Popüler Konu Sevgili günlük...

Canım sıkkın ya ben ne zaman huzuru bulucam diye merak ediyorum şuan...

onu çok seviyorum günlüğüm çok
bugün maaşı yatmış öğlen onu çekmeye gitti.
maaşı eve vermiş ikramiyesini de kendine almış. banada ayırmış ikramiyesinden bir miktar.
senin için birşey yapmak beni çok mutlu etti dedi.
bende ' bana vermesen, ha sen harcamışsın ha ben maaşıda eve verdin sigara parası yaparsın' dedim.
o da senin için birşeyler yapmak istiyorum bırakta yapayım aşkım dedi.
bişey demedim seni seviyorum dedim sadece.
mutlu olmamın sebebi para vericek olması değil bu kadar ince düşünmesi
seviyorum onu çok
inşallah çarşamba günü izinli olur diye de dua ediyorum :26:

Son düzenleme:
yeni yıl yeni başlangıçlar.
umarım ilk değişiklik işte olur,sonrada mutlu ve huzurlu bi aşk bulur beni

Yeni yılın suçu yok günlük,
Biz beceremiyoruz yaşamayı

herşey iyi gidiyo derken yine mahvetti beni ya
zaten 2 gün mutluluk fazla bana, hemen bişeyler yapıp beni ağlatmazsa içi rahat etmiyo

Bugün sevgilimle görüştük.
Çok güzel bir gün geçirdik beraber.
Nasıl kar yağdı bugün yaa....
Aşkımın yeniyıl hediyesini verdim bugün çok beğendi pamuğum...
Şimdide kendime internetten bişeyler bakıyorum aşkım alacak:)
Bugün çok salaştım makyaj sıfır aşkım beni böyle çok beğeniyomuşş
Güzel bir gündü. Aşkımı seviyorummmmm hmdeee çoooookkkkkkkkkkkkkkkkk

6 aylık rapordan sonra tekrar işime başladım
çalışmak yorucu ama güsellll

Sevgili günlük,
Burada alıntı yapmadan günlüğünüzü yazın, adı üzerinde günlük ve size özel gidip başkasının mesajını alıntılayıp cevap yazmayalım emi !

Günlük...
2012 ye eşimle girdim...
Rabbım hıc ayırmasın bızı...
Sağlık, huzur, mutluluk, iman versın...
Aılelerımıze uzun ömürler versın...

2012
Esim ve arkadaslarimla evde girdik.disarida yagmur vardi..ve disarda olmaya cekindik...

Bu yil kizim gelsin minicik ailemiz senlensin...
Mutlulugum daim olsun...
Kiskananlar catlasin....
Sans yine bizimle olsun...

günlük
yeni yılın ilk gününe muhteşem bir manzarayla başladım, kalktıgımda Ankaram bembeyaz gelinliğine bürünmüştü
bu bana bu yılın çok güzel geçeceğini daha derin hissettirdi.
2011 çok verimli olmadı benim için(çok şükür yinede)
bu yıl dileğime ve biriciğime kavuşurum inşallah hayırlısıyla
onun dışında tek sıkıntım zamanın akıp gitmemesi çok yavaş sanki durdu yerinde ilerlemiyor saat
böyle işte günlük
artık hasrette içimi yiyip bitirmeye başladı
sabretmekten başka bişey yapamıyorum....
iyi geceler...

ben haftasonu çalıştığım için yattım erkenden dün
havayı fıseklerı unuttum tabı... Sen gece yarısı baaaaaaam güm pattır patır seslerleee bi uyan.Uykumdan savas cıktı oha dıe zıpladım... en az 10-15 dakika kalbim ramazan davulu gibi attı :/
bugn maaşımı aldım :) ohh ihityaç listesi çıkarayım kendime de eksiklerimi alayım bi boşluğumda :))

yeni yilda kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlence ve tatli sürprizler olsun...
tatlilar olsun, profiterol, tarçinli kurabiyeler, vişneli kekler, şekerli kahveler olsun...:125:
temiz çarşaflar olsun, pufuduk yorganlar, yastiklar olsun...
buluşmak için telefonlar olsun.:102: buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
kayiplar, depremler, afetler olmasin. anlaşmazliklar, ayriliklar, yalanlar olmasin...

( biz ) olsun, ( ben ) olmasin...
mutluluk parayla, eğlence zorla olmasin...
kolestrol olmasin, bir kere söylensin ve yeter olsun...
...aşkolsun...
:123:

daha n'oolsun...
yeni yiliniz kutlu olsun!!!
[FONT=Cambria (Headings)][/FONT]

2011 in bana pek bi uğur getirdiği söylenemez ama sağlığım yerindeydin çok şükür bunun dışında aşk hayatım berbattıı böğğğğ,yanlış karalar aldım,yanlış insanlara inandım güvendim değer verdim,bazen ağladım,zırladım güldümm müüü evet güldümm tabii ama boşluk gülüşü gibi 2011 in en sevdiğim tarafııı ailemle geçirmiş olmam ve bol alışverişler yapmam ve sağlığımın olmasıı
diğer yandan iyice temizlik hastası oldumm titizliğim haddd safhalara çıktı takıntılaarımla başbaşa kaldımm ppoff poff pofff

neyse şimdi gelelim 2012 ye öncelikle ailemle ve sağlıklı sevdiklerimle bir yıl diliyorum
vee çokkk mutluuu olmakkkkkkk mutluluktan havalara uçucağımm haberler alayım inşallahhh
bolll bollll boll kahkaha getir bana yeni yıll
sonraa aşkkkk mutluluk,romantikk,0 öküzzz,ince,kibar,duygusall anlayışlı,düşüncelii bir erkek diliyorumm
sonraaa boll boll alışverişlerrrrr boll boll ve aklımda ki bütün dileklerin kabull olmasını istiyorummmmmmmmm
acaba listemi yapsam isteklerimin bakalım kaç tanesi gerçekleşicek
birdee klişee birr çıkış yapıyorumm
yeni yıll yeni yıl yeni yıl yeni yılll bizlere mutlu olsun yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunnn

2012 ye aşk sarhoşu olarak girdim.
2012nin ilk gününüde aşkımla geçirdim zaten.
Sevgilimin kavga etmememiz için çok güzel bi çözümü varmış evlenmek:)
Belkide 2013 yılına nişanlı olarak girerim. İnş yaa
2012 bana aileme sevgilime sağlık huzur mutluluk getirsin.Ayrıca bana başarı ve şansta getirsin.

2012 ye uyuyarak girdim günlük... hiç keyfim yokk hiççç.. düşün düşün çıldırıcammmm nedenleri sıralayıp duruyorum kafamda...

yenii topiciğimiz hayırlı olsun.

herkes 2011 de pek kötü geçmiş,

benimde berbattı 2011 ,2012 ye öyle güzel girdim ki,abim ,çetin abim,gelin,ben,ablam,onur.

çok güzel kolye almış bana sağolsun,bende ona twıgyden kırmızı terlik aldım,kırmzı seviyor diye.evlendiğimde giyicem dedi:)

çok güzel bir gece geçirdik,ilk defa birayı tatmış olup 2 şişe içtim,oynadım bayaaaa süperdi,umarım bu senem çok güzel geçer...

hayatıma aşk da olur inşallah.

Herkesin YENI YILI kutlu olsun...:87:
Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu bir 2012 senesi olur Inşallah Hepimiz icin... :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…