Sevgili günlük

Üç kalp atışı inanılmaz muhteşem inanın bana tüylerim diken diken oldu bir an sanki o kalp atışlarının çıktığı makinanın yanındaymışım gibi.......Allahım sen nelere kadirsin ne büyüksün .......... sağlıkla sıhhatle üçünüde kucağında görmeyi nasip etsin

suzidilara geçmiş olsun canım bizim sağlığımız herşeyden önce geliyor biz iyi olacağız ki 9 ay 10 gün o muhteşem bebekleri taşıyalım üzme canım kendini sakın vardır herşeyde bir hayır belki normal yoldan hamiş haberi yazacaksın bu günlüğe.......
Bu arada dikkatini çeken bişey oldumu birbirimizi tanımasakta sanki bişeyler aynı gidiyor yaşamımızda buraya yazmamdaki etken ortak düşüncelerimizdi ve yaşamımızdı şimdi ikimizde ağustos a kaldık
önümzüdeki günlerde bizi güzel şeyler bekliyor ben buna yürekten inanıyorum

Elbette yalnız bırakmak yok... İnan gelirim hayatım lafta değil söylediklerim. Hoş ailenden bana sıra gelmez o ayrı bir mesele... Ayrıca güzel dileklerin için sağol. Bende daha önce 30.000 gebelikte bir görünen bir olay yaşadım. İkiz gebeliğim biri düşük bir dış gebelik olarak sonlandı ve bu nedenle sağ tüpüm alındı. Nasıl üzüldük anlatamam.Eşim ikiz olmasını çok istiyordu nasip olmadı. İnşallah bu kezde Allah nasip eder de bende ikiz hamiş olurum canım...Sen hamişsin bana dua et olur mu?kaydirigubbakcemile5

Canını sıkma arkadaşım ne yapalım geç olsunda güç olmasın. Sen bu arada kendine iyi bak hasta falan olma. Ağustosta herşey çok daha güzel olacak. Senin için hayırlısı böyleymiş demek ki...

canım amın ınşşşşşşşşşş...............çok sasırdık bızde.......bakalım korku var tabı ama ınş ıyı gıder..........çok sağol canım............

canım evet senın hıkayende çok uzucu ama gecmışı hatılamamaya karar verdım ........ınş yenı başlangıç .......rabbım bı daha bızlere uzucu şeyler yasatmasın canım sevındırsın ınş..................dualarım senınle ve bekleyenlerle.............ınşş rabbım yureğıne gıore versın sağlıkla.......................

ay canim benimmm.çook sevindim arkadasim.üçüzlerin olcak he:)ay allahim ne güzel ya...allahim tamamina erdirsin canim.

hhhhaaa hhhhhhaaaaaaaaa haaaaaapşuuuu
:gitme:

sevgili günlüüüüükkkk
bi geçmiş olsun bilem demedin :umursamaz: nezlemiyi gripmiyim neyim
yoksa domuzgribi mi oldummm mafoldumben

amanin sevin sevinnn ...hatta git de kaynanana müjdeleeee :dilcikar:

çokkkkkkkkkkk gecmış ols ya.................allah korusun ne domuzu ne grıbı................ıhlamur ıç yat dınlen canım................

günaydın günlükkk
nasılsın yazmayalı :kedi:

bakıyorum da pırıl pırıl parlıyosun :CüvCüv: üçüzleri duyunca kaydirigubbakcemile3

ben havadaki buluttan nem kaparmıyım diyerekten günler sayıyorum 17 günde yumoş kalır sanki yumuoşlarımın nasıl büyüdüğünü ve nasıl atılacağını düşünüyorum yerimseniben

gunaydın kızlar dun kontrolum vardı e2 degerım 4300 cıktı pko var ve ohhss olmaktan cok korkuyorum
catlatma ıgnemı dun yaptık cumartesı toplanacak.kasıklarımda agrı var ve bırde mıde bulantısı .ne yapmalıyım

hiç tecrübeli değilim ama tuzu kesip bol bol su içmeni sık sık idrara çıkman gerektiğini zannediyorum....serumdaki en baskın östojeni düşürmek için bitkisel olarak kullanman gerekenler vardır ama yeni bi başlık açarsan yazanlar olabilir buraya günlük olarak yazmaya gelenler var acele etmen gerek....yerimseniben

inşaaallah düşer de hiç problem olmadan hamiş olursun kaydirigubbakcemile5

Sevgili günlük,

Bir günü daha geride bırakmak üzereyim. Pazar ya da Pazartesi adet olmayı bekliyorum ama K.K. daki arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre Lucrin adet gecikmesi yapabiliyormuş. Yaaaa zaten yeterince geç kalmadık mı çocuk sahibi olmak için yaaaaaaaaaa... Neyse umut ediyorum ki bende gecikme yapmasın bu arada bugün Lucrin'in 9.günü önümüzdeki hafta içi muayeneye gideceğim düşündükçe çokkk heyecanlanıyorum... Bu günlük bende durumlar böyle....... Daha güzel haberlerle görüşmek üzere HOŞÇAKALLLLL

slm kızlar bende pkoyum ve bugün 11. günüm yumoşlarım daha büyümedi 14 mm civarı e2 2500 çıktı bende inş ohss olmadan toplatırım şunları

Papatyam, umarım bugün herşey yolunda gider ve dolu dolu sağlıklımı sağlıklı yumurtalar toplanır ki bebişin de bir o kadar sağlıklı olsun. Bizi habersiz bırakma..............

sevgılı gunluk..........................
bugunde haber guzel toprak hamıle............ya akupuntur ile tedavı olanlar tamgaz gııdıyo.........................cok guzel ınş tamamınada ererrız....................herkese gıuzel sonuçlar ınşşşşşşşşşşşş:lepi:

Sevgili Günlük,

Dün Lucrin'imin 11.günüydü ve ben adet oldum çok mutluyum. Adet olduğu için insanda mutlu olur mu deme, biz oluruz. Yarın saat 12:00 Memorial de olacağım. Kan tahlili ve ultrason muayenesi yapılarak Puregon iğnemin dozuna karar verilecek. Umarım herşey yolunda gider...
Güzel haberlerle dönmek ümidiyle.........

Sevgili Günlük,
Yazıma şikayet ederek başlamak hoşuma gitmiyor ama K.K'daki arkadaşlara kızgınım klava: seni iyice boşladılar. Kimseden ses çıkmıyor bu aralar, merak ediyorum. Neyse belki de bizim kızlar meşguldur, biraz daha bekleyelim belki bir haber çıkar.

Bu arada dün adetimin 3.günüydü ve ilk kan testimi ve ultrason muayenemi oldum. Doktor yumurtalık rezervlerimin iyi olduğunu söyledi. Kan testi sonucuna göre Dün ilk Ganol-f'imi 150 ünite olarak vuruldum.Lucrin'de 5 üniteye düşürüldü. Cuma sabah 08:30' da tekrar kan ve ultrason kontrolü için gideceğim. Rabbim hakkımda hayırlısını nasip eyle.........

Günlük farkındasın değil mi başbaşa kaldık.
Bizim kızlardan hala ses çıkmıyor. terki diyar mı etmiler acaba?
Evet günlük ilk 18 Haziranda vurulduğum Lucrin ile acaba günler geçer mi biter mi diyordum. Şimdi dönüp bakıyorumda 15 günü geride bırakmışım. Bugün Lucrin'in 15.Günü , Gonal-f'in 3.Günü yarın ikinci kan ve ultrason muayenemi olacağım. Bakalım benim yumoşlar büyümeye başlamış mı? Heyecanla bekliyorum.... Sizi çooooooooooookkkk seviyorum YUMOŞLARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…