Sevgili günlük,
Zorlu zamanlardan sonra dün sabah yumoşlarım toplandı. Operasyon öncesi ve işlem sırasında herhangi bir korku, acı,...v.b. yoktu. Ameliyathaneye gayet neşeli şekilde yürüyerek kendi girdim ve narkoz verildikten sonra şöyle dediğimi hatırlıyorum " Ben gidiyorummmm" ....... Sonrasında gözü açtığımda odama çıkarılmış olduğumu farkettim hemşire tansiyonumu ölçüyordu ve eşim yanımda meraklı gözlerle bana bakıyordu... Hemşire odadan çıktığında sevinçle 13 tane yumurtanın toplandığının şuanda herşeyin yolunda oluduğu söyledi. Biraz dinlendikten sonra eve döndük. Şuanda iş yerindeyim ve azda olsa karın ve bel ağrısı çekmekteyim. Hemşire böyle durumun normal olduğunu ağrılar azalmaz ise zaman kaybetmeden hastaneye gelmemiz konusunda bilgi vermişti zaten. Şimdi heyecanla saatin 12:00 olmasını bekliyorum. Labaratuarı arayıp gelişmeler hakkında bilgi alacağım... Umarım sana güzel haberlerle dönerim.....
sevgili günlük
dün tedavime start verildi ilk iğnemi oldum ama biraz korkuyorum çünkü doktor polikistik overden şüphelendi yumoşlar şimdiden 5.37 mm ohss olmaktan çok korkuyorum ve yumoşların kalitesiz olmasından yarında ankaraya uçuş var tedavimin geri kalanına orda devam edeceğiz o yüzden bir süre yokum inşallah sağsalim bir şekilde dönerim kimseye söyleme ama ben uçmaktan çooook korkuyorum ne yapacam şimdi,hadi beni tanıyan tanımayan herkese selam söyle
Sevgili günlük,
Yumoşlardan haber var. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Toplanan 13 yumurtanın sadece 6 tanesi olgunmuş. Bunlardan 2 tanesine IVF 4 tanesine de mikroenjeksiyon yolu ile dönlemeye çalışırmış ve mikro ile yapılanların 3 tanesinde dönlenme gözlenmiş. Anlayacağın 1.günde elimizde 3 adet embro var. ınşallah bölünmeye başlarlar. Çünkü ben onlarla buluşmak için can atıyorum. Beni yarı yolda bırakmazlar nazlı bebeklerim inşallah.........
sevgili günlük,
uzun zamandır siteye uğramıyordum baktımki arkadaşlar günlük oluşturmuş bende kendi hikayemi yazayım okuyan arkadaşlara umut olur inşallah. 3 yıllık evliyim evlenmeden iki ay önce tesadüf eseri her iki yumurtalığımdada çikolata kisti olduğunu ve ancak ameliyatla gideceğini söyledi doktorlar tabi ozaman işin bilincinde değildim ve ciddiye almadım neyse evlendikten iki ay sonrada ameliyat oldum ve ameliyat sonrası kistlerin büyüklüğünden dolayı yumurtalıklarda tahribat olduğunu ancak kalabilirsem tüp bebek yoluyla hamile kalabileceğimi öğrendim ve sorunun büyük olduğunun bukez ciddiyetle farkına vardım. ilerleyen dönemlerde benim ısrarımla iki kez aşılama yapıldı sonuç tabiki negatif büyük bir yıkıntı biraz kendimi toparladıktan sonra geçen yıl mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladık sonuç yine negatif bu daaha büyük bir yıkım oldu benim için ikinci tedavi için ancak bu yıl nisan ayına kadar kendimi toparlayabildim. Nisan ayında hastaneye gitmek için adet olmayı bekliyordum günüm geçti neyse havalardandır dedim 4 gün geçti sitrestendir dedim 5 gün geçti dayanamadım tahlil yaptım ve gördüklerim sanki bir rüyaydı ve ben gözlerime inanamadım hemen kan testi yaptırdım ve şoooook hemde hayatımın en büyük şoku ben hamileyim randevu aldığım doktoruma tahlil sonucuyla gidince oda inanamadı ve şu an 19 haftalık hamileyim nazlı bebişim bu kezde okadar nazlıki bacağını açıp cinsiyetini göstermemekte kararlı tabi cinsiyetin hiçbir önami yok kesinlikle önemli olan sağlıklı ve sıhhatli olması işte böyle arkadaşlar bebişimin teyzeleri darısı inşallah tez zamanda hayırlısıyla sizlere olur bende sizin bebişlerinizin teyzesi olurum sizin için önerim hep hayırlısı için dua edin kılmıyorsanız namazınızı kılın rabbim içtenlikle edilen duaları er geç kabul eder herşeyin bir vakti zamanı var vakitsiz hiç bir şey olmuyor herkese sevgiler
hele hele Amanda'nın yazılarını okudukca kendimi gördüm tıpkı :kedi: günlük kan ölçümüne gidip geldikçe seviniyordum
ama toplanamadı yumoşlar
hayırlısı buymuş dedim hep :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
artık onun da beta hcg ölçümünü bekliycez heyecanla opuyorumnanaktan
Ferdi Özbeğen "dilek taşı" söylüyor show tvden ..çok da severim :gitme:
Çok tatlısın SuziDilara, inşallah kendine benzeyen şekerlerin olacak. Bırak şimdi sezon finalini Prime time saatine teklif alıyoruz senin haberin yok :roflol: . Bizi hayranlıkla takip eden arkadaşlar var canım. Mola yok, vuslat için tam gaz ileri
Aramızda kalsın az önce suzidilaraya gaz verdim ama şimdi benim Laboratuarı aramak için hiç cesaretim yok. Dün 13 yumurtadan sadece 3 yumurtanın dönlendiğini öğrenmiştim ya, şimdi onları da kaybedersem ne yaparım korkusu var. Biliyorum Rabbimin takdirinden başka birşey değil ama yine de sol yanıma söz geçiremiyorum. En iyisi ben şimdi kendimi işe vereyim ve öğleden sonra arayayım....Sana yazarım canım benim için sende dua et :Saruboceq:
naber günlükcüüüm,
uzun zamandır yoktum ortadaa sanıyorsan yanılıyorsun aslında gelip her gün okuyorum kim ne yazmış ne hissetmiş tedavisi nasıl gidiyormuş diye.
ben iyiyim valla bekle bekle sabır taşı olduk inan. bugün transferden sonra 8. gün. pazartesi test gününe hala 4 gün var. neyseki bugünü de bitti say yarında cuma oooo sonra haftasonu gezmece tozmacaaaaa birde bakmışım ki hooop pazartesi sabahıııı. valla şimdi yazarken bile heyecanlandım kalp atışlarım hızlandı inan.... inşallah gelir güzel bebişlerimizde bizde üzülmeyiz artık.
bende pek bir belirti yok valla hafif ağrılarım oluyor arada ama malum bu dönemde çok dinliyor insan kendini normalde hiç farketmeyeceğim ağrıları şimdi duyar oldum.
işte benden haberler böyle
bütün arkadaşlarıma selam söyle hepsi morallerini en üst seviyede tutsun tamam mıııı...
Pek Sevgili Muhterem Günlük
Tüp bebekle bebeğime sahip olacağımı söyleyince doktorlar inanırmısın ne iaişırdım ne üzüldüm.kısmet dedim. ama benim koca bebeğimi(kocam olur kendisi)sakinleştirmek duruma uyum sağlamak çok zor oldu.(sorunumuz sperm azlığı).neyse ne yaptım ettim ağzından girdim burnundan çıktım morali düzelltti.yaaa benim morale ihitiyacım varken ben çevreye moral veriyorum.alem valla bunlar.neyse ben pollyannacılık oynamayı severim.herkeside oyunuma beklerim...muckkkk
Sevgili Günlük,
Temmuz 18 de tranferim oldu yani bebişlerimle buluştum. Şimdi onlar (3) bana sıkı sıkı tutunma çabasında. Bense büyük bir heyecanla test günüm olan 29 Temmuz'u bekliyorum. ıçinde biraz endişe biraz merak ve bol miktar da umut var. Allah hayırlısı ile nasip eder inşallah olumlu sonuç almayı.
Bugün transferin 5.günü ve ben feci şekilde grip oldum. Çok korkuyorum onlara birşey olacak diye. Allahım hem bana hemde bebişlerime sağlık ver. Amin
merhaba günlük ben dün keseleri gördüm. üç tane valla. ben bu cadı kızı zor büyüttüm. bunları nasıl büyütürüm yaaa. bir kızın aklna uyup bebek yapalım dedik. inşallah iyi etmişizdir. hakkımızda hayırlısı seneye bu zamanlar kafasında huniyle gezen biri görürseniz o benim işte......
sevgili günlük
çoktandır sana birşeyler yazamıyorum çok şükür transferim oldu bugün 7.gün çok sabırsızım merak içindeyim,acaba yarın idrarda test yapsam çıkarmı birde benim embriyolar blasttı belki erkende çıkar değilimi,yoksa çok acelemi ediyorum test için ah günlük kafam çok karışık
sevgili günlük
bekliyorum bekliyorum günler geçip gidiyor ama bir türlü eylül ayı gelmiyor beklemek ne zormuş yaaa.gerçi ben hiçbir tedavi görmeden 6 sene bekledim ama bu tedaviler bende bağımlılık yarattı galiba şimdi 4 ay bekleyemiyorum.......
sewgili günlük 1ay önce sewgilimden ayrıldım terketti beni
1aydır ne o arıyor ne ben sanırım unuttu zaten terkederkende sewmediğini söylüyordu..
bi umut arar belki:S ararsa sana haykırcam..ama sanıyorum aylarca buraya hergün aramadı..
yine aramadı die yazıcam..ah keşke bana bir şans verse..onu üzmem asla eskisi gibi olmam..
ama o bunu bilmiyor..gerçi sewmediğinide söyledi bilsede umrunda olmucaktır eminim..
neden bana bukadar yakınki..neden başka bir şehirde değilde üst katımda oturuyorki
o üst katımda dolaşırken ben onu nasıl unutcam..pffffff .ben hep böyle mutsuzmu olcam nie hep hewesim kursağımda kalıyoki...
sevgili günlük
dün 8+4 günlük bebişimi görmeye gittik dr um çok beğendi durumu ama bana biraz minik gibi geldi yavrum 2.12 cm miiiişşş yoksa yavrumda gelişme geriliği mi var 3-4 cm olurmuş bu haftalarda araştırmalarıma göre süt içeyim bari dr a da sorsaydım keşke ????