Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
Cok sevdigim bir cocukluk arkadasim bana gorusmek istemediklerini bir bir hayatindan cikarttigini soylemisti, o gunlerde bu bana cok radikal bir karar gibi gelmisti megerse cok hakliymis, ben de aynisini yaptigimdanberi huzura kavustum, cok sukur!!

Sabah ki dersim iptaldi 4 e kadar oyalandım evde keyif yaptım :112:maşa yaptım saçlarıma tabiki üşengeç ben yarım yamalak yaptım sıkıldım yine :111lsun daha dogal durdugiydim topuklu papucumuda ayagıma gittim okuluma2 ders için ne diye uğraştım onuda bilemedim
yarında boş günüm :109:ama sınava çalışcaz hep beraber sabah sabah kalkıp gidicem yani yani rahatlık günlerim yarın son buluyor:44: ocak 24e kadar allah sabır versin bana
2012 iyi gelcek inanıyorum bu yıl bittiginde bende 6.donemim bitmiş olcak ve hayallerime çok çok yaklaşmış olucam inş.
aşkıda öyle bi özledim ki ne dogru düzgün görüşebiliyoruz ne dogru düzgün konuşabiliyoruz zor böyle aynı şehirde olup böyle olmak

Ayyy harika bir gündü günlük yaaa
Sevdiceğimle buluştuk bu gün.
Kendisine yeni deri mont ve siyah bir kazak almıştı. Harika olmuş harika. O kadar yakışıklı göründü ki gözüme bu gün.
Bayıldım
Bana da siyah bir tunik aldık birlikte, giymek için sabırsızlanıyorum.
Yemek yediğimiz yerde arap bir aile vardı günlük, çok çok güzeldi teyzeler ve renkli gözlü beyaz tenlilerdi. :)
Sürekli bana bakıp duruyorlardı ilk başta dikkatimi çekti aslında, sonra aşkımında " bak aşkım sana bakıp hakkında konuşuyorlar" demesiyle iyice farkettim. Kendisinin bir hayli yabancı dili olduğu için hemen anlıyor söylenenleri :)
Gülümsediler sonra bize. Döndüm gülümsedim bende. Çok tatlı insanlardı :)
Sonra eve geldik yine
Öyle üzülüyorum ki bu duruma. Her buluşmaya hazırlanmak, gitmek güzel ama eve geliş çok kötü
Nişanımızdan sonra bizim eve geliriz. 10-11e kadar otururuz ne güzel.
Ayy bi an önce gelsin şu 15 şubat :)
Ama gerçekten öyle az kaldı ki, kısa süre sonra yüzüklerimizi bile alıyoruz.
Heyecanlandım

günlükcüm
mine varya cumartesi günü yılbaşında mesaj attı haberin olsun .
bu 2012 bana huzur ve sağlık getirsin ya sanki 2012 benim yılım olcakmış gibi geliyor günlükcüm ne dersin neyse ben çıkıyım odamı toplamam lazım

aşk fln istemiorummm benden uzak olsunnnn yeter be üzüldüğüm aşksızda yaşarım ben

geçen sene bu zamanlar çok farklı düşünüyordum bu senenin bana acı ve tecrübeler konusunda cömert davrandığını söyleyebilirim
yılbaşında ne mi yaptım aldım bi kilo çekirdeğimi geçtim netin başına ne kadar film varsa izledim
canım sıkıldı uykum geldi bu arada geçen sene son aşkım dediğim insanlaydım yılbaşında ne güzel balkan partisine gidip eğlenmiştik.
bu sene ise kendimi çok yalnız hissettim tabi benim yeşil gözlü sevdicek hariç öyle güzel şeyler yazmıştı ki 32 diş oldum
sonra bende bi ara ona yazdım tam 00:00 da benim resmimi çizmiş onu yolladı bu yılım ve diğer yıllarımda hep yanımda olmanı diliyorum 2012 den dedi
2011 bana iyi gelmedi ama hissediyorum 2012 aşk dolu bi yıl olucak rabbime şükür çok güzel bi işim var beni sevip değer veren sevgili adayım
Daha ne isterim ki
uzun lafın kısası; benim için cıvıl cıvıl mutlu mesut bi yıl olur..
bugün otobüse bindiğimde onun ablasıyla karşılaştım ellerim baya doluydu gözüm indirimden dönmüş gibi alışveriş yaptım
sonra oda poşetlerini ver kucağımda dursun dedi... beni öyle kendi halinde saç baş dağınık görmesi en son isteyeceğim şeydi
aynı mahalledeyiz ya aynı yerde indik kardeşide almaya geldi göz göze geldik ben önden hızlı adımlarla geldim eve
hala kötü oluyorum neyse boşver
7 ocak sevdiceğin doğum günü yani şimdiki sevgiliciğin
ona güzel bi atkı ördüm hediye edicem bide içi not dolu çikolata kutusu çok düşünceliymmm
hayatımın en heyecanlı günlerini yaşıyorum bana camdan bebek yapmış aşık olabilirimmm

Son düzenleme:
2012 ye aşk dolu başladım bakalım allah sonumuzu hayır etsin
bugün çok yorgundum be günlük sevgilim bize geldi kahve içmeye annemle sohbet falan güzel oldu sonra çıktık tabi gezmeye
dün çok güzel pudra renginde bi kazak almıştım onu giydim hemen hoşuna gitti megan fox gibi oldun dedi bana manyak ya
hafta sonu kpss konu anlatımlı kitap alıcam bakalım şimdi onun araştırmasına girdim sonrada eksik konularımı bitirip sürekli deneme çözmeye başlarım
ben bi bakınayım bakalım topiclere
adios amigos günlük

günlük kutla beni adam akıllı ders çalışmaya başladım.
birazdan da test çözücem sonrada uyku vakti.

Bugün yine kuzenimin kızı geldi. İngilizce çalıştırdım.Annemde beni dinlemiş ne kadar güzel anlattın diyoo keşke öğretmenlik okusaydın dedi. Kuzenimin kızıda öğretmenden bişey anlamıyorum sen çok iyi anlatıyorsun abla diyo yaa......
Ben bölümümden çok memnunum:)
Bugün çok yoruldum yaa boynum ağrıyoo walla

...

gülmeyi unuttum bılıyor musun günlük.. hep zırlayıp dertlenmek ıstemıyorum ama hakkaten öyle yanı.. hersey üst üste gelıyor nıye hep böyle oluyor?

bazen kendımı o kadar yalnız hıssedıyorum kı ve soruyorum kendı kendıme ben ne yaptımda bu duruma geldım..?

borclarım bırıkmekte.. sevdıgım adam kayıp.. sevmedıgım ve aılemın zorla tanıstırdıgı cocukda beddua mesajları yollayıp saten yerlede olan morelımı ıyıce yerın dıbıne sokuyor.. ama ben onun ısteyerk canını yakmadım ben ona vaadlerde bulunmadım.. tanıstık-görüstük ve benden yana olmusuz dedım dıye nıye ah edıyor da benım canımı sıkıyor hıc anlamıyorum bır o eksıktı yanı..

evet ne demıstım ben borclarım bırıkmekte.. galıba tek basıma kalkamıcam bu yükün altından annemden de umut yok.. acaba babamdan yardım mı ıstesem?

sınavlarım kapıda.. ehlıyet kapıda.. dertler..tasalar da kapıyı kırdılar resmen cadır kurdular hayatımın taaa ortasınaa.. neysee ..

pfffff.. cokkk bunalıyorummm

Bir şey söylesin de "ustaca tekmeyi basayım" diye dua ediyorum sadece.

Sabah uyandım üzerimde bir üşengeçlik - oflaya poflaya kalktım en nihayetinde bugün laboratuvara gitmemeye karar verdim .. Aldım elime bez,fırça.. Başladım halıları silmeye.. Evi dip bucak temizledim.İyi oldu ne zamandır çalakalem temzilk yapıordum . Ev misss gibi temizlik koktu :)

Etüte gittim akşam üzeri,hem orada fotokopi işlerimi de halletim.Yarın şu aklımdaki 2 üniversiteye arş görv. başvurusu için evraklarımı da aps ile yollayacağım.
Yarın bi ara da rektörlüğe uğrayıp şu diplomamın son durumunu öğreneyim hala gelmedi... İş bilmez insanlar,bu kadar sene bekletiniz bizi diplomalarımız gelicek diye gelsin hayal kırıklığı..Bilgilerim yanlış diye geri vermiştim hanii..

ah günlük
dün gece rüyamda gördüm O'nu
2 dir uzun boylu görüyorum hayırdır inşallah
bu sefer ukalaydı da
arkadaşları da varmış yemeğe çıkarıyor beni
ama çook tatlıydı be günlük hiç uyanmak istemedim öyle özlemişim ki

onun sevgilisi var ağzımda sürekli onun ismi
her şeyin farkında olmam da ayrı bir durum tabi
evlenecekleri kadar gerçek bak buraya yazıyorum günlük
sen de şahitsin

bu coğrafyayla da başım dertte çalışıyorum sorulara geliyorum
anlatılanlarla sorular alakasız geliyor sanki o kadar çalışan ben değilim
matematik de ne yapacağım derken bununda ondan aşağı yanı yokmuş

Aaaiiiyyy tekmemi basmış bulunmaktayıımmm.

Hayırlı olsuuunnn.
Napalım günlükcan, kısmet işte. Hhhıııhh!!
Benden buraya kadardı! Daha fazla sabredemezdim.

sevgili günlük ben geldim

bu sene güzel bir ömür diliyorum sevdiklerimle ölen evlatlarımın acısını unutmak istiyorum her geçen gün agır geliyo tek istedigim eli ayagı saglıklık saatli süt kokan bir evlattı 2011 de ama artık herşeyi oluruna bıraktım bebek için artık çok yoruldum günlükçüm inan buna nedenmi bugün hayatımda okadar kötü bir gün geçirdimki sorma sinirlerim hatsaffadaydı bugün hastaneye götürdüm bizim gelini senle birşey paylaşayımda sakın deme olurmu kimseye gelini götürüdm hastaneye şeker yüklemesi için içeri soktlar odaya muayene oldu önce sonrada şeker yüklemesini yaptılar o içeri girdi hani derlerya gözünün önüne gelirya filim şeridi gibi o geldi bugün kıızm ömürüm 3 tarama testini yaptırmaya gittigimde tam karşımdaydı levha şeker yüklemesi yazıyodu ne sevinmiştim karnımı okşayıp dedimki ömüürm güzel kızım bak annecin buraya gelicek az kaldı baban renkli doblore götürsün sonra ver elini şeker yüklemesi dedim o an dünya durdu sanki günlükçüm elimde dosyalar gelin içerde aklıma bir an gelince gözlerimdeki yaşları görseydim çok aglardın benimle günlükçüm dedim ah ömürüm gene beni abinler gibi bırakıp gittin gelinimiz yanıma geldi korktu abla ne oldu bişeymi var aglıyosun dedi dedim ben ne şeker yüklemesi ne renkli doplör yaptırabilidim nede yataktan kalkabildim bebek gibi yattım aman yavruma bişey olmasın diye ddeim yüregim yanıyo dedim korunu grösen deyince dedi abla yapma isyana girer dedi sen çok aglıyosun dedi ban kızdı ah günlükçüm o nerden bilicekki evlat acısını bir degilki kaybettigim 3 tane 10 sendir evliyiim mutluyum ama tek eksigim evladım yok annecim çok aglıyo günlükçüm kardeşime ddeiki geçen duymuyom zannediyor ah oglum gelinin hamile kalmasına bile sevinemedim kıızmın kolları boş kaldı dedi onu öle görünce çok üzüldüm çok agladım her namazda secded gözyaşlarım var günlükçüm artık yourldum işin tuafı bende ve eşimde birşey bulamamışlar bir lafım var benim bilirmisin içimin alevi koru varya cenemmendeki ne atei nede koru geçebilirsibel canım bir şarkısı varya günlükçüm yok yok diye o şarkıyı her dinledigimde ömüürm aklıma geliyo çok aglıyourm kadın nede güzel yorumlamış bugüm hastaneye giderken 3 şey dikkatimi çakti ömür kafa ömür pastanesi ve ömür eczanesi heryerde ömür yazıyo yaradan insana kaldıramıcagı yükü vermezmiş ben pes ettim günlükçüm yoruldum artık allahım affetsin sen şimdi diceksinki herşey evlatmı ama şuda var benle evlenenlerin olsun benden sonraların olsun evlatları var eşim garibim kimsenin bebegini sevmiyo sırf ben üzülüyorum diyeişşallah bu 2012 yılı ugurlu gelirde bir nevze olsa mutlu olurum tek temennim o bir laf vardır evladı olmayanların foksta biri çıktı kutuda dediya kadın evladım yok bir tarafım yarım kaldı aynende öle evladı olmayanların bir tarafı inan yarımmmmmmmmmmmmmmmm

güzel bir gün geçirmemi diliyorum gunluk.ne kadarda dengesızlestım bu ara ne ypacagımı bıle bılmıyorum bır oyleyım bır boyle kendı kendıme kararlar verıyorum ama kıyamıyorum ona uygulamaya sokuyorum askım cok uzuluyorum boyle yapma dıyor kıyamıyorum o uzulmesın dıyeben kendımı uzuyorumm.bugun patronumun dogum gunu 40 yasına gırdır ama hala cok yakısıklı hala cok dusuncelı.gecen sene pasta almıstım bu sene sadece kutlarım belkıde gelmez bugun ısyerıne bellı olmaz.

sıkıcı birgün annem hayatında ıkıncı defa baklava yapıcak bakalım yapabılcekmı aksama baklava var deyıp duruyordu.

hoscakal günlük.

Ankara'da çok güzel bir gün, harika bir güneş var
Dün sevdiceğimle konuştuk.
Saçma sapan şeyler düşünüyosun dedi, kızdı bana
Çok şükür.
Çok iyiyim ben bugün günlük

Günlük, nolucak şimdi kafasına dank ettimi acaba?o günkü konuşmaları böyleydi ama inş. yapar, bunları gerçekleştirir...yoksa biz daha çok bekleriz,
yada beklemekten pes edip...zaten o çabalarını görmesem bilmiyorum ne olur...çok sabrettik,çok engel aştık artık gerisi ona kalmış, bişeyler yaparsa çok güzel bişeyler olur ama hala aynı şeylere devam ederse bizden bi yol olmaz...
misafir misafir üstüne annemin ne çok seveni varmış evimiz hiç boş kalmadı çok şükür annem iyi günlük..
bende yusuf yusuf sona bıraktım yine yapacaklarımı of...

Cumartesi kursum başlıyo nihayet bu yıl benim için ders dolu olmalı
Şöyle bi heveslensem başına otursam gerisi gelicek eminim
Çünkü tarih ve coğrafyadan hiç sıkılmıyorum ilgim var bu derslere
Hayallerimi gerçekleştirmek istiyosam çalışmam şart

Onun dersleri şimdilik kötü gidiyo morali çok bozuk napıcam bilmiyorum:26:
Tamamen derslerine yoğunlaştı zaten bende üstüne gitmiyorum elimden geldiği kadar...
Sabr ediyorum...
Sonu iyi olur inşallah benim için.Yani bu çektiklerimin karşılığını almak istiyorum.
Tabiki onunla bir ömür paylaşıp mutlu olarak.

...................................................

Kazen'in linkini görmemiştim mesajı araya taşıdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…