Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam merhaba,
Nasıl anlatsam bilmiyorum ki, böyle ruhsal bunalım içimdeyim. Bi tuhaf. İçimdeki durumu anlatıcam ama bana uygun bi kelime yok.
Bu gün işteki son günüm. Bu problem değil, kafama taktığım bu değil.
Kafamda, ruhumda bir sürü belli belirsizlikler var. Anlam veremediğim. Tam olarak nedir bilmiyorum.
Sorun maddiyat mı, sosyal yaşam mı, amannn işte günlük öyle bi ruh halindeyim ki...
Alınganım çok, geri getirip düzeltemiceğim ne kadar sorun varsa hepsini düşünerek zamanı kendime zindan ediorum. ve geçmk bilmiyo...
Dur bakalım kurtulucam ben bu halden ama ne zaman
:44:

şu yaşıma kadar hasta olmadığım kadar hasta oldum. hiç bu kadar vücudumu ilaç deposuna çevirmemiştim Allah daha beterlerinden korusun..

daha yenı geldım işe gunluk sabah uyudum guzelce babamla kahvaltı yaptık sonrada hazırlandım cıktım bırde ne goruyum askım dukkanın onunde bana bakıyor ıcerı gırdım 1 saat falan durdum yanına yarın bulusalım dıyor cok ozlemıs benı doya doya sarılıyım sana dıyor kızıyorum kendıme hemen yumusuyorum dıye ama ben o gozlere dayanamıyorumkı bır gorsen gunluk bana bakarken ıclerı parlıyor odunum benım.bu ay sonu gıbı ıstanbulda toplantı varmıs beraber gıderız dedı bende bısey demedım.onuna vakıp gecırmeyı elını tutup gezmeyı o kadar cok ozledımkı gunluk ama ah o içimde kalanlar yokmu neyse.

bugun kendıme tatıl ılan ettım okey oynıyacagım facede bakınırım burda bakınırım aksam oluncada eve gıderım ohh gel keyfım gel.

hoscakal.

Yarın annemin doğum günü.
Abimle gidip çok güzel bi eşarp aldık.
Minnoşum İstanbul'da. Pazartesi gelince vereceğim hediyesini işallah.
Hafta sonu kalan ödevlerimi bitirmem lazım günlük.
2 ay önce işten çıkmıştım ama yardıma ihtiyaç varmış, ofise gideceğim çarşambaya kadar.
Durgunum biraz. En iyisi bi şeylerle oyalanayım.

Günlük bu ara sana pek rağbet yok gibi ama üzülme ben burdayım

Reglnin sancılarıyla kıvranıyodum sabahtan beri.İlaç içtim ve geçti şimdilik çok şükür.
Bugün kursa başladım sahi onu anlatim sana

Hocamız çok tatlı genç bir bayan,çok sevdim kendisini.
Hareketlerini tavırlarını bir görsen o kadar şekerki.
Kolay kolay sevemem bir insanı ama bu hocayı çok sevdim.
Çokta güzel maşallah
Eeee akıllıda onu alan yaşadı bence

Tek sorunu çok hızlı konuşması.Ama aynı dersi anlatmaktan olduğunu sanıyorum.
Onun yerine kendimi koydum bi ara mümkün değil yapamazdım ya... O kadar insanın karşısına geçip ders falan anlatamazdım niyse artıkın ben zaten memur olucam

Hıııı ne dedin benmkimi ? Onunla 3 gündür konuşmuyoruz Öyle işte

Sana hemencik bişey daha söylim günlük
Bir önceki günlüğe tam 21o kez yazmışım şimdi bakıcam bir kaçına
Bakalım sana ne kadar yazmak nasip olucak

merhaba günlükcüm içim çok sıkılıyor çarşamba gününe kadar çokkk yogunum oyle ki biran once bitsin istiyorum artık hiçbirşeyi umursamaz oldum ne olur bana boyle bilmiyorum kaybetmiş gibiyim kendimi çok mutsuzum gunluk su tatıl gelsınde hava guzel olursa bıryerlere gıdıcem gıtmezsemde gene kafayı yıyıcem

benim için 2011 çok zor geçdi umarım 2012 çok daha iyi olur maddi manevi herşeye ihtiyacım var kızımla mutlu bir ömür yaşamak istiyorum

günlük o gittkardeşim,sırdaşım,oyun arkadaşım,koşulsuz güvendiğim tek insantam 5 dak öncegitme diyemedimsarıldık,ağladık

güç ver bana Allahım,güç ver.o olmadan ben ne yapacağım.been onu....çok...çok...seviyorum

günlük, bugün sarıldık,yan yana yattık.saçlarımı okşadı,ben...ben onsuz yapama.kalbim acıyor,içim paramparça

bundan sonra nasıl yaşarım.ağlayarak yazıyorum bnları sana

evlat acısı gibi derler ya.öyle işte.kalbim acıyor,içimdecam kırıkları,hayat boş sanki

ankisi fazla lan bomboşzaten yalnızdım artık daha da yalnızım.

o çok ağladı,yolun açık olsun kuzum,sırdaşım,can yoldaşım

onun adına seviniyorum lan günük,kendi adıma üzülüyorum

beni untma her bi şeyim

seni çok seviyorum,artık istesende gelemezsn

hoşçakal canımın içi,hoşçakal iki gözüm...hoşçakal

günlük o gittkardeşim,sırdaşım,oyun arkadaşım,koşulsuz güvendiğim tek insantam 5 dak öncegitme diyemedimsarıldık,ağladık

güç ver bana Allahım,güç ver.o olmadan ben ne yapacağım.been onu....çok...çok...seviyorum

günlük, bugün sarıldık,yan yana yattık.saçlarımı okşadı,ben...ben onsuz yapama.kalbim acıyor,içim paramparça

bundan sonra nasıl yaşarım.ağlayarak yazıyorum bnları sana

evlat acısı gibi derler ya.öyle işte.kalbim acıyor,içimdecam kırıkları,hayat boş sanki

ankisi fazla lan bomboşzaten yalnızdım artık daha da yalnızım.

o çok ağladı,yolun açık olsun kuzum,sırdaşım,can yoldaşım

onun adına seviniyorum lan günük,kendi adıma üzülüyorum

beni untma her bi şeyim

seni çok seviyorum,artık istesende gelemezsn

hoşçakal canımın içi,hoşçakal iki gözüm...hoşçakal

yeni günnük hayırlı olsun kk alemine , yeni bir sayfayı burda açtık hayatlarımızdada en güzelinden açarız inşallahhh
ben 2012'ye bu sene Gamzeyle girdim. tüm sene gamzeyle olucam galiba zaten düşündüğümüz iş değişikliğinde beraber çalışma ihtimalimiz yüzde 75
yılbaşı günü çalışıyordum iş çıkışı attım kendimi gamzoşuma , bi mamalar hazırlamışki bana mmm bi güzel midemi bayram ettirdim işten çıktığım için hiiç gecelere akmak aklımda yoktu ama gamzoşum çıkalım diyince ondan bişeyler ayarladık bana da o dallı güllü günlük elbisemden sıyrılıvirdim bir anda party girl moduna döndümm plan yok program yok heryer doludur napıcaz ki derken gamzos gel Moda Hilton'a gidelim dedi. yok kızım orda şimdi balo malo bişeyler vardır dedim salladım. neyse araştırırken tillateden bi yer buldum hem nezih hemde yabancı bi şarkıcı gelicekmiş diye kafamıza yattı gidelim dedikk neresi oldgnu sorunca şok oldum gamzoşum cok iyi niyetli yaaa orasıda Double tree hilton moda olmasınmı meğer taksimdeki 360nın aynından moda hiltondada varmış, süper bi mekan tabi, tam 12.kat manzara falan o biçim , romantik sevgililere tavsiye olunur neyse gittik ve eğlence başladı.. sabah 4 e geliyodu mekandan çıktıgımızda yanlız şıunu emin olduk ki 2 kız eğleniceksen nezihinde nezihi biryere gidiceksin yoksa tam bir facia olur aman aman o gece bizden başka iki kız olarak gelen bir hayli azdı. iki erkek gelen bile bir hayli azdı ama sevgilisi olanların bile radarından kaçamadık malesef adam karşımda kız arkadaşıyla dansedio ama korumasıyla bana kartını falan yolluo , tam hödükkk yuhh rezil bir ortam olmadıgı için evimize gayet rahat vardık.. demek istediğim buydu nezih yer derken , yoksa türkiyede bayan bayana eğlenmek haram ne yazık ki sabah kalktıgımızda gecenin bombaları aklımıza geldikçe gül gül öldük tabi kuzumla , patronlar brezilyalılar garsonlar barmenler falan hepsi ayrı bir şapşallar silsilesi olarak geçti bizim muhabbetimizden o günden bugüne sevgili günlük ben hiç çalışmadım diyebilirimmmm bir haftadır izinliydimmm, pek yatış yapamadım halletmem gerekn işlerim oldugundan biraz koşuşturmacalı geçti perşembe günü zara indirimi yüzünden tabanlarımızda şişti o ayrı! zarayı bershkayı stradivariusu falan talan ettik kuzumla , ya zarada önümde rahat 60 kişi vardı kuyrukta oha ya itiraf ediyorum hepimiz arızayız , o kuyruk beklenirmiydi be beklenirmydiii kadın kısmısı değil akla ziyan erkek kısmısındada o kuyruk vardı. hadi bizim ayakkabı çanta süs püs aşkına saçmaladıgımız olurda siz hangi ülkenin fazla üretimisiniz onu anlayamadım sayın zara kuyrugundaki erkek kısmısı :44: bugün muhteşem yüzyıldan izlemediğim tam 5 bölümü arka arkaya izledim , bi ara gözlerim böyle oldu ama direndimmm yarında devam etmeyi planlıyorum m.yüzyıl serüvenime kaldığı yerden... ama diziyi izlerken oyle bi tembelleştimki canım deli gibi menengiç çektiği halde gidip mutfağa onu yapmaya erindim hala daha eriniyorum annem bana "tuzliyimde kokma" diyor haklı valla haklıııı

bugünüm az kötü çoooooooooook iyi geçti günlüktoş
önce işe geç geldim şef bağırdı bende çıkardım beyaz önlüğü gözünün önüne bıraktım
ben yokum artık dedim adam bana kızmak için yer arıyo resmen
kendinize geliniz flan dediysede dinlemedim çektim kapıyı çıktım
sonra sevdicekle buluşma heyecanı sardı karalar bağlamış gibi baştan sona siyah giydim
ofiste beklemek zorunda kaldım :18: çünkü sevdicek bi tek orayı biliyordu
öyle hoşuma gitti ki ailesini bile görmeden, beni görmek için direkt yanıma gelmesi
her neyse sonra kapıya çık dedi bana. beni bi heyecan sardı anlatamam saçım örülü falan ikide bir düzeltiyorum parfüm sıkıyorum falan
otomatiğe bağlamadan msj attım sen gel içeri diye
geldi tabi gülerek oyyy ben onun gamzelerini yirimmm
biraz iş arkadaşımla konuştu sonra bana dönüp gül uzattı ben
teşekkür ettim ama mutluluktan gözlerim parladı
sonra bi yere oturup yemek yedik kalktık gezdik az konuştum sonra ona hediyesini verdim seni ısıtıcak bi kalbin yanında alternatif olabilir diye düşündüm dedim çok şaşırdı mtlu oldu
utanğaçlığı atamadım üstümden bana değerli bi taştan kendi emek verdiği bi bebek verdi seramik çok şekerdi bakıp bakıp güldüm
çok etkileyici bakışların var olayı onlar bitiriyo dedi
sonra otobüs durağına bıraktı ailesinin yanına gitti :103: kısacası inş mutluluğum daim olur günlüktoşummm çünkü ben bunu hakettim :123::132:

selamm günlük..

bugünü kısaca bır özet gecıym.. annemle babamın evlılık yıl dönümüydü bugün.. tam 22 yıl olmus evlenelı bugün.. annemm süslendi hazırlandı ve bekledı bekledı babamın gelmesını yaklasık 3-4 saat bekledı.. yemeyı gıdeceklerını sandı her yıl gıbı.. babam cünkü önemser böye günlerı.. dogum günlerı olsun, sevgılıler günü olsun yanı hıc bırseyden eksık kalmaz hedıyesınıde hıc eksık etmez .. amaaaa.. bugün babamın canı cıyerı takımının macı varmıs.. bılemıyorum ya unuttu yada ısıne gelmedı mac ıcın ..neyse annem küstü yattı sımdı babam gırdı ıcerı.. annen nerde hedıyesını verıcem dıyor .. zöönkk..?? gülsem mı aglasam mı bılemedım.. ayy ne bılım yaa.. yorumsuz kaldım..

saclarım ıcın boya aldım bugün günlük ama emın dıılım boyamakta.. neyseee fıkrımm degırsede degısır ne yapayımm yanı..

bıktım liseli gibi buluşmaktan
ya sevgilimle istediğim saatte görüşürüm ben
bu isyan anneme
bugün çok doldum taştım artık zaten bi onunla sohbet edip içimi rahatlatabiliyorum bide buna engel olunuyor sinir oluyorum
okul sınav iş güç derdi derken sinir küpüyüm bu aralar
ohhh ama güzel gezdik sevgilimle
pazartesi kpss deneme sınavına giricem türkiye geneliymiş
bakalım 0 bilgiyle kaç puan alıcam merak ediyorum ona göre eksiklerime çalışmaya başlarım
aşkta giricek bu yıl kpss ye ama tabi o öylesine bi giriş yapcak
manyak sevgilim ya

Sevgilime nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum ben günlük. :26:

Canım cicim çok samimiyetsiz.
Aşkım da diyemiyorum ama.:26: Daha çok yeniyiz ondan mı ki?
Sevgilim de denmez ki her zaman.

Buna taktım şu an.

O bana güzel bir şey yazmış da nasıl bir şey koysam yazımın sonuna bilemedim hala.

Tek derdim bu olsun yeaaa.

Muckkkk.

çok yogundum bugün anca gelebildim sanasabah bi kalktık kahvaltısonra en acilinden bi duş aldım saçlarımı bile yapamadan çıktık evdenannemin dayısının kızı geldi amerikadan onu aldım ,ordan babaneme gittikdedem hastaydı babanem öldüğünden beri o ev acı veriyo bana yine gözlerim doldu çaktırmadan diger odaya falan geçtim alışıcaz artık yapcak bişey yok çok duygusalım ben hiç sevmiyorum bu huyumu
ordan annemin teyzesine gittik yegenini görsün oda diye senelerdir görmemişlerdi amerikadaki kızısonra onları orda bıraktık biz eve dönük
geldim eve paçanga böregi yaptım ,yogurtlu havuç yaptımmisafir geldi ve bu yogun günüm sonunda bitti
yaın sınavlara çalışmaya başlamalıyım artıkaşkta yarın dönücek erken dönerse buluşurmuyuz ki bilemedim

günlükkkkkkk
aşkım geliyo aşkım.. bilet almış bugünn
ayy çok mutluyummm

Farkındayım farkındayım bugün çok oldum sus bakim....

Ruh halim böyleyken :

Böyle oldu :

Ohhhhhh be ohhhhhhhh :129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…