:lepi: heyyyyyyyy
el-muallim canım çok çok çok tebrik ederim ,Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin....
servgılı gunluk gunaydın üç bebeğim benımle tedırgınım ...............şok oldum ıkı dıyodum ama hesı tutmuş.........mınıcık kalplerı atıyodu..................ınş rabbım kolaylık verecek ..................ınş tum ısteyenlerın bebeklerıde gelır bıran once.........................kahvaltımı zorda olsa yaptım ...........bebeklerım ıçın...............
amanda canım çok sağol...............inş cağırırım bak................ınş senınde hersey guzel gıder benı yalınız bırakmaaaak yok..............kasıntılarını mutlaksa söle doktoruna...............ınş guzel haberle dolar buralar canım ............
Sevgili günlük gelemedim kusura bakma olur mu yerimseniben
bugünlerde nezle-grip gibiyim gözlerim sulanıyoo bakamıyorum ekrana :çok üzgünüm:
bu E2 düşmedi bi türlü .. pazar ve p tesi 7600 - 8000 lerde :dilcikar:
ne güzelde yumoşlarım vardı ama OHSS olunca Dr riske atamam dedi,
sizin sağlığınız daha önemli
2-3 ay sonra tekrar başlarız dedi opuyorumnanaktan
betsycimm ağustosa inşallah beraber hber veririz kocişlerimize kaydirigubbakcemile5
iyiyim yoksa sağol tatlış
Muallim gözlerin aydınnnn kaydirigubbakcemile5 allah tamamına erdisin inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amanda sen de inşallah temmuz müjdecisi olursun
canım amın ınşşşşşşşşşş...............çok sasırdık bızde.......bakalım korku var tabı ama ınş ıyı gıder..........çok sağol canım............Üç kalp atışı inanılmaz muhteşem inanın bana tüylerim diken diken oldu bir an sanki o kalp atışlarının çıktığı makinanın yanındaymışım gibi.......Allahım sen nelere kadirsin ne büyüksün .......... sağlıkla sıhhatle üçünüde kucağında görmeyi nasip etsin
Elbette yalnız bırakmak yok... İnan gelirim hayatım lafta değil söylediklerim. Hoş ailenden bana sıra gelmez o ayrı bir mesele... Ayrıca güzel dileklerin için sağol. Bende daha önce 30.000 gebelikte bir görünen bir olay yaşadım. İkiz gebeliğim biri düşük bir dış gebelik olarak sonlandı ve bu nedenle sağ tüpüm alındı. Nasıl üzüldük anlatamam.Eşim ikiz olmasını çok istiyordu nasip olmadı. İnşallah bu kezde Allah nasip eder de bende ikiz hamiş olurum canım...Sen hamişsin bana dua et olur mu?kaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlar dun kontrolum vardı e2 degerım 4300 cıktı pko var ve ohhss olmaktan cok korkuyorum
catlatma ıgnemı dun yaptık cumartesı toplanacak.kasıklarımda agrı var ve bırde mıde bulantısı .ne yapmalıyım
gunaydın kızlar dun kontrolum vardı e2 degerım 4300 cıktı pko var ve ohhss olmaktan cok korkuyorum
catlatma ıgnemı dun yaptık cumartesı toplanacak.kasıklarımda agrı var ve bırde mıde bulantısı .ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?