geçen sene bu zamanlar çok farklı düşünüyordum bu senenin bana acı ve tecrübeler konusunda cömert davrandığını söyleyebilirim
yılbaşında ne mi yaptım aldım bi kilo çekirdeğimi geçtim netin başına ne kadar film varsa izledim
canım sıkıldı uykum geldi bu arada geçen sene son aşkım dediğim insanlaydım yılbaşında ne güzel balkan partisine gidip eğlenmiştik.
bu sene ise kendimi çok yalnız hissettim tabi benim yeşil gözlü sevdicek hariç öyle güzel şeyler yazmıştı ki 32 diş oldum
sonra bende bi ara ona yazdım tam 00:00 da benim resmimi çizmiş onu yolladı bu yılım ve diğer yıllarımda hep yanımda olmanı diliyorum 2012 den dedi
2011 bana iyi gelmedi ama hissediyorum 2012 aşk dolu bi yıl olucak rabbime şükür
çok güzel bi işim var beni sevip değer veren sevgili adayım
Daha ne isterim ki
uzun lafın kısası; benim için cıvıl cıvıl mutlu mesut bi yıl olur..
bugün otobüse bindiğimde onun ablasıyla karşılaştım ellerim baya doluydu gözüm indirimden dönmüş gibi alışveriş yaptım
sonra oda poşetlerini ver kucağımda dursun dedi... beni öyle kendi halinde saç baş dağınık görmesi en son isteyeceğim şeydi
aynı mahalledeyiz ya aynı yerde indik kardeşide almaya geldi göz göze geldik ben önden hızlı adımlarla geldim eve
hala kötü oluyorum neyse boşver
7 ocak sevdiceğin doğum günü yani şimdiki sevgiliciğin
ona güzel bi atkı ördüm hediye edicem bide içi not dolu çikolata kutusu
çok düşünceliymmm
hayatımın en heyecanlı günlerini yaşıyorum
bana camdan bebek yapmış
aşık olabilirimmm