[/QUOTE]kızlar günaydın
haftasonu pc. yoktu evde kardeşime verdim akşamda geç vakitte gelince eve giremedim valla özledim sizleri
bende dün akşam kaynanamda kızartma gecesindeydimgüler sana gülerken başıma geldi valla
ve dün kendime eşofman aldım 2tane38beden giydim çok yapıştı üstüme rahatsız oldum eşimde olmadı bu dedi o yüzden 40beden aldım:44:gerçi eve gelip giydikçe açıldı ve baya bollaştı ama olsun eşofman bol olur dimi
bide cumartesi günü arkadaşlarla dışarı yemeğe gittik ordanda mağazalara baktık biraz kısa dantelli bi elbise denedim 40beden tam oldu üstüme çook sevindimaslında beden takıntım yok üstümde zarif dursun giydiklerim yeter belim ortaya çıksın birazda
bu hafta nasıl birinci olacağım bilemiyorum yalnız kızlar :26:yarın sabah arkadaşlarımız kahvaltıya gelecek.ve ben kurabiye,poğaça,börek yapacağım :26:hepsinden 1 tane yesem akşama bişey yemeden uyumam lazım hemengerçi kahvaltıda yediklerimiz pek sorun olmuyo önemli olan akşamları tutmak bence
daha jilliana başlamadım kızıyorum kendimecezmut ne güzel sabah sabah yürüyüşe başlamışsın
günaydınn cezmutcum hafta sonu neler oldu neler kaçırdım bilmiyorumm ama bugün sabah kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir
2 küçük domates... alıştım galiba bu diyet işine:)))
dertleşelim bacım benmde aynı sorunlarım varr yaa sorma bizimkide aynı haftanın 4-5 günü orda kalalım istio tamam seviyo ediyo ondan istiyo ama bi yere kadar::ben tavrımı koydum aylar sürdü bu düzeni oturtmak ama başardım haftanın bi günü ordayız kandiller düğün bayram olursa haftada 2 güne de çıkabilir..:)) benmkide aynı dün kandil diye gittk yapmadığı yemek kalmamış zorla yedirdi ondanda ye bundanda ye mis gibide kokuyo yemeklerrr...:)
cezmut tebrik ederim seni, başarılarının devamını dlerim
ben de şükür bozmadım. karpuz diyetimin 3. günündeyim. devam edersem kaldı 4 gün. cuma ya da cumartesi gününe misafirlerim gelebilir (kaynana ve görümce)
ohh dışardan mis gibi kızartma kokusu geliyor. doydum mu ne, afiyet olsun bana
kızlar yaa çok bitkin hissediyorum bugün kendime...uykusuz ve yorgunsabah kahvaltıda 3dilim yağlı ballı tam buğday ekmeği 1 tavada yumurta biraz salatalık yedim :26:12buçuk falandı şimdi ise boll su içiyorum.çok geç kaldım su için bari şimdiden sonrası için 3 lt.ye tamamlayayım...
kalkıp evi süpürüp sileceğim birazdan istemeye istemeyesonra kurabiye yapacağım sabah için hazırlık :26:akşam için yemek yapmadım ne yiycem hiçç bilmiyorum.sanırım bol karpuz ve şeftali kiraz kayısı yiyerek geçecek bugün gün...enerjim yerlerde resmen ya zorla yazıyorum şuan
ayy yemek yemeyince ben aynı böle oluyorum işte Bence bi kaç lokma daha yemelisin en azından halsizliğini alır cnm ...
kızlar öğle yemegi olarak 3 köfte 1 çeyrekten az ekmek 2 kızarmış biber 1 bardak dolusu ayrann var mı fazlalık bişiler varsa uyarın beni lütfen
canm profilini aç hakkımda kısmında evlilik panosu var orayı düzenle çıkıyo
kızlar yaa çok bitkin hissediyorum bugün kendime...uykusuz ve yorgunsabah kahvaltıda 3dilim yağlı ballı tam buğday ekmeği 1 tavada yumurta biraz salatalık yedim :26:12buçuk falandı şimdi ise boll su içiyorum.çok geç kaldım su için bari şimdiden sonrası için 3 lt.ye tamamlayayım...
kalkıp evi süpürüp sileceğim birazdan istemeye istemeyesonra kurabiye yapacağım sabah için hazırlık :26:akşam için yemek yapmadım ne yiycem hiçç bilmiyorum.sanırım bol karpuz ve şeftali kiraz kayısı yiyerek geçecek bugün gün...enerjim yerlerde resmen ya zorla yazıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?