Popüler Konu Sevgili günlük...

2012 senden o kadar çok sey beklıyorumkı senden yuzmu kara cıkartma tabıkı benım çabalarımla bak bugun enerjı veren bır renk gıyındım turuncu şıkır şıkır oldum 2012 ye mutlu enerjı dolu gırıyım dedım.kendıme hedefler belırledım en basta kendımı degıstırmeye karar verdım ne kadar bencıl olmak kotu olsada ben kendımı dusunmeye karar verdım ne olursa olsun en basta ben ıstıyormuyum benı uzen bırseymı bu dıye muhasebesını yapıp ondan sonra karar verıcem.daha sevıyelı ama sevıyelı oldugum kadarda sıcak olacam kımın ne dedıgı degıl benım ne dusundugum asık surat olmayıp yerıne en zor anında bıle tebessum eden bır yüz gormek ıstıyorum ayakları yere saglam basan bır bayan gormek ıstıyorum kendını asla ezdırmeyen bulundugu konumun degerını bılen bır ınsan gormek ıstıyorum 2012 sen bana umut verdın yasamaya heyecanı verdın cok sey beklıyorum senden haberın olsun rabbımın ıznıyle.belkıde sadık bır es ıstıyorum bır evlat ıstıyorum saglık ıstıyorum mutlu olmak ıstıyorum babamın herzamankı gıbı uslu kızı olmak ıstıyorum.canım babam senı asla utandırmayacagım söz.

sıfırdan acıköğretıme baska bır bolumde okumak hayatın ne getırecegı hıc bellı degıl.bak çeyrek asıra gırdım 25 oldum artık o kucucuk saclarını kurdaleyle baglayan kız yok artık renklı bagcık takan turuncu yesıl corap gıyen kız yok artık olgun bır ınsan oldum artık.

kız gunluk acmısım camı pencereyı püfür püfür soguk esıyor oh mıs gıbı cayımıda yudumluyorum.sevıyorum kendımı.hoscakal

midem çok kötü
yiyemiyorum
sanki delindi
dün ayaklarım titriyodu ayakta zor duruyordum
bugün sanki dün maraton koşmuş gibi bacaklarım.
bayılıp kalıcam gibi sanki.
nası yorulmuşum, sadece ruhum değil bedenimde.
hakkımda hayırlısı
Mevlam neylerse güzel eyler, ona sığındım.

günlük..

dün kadar karıştırdım ki gecenin üçünde bi uyandım midem bulanıyo titriyorum,berbat haldeydim..uykum da kaçtı gittim oturdum uzanarak tv izledim hap aldım neyseki geçti sonra yattım uyudum ama fenaydım yani

aynaya bi baktım bembeyaz kireç gibi olmuştum

Allahtan geçti..sağlık ne kadar önemli en önce sağlık..

yeni yıl yeni günlük
inşallah sana güzelşeyler yazmayı nasib eder yüce rabbim
inşallah 2011 aratmasın unuttursun sağlık olsun bol aşk olsun huzur olsun
gerisi önemli değil bu yıl bizim olsun

ohh be yıl gibi günlükte yenilenmiş
kazene özel mesaj atmıştım günlüğü yenilemesi için.. ama kendi istemese yenilemezdi
ben gelirim günlük.

Yeni günlüğü çok beğendim hemen bi kaç satır yazmazsam olmaz

Bugün ders çalışma marotonum tekrar başlicak
Allah'ım çok büyük bi istek ver bana gözüm dersten başka bişey görmesin Aminn...

2012'de herkesin duaları kabul olsun

sevgili günlük
senin özel olman gerekmez mi
e herkes herkesin yazdıklarını okiyiiiii

2012 de kk bünyesine dua edelim bari
2012 kk da bir derdim var bölümünü ıslah etsin inş
eşi ve eşinin ailesiyle başı dertte olanlar paçalarını kurtarsınlar inş
gelinlerin kaynanalardan gördükleri bu acı zulüm son bulsun
ev işlerinde karısına yardım etmeyen erkek milleti kırılsın inş 2012 de
bizi kıskanan arkadaş çevremiz beter olsun

evde kendi kendimize boyayıpta rengini tutturamadığımız boyaların fabrikası yansın inş
kaçımızın saçı yandı kül oldu, daha kaçımızın saçı tutuşacak böyle...

cildimize sürdüğümüz ve sayısını unuttuğumuz marka kremlerin yenileri icad edilsin
hiç birinden verim alamıyok.... ızzzzzz geliyo kremler kırışığımızı yüzümüzdeki delikleri lekeleri silip süpürecek krem rica ediyoruz yetkililerden
kadın hastalıkları son bulsun
bebek sahini olamayanlara Allah böyle bebekler nasip etsin
miadı dolduğu halde doğuramayanlar, miadı dolmadan doğuranlar..... ahhhhh son bulsun inş
doğurdu ikiz bebeleri birbirinden ayırt edebilecek yetenekle donatılsın anneler
yaptırdığımız estetikler bizi bizlikten çıkarmasın
diyette boğazını tutamayanların yılı olsun inş2012
hastalıklar kırılsın, lazere verdiğimiz paraların karşılığı gelsin inş
piercing lerimiz dövmelerimiz ne olmasın emiii... deldirme sevdaları son bulsun insanların
dikişimiz nakışımız bitmez, giyimimiz kuşamımız ihmale gelmez olsun
online alışveriş siteleri beleş olsunnnnnn....
kişisel gelişimimiz gelişsin falcılık üfürükcülük son bulsun inş, itimat edenler beter oliiyyyyyy görmir misiniz yaooooovvvvv

kk da kavgalar son bulsun, kızlar akıllı uslu dursun, şikayetlerin önü alınsın anaaaaaaaaaaaaaammm
kazenin bir sürü derdi var bide sizlemi uğraşacak

her sabah yataktan kk diyerek sıçrayarak uyanıyorum
Allah'ım kk nın eksikliğini verme yarabbbb...
AMİN....

Yeni günlüğe ben yazmasam olmaz değil miii
2012ye her ne kadar üzgün girmiş olsam daaa bu yılın bana ve sevdiklerime uğurlu gelmesini diliyorum.
2011 nasıldı dersen...Yorucuydu derim. Stres, sinir hat safadaydı malum sınav yüzünden.
Sürekli çalıştım, sonra atanamadım, dedem vefat etti vs. vs. Bunun yanında bolca hasret,bolca gözyaşı, ama çok şükür bolca güzel anlar ve kahkahalar da vardı... Yani ortaya karışık bir yıldı.
Bu yılsaaa yeni umutlar var içimde...Atanmak istiyorum...Onun da atanmasını istiyorum.
Öğrencilerini, okulunu seven ve sevilen bir öğretmen olmak istiyorum.
Ailemle, Onunla mutlu, mesut ve de huzurlu günler yaşamak istiyorum...
Ve Allah biliyor ya artık bir söz, bir nişan istiyorum. Bir adım atmak istiyorum yani....
Artık bu yıl sonunda mı olur bilemem ama olsun bir zahmet
Her şey nasip tabi....
Bakalım Mevlam hangilerini nasip edecek?

Çok heyecanlıyım. :124:
Kız günlük sen de yenilenmişsin, hadi bakalım hayırlı olsun :129:
Daha önce de sana yazmıştım, yıl hanesinde değişen bir rakamla hayat değişmez filan diye :111:
Yok lan günlük, değişsin ya. :103:
Zor bir yıldı 2011, zaten tek sayılardan hiç haz etmem. :120:
Ne olur be 2012 güzel olsun her şey. :127:
Yüzümü kara çıkart :123:

2011 bana hiç iyi gelmedi, berbat bir yıldı. umarım bu yıl güzel geçer

umduğum gibi.sağlık,aşk,huzur ve para getirir:97:

yeni bi günlüğe yazınca eskisine ihanet ediyomuşum gibi geldi
demekki benim bile farkedemediğim bi bağ kuurlmuş eski günlükle aramızda
her neyse yeni yılın ilk günü berbattı
dolayısıyla bu yılın bahtsız bedevisi ilan ediyorum kendimi şu dakika itibariyle
ve ayrıca bundan böyle hiçbirşey için kendimi üzmeme kararı aldım
ben üzüldüğümle kalıyorum, kimsenin umrunda değil, bundan sonra böyle

yeni günlük gibi hepimizin hayatında güzel bir sayfa açılmış olsun. sağlık, huzur ve bereketin bol olduğu, sevdiklerimizle dolu dolu geçen bir yıl olsun günlükcüğüm:) yeni yıl tüm güzelliğiyle gelmiş olsun...

2012den hic umutlu degilim, nitekim öyle de oldu.
Daha ilk gününde üzücü seyler yasadim günnük.
Ama yaptigim, söyledigim hicbir seyden pisman degilim.
Gitmem gerekirse giderim demistim öyle de yaptim.
Hep derim günnük karsindaki insanin sevgisini, arkadasligini, saygisini anlamak istiyorsan sadece bir kere "Hayir" demen yeterli.
Günlerdir ben bunu yasiyorum iste, is yerimde hayir diyorum herkes gercek yüzünü göstermeye basliyor.
Ayni arkadaslar ve özel hayatim icin de gecerli.
Önemli degil, ben alistim, iki senedir hayatimda temizlik yapiyorum zaten, gitmesi gerekenler yine birikmis demek ki.
Ben güclüyüm günnük niye biliyor musun? Cünkü benim üc tane kiz kardesim, varligi mutlulugum, umudum olan Annem, hic birseye degismeyecegim teyzelerim ve kuzenlerim var.
Yani benim baska kimseye ihtiyacim yok, zaten hayatimda, kalbimde baska kimseye yer de yok.
Kendimi savundugum, düsüncelerimi acikca dile getirdigim ve asla prensiplerimden vazgecmedigim icin herkes kendini begenmis diyor bana.
Evet günnük onlarin oturmamis kisiliklerini, yalanlarini, samimiyetsizliklerini gördükce ben kendimi daha cok begeniyorum.
Off neyse bosverdim artik, uzaklara gitmek istiyorum günnük, bir kac haftaligina kafami dinlemek istiyorum, cok yoruldum.

Günlükcan yenilenmişsin yeni yıl temiz sayfa hep güzel anıları yazarız umarım sana

yılın son günü yazmaya çalıştım ama internetim izin vermedi olsun iyi ki de vermemiş
zaten mantıklı şeyler yazmayacaktım
yılbaşında evdeydim her zaman olduğu gibi ama olsun o da güzeldi

dünde arkadaşım sevgilisi ben ve aşkımm gezmeye gittik
yazık yaa sevgilim çok yorgundu dün 3 e kadar uyudu hala daha bitkindi
ilk buluştuğumuzda suratı 5 karıştı da sonradan açıldı
bi sürü şey konuştuk

kafama takılan bazı şeyleri söyledim
o da kızdı bana milletin ne dediğini ne diye kafana takıyorsun ki dedi
ben kimin yanındayım senin yanındayım diğerleri boş
daha kimler neler söyleyecek ama duyma bile dedi
ileri giderlerse sen muhatap bile olma bana söyle yeter ben hallederim
hiçbirşeyi de kafana takma sakın bir daha dedi
ohh içim rahatladı ama

neyse günlükcan ben kaçarr

Ooo günlük bakıyorum sen de yenilenmişsin
Biz yeni yıla girmelik gittik biliyosun,24 saat kalıp geldik
Orda lapa lapa kar yağdı bütün gün.Yerler buz olmuş tabisi ve yolda giderken araba kaydı ters döndük bi ara
Ama çok şükür sağ salim gidip dönebildik günlükçüğüm.
Dayımlar kafe ayarlamışlar.Orda oturduk yedik içtik eğlendik.Sonra 12ye doğru dışarı çıktık
Kar yağıyodu hiç durmadan.O an bi aksaklık oldu geri sayım bile yapamadık.
Kuzenimle telefonun 00.00'ı göstermesini bekledik.Yağan karın altında telefona bakarak girdim yani 2012'ye
Çok üşüdüm orası da var tabi ama değişik bir yılbaşı oldu benim için
Vee her şey güzel giderken eve dönme sırasında başıma ne geldi biliyor musun?!
Buzda kayıp düştüm sol tarafımın üstüne
Şuan kolum çok ağrıyo günlük Çok komik düştüm hem güldüm hem ağladım
Hiç unutamayacağım bir anı oldu bu da bana
Neyse günlükçüm sonuç olarak her şey yolunda çok şükür
İnşallah çooook sağlıklı,çoooook mutlu,çooook huzurlu ve aşk dolu bir yıl olur
Sevdiklerimden ayırmasın Allah beni

slm günnüş oğluş niee iyileşmiyorrr sımdıde yemek yiyemiyor istiyor ama midesi almıyor zorla yedirmekten o da bende cok yıpranıyoruz ama iyi olsun yeter bana
bu akşam sinemya gidicez yemekte yeriz ama emin ol aklım oğluşumda olucak
yılbaşı evde biraz sıkıcı geçti ama olsun huzursuz geçmesinden iyidir
yeni evimize de taşınmaya allah nasip ederse az kaldı
annemle bayağı eksiklerimizialdık mobilyalar ve beyaz eşyalar kaldı
mutfak için ahşap jaluzi alıcaz dier perdelere karar vermedik ama
puf böle günnüş işteee

tartıştık az önce günlüğüm.
4 saattir mesaj atmadı. ben mesaj atınca da cevap vermedi. sonra gelmiş eve mesaj attı neymiş arkadaşı fenalaşmış hastaneye götürmüş.
bende yazdım içimdekileri sonrada malum tartıştık işte.
ya bi insan 1dk mesaj yazıp haber veremezmi anlayamıyorum.
sonra da bana sen anlayışsızsın diyor.
özür diledi ama ben devam ettirdim konuyu sonra da tartıştık işte.
umrumda değil
her nolursa olsun saniyelerini ayırıp mesaj atabilirdi.
neymiş koşturup durmuş tahliller falan.
inanasım gelmiyo nedense.
günahını da almak istemiyorum ama inanamıyorum da.
neyse mesaj hakkım biticek ama yenilemiycem.
zaten beni bunaltma yazmış mesajda 'bende mesaj hakkım biticek ama yenilemiycem, sende kafanı dinlersin yazdım.
onun da biticekmiş o zaman bende yenilemiycem dedi.
amaaan çokta tııın

kaç gündür gelmiyorum sana o yüzden uzun yazma hakkım var dimi Öncelikle günlüğün yenilenmesine hem üzüldüm hem sevindim.Üzüldüm orda iyi anılarım mutluluklarım vardı ama yeni bi yıla yeni başlangıç yaptık seninlede
cuma günü okuldan sonra direk ananemlere gittik yani aşkla ayrı girdik yeni yılagönül isterdi sofralar kurulsun beraber içip eglenelim sarılalımama seneye inş ne mi yaptım pekiannem ve teyzemler eglenceye gitcek demiştim dedigim gibi ben gitmedim ananem teyzemin minik kızı kardeşim annemin kuzenleri falan beraber girdik yeni yıla pek bi eglenceli degildi yaniyılbaşından bana kalan tek şey tombalada kazandıgım 12tl oldu amorti bile çıkmadı milli piyangoda
öyle böyle bitirdik işte bi yılı.2011 hayatımda geçirdigim en kötü yıldı Allah aratmasın bana o yılı 2012 başta saglık ,huzur,bol kazanç ve hayallerini getirsin herkesin ama Dikkat ettimde herkes 2011den şikayetçiymiş yalnız degilim bu yolda :100:gelen gideni aratırmış ya aratmasın kimseye o yılı :111:
teyzemin kızıyla oynadım bol bol ne tatlı bişey o yerim yerimmmmmkeşke istanbulda olsaydı onlarda,istedigimde gidip sevebilseydim istanbula döndüm sana yazıyım deim KK yine bakımdaydı giremedim :117: anca bugüne kısmet oldu :124:
yarın sabah ki dersim iptal ohhh final haftası yaklaşıyo tırsıyorum
ilişkimizi askerden ve işten öncesi-sonrası yapıcam o boyuttayım artıkhaftanın 6 günü buluşan biz indirdik bi güne yazın 2-3 e çıkabiliyo sürekli telde konuşan msjlaşan biz artık konuşamıyoruz dogru düzgünmisal bugün toplamda 6 msj attı bugün :93:hepside kısacıkkızamıyorum çok yogun ama bende eski günleri özlüyorum napıyım :105:Ama yeni hayat felsefemee göre isyan etmek yoktu dimi en azından bi işi var çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…