Sevgili günlük

sevgili günlük,

bakıyorum amanda ile başbaşa kalmışsınız ama gönlüm el vermedi bende geldim yanınıza (kıskançlık mı acaba?? kaydirigubbakcemile yok yok degildir herhalde neden ossun kiii!! :kedi:)

benimde artık buyuk gunler yakın. haftaya transfer olur artık bugun son kontrol olabilir belki sevgili yumoslarim buyumusse tabi yoksa tembel tembel lucrin elden puregon golden yattılarsa bir kontrol daha olur herhalde cumartesi... ama ben sıkıldım biraz hadi artık diyorum... toplasınlar artık şu yaramaz yumoşlarıda bebiş olarak geri gelsinler bana... bekle :sm_confused: bekle :dilcikar: bekle klava:... neyse girdik bir yola bebişlerin yolunu birazda böyle bekleyelim artık.

şu kontrol bitsin akşama yazarım sana yine.... şimdilik hoççakal kaydirigubbakcemile3

Sevgili günlük bak sesimizi duyurduk sonunuda...
Momi arkadaş kıskançlık dediş ama latife etmiş... Yoksa KK'da kıskançlığa yer yok. Biz burda gerçek anlamda "BİRİZ". Paylaşımların en güzelini yaşıyoruz. Momi'nin de kalemi pek bir güzelmiş, selamlar olsun bende MOMİ'ye...
Arkasından geliyorum benimde önümüzdeki hafta yumoşlar toplanır sanırım...
Hayırlı haberler bekliyorum kendisinden :CüvCüv:

aman ya gunluk seninde için dışın bir yani. hemen anlatmışşsın hepsini amandaya :kedi: sende benden çok selam söyleseydin keşke. ayıp olmuş bak şimdi.... neyse bir daha gelince söyle olur mu unutma... lmaz:
kıskanclik da neymis ben baktim ikiniz kalmissiniz kostum geldim paylasalim diye oyle anlatsaydın ya sen. askolsun yaniii :umursamaz:

neyse gunlukcum bugun gittik kontrole yaramaz yumoslar buyumuuuus ama arkadan gelen minis yumoslarda varmis o yuzden doktorcum dediki bir gun daha bekleyelim belki ufaklardan da faydalaniriz.... bende peki dedim yarin aksam ok derse pazar yada pazartesi gunu toplayacakmis.

yedirdik icirdik buyuttuk bizim yumosları toplama gunu bakalım guzel guzel buyumus kaliteli sagllikli olmuslar mi. ... ama doktorcuguma uzuldum yassiiik pazar gunu de calisiyor. allah onda razi olsun bebeklerime kavusmam icin allah onu gonderdi bize bakalım bundan sonrası ne olacak?

hadi bakalım gunlukcum bu gunluk bu kadar yarin yine yazarim sana....... gelenler olursa selam soyle benden onlaraaaa opuyorumnanaktan

içimde öyle bi ciğer acısı varkii kimsenin anlamadığı ...1 sene oldu oğlum sen gideliii uykular haram yokluğun cok acı..babam görmesin die wc de ağlıyorumm..yarın yanına geliyorum çiçeklerin susuz kalmıştır....

canım serıfe yapma kendıne böle................yapma canım...................cok zor cok.............ama bak guneş doğuyoo yenıden bak hayat devam edıyo.....................uzme artık kendını....................kendını uzerek yıpratarak sağlığından olacaksın...............o dahamı ıyı..............hadı bol dua et.............bollllllllllll sabır canım............ınş olacak bebeklerın ve onlarla oynucak guleceksın ınşşşşşşşşşşşşşşş.....................

sevgılı gunluk...............bugun cuma .........ınş rabbım tum sıkıntıları gıudersın..............ınş herkesın yureğıne gore versın........................ınşşşşşşşşşşşşşşş

Sevgili günlük
Bende KK'ye yeni üye oldum,5 yıllk evliyim(bugün evlilik yıldönümümüz bu arada) 2 kez tüp bebek denedik ama olmadı,bu ay 3.başlıyoruz allah kısmet ederse,Umarım bu sefer emeklerimizin karşılığını alırız,rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip eder inşallah.Amin:))

günlük....
bugün cuma...cuman hayirli olsun...carsamba günü yolcuyum...Allah izin verirse....bi umut icin geliyorum Türkiyeye...insallah Allahim diyorum sen kavustur meleklerime....minik kizimi burda birakmak benim cok agrima gidiyor...dün gece 3 kadar yataginda bekledim...uyumasini izledim...ben kötü anne degilimki günlük...ben kizimi birakip gitmek istemiyorumki günlük...o benim ilk göz agrim...Allahim ne olur hayirlisiyla yavrularima kavustur beni...ayirma...kazasiz belasiz gelmemizi nasip eyle

sevgili günlük,
keyfim yerindeydi ama buradaki diger arkadaslarimin sıkıntılarını okudukça üzülüyorum bende. mafoldumben
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkesin gönlüne göre versin diye bol bol dua ediyorum mubarek cuma günü. umarım onlarında sıkıntıları acıları diner geçer zamanla...

neyse akşama yine tahlil ve ultrason var. dönünce anlatırım sana olanları.

Sevgili günlük,

Momi'nin güzel göndermeleri ile başladım sana yazmaya, Allah gönlündeki nasip etsin inşallahhhhhhhh.
Bu sabah erkenden kan ve ultrason muayenesi için hastane de aldım soluğu...Biricik eşim kapı önünde bırakıp gitti beni mafoldumben (eee işe yetişmek zorunda birde köprü geçecek) Kan verme sırası beklerken aslında aynı dertle muzdarip ne çok insan olduğunu idrak ettim, içim bir tuhaf oldu... Asıl yoğunluğun muaye olmak için bekleyen kişilerin arasına girince şoka girdim diyebilirim. Koca bekleme koridorunda oturacak yer bulmak neredeyse imkansızdı.... Neyse çok uzatmayayım...
Tüm bu karmaşıklık sonunda ultrason muayenemi yapan Semra hocam herşeyin yolunda olduğunu ve 3-4 yumoşum büyümek için diğerlerinde daha önce yola koyulduğu bilgisini verilce herşeyi unuttum... Öğleden sonra telefon ile verilen bilgide bugün ki e2:103 olduğunu ve ilaç dozum 150 den 187,5 çıkarıldığı öğrendim. Bir sonra ki kontrol Pazartesi 08:30......... Hadi hayırlısı bakalım.........opuyorumnanaktan

Sevgili günlüüüüüük, yine ben geldim sositososito

biliyorum geciktim
tedavim yarım kaldığından bu yana elim hiç gitmedi sana yazmaya
neden bilmiyorum ama biraz da gelen giden yüzünden
yani sırf sen mi merak ediyosun nooolduğunu yerimseniben
sağolsunlar soran da çok ama artık sıkıldım aynı ayrıntıları anlatmaktan
anlamasalar bile yine de benim neler yaptığımı nasıl bir ruh halinde olduğumu merak ediyolar
bunları tekrar tekrar sormaktan zevk alıyolar hatta
herkese broşür bastırcam en güzeli kaydirigubbakcemile3

o senin hediyendir ahirette....

amandacımcım kaydirigubbakcemile5 süpper gidiyosun e2 çok güzel
benim çok yükselmişti de :kedi:

Suzidilara hoşgeldin bizi merakta bıraktın... Kısmet arkadaşım söylenecek çok birşey yok malesef ama herşeyinde sonu değil...
Bende senin sıkıntına düşmemek herkese açıklama yapmakzorunda kalmamak için kimseye tedavi gördüğümü söylemedim. Anneme bile... İnşallah olumlu sonuç alırsam bayramda söylemeyi planlıyorum. İnşallah sende en kısa zamanda yola devam edersin canım...

mrb sevgili günlük bugüne kadar sana yazmaya korktum. en başta eşimde sperm çıkmadı. daha sonra ya tesedede çıkmazsa diye korktum. en sondada embriyo oluşmazsa diye korktum. ondan hiç yazamadım ama bak şimdi yazıyorum. eşime tese yapıldı. çok miktarda sperm çıktı. bendende 21 yumurta toplandı 12 si döllendi. 5 günün sonunda 3 emriyo kaldı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün transfer edildi. ben bugün bir günlük hamile adayıyım yani. artık tutmasada korkmuyorum çünkü en azından tedavimi tamamladım. ben elimden gelenide yaptım. olmasada kardeşi çok isteyen yavruma nasip olmadı denedim tutmadı diyecek yüzüm var artık. ben çıktığım yoldan elim boş olarak dönmekten korktum. bundan sonrada sonuç boş negatif olabilir tabiki. ama enazından tedavimi tamamladım artık.benim bir evladım var rabbim olmayanlara versin inşallah.

ben ikinciyi de çok istedim desem yalan olur. anneliği tatmıştım. onunla herşeyi paylaştım. oyun oynadım hemde evcilik. emzirmenin zevkine vardım. o süslü rüküş çantalarımdan kopup heybe gibi bir çantayla 3 sene gezdim. geceleri uykusuzda kaldım. hastalanınca ağladım. okul gösterilerinde onu izleyip ağladım. sürekli dağılan evi topladım. halıları kış ortasında yıkadım. hatta bazen sinirden saçımı başımı yoldum. her istediğini aldım. hersene uykusuz dinlenmeden tatil geçirdim. hep bunu büyütür hayırlı bir evlat yetiştirirsem dedim. ama o bana kardeş istiyorum dedi. ne dedimse ikna edemedim. özel okula göndereyim dedim. taile götüreyim. sana özel bir oda daha yapayım . daha neler neler. hiçbirini kabul etmedi. ben kardeş istiyorum dedi. okulda herkesin ya abisi ya kardeşi var. onu çok seviyolar dedi. amcalarımın dayılarımın çocuklarıda kardeşlerini çok seviyolar beni öyle değil dedi. bende onun için çıktım bu yola. onu çok sevecek bir kardeş için. dedimya içim rahat herşey yolunda gitti. doktorlarda bizde elimizden geleni yaptık.artık rabbim nasip ettiyse kızıma kardeşini verecek. hayırlısıyla versin inşallah. 9 gün kaldı testime . o gün yine yazarım inşallah.

gunlukcum selam

dun aksam catlama ignesini yaptirdik sonunda. catir catir catlamadan hepsi yarin sabah toplayacak sevgili doktorcum onlari... insallah saglikli embriyolar olur ve transfer guzel gerceklesir de bende kayra gibi elimden geleni yaptim artık gerisi rabbime kalmis diye rahat rahat beklerim.

pek heyecan yok ama bende sanırırım rahatladım artık. hatta son ultrasonlarda ve tahlillerde kac follikul var e2 kac kismis diye bile sormadım bile.

iste boyle gunluk yarin sabah hastane yollari taştan bu bebek işi çıkarttı bizi baştan diye gideceğiz yine. kaydirigubbakcemile2

sağol canım inşallah bi dahakine kesintisiz devam ederim :Saruboceq:
aslında ben de hiç söylemek taraftarı değildim ama oldu bi kez
söyleme bence sen de.....kaydirigubbakcemile5

mrb sevgili günlük bugüne kadar sana yazmaya korktum.
------- ----------- ------------ --------------

o gün yine yazarım inşallah.

demek ki korkacak bişey yokmuş yerimseniben

Allah tüm isteyenlere versin 1 i 2 si yok ....maddi manevi emeklerimiz var.....inşallah sen de başarırsın :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 adanalımısın sen yoksa kızzz ......

hadi hayırlı olsun
toplanacak kadar olmuş sorun da yokkk devamında da olmaz inşşşşaaallahhhh :Saruboceq:

Sevgili Günlük,

Bu sabah 3.kez kan ve ultrason muayenesine gittim. Yumurtaların yavaş büyümesi dışında pek bir sorun görünmüyor şimdilik. Ultrason muayenesi sonrası Semra Hoca ilaç dozunu 225'e çıkaracağız dedi ama az önce aradılar e2: 660 çıktığı için aynı dozla devam edilecekmiş. Çarşamba günü tekrar kontrolüm var inşallah cumartesi yumoşlarım toplanır, bende pazar rahat rahat dinlenirim. Çalışan için biraz daha sorunlu oluyor malum izin meseleleri... Neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın.... Sağlıcakla Kallllll

Sevgili Günlük,

Benim yumoşlar pek bir inatçı çıktı. 10 adetten fazla yumoşum var ama sadece 4 tanesi ilaca cevap veriyor. Bugün Gonal-f'in 9.günü ve benim en büyük yumoşum 14mm. Sanırım yumurta toplama işlemi hafta başına kalacak. ınşallah büyüyen o 4 yumurta kalitelidir ve beni anne olma hayallerimden mahrum bırakmaz. Karamsarlığa kapılmak istemiyorum. Çünkü bir çok arkadaşımdan daha şanslıyım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

Sevgili Günlük,

Hastaneden bilgi geldi e2 değerim 660'da 1.716'a yükselmiş. Gonal-f dozumu yeniden 150 üniteye düşürdüler ve yarın sabah tekrar Memorial de olacağım. Sanırım bundan sonra hergün hastane yollarını aşındıracağım...

Sevgili Günlük,

Her sabah olduğu gibi bu sabahta kan ve ultrason muayenesi için hastanedeydim. Aldığım haberler şuan için güzel, benim biricik yumoşlarım büyümüşler ve en büyüğü 17,5 mm olmuş maşallah... Eeeee tabi yalnız değil 16-15,5-14-13,5 mm olanlarda büyümeye çalışıyorlar. Allah kısmet ederse Pazartesi veye Salı yumurtalarım toplanacak.... Nasıl heyecanlıyım anlatamam... laelaelaelaelae Bugün Gonal-f'in 11.günü ve ben yarın sabah ki muayeneyi sabırsızlıkla bekliyorum. ınşallah herşey yolunda gider...

Sevgili günlük,

Şu e2 değeri bana ömrümün en stresli hafta sonunu yaşattı. Cuma günü 4063, Cumartesi 5413 olan e2 değerimin düşmesi için cuma, cumartesi ve pazar Gonal-f iğnemi olmadım. Pazar günü yaptırmış oldumuz kan tahlilinde e2 değerimin düştüğünü öğrendiğim zaman dünyanın en mutlu insanı olmuştum. Artık çatlatma iğnemi olabilecektim. Hemen eşime müjdeli haberi vermek için aradım ve akşam saat 21:45'te iğne için hastanede olmamız gerektiğini söyledim. Evet şuanda yarın sabahı bekliyorum Çünkü yumoşların yarın sabah 21:15'te toplanacak. Onları geçici bir sürede olsa bir yere emanet edecek olmak beni çok endişelendiriyor. Yarın sana yazamayacağım ama bir aksilik olmaz ise çarşamba olanları sana aktarmak için elimden geleni yapacağım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…