sevgili günlük,
bakıyorum amanda ile başbaşa kalmışsınız ama gönlüm el vermedi bende geldim yanınıza (kıskançlık mı acaba?? kaydirigubbakcemile yok yok degildir herhalde neden ossun kiii!! :kedi:)
benimde artık buyuk gunler yakın. haftaya transfer olur artık bugun son kontrol olabilir belki sevgili yumoslarim buyumusse tabi yoksa tembel tembel lucrin elden puregon golden yattılarsa bir kontrol daha olur herhalde cumartesi... ama ben sıkıldım biraz hadi artık diyorum... toplasınlar artık şu yaramaz yumoşlarıda bebiş olarak geri gelsinler bana... bekle :sm_confused: bekle :dilcikar: bekleklava:... neyse girdik bir yola bebişlerin yolunu birazda böyle bekleyelim artık.
şu kontrol bitsin akşama yazarım sana yine.... şimdilik hoççakal kaydirigubbakcemile3
içimde öyle bi ciğer acısı varkii kimsenin anlamadığı ...1 sene oldu oğlum sen gideliii uykular haram yokluğun cok acı..babam görmesin die wc de ağlıyorumm..yarın yanına geliyorum çiçeklerin susuz kalmıştır....
Sevgili günlüüüüüük, yine ben geldim sositososito
biliyorum geciktim
tedavim yarım kaldığından bu yana elim hiç gitmedi sana yazmaya
neden bilmiyorum ama biraz da gelen giden yüzünden
yani sırf sen mi merak ediyosun nooolduğunu yerimseniben
sağolsunlar soran da çok ama artık sıkıldım aynı ayrıntıları anlatmaktan
anlamasalar bile yine de benim neler yaptığımı nasıl bir ruh halinde olduğumu merak ediyolar
bunları tekrar tekrar sormaktan zevk alıyolar hatta
herkese broşür bastırcam en güzeli kaydirigubbakcemile3
o senin hediyendir ahirette....
amandacımcım kaydirigubbakcemile5 süpper gidiyosun e2 çok güzel
benim çok yükselmişti de :kedi:
Suzidilara hoşgeldin bizi merakta bıraktın... Kısmet arkadaşım söylenecek çok birşey yok malesef ama herşeyinde sonu değil...
Bende senin sıkıntına düşmemek herkese açıklama yapmakzorunda kalmamak için kimseye tedavi gördüğümü söylemedim. Anneme bile... İnşallah olumlu sonuç alırsam bayramda söylemeyi planlıyorum. İnşallah sende en kısa zamanda yola devam edersin canım...
mrb sevgili günlük bugüne kadar sana yazmaya korktum.
------- ----------- ------------ --------------
o gün yine yazarım inşallah.
gunlukcum selam
dun aksam catlama ignesini yaptirdik sonunda. catir catir catlamadan hepsi yarin sabah toplayacak sevgili doktorcum onlari... insallah saglikli embriyolar olur ve transfer guzel gerceklesir de bende kayra gibi elimden geleni yaptim artık gerisi rabbime kalmis diye rahat rahat beklerim.
pek heyecan yok ama bende sanırırım rahatladım artık. hatta son ultrasonlarda ve tahlillerde kac follikul var e2 kac kismis diye bile sormadım bile.
iste boyle gunluk yarin sabah hastane yollari taştan bu bebek işi çıkarttı bizi baştan diye gideceğiz yine. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?