Popüler Konu Sevgili günlük...

hayat bu ara dostlarla sınıyor beni
olsun varsın sınasın

keza iyidir böyle fırtınalar
arada bir rüzgar eser
kurumuş yapraklar, çürümüş yemişler, hepsi savrulur gider
ve ardından güneş açar...

Japonca harflerini latin alfabesinde hangi harfe denk geliyor diye incelemekten şaşı olacağım galiba.
O kadar minicik yazmışlar ki. Oooffff!!!
Neyse ki çok eğlenceli bir dil. Zorluğuna katlanıyorum böylelikle.

Bir de sevdiceğimin içip kapısına giden, ve vaktinde ona kafayı takmış olan kızı çok merak ediyorum. :44::44:
Güzel biri olmadığı kesin çünkü aşkımcım hoşlanmamış ondan.

Neysee gidiim ben. Ders çalışmaya devam.

et obur ,ot obur bende bulgur obur oldum bu aralar geçen arkadaşıma gittik dedim ya orda mercimek köftesi yapmıştık
dün evde yine mercimek köftesi yaptım akşam bulgur pilavı yedim
bugün arkadaş çigköfte yaptı sonra eve geldim yine mercimek köftesi yedim uzunca bi müddet bulgur görmek ve yemek istemiyorum
bugün boş günümdü ama dinlenemedim aksine canım çıktı yani:99:sabahtan kızlarla buluştuk evi çok ters bize ya gittik sınava çalıştık sonra çigköfte yaptı bizebiraz et kokusu geldi agzıma ama napıyım uğraşmış o kadar yedik :111:sosisli yufkalı bişey vardı onu begendim ilerde kocacıkımla meze sofrası yaptıgımızda yaparım sonra kahve falı falan baktı tutturuyoda sonrada eve geldim valla çok yoruldum :100:
yarında sabahtan ders var neyseki son hafta ohhh aaaa bugün sevgilim olcak sıpa sinir etti beni tutturdu masaj salonuna gidicem bi iki saat sonrada mesaj attı aşkım seansa giriyorum çıkınca arıcam ben bi hiddetlendim aradım gülüyo sıpa aslında soyunuyorum dicektimde hadi iyisin diyo ben bi kandırcam onu görcek gününü c.teside egitime gidiyomuş sapancaya bi gece kalıcak keşke beraber gidebilseydik
ayyyy içimdeki bulgurlar şiştikçe şişiyoooo

tam nete girdim bi işim var halletcekken hop elektrikler kesildi

gıcık oldum.. ailecek üzerimize bi rehavet çöktü bu sefer de elektrik geri geldi..

yerınde olmak ısterdım günlük.. bombos bır sayfa olmayı o kadar cok ısteredım kı... neyseeeeeeeee...

yarn anlatırım olanları... cokkk sınırlyım..!!!

Günlük merhaba bugün aslında iyi bi gündü okulda. Yorulsam da iyiydim yani. Öğrencilerimden güzel şeyler duyuyorum,ilgi gösteriyorlar mutlu oluyorum ben de. Ama akşam çok çok moralim bozuldu. Babam bana evliliğim düğünüm hakkında öyle güzel şeyler söyledi aklın hayalin durur günlük... Çok düşündüm,çok aradım ama söylediklerinde olumlu tek bir kelimeye rastlamadım. İlk kez soruyo bana bu konuyu düğünüme bir aydan daha az kalmışken. Hani bir ihtiyacın var mı diye sormasını geçtim de bari moralimi bozmasaydı ya... Yok yok olmazdı. Hiç olmadı zaten. Böyle nasıl oldu biliyo musun günlük? Ona olan kızgınlığım azalmıştı o geldi bi kibrit çaktı öfkem alev aldı sanki,anlatamam ya sana. Oturdum ağladım. Çok üzüldüm ya çok... Ama hiçbir şey söylemedim. Ne diyim günlük ya bu da benim şansım işte.​

günlük.. aşkımla konuştum şimdii... haftaya gelebilirim dedi ama kesin değilmiş...
nolur gelsin nolur nolurrr

bomba gibiyim ama burda arkadaşlarımızın yazdığı şeylerden bile hüzünlenebiliyorum en iyi dileklerim kk kızlarımızın olsun tanımasamda seviyorum be günlük
hepsi cana yakın süper hatunlar
neyse bugün hastanede daha öncesinde tanıştığım trafik kazasında abisini getiren bi çocuk vardı o bana gül almış 4 tane kıpkırmızı ben tabi
tabiki kabul etmedim sonrasında bi güzel fırçaladımda. çünkü taviz vermedim mesafeli oldum yanlış bi hareketti.
ama dedikleri beni birazda olsa düşündürdü :26::26::26:
ilk defa bi kızı gördüğümde bu kadar heyecanlandım onunda sevgilisi çıktı... dedi tabi bişi diyemedimmm
sevdiceğe haber vermedim öğrenip morali bozulmasın dedim sınav için yardım ettim
sonra az önce konuştuk finallerim bitti yarına bilet kaldıysa yanındayım dedi
ayyyy çok mutlu oldum çok heyecanlandım
doğum gününden önce buluşmuş olucaz atkısı bitmemiş olsada ben yinede mutluyum geliyo
saçlarımıda çok güzel bi renge boyattırdım gelsin tabi sevdiceğimmmmmmmmmmm

Mavi-yeşil ftalosiyaninlerim oldu :) ama etüte gidicem die santrifüj yapamadan bıraktım öyle.Neyse yarın tamamlarım..

Demin face de gördüm kardşim ve babam denizde tüm aksilikleri yaşamışlar.:18ervaneye trol ağlarının halatları sarmışş. 3,5 saat uğraşmışlar kesmek için teknenin altından.Sonra sisin içinde kalmışlar ne yön ne deniz-kara kavramı kalmıyor.Az daha karaya çıkıyorlarmış :/ Sahil güvenlik de bunlardan beter ..kara nerde diye soruyormuş ....

Çok şükür ben o yazılanları okuduğumda eve gelmişlermiş ... İyi ki onlar denizdeyken görmemişim , hop oturur hop kalkardım...

Bu arada kursa gidecek vaktim lab-etüt ikilisi yüzünden kalmadığı için evde KPDS-ÜDS çalışmaya başlıyorum.Bu gece 1,5 saat internetten soru çözümlerini izledim...Güzel de bir site var geçen yıldan da takip ettiğim...Artık her akşam düzenli çalışayım.Nasılsa alt yapım var geçen sene üds kursumdan.O notlarımı açar okurum vakit buldukça da hem...

İki üniversitye de başvuru yaptım,kadro için...
Celal Bayar Üni. :44: iyi mi ettim acaba ya başvururken.İstanbuldan Manisa ' ya :44: Annem de heh iyice uzak nereler var yaz bakalım diyor ,sitem ediyor

amannn günlük hiç iyi değildim bugün
gece uykum var diye yattım her normal insan gibi
ama gel gör ki uykusu gelen ben değildim sanki
dön sağa dön sola dönmekten yoruldum
uyuyamadım senin anlayacağın
içimde bir sıkıntı
uyuyamıyorum üstüne bir de içim sıkılıyor
öküz oturmuş sanki
neyse sabahı sabah ettim uyumuşum biraz
yine içimde ki sıkıntı devam
dedim bir şey olacak herhalde
dualar ediyorum korktum
dışarı çıktım da açıldım biraz
sonuçta bir şey olmadı belkide uyuyamadığım için olmuştur inşallah:44:

Kendi evimde olmadığım için sık sık giremiyorum nete. İstanbul' da abimin evindeyim. Mutluyum huzurluyum rabbime binlerce şükür.

Gelinlik baktık dün. Bütün çarşıyı gezdim istediğim gibi bulamadım. Bir de Ankara' ya bakayım gidince.

Şubat' ta gelinliği diktirmeye başlayayım diyorum. Nisan ayına bıraktık her şeyi. Sıkışıcaz son ay.

Cuma ailece dönüyoruz Ankara' ya. Biraz da çalışmak lazım di mi

sevgili günlükkkkk yeni bit yıl yeni bir aşk yeni bir iş her yeniliği istiyom işte....neysemmmm bugün perşembeymiş nedense bana halaaaa salı gibim geliyo hayırdır inşallah hayırdır inşallahhhhh bugün pazar var başkandan kaçabilirsek kocaaaaaa 1 buçuk saatlik öle aramızda pazara gidebilirz.... oleyyyyyy

günaydın gunluk.2012 de kendı kendıme kararlar verdım sözler verdim ama nedense ılerı gıdecegıme hep gerı hep geri geriye gıttıkce kendımı uzuyorum gecmıs gelıyor aklıma içimde kalanlar hayal kırıklıkları bunları dusundukce verdıgım kararları uygulamak ıstıyorum ama sabah olunca hersey yıne aynı bakıyorum ben hep oldugum yere ancak gelebılmısım.ama bugun kendıme söz kendımden sogutacam onu ne olmus bu kıza dıyecek aklına bınbır turlu sey gelecek degerımı anlıyacak.sabah ılk tel konusmamızdan baslıyacam soguk konusmaya msn acılmıyacak o aramadan aranmıyacak nerde oldugunun hesabı verılmıyecek söz verdim kendıme 2012 benım yılım olacak omrumun en guzel yılı olacak mutlulukla hatırlıyacagım bu yılı rabbımın izniyle.

dün patronuma pasta aldım bır mutlu oldukı gorme benı kardesı gıbı sevıyor her halınden bellı.işte boyle.hoscakal.

ben geldiiimmmm
uğramayalı çok oldu sana

ama neler yaşadım neler bi bilsen :)

Aşk geldi türkiyeden... çooookkk güzel zaman geçirdik 11 gün boyunca 7/24 beraberdik.. italyaya gittik, 2012'ye Venedik'te öpüşerek girdik 2 ülke 5 şehir gezdik, birlikte avrupada olmak öyle güzeldi ki... az önce uğurladım onu, keşke hiç gitmeseydi dedim.. yine koca bi yalnızlığa düşmekten korktum ama öyle olmadı. herkesten tüm sevdiklerimden uzakta son 1.5 ayım kaldı.. sabredicem ki kavuşayım hepsine..

aşkla her şeyin yoluna girmesi öyle bi huzur verdi ki bana, öyle benden biri ki... dile kolay dört buçuk yıl oldu

sonunda "doğru" yolu bulduğuma çok seviniyorum günlük, Allah bir daha şaşırtmasın!! :81:

çoookkk kırgınım bütün dostlarıma sevgilim seni düşman ettiler bana bir hataydı beni seçmedin inandın onlar sihirli sözlere aldandın büyü yaptılar sana... yanlızlık alır götürür vay beni yazık bana eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara...​

söylesene ne söylediler sana ne söylediler de vazgeçtin benden .. neden beni bu çıkmazlara terk ettin.. neden bu kadar canımı yaktın.. neden ...

belki de en hayırlsıı buydu dimi hani seninde söylediğin gibi sonunda üzüleceğimize baştan üzülelim.. evlensekte sen benim yanımda olmazdın dimii.. ama en azından bu kadar kötü bitirmeseydin be.. yazık ettin herşeye ,, ....

Günlükcanım...
Bu yıl ilk kez yazıyorum buraya.
Nedense ya çok keyifliyken ya da çok keyifsizken yazma ihtiyacı duyuyorum. Canım sıkkın. Yine klasik kavgalarımızdan sandım, akşam olunca barışırız sandım.. Ama olmuyor günlükcan. Gururumu kırıp mesaj attım, ona bile sadece 4 harflik bir cewap vermiş..
Onunla küs kalmaya dayanamıyorum..
Ama haksız da değilim ki özür dileyeyim.
Bu bir ömür böyle mi olacak.. Eğer öyleyse, nasıl sürecek?
Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…