım çok teşekkürler iyi oldu bende yaptım

canım hepimizde böyle oluyor ara ara. takma kafana 1-2 gün yer sıkıntın geçer aynı tempoyla devam edersin
zaten artık önceki zamanlardaki gibi hemen kilo alımımız olmuyor çok şükür
bende perşembe günü biraz esneticem dayımın kızıyla kardeşim gelicek balkon keyfi yapıcaz yalancı tiremisu ve kısır yapıcam 2dilimde yicem valla sabah ekmeği kesip

2013-06-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karpuz 1 DİLİM 132
[2] Kiraz 200 gr 144
[3] Ekmek 2 DİLİM 130
[4] Semizotu Salatası 2 PORS.(80GR) 40
[5] Dövme Çorbası 1 PORSİYON 170
[6] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[7] Kiraz 200 gr 144
[8] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 1 adet 118
[9] Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) 1.5 ADET 503
[10] Kiraz 100 gr 72
[11] Semizotu 150 GRAM 48
[12] Yürümek (Asfalt) 70 dak 392
[13] uno sofra tam buğday 1.75 dilim 98
[14] Domates 100 GRAM 18
[15] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1555 kal.

evet güzel baslayan bir günün nasıl mahvedildiği ve böyle kötü bir şekilde nasıl bitirildiğini öğrenmek isterseniz itinayla anlatılır

karpuz ve kirazı iyisinden alıyorsunuz. yıkayıp koyuyorsunuz kirazları. karpuzuda dilimliyorsunuz ve dayanamayıp gelip gidip yiyorsunuz. bitiriyor tekrar yiyorsunuz. sonucta 1555 kalori ile günü bitiriyorsunuz. tabi göbeğinizde 3 aylık gibi şiş oluyor :)

gece ben kapatıyorum, sabah ben açıyorum kızlar nerelerdesinizzzz :)

günaydın öncelikli olarak hepinizede. tartıda bir eksilme göremesemde hatta 100gr cık artsamda pes etmedim bugünde erkenden kalktım ve şimdi doğrrruuuu yürüyüş bantına gidiyorum.

iştahsız günler diliyorum hepinizede...

kızlar uyanınnnn...

yürüyüşüde bitirdim geldim hala uyuyorsunuz. benimde gözümden uyku akıyor ama direniyorum uyumamak için :) madem uyanmıyorsunuz benim yerimede uyuyun

kahvaltı listemi yaptım. hazırlayıp yemek var sırada. güzel bir menemen yapcam kendime bugün. haydi bana afiyet olsun...

2013-06-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 70 dak 402
[2] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118
[3] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[4] Soğan (taze) 2 GRAM 1
[5] Biber 25 gr 6
[6] Zeytinyağı 2 Y.KAŞIK 27
[7] Domates 50 GRAM 9
Toplam : bol eksili kaloriler :) ---------226 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…