Popüler Konu Sevgili günlük...

Aldığım alerji ilacıyla içmeden sarhoş oldum zaten
Şarabı fazla kaçırmamam lazım
Bu gece ailemleyim evdeyim ama yalnızım kendimi dinliyorum
Bu sene de onsuzum bunu yazdığıma bile inanamıyorum şuan alkolün etkisi diyip geçerim muhtemelen
Kim bilir ne yapıyor bensiz

Son düzenleme:
Geldim ama ne yazacağımı da bilmiyorum.
Onun yanımda olmaması çok içimi acıtıyor bu akşam günlük

2011'in son akşamında sana yazmazsam olmazdı günlük... 2011'in ufak bi kritiğini yapmalıyım sanırım. Türlü olumsuzluklar,hayal kırıkları ve mutsuzluklarla harcadığım bu yılı sessiz sedasız uğurlamak olmaz. Evet kötüydü,hatta zaman zaman berbattı. Dibin de dibinde günler yaşadım. Çok çok zordu. Çok hatırlayıp o günlere dönmek istemiyorum. Tüm bunlar sana hiç mi bir şey katmadı dersen cevabım belli:Çok şey kattı. Biraz daha büyüdüm,güzel anların kıymetini daha bi bilir oldum,şükretmeyi alışkanlık haline getirdim. Gülümseyebildiğim her an için mutlu oldum. Beni seven insanların kıymetini bilmeye çalıştım,elimden geldiğince ben de sevdim. Ve 2011'in sonları... Benim aydınlığım,benim karanlığımın bittiği zamanlar... Evlenmeye karar verdim. Çok da iyi ettim be günlük. Mutluluğumu yeterince erteledim çünkü,tamamen kaybetmeden böyle bir karar vermek en doğrusuydu. Şimdi 2012'den çok ama çok umutluyum. Güzel şeyler hissediyorum,güzel olacak inşallah... Dilerim herkes için her şeyin en en en hayırlısı olur.​

Selam günlük.. Bugün düne nazaran biraz daha iyiyim.. Bişeyler karalamak geldi sana içimden... Gelip birkaç satır yazayım dedim... Yılbaşlarının benim için pek değerleri, önemleri yoktur günlük... Ama yine de yılın bi kritğini yapmadan duramıyor insan... 2011 ciddi ciddi benim için kötü bir yıldı... Üniversitede bir sene daha atlattık... Allaha şükürler olsun sağlık problemim de olmadı ama çok üzüldüğüm olaylar yaşadım..Bir konuda çok hayal kırıklığı yaşadım... Çok ağladım... 2 yıldır aşkımdan uzağım.. Bu yılı da uzak geçirdik.. Başımdan geçenler çok olgunlaştırdı beni ama.. Geri dönüp baktığımda geçen sene daha tecrübesizmişim diyorum.. 2011 beni çok ağlattı, çok üzdü... Umarım yeni yıl böyle olmaz... Güzellikler, huzur, başarı getirir.... Şimdi çok isterdim onun ytanında greyim yeni yıla ama kısmet be günlük.. Napalım.. Birkaç yıl sonra inşallah hep öyle olacak... Böyle işte günlük.. Yrın hiçbir şekilde dersin başından kalkmamam lazım.. Finaller yaklaşıyor... Görüşürüz günlük...

2012'ye ders çalışarak girdim günlüğüm
hani ben ders çalışamıorum ya dedim ki ders çalışarak giriyim belki bütün yıl çalışarak geçiririm :26:
yarın buluşmuyoruz günlüğüm
çok özledim ama maaşı yatmadığı için görüşemiyoruz.
haftaiçi izinli olduğu bigün görüşücez artık.
inşallah çarşamba falan olur da çok beklemem özlem gideririz
o da tam 00:00 da seni seviyorum diye mesaj attı
böyle işte günlüğüm. tek sorun görüşemememiz.

Fazla söze gerek yok günlüğüm...
Mutusuzum...Huzursuzum....

sağlık,mutluluk,daha fazla aşk,ev,bebek,huzur herşey istiyorum herşey artık kalksın kasvet bulutları üstümüzden!!!!!!!!!!!!!!!

uzun zamandır yazamıyordum günlüğüm, yeni yılın ilk gününde yazmak istiyorum
bir çocuk var 3 sene önce aramızı yapmak istediler kısmet olmadı, aramızı yapmak isteyenler küsünce olmadı işte...
ve bu sene onu her dakika görür oldum, oda bana bakıyor farkındayım ama ne niyetle baktığını bilmiyorum..
onunla aynı ssınıfta arkadaşlarım var, kısaca aynı derslere aynı ortamlara girip çıkıyoruz...
ama şuana kadar konuşma fırsatımız bile olmadı, aynı masalarda oturdukta gözgöze bile gelemedik
kendisi çekingen bir çocuk, bikere aynı ortamdayken, yanımda bi arkadaşım vardı, ona birşey sordu benim yanımda, çocuk beni görünce hemen uzaklaştı ortamdan
benden neden çekiniyor bu çocuk, yada neden utanıyor, başka kızlarla gülüşüyor beni görünce arazi oluyor
öcümüyüm ben bilmiyorumki ama onun bu hareketlerini anlamak bilmek istiyorum, okul bitiyor ve onu tanıyamadan gidiyor çocuk
kaçan kovalanır tabi, bu sebeptenmidir bilmiyorum bende son 1 ay içinde ona karşı bi istek oluştu...
normalde ilişkiden ve erkeklerden soğumama rağmen, nedense onla çıkmayı bile hayalimde canlandırır oldum...
ama bnimkisi imkansız sanırım çocuk 15 gün sonra memleketine dönüyor, kısaca onu hayatımın sonuna kadar göremeyeceğim
içimde kalmasın diye arkadaşlar vasıtasıyla ona benim hakkımda ne düşündüğünü sordurtacağım
çocuk benim istediğimin bilmeyecek, konuşulanların benden habersiz olacağını sanacak yani umarım öyle sanar
bu hafta kısmetse haber gelir artık...
hakkımda hayırlısı neyse o olsun, eğer bu çocuk hakkımda hayırlı ise olsun, hayırsız ise olmasın

Son düzenleme:
Günaydın günlüüükk. :)))

Ankara harika bir manzaraya kavuştu.
İnanılmaz güzel kar yağıyor.
Etraf bembeyaz olma yolunda.

Harika bir gün. :)))

2000. sayfada olmazsam olmaz dedim
Günlük yoksa bu bir işaret mi?
2000'den at bir sıfır, ne oldu 200.
Böl 2000'i 200'e, oldu mu sana 10.
Sonra 2000'inin bir de bütün sıfırlarını at, al sana bir de 2.
10+2=12
2000 + 12= 2012
Sonuç olarak bu sene benim senem
Ne güze,l akıl sağlığımı da bir güzel gösterdim sana günlük.

Ankara süper gerçekten, lapa lapa :86::118:
Hadi ben kaçar

tanrım kafam çatlıyor sanki
akşam harika bir ortam vardı sofra desen süper lüks lokantaları aratmaz
her çeşit meze ve yiyecek vardı
birde ellerimle mercimek köftesi yaptım oooohh mis gibi
aşkımda domatesli kaşarlı çorba yaptı çok seviyorum onun çorbasını özenerek yapıyor tatlım benim
e sonra kuruldu çilingir sofrası açıldı rakılar yanına şalgam suları
süper bi eğlence oldu yeni yıla şen şakrak girdik umarım bütün bi sene böyle devam eder
bir de sabah uyanınca şu baş ağrısı olmasa daha da güzel olurdu herşey
şimdi çay yaptım ilaç içtim akşama kadar bişeyim kalmasın

yeni yılın ilk günü mutsuzum işte...dişim şişmiş,gözlerim ağrıyor ilaçtan,dudaklar ve yüz kuru...böyle böyle biriyle görüşecekmişim,atıştım evdekilerle...ne olurdu hareketlerim onaylansaydı...ilk çocuk olmanın sancılarını yaşıyorum,tecrübesizlikle büyütüldüm bu da devam ediyor...ne istediğimi bilmiyormuşum doğru...bilmiyorum...siz de köstek olmaktansa destek olsanız...onu gördüm rüyamda bugün...evleniyormuş biriyle...röfleli saçlı biriydi adını soyadını bile gördüm nikah defterinde kızınbu arada artık kahve falı,yıldız falı,ön seziler,istihare namazı gibi şeylere tövbe...sadece hissettiklerimle yola çıkacağım...ona olan ilgim de sönmüş gibi...içimde bir sabır bir esenlik var...şükürler olsun Rabbim...altı ayı evlilik mevzularıyla geçirdik daha da devam ediyor...oy aşkım...bir tek seni kaçırdığım için pişmanım...bak senin de hayatında yok biri...msn ve face te online sin ama galiba ben vazgeçtim...artık sıkmayayım seni mesajlarımla...ailen elit,akrabaların elit,işin,yaşın,tenin,kaşın gözün hepsi istediğimden fazlası...hele de konuşman,espirin,zekan,hayata bakışın...ne diyeyim istediğin olsun dedikçe sana dönüyorum ama hep mutlu ol...kirpiklerine yaş değmesin,Rabbim seni bana yazsın sana ben bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…