Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük, içimdeki_sen ben hislerime tercüman olmuş.

bıktım herşeyden,2012 hiç iyi gelmedi off

selam yeni günlükcüğüm,
Genel olarak yoğun, hüzünlü,yalnız ve umutsuzluklar, hastalıklar, ölümlerle geçen bir 2011 beni hiç mutlu etmedi.
Hersene üzüntüler yaşadım,yorulduğumu hissettim ama bu sene kadar hiç olmamaıştı...
büyüdüm günlük, yeni kararlar aldım, ama işte kötüydü ya, ve ben bu 2012 de bembeyaz ve çok güzel bir sayfa açmak istiyorum günlük...
Dün akşam anneciğimi hastaneye yatırdık, bugün erkenden biyopsi yapıldı, kemik olduğu için zorlanmışlar baya,
ama doktor iyi dedi yinede emin olalım dedi.İçim ferahladı inan kaç gecedir uyku uyumuyodum,patoloji sonucuna göre iyice rahat edicez inş.
sevdiceğim iyi değil,kafaca çok yoğun, umarım doğru kararlar verir ve ikimiz için hayırlı olanı yapar...
bu yıl terazilerin yılı olacakmış,3 4 senedir çok bunalmışız, eylül ekimden sonra bizi tutan olmayacakmış...
hoşgeldin 2012
martagoncum canım rkadaşım saolasın, inş. 2012 bizim yılımız olsun canım sabretmeye devam...

ewet çok değil bir sene önce bugün..02.01.2011 pazar saat 19.00
tel de doktorun sesi "Babanızı kurtaramadık,başınız sağolsun"
onlara göre bu kadar basit 2 kelimelik bi cümleydi sadece..
Ya bizim için evimizin çınarı,en yakın arkadaşım en kıymetlim
BABAM...
1 yıl önceki gb bugün yanındaydım Babacım..
mezarına diktiğim ufak çam yeşermiş.en sevdiğin bitki o idi..
Yalvardım Rabbime içimden geçenleri sana ulaştırsın die..
Baba geçicek dediler acım için geçmedi..
eksikliğin günden güne arttı..
2011 senden nefret ettim..

şimdi 2012 ha ölemi?
ne fark eder..

2012 hiç iyi başlamadı günlük... Her şey üst üste geliyo sanki. Dün başka bi şeye üzülmüştüm bugün başka bi şeye.. Herkes kendi dediği olsun istiyo. Kimse bana sormuyo resmen. Hayatımdaki iki önemli insan arasında gidip geliyorum. Didik didik ettiler resmen beni. Çok kırılıyorum çok. Ben kimse kırılmadan,zorlanmadan bi şeyler olsun istiyorum ama annem Hiç anlamıyo beni hiç... Nasıl kırıyo beni şu istekleri var ya anlatamam. Neyse günlük neyse canı sağolsun. Ağzımı açıp bi şey demicem. Sabrediyorum. Evlenip gidiyim unutucam tüm bunları. Hastayım bu arada karnım çok ağrıyo. Halsizim,mutsuzum,hiç iyi değilim. Bıraksalar günlerce uyuyabilirim. Ama yapmam gereken bi sürü iş var. Yarın nöbetçiyim. Yarından itibaren her gün sınav yapıcam. Onlar okunacak e-okula girilecek. Düğüne çok az kaldı,sanki hiçbi şey hazır değil gibi geliyo. Gerçi beni bunlar değil insanlar yoruyo. Bazen çok yalnız hissediyorum kendimi. Sanki bi savaşın ortasında gibiyim. Çok yoruldum günlük,çok...​

MEVLAM neylersen güzel eylersinnn...bu senemi istediğim gibi hayırlı ve benim için mutlu kıl...aminn

slm günlük
oh yenilenmişin sende umarım sayfalarını bu sene hep güzel şeyler doldurur
ben 2012 ye çok güzel girdim baştan anlatayım hayatımda beni mutsuz eden insanı çıkardım birkere yeni daireye çıktım mutluyum huzurluyum 2.dönem yapcaktım bunu ama çok bile dayanmışım iyikide yapmışım çok yoruldum yoldan geldim eşya taşıdım yılbaşı için hazırlık yaptım tekrar aşkımın yanına gitmek için yola çıktım ama değdi.
yılbaşına gelince güzel biryerde yer ayırtmış aşkım takdir ettim onu iki çifttik değişikti fasıl tarzı biryerdi bu senede böyle oldu ama hoşuma gitti benim çok yorulmadan keyfine vara vara girdik yeni yıla.dün gelcektim ama bırakmadı benimki gitme diyor hala oldu ben okumuyorum zatenbu sefer ayrılması daha kolay oldu finallerden sonra ikimizde izmirdeyiz.bu haftada tatil bana güzelce ders çalışmayı düşünüyorum kafamda dersler olmadan tatil yapmak istiyorum şubat tatilinede bir plan yaptık bakalım kesin değil daha olmazsada güzel izmirimiz yeter aşkımla bana
çok yorgunum ama huzurlu bir yorgunluk neyse tekrar görüşürüzzz

Ayhh bugün hocamı arayacağım diye yanlışlıkla annem i aramışım danışman hocamı da <3 bi nevi anne gibi gördüğüm için

He he çok benziyoruz ya ben bugün labda yaptığım bir kaç olayı anlattım da bazı komikliklerimi,unutkanlıklarımı ve kolonları :)) o da öyleymiş baya gülüştük Bir de burçtaşız doğum günlerimiz arasında 3 gün varmış

Dün aldım ya maaşımı bugün resmen tüketmek için attım kendimi kadıköye Ama aldıklarımın hepsi gerekliydi...
İnan bak : Rimel,göz ve cilt kremlerim,fondoten,bir iki kıyafet,çizme ihtiyacım vardı ama bekliyordum elime para geçsin diye ,hepsini bir seferde halletim :)) Ohh ..Çok şükürler olsun, hem yüksek lisans hem iş dilim ısırayım yolunda gidiyor...
Tabi aşk meşk yok :44: üfüfüüf neyse o da 2012 den isteğim olsun !
İsteyenin bir yüzü kara vermezsen 2012 ... Senin iki yüzün
Yorgunum yarın yine maratonum var :)
Yatayım,iyi geceler

günlük yenilenmişsin hayırlı olsun kuzuuum

insanlar hep neden yeni yıla girerken sevinir ve
kutlamalar yapar ki, başına neler geleceğini bile bilmeden..

:44:

dün gece bir rüya gördüm..

onunla piknik gibi bir yerdeyiz.akşama kadar sarılıyorum kokluyorum.akşam olunca yine ayrılıyoruz.onu evine bırakıyoruz.kapıda kulagına fısıldıyorum"ayrıda olsak seni hep seveceğim benim için hep özel olacaksın..."

telafisi olmayan şeylerden biri zaman..keske önceye dönüş olsa..

insan içindeyken göremediğini söyleyemediğini olayın dışına çıkınca zaman geçince daha net görüyormus..keşkelerim var evet ama onunla yaşadıklarımdan değil yaşayamadıklarımdan..

merhabayın günnük, yeni versiyonuna ilk kez yazıyorum hayırlı ossun...
2011, 2010a nazaran güzel, sürükleyici ve yeniliklerle doluydu...en önemlisi İnci tanemi bana verdi, herşey daha bi anlam kazandı onunla...Allah isteyenlere, olmayanlara nasip etsin bu duyguyu, bambaşka bişi günnk bambaşka...
2012 için ööle kocaman kocaman hayallerim, ne bilim planlarım yok...zaten plan yapmak da pek adetim değildir. bu yıl ve her zaman için tek dileğim/beklentim aile boyu sağlık ve huzur...gediğimizi kapatacak kadar kazanç, gerisi tısss olmasa da olur yane...
yılbaşı hediyeleşmesi de çk şükür güzel geçti...arkadaşıma seçtiğim tuniği zaten o da kendine almak istemiş ama alamamış, valla acaip mutlu oldum böylelikle, bana da çok süper bi metallicalı duvar saat,i gldi, resmen dibim düştü görünce ( hem de öyle ergen işi değil gayet asil tasarımlı bişeydi süper )

hee bi de bugün canım kocamın doğum günüsü, pek kutlama havasında değil kendileri ve fakat, akşama düzelitirim ben onu diye tahmin ediyom
neyse güllaç görüşürük, herkesleri öpüyom

hayır günlük ben anlamıyorum dıyorumkı buna aksam benı al gezelım suraya gıdelım oyle arası al benı yemek yıyelım hava soguk soyleydı boyleydı valla kendınden bıktırıyor benı farkında degıl genclık hevesı dıye bısey kalmadı olgun kocaman kadın gıbıyım su 24 yasımda ay olrak gırmedık ama ben hala 24 yasındayım.ne kadar monoton bır ılıskımız var bu gıdısle dumanla anlasıcaz dedım havalardandır dıyor ne alaka bazen dıyorum keske hayatımda hıc olmasa belkı daha hareketlı daha guzel bır genclıgım olur kendı gıbı goruyor benı ben sen gıbı 32 yasında degılımkı gayet genc guzel hergunum bırbırınden farklı olmasını ısteyen cıvıl cıvıl gıyınmeyı ısteyen bır ınsanım gencım genç.offf ne dolmusum gunluk ıcım rahatladı yahu 2 haftadır bırbırımızı gormuyoruz acızık cabalama bıle yok bulusalım dıye bak ben nasıl bahaneler bulacam ona bulusalım dıyınce sıkıldım anlıyotmusun senden sıkıldım sevgıde askta bıttı ıcımde yok yok yokk.

karnım aç ne yesemkı gunluk.dün maasımı aldım 50 tl zam yapmıs buna şükür fazlasında gozum yok yetıyor bana kımselere muhtac degılım Rabbım sen kımseyı kımseye aılensen baska kımselere muhtac etme (amın) bu kadar bugunluk gunluk.çavvvvv

anam bu koyu renklere ne olmus boyle renklı yapamıyorum senı :18:

selam kız günlükk

Aşk istiyorumm,çok istediğim için mi aşk olmuyor hayatımda ne dersin?,hep öyle derler ,çok istediğinde olmaz diye..

Öyle özeniyorum ki,benimde böyle olsun istiyorum.

Çok fazla birşey istemiyorum ki,hayatımda olacak insanla bir ömür boyu birliktelik,sağlık,huzur ve mutluluk,bu kadarcık

umarım bu 2012 de gerçekleşir,

Ders çalışmam gerekiyor ya,ama ben daha kitabın yüzünü açmadım,bu akşam bu akşam diye diye nisana birşey kalmadı ya..

İşyerinde de çok çok işlerim var,kime yetişeceğimi şaşırmış durumdayımm..:26:

Birde gelip tavırlı tavırlı konuşuyorlar ya sinir oluyorum ya,ahtapot muyum ki ben

Öyle işte günlüğüm,bugünlük bu kadar..

çalışmaya başladım çok yorucu günlük köy öğretmeni olmak her gün 2 saat yollarda geçiyo oğlumu özlüyorum

Dün iyi çalıştım, bugün de hedeflediğim kısmı bitirebilirsem epey rahat edeceğim günlüğüm.
Kendimi ödevlere, derslere verdim ama bilsen içim hiç rahat değil.
Çok kırdı beni. Zaten artık o kadar yorulduk ki telefonda konuşmaktan, günlerdir sadece mesajlaşıyoruz.
Zaten çok sinirliyim ona, attığı mesajlara gıcık gıcık cevaplar verdim dün.
Çok özledim ya, çok kızgınım ama deli gibi özledim
Kurban bayramından beri görüşmüyoruz.
Bunun nedenlerine girmeyi hiç istemiyorum, iyice deliriyorum o zaman.
Neyse günlük, negatif enerjimle seni de sıkıntıya sokmayayım.
Allah'ım sen yardım et...

günlük düğünüme tam 6 ay 1 hafta 4 gün kaldı... balayımızı ayarladık evimizi tuttuk herşey hemen hemen hazır sayılır gün geçtikçe heycanımda artıyor, inşallah bu yıl atamam çıkar öğrencilerimle olurum :78:

Ders çalışmam gerekiyooooo
Ders çalışmam gerekiyooooo
Offffff yaaaaaaaa bir an önce toparlanmam lazım

merhabalar günlük,
uzun zamandır uğrayamadım. en son aldatıldığımı öğrenmiştim.
günlerce ağladım , gözlerim şiş gezdim . çok zordu benim için.
ve erkek arkadaşım af diledi.
yapamadım, 'hayır seni affetmiyorum , artık sensiz devam edeceğim' diyemedim. onsuz kalmak istemedim ve birlikteyiz yine.
ama unuttum mu yaptığını, elbette hayır ama kopamadım...demek ki hiçbir zaman büyük konuşmamak gerekiyormuş.
inşallah yanlış bir karar değildir bu.
şuan herşey yolunda. mutlu ediyor beni, eskisinden daha ilgili, daha çok çabalar oldu.
2012 inşallah onu bana verir.inşallah
evlilik hayalleri kurar olduk ama önümüzde halletmemiz gereken birkaç sorun var. onları da aşacağız inşallah.
özetle; çok seviyorum günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…