Popüler Konu Sevgili günlük...

şaşırdm kaldım yaa,ben psikolojm düzelsin, fikirlerimde bi değişme olsun diye okudum kitabı,
aksine bendeki etki tam tersi valla.
çocuk bocuk doğuramıcam ben herhalde.
ufak ufak köşeden sıyrılıyım ben en iiyisi

Sevgili Günlük bugün çok güzel birşey yaşadım bebeğimin ilk hareketini hissettim evet bu bebeğimdi bundan öncekilerde emin değildim ama bu defa eminim
ilk defa anne olmanın heyecanını yaşadım hemen babamıza mesaj attım gelen cevap kısa ama dünyalara bedeldi ''sizi seviyorum canımsınız...'' bazen düşünüyorum da günlük ben niye daha önce karar vermemişim bu bebek işine :))

Öyle üzgünüm ki günlük. Bugün okulda çok büyük haksızlığa uğradım. Hiç bi suçum yokken öğrencilerin yanında öğretmenler odasında suçlandım,küçük düştüm. Çok çok kırgınım. Kaç saattir ağlıyorum insanlar nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilirler ya? Ben anlamıyorum. Neden kimse lafının nereye gideceğini düşünümüyo neden? Ortak sınav yaptım bugün. Her sınıfın başında o an dersi olan hoca var. Bi sınıfta öğrencinin biri kopya çekmiş. Gözetmen öğretmen almış öğrenciyi idareye götürmüş. Sınav anında sınıfı boş bırakmış yani. Müdür bunu öğrenmiş bana çattı. Böyle sınav olmazmış. Benim haberim bile yok. Yok biz yeniymişiz de bilmem neymiş de. Tamam dedim hocam öğreniyim ben işin aslını eğer sınıf boş kaldıysa sınavı iptal ederim dedim. Gittim öğrendim. Geldim müdüre sınavı iptal ediyim o zaman diyorum. Sen bilirsin istersen etme diyo bana. Tamam ben bakıcam kağıtlar da bi gariplik sezersem iptal edicem dedim indim aşağıya. Az sonra geldi bu öğretmenler odasına. Sen şimdi dört dörtlük sınav yaptın di mi diyo bana. Sanki ben yaptım ya,sanki ben bıraktım çıktım sınıfı. Kızdım tabi ben de. Ağlayacak duruma geldim. Lavaboya gittim. Ben yokken zümremdeki hocalar savunmuşlar beni. Onun suçu yok ki demişler o çok titizdir bu konularda demişler zaten sınavların hepsiyle o uğraşıyo demişler. Demişler de anlayana tabi. Sonra müdür demiş ki ben biliyorum onun suçunun olmadığını,bi şey demedim zaten demiş. Okuldan nasıl çıktım eve nasıl geldim bilmiyorum. Çok üzüldüm ya... Bi de sabah moralim bozuktu zaten. Babamın söyledikleri hala aklımda. Ya insan hiç mi lafını tartmaz ya... Hiç mi düşünmez? Bi baba evladına hiç mi iyi bi şey diyemez ya? İnsanlar çok kötü günlük,çok kötü...​

çok yorgunum yine günlük
dün akşam çok fazla sis vardı sinir oldum
liseden yakın arkadaşımı görmeye gittim özlemişiz birbirimizi 2 senedir görmüyorduk
sohbet koyu oldu ama yetmedi hafta sonu bi daha buluşcaz
sonra aşkım almaya geldi beni süper bi gece geçirdik
cem yılmaz gösterisini izledik belki 100 kere izledik ama hala gülüyoruz neşeli adam vesselam
bi yandan bira fıstık bi yandan kahkahalar
sonra tabi yorgunluk olur bende
bugün dinleniyorum yarın çok işim var çünkü kitap araştırmam bitti yarın almak kaldı geriye
bide iş araştırıyorum bakalım ama hadi hayırlısı
bi yeşil çay içip topic topic gezineyim ben günlük
adios amigos

Napıyon günlükoviç
Epeydir görüşemedik seninle, az önce sen diye eski günlüğe yazmışım bak belli uzak kaldığım
Günler yoğun geçiyor, sergiye az kaldı, yazmam gereken hatlarım, çerçevetilecek ebrularım var
Nasıl yetiştireceğimi düşünüyorum kara kara, hiç de halim yok biliyon mu?
İki gündür sürekli uykum var ama başımı yastığa koyunca yorgunluktan uyuyamıyorum.
Neler mi yapıyorum?....
Ebrudan eşarp yaptııımmm...
Harika oldular.
Ablalarım istiyor nasıl kıyıp vericem bilemiyorum
Çok cimriyim çok
Ama napayım hepsinin yeri ayrı bende. Onları yaparken özel bir bağ oluştu aramda. Kafayı da sıyırdım görüşmeyeli değil mi?

Neyse bugün zaten sinir oldum kursta. Bir şahıs gazetedeki tek sayfalık denemeyi aldı. "Sen lise mezunuydun değil mi, al da çöz"demez mi?
Mevzu lise mezunu olup olmamak değil, olabilirdim de, olanlara da saygı duyarım, okumakla adam da olunmuyor bunun da farkındayım.
Hani yardım için al dese de sorun değil, beni sinir eden söyleyiş tarzıydı.
Hani bazen göremediğin ama hissettiğin elle tutamadığın şeyler vardır ya ama bilirsin, anlarsın işte öyle bir şeydi.
Kınar gibi...
Hayır yani lise mezunu olsam sanane. Ne varmış bunda.
"Edebiyat mezunuyum" dedim. "Ama buradasın, atanamamışsın" gibisinden bi şeyler dedi.
Şeytan dedi çak bir tane yüzüne. Ne çok uğraşıyoruz başkalarının hayatıyla. Güzelce sorup öğrenmek var, sohbet etmek var bu ne peki?Sinirleri germek,karşıdakinin sabır derecesini ölçmek. Bir an önce bitsin gitsin şu kurs diyorum artık.
Gitmiycem sonra. Bir an önce şu takılarımı, ıvır zıvırlarımı da bitireyim de ben sağ onlar selamet

Son düzenleme:
çok yoğun bir haftasonu geçiriyorum günlük,

bitsin bu hafta,işleri nasıl toparlıcam bilmiyorummmmm.

üff canım sıkılıyorrr yaa....

Saçlarımın rengi açık turuncu oldu açınca. Kaşlarımı da açıp aynı tona getirdim.
Onlar da açık turuncu oldu.
Eski soluk beyaz cildim yok artık, bu yüzden çok iyi durdu renk.
Amacım sarıyı denemekti ama öyle hoş oldu ki değiştirmeyeceğim bir süre.
1 hafta oldu sanırım bu hale soktuğumdan beri.
İlk kez kendi rengimden epeyce açık bir rengi 2 günden fazladır tutmayı başardım kafamda.
Değişiklik çok iyiymiş aslında.
Sağlıklı beslenip pembe beyaza döndüğüm için, rahatça açık tonları da taşıyabilirim artık.
Sarı da güzel olacak galiba. Ama çok kullanmam. Sevmiyorum. Sadece denemek istiyorum o kadar.
Sevgilimle buluşmadan evvel yaparım öyle belki de.
Acaba ne zaman buluşacağız ki? :26::26:
Daha belli değil tarih. Benim beklentim finalleri bitsin, tatile girelim ve yanıma gelsin yönünde.
Ama o ne düşünüyor bilemiyorum. :44::44:
Plan yapıyordur umarım kafasında. Çok özledim çünkü.
O da çok özlediğini söylediğine göre fırsatını buldu mu burada olması gerek.
Yoksa bozuşuruz.

Son düzenleme:
nedir bu erkeklerin hemşire merakı
yolda normal yürürken yüzüme bakmayanlar, beyaz önlüğü giyince bi bakıp süzmeler falan
sinir oluyorummm
neyse beyfendiyle dün tartıştık bende telimi evde bırakıp arkadaşıma geçtim
bi sürü mesaj atmış sonra ben öğle yemeğine çıkana kadar hiç atmadı
çok sinir oldum ve şimdi mesaj yazdı "amma da uyumuşum yaa" diye şimdi ben bunu hangi olmayan derece boğsamm
offffffff çok sinirliyim ilgi göstermemeye karar verdim
neeeeeeeee bi hüsran daha mııııııııııı
HAYIIIIIIR :18::18::18::18::18::18::18:

kim geldi diye sende şaşırdın biliyorumama hayat şartları işte eskisi gibim gelemiyorum günnüş özledin mi beni söle bakemvalla ben geyik sohbetlerini bile özledim:26:ama taktım kafaya kpss çalışıcam böle olmaz özelde valla bittimyiter yaakeyfn nasıl dersen iç güveysinden hallice diyeyımbu arada kızardm gördünmüelifff ablacımmm tşklerrneysem artıkın her yerde gezınırımhemde hayalet gibim

beni sevmiyormuş artık , tüketmişim sevgisini.
gittim ben,dönmicem bi daha dedi.
hangi kalbindim ,kalbin olmadan nasıl yasıcan dedim.
ben bi süredir kalbim olmadan yasıyorum dedi.
üzülmicen mi dedim , hiç bi duygu yok artık içimde ne acı ne özlem dedi
yalanmış hersey. rüyam bitti günlük.
umarım altından kalkabilirim

İçim kıpır kıpır
Onun için hissetiklerimi tek bir kelimeyle anlatmam mümkün değil

baktım online sın ama yok rezil etmiycem kendimi...bir faydası olmayacak çünkü...sen tanıdığım en yakışıklı,en kültürlü,en zeki,en espirili adamsın...ailene bayıldım...hem bayılmayan mı var...senin gibisi olmayacak bir daha...hayatta en büyük pişmanlığım sana bilmeden çektirdiklerim...ben yarın başka biriyle tanıştırılacağım...zorla...ama bil ki mahvettin beni...çok acı çektim...azap kelimesi hafif kalır...anlamadın,anlamazsın...Rabbim en iyisini versin sana da diyeecğim ama daha vazgeçemedim ki senden...neyse zaman...

Hic anlamiyorum günnük, zaten artik anlamak icin cabalamaktan da vazgectim.
Isyan etmiyorum, pisman degilim ama cok sacma yaptigi, su yasadiklarim.
Aslinda yazacak cok sey var ama cümle haline getirip anlatacak hal kalmadi bende, tüm düsüncelerim bölük bölük, ayni kalbim gibi.

sevgili günlük,
yarın yepisyeni freelance projeme başlıyorum
accık heyecan yaptım yalan değil
yoksa bu saatte burada ne işim ola
ne zamandır yoktum zatii:26:
acısını çıkarıyorum sanırsam
kıssadan hisse inşallah alnımın akıyla projemi tamamlar müşteriye teslim ederim
2012 seviyorum seni
bana hayallerimi getireceksin biliyorum
2 süper olumlama ve meditasyon videosu buldum internetten günlük
son zamanlarda hergün kendime bi 10 dk ayırıp gözlerim kapalı dinliyorum:126:
çok iyi geliyor yeminle:114:
bu yıl hayatım değişecek öyle hissediyorum:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…