bugün haftanın son günü veee yarında senenin son günü.. klasik bi söz olacak ama "ne de çabuk geçti bir yıl dimi.. " acı tatlı neler yaşandı.. yaşadım... varsın olsun hayat her haliyle güzel bana göre... sevmeyi biliyorum ya en güzeli o ..
bi sevdiğim beni seven biri olmayacak bu yılbaşında ama oooo kaybetti beni o kadar... üzülmek yok diye moral vericem kendime ve yeni yılda onu unutucammm .. o nası beni bi kalemde sildiyse bende onu silicemmm
yeni yılda inşallah herşey çok daha güzel olur ÇOK DAHA GÜZEL...
çok canım sıkkın günlük 2012 gelmeden uğursuzlukları gelmeye başladı bu kadarmı kötü olur ya artık bıktım günlük insanlardan kendimden yaşamaktan bişey olsada bitse hayatım çok unaldım artık herşeyi oluruna bırakıcam ne olursa olsun zorlamıycam hiçbişeyi bana yapılan her kötülüğe sessiz kalmaktan bıktım artık yetmezmi bu kadar günlük hiç iyi günüm olmıcakmı benim
Bu aşıklara neler oluyor günlük?
Herkes bir krize girmiş durumda. :44::44:
Ben de ayrılık kelimesini ağzıma alarak ne çok saçmaladım dün ve bu sabah.
Kendimi hiç affetmeyeceğim bu yüzden.
Benim gibi aşkı konusunda bu kadar aktif bir kız, olmazı olduran bir insan nasıl olur da en ufak şeyde pes etme yoluna gider.!
Yakıştıramadım kendime.
"O"nu seviyorum ve bırakmam.
Aşkım, tatlı sevgilim, mis kokan yarim benim.
İnşallah kocam da olur.
Yarın yapacağımız alışveriş için heyecanlıyım.
Yıllar sonra ailemle olacağım. Gönül isterdi ki "o" olsun yanımda ama olmadı işte.
Zaten yılbaşını zerre umursadığı yok. Victoria's Secret defilesini izler ancak.
Neler almamız gerek onlara bakiim ben bi netten.
Hadi bayy...
Yılın son iş günü günlüğüm. İş arkadaşlarım birazdan gidecekler evlerine ama ben nöbetçiyim Olsun, o kadar güzel başladım ki güne hicbişey beni mutsuz edemez.:118:
İş arkadaşlarımdan aldığım ve eşimin dayanamayıp bugün öğle yemeği eşiliğinde verdiği hediye beni havalara uçurdu. Allah nazarlardan saklasın yeni yıla harika giricem. Dilerim bütün günlerim bu şekilde geçer. 2010 ve 2011 yaşanmamış sayıyorum; gözyaşları, kavgalar ve mutsuzluklarla geçmişti. Bu sene harika geçecek inşallah.
İyi seneler olsun günlüğüm, hepimize..... Allah bugünümüzü aratmasın
Bütün gün yalnızdım evde ve ne yaptın dersen, hiçbir şey!
Off ya neden bomboş geçirdim ben bugünü ya?
Ama nedenlerim de vardı, canım epey sıkkındı.
Bugün teyzem anjiyo oldu. Çok şükür iyi geçti. Damar %20 oranında tıkalıymış.
Annem hala gelmedi. Bütün gün hastanede teyzemle birlikteydi. Bu akşam eğer teyzem hastanede kalmazsa, gelecek.
Kayınvalidemle bayramdan beri hiç görüşmedik.
Bi arayayım, halini sorayım dedim.
Nişanlım çok sıkıntılı haftalardır ve tabi ki uzaktan uzaktan artarak gelen o sıkıntıyı ben de yaşıyorum.
Niyetim kadının halini hatırını sormaktı ama konuşmaya başladıktan 30 sn sonra başladım ağlamaya
Kıyamam o da başladı, karşılıklı epey bi ağlaştık
Yeni yıl olaylarından hiç haz etmem.
Niye bilmiyorum hoşlanmıyorum, özel gelmiyor.
Yıl hanesinde değişen bir rakamın, hayatı değiştireceğine de inanmıyorum.
Ama insan çaresiz olunca öyle şeylere sarıyor ki, ben bile şaşıyorum kendime.
2012 ne olur güzel haberlerle gel :26:
Canım tritonissa'cığımın annesine de şifa getir...
çok yorgunum günlük yorucu bir gündü bugün önce dışarı çıktım birşeyler aldım sonra kuaföre gittim kaşımı aldırmayaEki Görüntüle 318013
boya içinde fiyat aldım sonra eve geldim para aldım bir daha gittim kuaföre elinde boya varsa boyayalım bugün dedim aslında birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyordumama gideyim bugün boyatayım dedim boyattım,yıkandı,fön çekildi derken yorgunluktan öldüm ama değdi çok güzel oldu sürekli aynaya bakıyorum:108:çok beğendim ama ölüyorum yorgunluktan bu saatte uykum geldi gidip yatıcam yine de bu saatte uyumam ama yatıp dinlenirim
ben geldiiiim
aramızı düzelttik sayılır nerdeyse ilk defa konu ayrılığa gitmeden sakince konuşmayı başardık.
zaten bu sefer suçun büyüğü bendeydi.
ben uzatı büyüttüm konuyu o kapamaya çalışırken.
neyse kavga etmemek için susmayacağımı anlamış oldu en azından
ama değişti bu çocuk
bugün uzun bi mesajla onu kırdığımı, beni asla üzmek istemediğini vs. yazdı.
bende zaten hatamı anladığım için tatlıya bağlamak kolay oldu.
seviyorum onu çok
hele böyle olunca daha çok seviyorum.
çok sıcak değiliz ama baya kırdım diye heralde.
neyse o da düzelir inşallah. :26:
bugün çizme aldım kendime dolgu topuk.
dün beğendiğimi bugün yarı fiyatına gördüm param da cebimde kaldı.
karlı bi alışveriş yaptım
aldığım kotlada muhteşem oldu
içide yünlü sıcacık tutar.
babaannem de bugün gayet iyi
böyle işte günlüğüm.
kötü haberler duydum yine bu akşam. Babası ile kavga etmiş,kendi işini bırakmış.Elini eteğini çekmiş....biliyorum hep borçlar ardından dürtmeye başladı... Ne olursa olsun üzüldüm şu an ki hallerine,düşününce olanları üzülmemek elde değil.neredeyse evlenecektik bz
korkuyorm çalan telefonlardan bu aralar sadece felaket tellallığı yapıyor bana !
yarın güzel ,aydınlık ,mutlu haberler alacağım bir gün olsun inşallah Eki Görüntüle 318058
Günlüküm uzuun zamandır yazamıyorum. İstanbul' dayım abimin evindeyim. Rabbim bozmasın nasıl mutluyum, nasıl huzurluyum anlatamam. Yarın da sevdicek geliyo gezicez biraz sonra da yemeğe akrabalara dönücez. Sonra görüşürük yıvrım
günlük bi insanın hiç iyi günü olmaz mı yaa
yok işte benim yok
bugün dedim şöyle güzel moralli olayım
al işte içine edildi yine
kimin ahını aldım kim beddua etti bu hiç mutlu olamasın diye acaba..
hayatn hiçbi anlam ıyok yani bnm için
inan ki yok
bıktm artk herşeyle uğraşmaktan
yoruldum çok
çok mutsuzum günlük...
Günlük su saat olmus ben hayla İstatistik calisiyorum Odamda miss gibi redbull kokuyor
Sükür bu hafta tatildeyimde ders calisabiliyorum istedigim gibi calisirken zor oluyor bee ne zormus yaw "part-time" calisan ögrenci olmak pehhhh
Eh is İstatistiklede bitmiyorki bunun daha dis muhasebesi (tr anlamida bumu ki tam olarak ), bilgisayar dersi var varda var... Acimiyorlarda bize yani haftada 40 saat calisiyoruz biz demi
gunluk
ben azicik adi bir insanim, sirf mesaj sayim dolsun diye sana yaziyorum, seni kullandigim icin ozur dilerim gunluk
yurtdisindayim gunluk, kafama gore arkadas bulamiyorum burada. keske arada dertlesip sohbet edecegim, disari cikip gezecegim, bir cafede kahve icebilecegim, magaza magaza dolasip alisveris yapacagim, bazen bana gelip birlikte kek pogaca yapabilecegim bir arkadasim olsa gunluk.
yurtdisinda arkadaslik turkiyedeki gibi degilmis gunluk...
turkiyedeki arkadaslarimi ozluyorum gunluk
cok yannizim gunluk cookk
günnüş bende bir rahatlık hali bir olumluluk bir umursamazlık oh...o bile aklıma gelmiyor sanki...2012 den de bir şey beklemiyorum...onu getirse ya...onsuzluğa alışmayı getirecek sanki...yeni bir il,yeni bir ülke görmek hayalim...kendimi toplamak,her ota heveslendiğim gibi hevesimi sürdürmek de isteğim 2012 den...hadi ben kaçtım yazasım yok daha...
günlük kendimi vermemeye çalıştım ama yine içimden geçenler başıma geliyor...
yoğunlaşmıyayım diyorum ama elimde olmadan oluyor...
iyimi,kötümü? bilmiyorum... :18: