Popüler Konu Sevgili günlük...

Geçen sene bugün okuldaydım ve yine çok çalışıyordum... Akşam 9 a kadar okulda deney yapıp eve öyle dönmüş, döndüğüm gibi yatıp uyumuştum...
Bütün senem de öyle geçti... gece yarılarına kadar okulda, sürekli laboratuvarda..
Ama bitti mi? bitti işte ya... Bitti gitti..
Tezi verdim, kurtuldum gitti...
Çok şükür günlüğüm...

Yılbaşının hiç bi anlam ifade etmediği tek insan benmiyim günlük
Yarın 1 Ocak ve bir yıl daha yaşlanmak dışında bir şey ifade etmiyor

Yinede buraya yazıp kutlayan arkadaşlara teşekkür edip; bende onlara güzel,sağlıklı bir yıl diliyorum ...

ben geldiiiim
ama içim nasıl huzursuz anlatamam günlüğüm. niye böyle bilmiyorum ama boğazımda bi yumru var resmen.
aramızda hayet iyi maşallah ama anlayamadım niye böyle olduğumu.
yarın görüşemeyebilirmişiz elde olmayan sebeplerden dolayı.
çok özledim ama görüşemezsekte üzülmiycem oturur ders çalışırım başka zaman görüşürüz.
saçıma maske yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum.
üşeniyorum sanırım.
neyse bakarız.

2012 den beklentim cok daha mutlu olmak cok daha gozlerımın içinin gülmesi cok daha aılemle huzurlu olmak herkeze musmutlu acıların unutuldugu hayatta sadece mutlu anları hatırladıgımız guzel bır yıl dılerım.

patronum hedıye aldı bana daha dogrusu kartını verdı ben aldım etek ustunede hırka mutlu oldum.tabıı benım hödük sevgılım nemı aldı al dedımde bısey yazmıyor bana. hödük odunnn

Günlükümmm neler oldu bilsen.

Perşembe sabahı 4:30 gibi çok fena mide ve karın ağrısıyla uyandım.
2 yıl önce yaşadığımın aynısı olarak.
Hemen başıma gelecekleri anladım ve banyoya koştum.
Ama olanları anlatamam, pek hoş değil. :)
Sonra odama geri gelip bayılacağımı anladığım için annemi çağırdım.
Ve tekrar banyoya koştum. O sırada banyoda bayıldım, annem ve babam hemen koşup beni salona taşıdılar.
Yürüyecek halim olmadığı için salonun ortasına tekrar bayıldım.
O sıralarda başımı, kolumu vs. fena çarpmışım hala acıyorlar
Hemen sabah 5 gibi acile gittik.
Yine serum aldıktan sonra biraz kendime geldim.
Eve geldik ve bu kez 1. seferki gibi hemen iyileşemedim.
Kaç gündür hastayım ve artık bana çoğu yiyecek yasak.
Çok hafif , salata ve çorba gibi yiyecekleri tüketebiliyorum sadece.
Ve bundan sonra hep böyle olacak sanırım
Offf. Neden bu kadar hasta oluyorum ki?
Ama o sıralarda annemin hakkını asla ödeyemeyeceğimi tekrar anladım.
Çocuk gibi sürekli baktı bana, gece yanımdaki yatakta yattı ve ne zaman yan dönsem bu ufacık sesleri duyup uyandı, kontrol etti beni.
Hastalık gerçekten çok çok zor birşey.
Heleki o bayılma anları, buz gibi terlemek vs.
İyileşmek istiyorum

hiç bi şey istemiyorum bu yeni yıldaa,amannnn.
miskinliğim üstümde gene. zaten işten ayrılmama 1 hafta kaldı. işsiz biriyim.
bana mı geliyo yeni yıl, hiççç.
Genede saat 12 ye geldiğinde, içimden bi kaç cümle geçiricem. Rabbim hayırlı bi sene olmasını nasip et....

ne yıldı dimi..biran önce bitsin diye dua ettiğim bi yıl..
geçen yıl bugün hastanenin yoğun bakımında babacığımı bekliyordum..oysa 30 aralıkta hiçbişeyi yokken..
2 ocak asla unutmayacağım bi tarih oldu..BABAMI herşeyimi kaybettim 2011 ilk gününden böle başlamıştı benm için..
ve felaketler yılım olarak da devam etti..
nefret ettiğim yılbaşlarına bi nedenim daha eklendi bölece günlüğüm..
şimdi dualarımı okudum..çektim battaniyemi üstüme sızar kalırım zannımca..
bu yıl da böle gelsin bakalım neler getirecek bizlere..

yeni yola dair tek sevdiğim şey süsler..süslü çam ağaçları,yılbaşı kartpostalları sonra bide avatarlar

bundan ileriye gitmez bu saçmalık benim için..zaten ona özel bişey olmasaydı da bunları yine sevecektim.. işte hepsi bu kadar

tek basıma odamda girmeyi düsünüyorum yeni yıla.. hıc bır davetı kabul etmedım.. kımseyı görmek ıstemıyorum.. herkes yalancı..sahtekar...ahh be günlükk.. aslında varya buraya sayfalarca, saatlerce yazabılırım ama ne bıleyım yaa.. bos ver...

Yeni yıl heldi. Dönüp geriye baktığımda geçen sene tamda bugün nasıl mutluydum. beraberdik benimleydi yanımdaydı. Deli gibi aşıktık. Saçlarımız beyazladığında da beraber yeni yıla gireceğiz diye sözler vermiştik. Beraber uyumuştuk. Şimdi bomboş. Hiçbişeyin anlamı yok gibi. 4.ay bitti ben yeni yeni acı çekiyorum,ne ilginç değil mi? 4 ay sonra hissediyorum acımı. 1 yılda neler değişmiş. Geçen sene yüzüklerimize bakarak gülerken şimdi sesini bile duymuyorum. 2012 ne olur 2011 gibi geçme

sevgili günlük
ben bi halt yedim..
eşimle bu akşam yılbaşını evde birlikte kutlamak için anlaştık...
benim öküzcan sen git arkadaşlarınla anlaş..
tuttur bu akşam onlara gidelim diye..
benim tepem attı tabi gitmek istemedim hemen kavgaya hazırladı kendini...
bağırdı biraz sen biraz düşün sonra beni ara dedi..
bende aradım arkadaşını anlaştık aramızda...
siz mutlu olun ama bunun telafisini isterim dedi..
bende tamam benim aradığımı söyleme hiç gürültü çekemem şimdi dedi...
neyse aramış kocamı gitmiyoz fln demiş...
eşim aradı az önce boşver gitmelim evde kutlayalım diyo çakalllllllllll....
iyi o zaman naapalım öyle olsun gitseydik keşke fln dedim...
sağolsun arkadaş iyi çocuktur anlar halden o da karısından çektiğinden böyle oldu heralde...
az bi yalan söylemiş oldum bu durumda sanırım

yorgunum ve dilim şişti sürekli konuşup ders anlatmaktan ...9dan 7e kadar bir tek 2 de 25 dakika yemek molam vardı.
Boğazım acıyo,yorgunum ve sanırım yarın 8de çıkıcam akşam... Yaaa offf küçük sınıflar beni çok yoruyor keşke az daha sakin olsalar... Ne dur biliyorlar ne sus ! orta ve liselere girerken sanki bayram ediyorum

Hımm yılbaşıymış benm pek bi alakam yok ,sanırım 12 olmadan da uyumuş olurum

2012 den sağlıklı bir yıl ve AŞK dilerim.Allah hiçbirimize hastalık ve keder yaşatmasın.

Son düzenleme:
2011 gibi monoton ve sıkıcı bir yılın son 3 günü "en b*ktan olan" ünvanını aldı benden.
Saat 12 olmadan uyuyup her şeyi unutmak istiyorum.
Yeter artık!
Hiçbir şey umrumda değil kendim dışında.

Kafamda vitamin ampulleri, yumurta sarısı ve zeytinyağından oluşan karışım var şu an.
Saç açma işlemimi pazartesiye aldım.
Biraz daha kendine gelmesi lazım çünkü saçlarımın.
Aşırı kuruluk var. Açınca daha da kuruyacağı için hazırlık yapıyorum mecburen. :/
Saçlarımı yıkadıktan sonra sıcak sütümü içip yatağaaa... Ohh miiss..

çalışmam gereken çok önemli bi sınavım var 1 ay sonra ve ben hala netteyim
ne zaman sorumluluklarının bilincinde bi insan olucam ben ya
zaten özlüyorum

sevgili günlük ! büyüdüm kocaman büyüdüm :)) hissediyorum her şeyi tüm ruhumla..Sadece küçük ufak tefek sorunlar kaldı inşallah onlar da 2 haftaya kadar halledilecek.Eğer onları da bir halledersem benden büyüğü yok hehe

ilk defa bu günlüğe bi yazı yazıyorum...çok ama çok mutsuzum bu yılbaşı ile ilgili ne hayaller kurmuştum seninle ilk yıl başımız olacaktı...oysa sen beni bırakıp gittin meleğim bunu hiç düşünmemiştik babanla bu ihtimal aklımıza bile gelmemişti be kızım yokluğun her gün biraz daha canımı acıtıyor seni her geçen gün daha çok özlüyorum seni kaybetmek beni darma dağın yaptı mutlu olmam artık imkansız seni öpmeyi seni koklamayı çok istiyorum bugünün benim için bir önemi yok bebeğim çünkü sen yoksun ama elbet bir gün buluşacağız bu dünyada olmasa da öteki dünyada buluşacağız canım kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…